pivotpoint_reversal

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • davoo
    ستاره‌دار(6)
    • Mar 2017
    • 299

پاسخ : pivotpoint_reversal

جناب سراج سلام{ باد با شمع خاموش کاری ندارد}

به علت توهین و هتاکی و ناسزا گفتن برخی از دوستان تا اطلاع ثانوی فروم نویسی را کنار گذاشتم . اگر باعث زیان یا احیانا رنجش خاطر کسی شدم همین جا عذرخواهی میکنم . دوستانی که احیانا پیگیر نوشته های بنده هستند من یک پیج اینستا بنام همین تاپیک دارم . آرزوی تندرستی و موفقیت برای تمامی عزیزان . پیشاپیش سال نو را هم تبریک عرض میکنم . بهروز و مهرتان مانا .[/QUOTE]

نظر

• مهدی جمشیدی
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 1584

پاسخ : pivotpoint_reversal

جناب سراج گرامی
      درود

بنده هم یکی از کسانی بودم که به تکنیکال باور نداشتم و با تمسخر با این علم برخورد می کردم..
      اما بعدها با بررسی بیشتر، متوجه شدم که علت اصلی عدم نتیجه گیری از این علم توسط افرادی نظیر بنده، یکی به دلیل عدم تسلط و شناخت کافی از این دانش توسط خود من و امثال بنده است و دیگری (در بورس ایران) دستکاری های فراوان به ویژه توسط حقوقی ها و دولت در روند سهامه که بسیاری از افراد رو به اشتباه می اندازه.
      این ها بماند...
      بنده در بعضی موارد، با استفاده از یکی دو تا از اندیکاتورهای تکنیکالی تونستم حرکت مواردی از سهام یا رمز ارزها رو تا حدی تشخیص بدم و استفاده کنم.
      به همین دلیل هم به این نتیجه رسیدم که برای هر معامله گر، حتی اگر اصل تحلیلش بر اساس بنیاد باشه، لازمه که از علم تکنیکال هم به اندازه ی نیاز ،اطلاعات داشته باشه تا برای خرید و فروش، بتونه نقاط ورود و خروج رو تا حدی به درستی تشخیص بده.

هر چند طبق اشاره خودتان، از رفتار افرادی (یک موردش هم در گذشته ، خود بنده) دلخور شدید، بنده پیشنهاد می کنم جهت افزایش بار علمی سایت بورسی و به ویژه تاپیک خودتان، علم تکنیکال رو آموزش بدید و با این کار ، ماهی گرفتن رو به افراد علاقه مند یاد بدید.

اون سیگنال ها که زحمت می کشیدید، حکم دادن ماهی رو داشت و حالا اگر آموزش رو جایگزین کنید، هیچ فرد عاقل و با انصافی به خودش اجازه ی بی احترامی به شما یا هر کدام از استادان بزرگوار رو نخواهد داد.

لطفا پیشنهاد بنده رو بررسی بفرمایید.

ارادتمند@};-
      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

در حال کار...
      X