در کدام سهم تا کنون بیشترین ضرر را دادهاید و چرا
در کدام سهم تا کنون بیشترین ضرر را داده اید
Collapse
X
-
پاسخ : در کدام سهم تا کنون بیشترین ضرر را داده اید
وآیند لعنت الله علیهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
اگر از نظر درصد زیان باشه، یکبار خودرو 30 درصد در کوتاه مدت بهم ضرر زد ولی چون فقط 1 درصد سرمایه خریده بودم و از ریسکش اطلاع داشتم ضررش قابل تحمل بود و خیلی جدی نبود.
اما اگر از نظر مقدار زیان منظورتون هست، سهم وسلرستا رو حدود 20 درصد پرتفو خریدم که فعلا دوسال هست بسته هست. حساب کردم اگر سکه میخریدم به جاش، حدود 60 سکه جلوتر بودم و در واقع 60 سکه در این سهم زیان دادم. در محاسباتم فرض کردم که اگر وسلرستا باز بشه با قیمت 90 تومن باز بشه و دوبار سود مجمعی هم که ازش گرفتم به دلیل تورم ضربدر 2 کردم. با احتساب سود*2+قیمت هر سهم 90 تومن، 60 تا سکه بهم زیان زد. البته چون بسته بود کاری نمیتونستم بکنم وگرنه زودتر از شرش خلاص میشدم.
نظر
-
اکثر سهام حدود30 تا 80 درصد از سقف 99 منفی اند
مثل ثشاهد که این همه رشد داشته وبه به چه چه میکنن
یک نفر از شماها که سینه چاک انبوه ساز به قولی اندوه سازید نمی ایید بگویید که از سقف 99 هنوز چقدر منفی اید
یا بقیهثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر
-
-
۳/۶ میلیارد تومان زیان در ضستا و ضسپا و ضخود و چند سهم
ادامه بحث تاپیکی دیگر بود که لازم شد کار تکمیل بشه
۳/۶ میلیارد تومان ، عملا سوخت و علت اصلی زیان بنده طمع بود ، طمع !.
نظر
-
پرچمدار این تایپیکم در زیان
پاکدیس از 24371 شد 13379 تقریباً نصف. پاکدیس یکی از شرکتهایی بود که بهترین گزارش را روانه کدال کرد. افزایش سرمایه 250% از سود انباشته نیز دارد فصل گرما و گزارش توپتر در راهه ولی اینه وضعش.
اپال هم همین وضعیت را داشته.
گروه بهمن.
از این بنیادی تر تو بازار سراغ ندارم. اینم داره نصف میشه.
خیلی از سهامها نصف شدند قیمتشان و دارند در کف میسابند ولی دریغ از امکان رشد.
اینجا هر روز کربلاست.
تعجب نمیکنم هر روز به علل مختلف تعطیل میکنند.آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/08/18, 21:07.
نظر
-
تو تاپیک جو بازار نیز گفتم فقط رو صندوق پیشتاز مفید از سقف اردیبهشت ۴.۵ میلیارد تومن اومدم پایین ولی اصلا مهم نیست بورس اونقدر نون داده که این مقدار قابل صرف نظر کردن است .
ضمنا از نظر درصدی سابقه ضرر ۹۹ درصدی در حق استفاده نشده زنجان در سال فکر کنم ۱۳۹۴ یا ۱۳۹۵ رو دارم که خوشبختانه درصد کمی از سبد بود ۱ ریال فروش رفت
نظر
-
همیشه با وسواس و ساعت ها وقت گذاشتن روزانه سهم خریدم .
یه بار پارسال ذوب دقیق یادم نیس با پول کارگزاری شش تا هشت درصد زیان سنگین بهم وارد شد .
این اواخر تو وسپهر با علم به خروج پول از بازار.چون به عنوان تک سهام و جدای از روند کلی بهش نگاه کردم.
حدود 15درصد . البته همون سه چهار هفته پیش خروج زدم.
البته اگه به آینده کوتاه مدت بازار امید داشتم هرگز نمیفروختم.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
نظر