دست نوشته ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • CHESTER.2020
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 1255

پاسخ : دست نوشته ها

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
    اين باد شدن ها فعلا براي خيل عظيمي از فعالين بازار غير قابل درك است ولي به مرور دلايل براي آنها مكشوف خواهد شد .

دلیلش برای من بشخصه مشخصه قراره این شرکت سود ده بشود در حد پتروشیمی نوری!!!!!!!!!!!!!!/:.ph34r-smiley.:/ مارادوناهای بورسی که با دست خدا گل میزنند و خرسندند!! ما اگر شستا خریدیم دلیلش مشخص بود و هست. اما خودرو ... اسمش را بگذاریم سفته بازیه جناب روحانی بهتر نیست؟
    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• گرگین خان
      عضو فعال
      • Oct 2010
      • 1095

بازار سرمايه
      وقتی همه چیز صف خرید است یا همه چیز صف فروش، تصمیم گرفتن بسیار ساده می شود. معمولا بازدهی ها به هم نزدیک می شود و افراد حس مشترکی دارند.

وقتی بازار رِنج می شود، برخی در مثبت ها خرید می کنند، بعد که منفی می شود، از ترس زیان می فروشند و این را تکرار می کنند، آنگاه می گوییم این می شود تجربه برایشان که ابتدا سعی کنند روند را تشخیص دهند و بعد اقدام به خرید و فروش کنند.

بعد از این هر معامله گری، تا آخر عمر تلاش می کند که روند را تشخیص دهد چون متوجه می شود، اصل و اساس رسیدن به بازدهی مناسب در تشخیص درست روند است هرچند با اندکی تاخیر.

اما گاهی می شود، که بازار در یک نقطه ای قرار می گیرد که تعدد بازيگر، تعدد اخبار، تعدد تصمیم گیری و نظایر آن، آزاردهنده می شود.

البته این مساله خاص کشورهایی نظیر ایران است اما هم اکنون به آن نقطه رسیده ایم که تصميم گيران دولتي هم نمی دانند تصمیم درست چیست. شاید اگر ما هم بودیم، نمی توانستیم بهتر عمل کنیم اما در حال حاضر وقت آن است که مراقب سرمایه خود باشید چون کسی به فکر شما نیست!

دولت نمی توانند پای تصمیم خودشان بمانند اما من و شما که می توانیم! لذا روی دولت و تصمیم سیاسی آن ها حساب ويژه باز نکنید.

اگر سهم ارزنده است بخرید و نگه دارید. اگر نیست، بفروشید،
      حتما پرتفویی بچینید که به آن اعتقاد دارید و با فکر خودتان آن را چیده اید وگرنه بازار سهام در شرايط فعلي سپاه بی سردار است!
      وقتی حمله می کنیم، یک سری فکر جمع کردن غنائم می افتند و نظم را به هم می زنند، وقتی باید عقب نشینی کنیم، هر کسی یک طرفی فرار می کند.

خودتان هستید و خودتان، یک استراتژی بچینید، پای آن بمانید چون کسی به فکر سرمایه شما نیست.

همه جوانب را بسنجید، پازل ها را کنار هم بچینید، با عقل و منطق تصمیم بگیرید، فردا مثل یک ربات به آن عمل کنید.

نظر

• گرگین خان
        عضو فعال
        • Oct 2010
        • 1095

من اینطوری عوض شدم!

به مدت چندين سال همسرم به یک اردوگاه در صحرای (ماجوی) کالیفرنيا فرستاده شده بود. من برای اینکه نزدیک او باشم، به آنجا نقل مکان کردم واین درحالی بود که از آن مکان نفرت داشتم.

همسرم برای مانور اغلب در صحرا بود و من در یک کلبه کوچک تنها می ماندم. گرما طاقت فرسا بود و هیچ هم صحبتی نداشتم. سرخ پوست ها و مکزیکی ها ی آن منطقه هم انگلیسی نمیدانستند. غذا و هوا و آب همه جا پر از شن بود. آنقدرعذاب می کشیدم که تصمیم گرفتم به خانه برگردم و حتی قید زندگی مشترک مان را بزنم.

نامه ای به پدرم نوشتم و گفتم یک دقیقه دیگر هم نمی توانم دوام بیاورم. می خواهم اینجا را ترک کرده و به خانه شما برگردم. پدر نامه ام را با دوسطر جواب داده بود، دو سطری که تا ابد در ذهنم باقی خواهند ماند و زندگی ام را کاملا عوض کرد.«دو زندانی از پشت میله ها بیرون را می نگریستند...یکی گل و لای را می دید و دیگری ستارگان را!»

بارها این دو خط را خواندم واحساس شرم کردم.
        تصمیم گرفتم به دنبال ستارگان باشم و ببینم جنبه مثبت در وضعیت فعلی من چیست؟
        با بومی ها دوست شدم و عکس العمل آنها باعث شگفتی من شد.

وقتی به بافندگی و سفالگری آنها ابراز علاقه کردم، آنها اشیایی راکه به توریست نمی فروختند را به من هدیه کردند.
        به اشکال جالب کاکتوس ها و یوکاها توجه می کردم.
        چیزهایی در مورد سگهای آن صحرا آموختم و غروب را مدام تماشا می کردم. دنبال گوش ماهی هایی می رفتم که از میلیون ها سال پیش، وقتی این صحرا بستر اقیانوس بود، در آنجا باقی مانده بودند.

چه چیزی تغییر کرده بود؟
        صحرا و بومی ها همان بودند.
        این نگرش من بود که تغییر کرده و یک تجربه رقت بار را به ماجرایی هیجان انگیز و دلربا تبدیل کرده بود.
        من آنقدر از زندگی در آنجا مشعوف بودم که رمانی با عنوان ” خاکریز های درخشان” در مورد زندگی درصحرای ماجوی نوشتم.

من از زندانی که خودم ساخته بودم به بیرون نگریسته و ستاره ها را یافته بودم.
        اگر به فرزندان خود رویارویی با سختی های زندگی را نیاموزیم در حق آنها ظلم کرده ایم

آیین زندگی /دیل کارنگی

نظر

• گرگین خان
          عضو فعال
          • Oct 2010
          • 1095

بیشتر از هر زمانی نیاز به محافظه کاری در بازار هست واحساس میشود
          برای افراد عجول و کم طاقت ،پرهیز از معاملات هیجانی و خرید و فروش پی در پی را پیشنهاد میکنم
          بازار همچنان روند صعودی دارد ولی ذکر این نکته خالی از لطف نیست که چاقویی که سقوط میکند رو نباید گرفت
          به بازار زمان بدهید و اگر به تحلیل و سهم خود ایمان دارید سهامداری کنید .

پ.ن:بنده همچنان با سبد قبلی سهامداری خواهم کرد

بازار های موازی هم همسو با بازار بورس رشد خود را کرده اند و خروج پول از سهام و تبدیل به هر یک از آنها فقط باعث فریب ذهن و از دست دادن موج های صعودی در بازار خواهد بود .

نظر

• گرگین خان
            عضو فعال
            • Oct 2010
            • 1095

رستگاری در بورس
            رستگاری در شاوشنک یکی از فیلم های مطرح و خوب سینمای جهان بوده و جز بهترین فیلم های تاریخ سینما به شمارمیرود . یکی از بهترین سکانس های این فیلم که مرا میخکوب کرد جایی بود که زندانی های جدید با اتوبوس می آیند و وارد زندان می شوند . در فیلم نشان میداد قدیمی های زندان که رد (مورگان فریمن) رئییس آنها بود مشغول شرط بندی روی زندانی های تازه وارد میشوند . هر کدام روی یکی شرط می بندند . در ان لحظه از فیلم پیش خود فکر میکردم حتما شرط می بندند که مثلا جرم کی قتل است و یا ... .
            شب می شود و زندانی های جدید وارد سلول های خود میشوندو درست یکی از بهترین صحنه های این فیلم رقم میخورد ...
            زندانی های قدیمی بی صبرانه منتظر لحظه موعود هستند ! بله آنها روی این شرط بسته بودند که کدام زندانی تازه وارد زودتر از همه زیر گریه می زند و از شرایط گلایه میکند و استیصال یک انسان را به معنای واقعی کلمه نشان میدهد.درواقع آنها روی ترس و تحمل و بی صبری تازه وارد ها شرط می بستند !

رستگاری درشاوشنک حرفش این بود صبر کنید و کمی سختی ها را باید تحمل کرد. با کمی صبر، تحمل کردن مشکلات و ازار و اذیت ها و البته داشتن یک نقشه خوب و درست، میتوان به رستگاری رسید . خیلی شبیه بازار ماست ... نه ؟! انگار منفی و مثبت های اخیر هم میخواهند به ما بگوید باید مشکلات و سختی های این بازار را تحمل کرده و قرار نیست هر روز مثبت باشیم ولی نکته مهم تر داشتن یک نقشه خوب است . این که بدانی حداقل در این بازار چه کاره خواهی بود و صد البته ترس را کنار گذاشته و صبر را هم کنار او قرار دهید .این که یک شبه ره صد ساله رفتن تبعات زیادی دارد ...
            شاید بازار هفته بعد دوباره رشد را آغاز کند و شاید هم چند وقتی درجا بزند و درگیر صعود و نزول شود .
            مهم این است که به رسم کسب وکار این بازار پی برده و احترام بگذاریم.
            در بین تمامی بازارهای اقتصادی و سرمایه گذاری کشور شک نکنید بازار سرمایه تمیز ترین (حتی تمیزتر از سینما جناب اقای کارگردان... )،شفاف ترین ، مفیدترین ، کاراترین و از دید ما برای عموم جامعه پرمنفعت ترین بازار است منتهی اینجا صبر و آشنایی کامل به بازار است که شما را رستگار خواهد کرد .
            رستگاری در بورس درست شبیه پایان فیلم رستگاری در شاوشنک صبر و نقشه و استراتژی خوب میخواهد ...

نظر

• گرگین خان
              عضو فعال
              • Oct 2010
              • 1095

اقبال بورس

حقوقی های این بازار نون اینجا رو خوردن و وظیفشونه که از بازار حمایت کنن . اینم شد حرف که باید بزاریم بازار خودش به تعادل برسه و این حمایت کار درستی نیست ؟!!

اینا نمیدونن پول و اقبالی که به این بازار اومده ، شانسی هست که در خونشون رو زده . پیش خودشون خیال میکنن بازارشون با عوامل بنیادی و تکنیکی بالا و پایین شده .

همین فولاد ، با پی بر ای ۳ مدتها کف بازار افتاده بود و کسی کاریش نداشت . چی بردش بالا ؟ عوامل بنیادی ؟ بییخیال ! ... پول ، اقبال به بازار و تموم !

این نوع حمایتم فقط برا ایران نیست ، اونورم ترامپ بانکها و حقوقی رو مجبور کرد چنان تو ریزش اخیر بخرن که دلها قرص بشه . وقتی کف سهمی بسته میشه منم پولم رو میارم وسط چون خیالم راحت میشه و اینجوریه که اپل که هر سهمش رو ۲۳۰ دلار نمیخریدن میشه ۵۰۰ دلار ! و این مدلی هستش که مجدد اقبال به بورس برمیگرده .

قدر این اقبالی که به بازارتون رو کرده رو بدونید . این بزرگترین فاکتوریه که اگه کمرنگ شه ، سیل ریزش همتون رو برای سالها با خودش میبره و هیچ گزارش خوب و خط حمایتی نمیتونه جمعش کنه ...

@salarsafaie

نظر

• گرگین خان
                عضو فعال
                • Oct 2010
                • 1095

فروش برخی سهام هیچ منطق عقلی و اقتصادی ندارد.
                نه با منطق متغیرهای کلان اقتصادی از جمله تورم افسار گسیخته و رشد نقدینگی و بی ارزش شدن مداوم پول ملی
                نه با متغیرهای خاص تحلیل شرکتی و صنعتی
                فقط و فقط رفتار توده واری و گله ای ۵ الی ۶ میلیون نفری که ٨ ماه اخیر در راستای ترویج فرهنگ سهامداری!! به بازار سرمایه ورود کردند! و البته رفتار بدون تحليل خیلی از مدیران سرمایه گذاری و حقوقی های بازار!!!
                که گاها رفتار همان ۵ الی ۶ میلیون نفر جدیدالورود با سابقه ٨ ماه مبنای تصمیم گیری مدیران سرمایه گذاری با سابقه ٢٠ سال می شود و دقیقا رفتار مشابه را انجام می دهند!!!

چطور افراد خوشنام بازار سرمایه مانند دکتر عبده تبریزی بارها و بارها راجع به حباب بازار بورس تحلیل انجام می دهد، مقاله می نویسد، سمینار برگزار می کند
                اما
                هرگز ندیدیم راجع به افزایش بی رویه قیمت مسکن، حباب بازار ماشین، افزایش قیمت روزانه لوازم خانگی و...... تحلیلی ارائه دهد و این حس دلسوزی و نگرانی خود را رسانه ای کند!!

اقتصادی که در فروش یک بشکه نفت مشکل دارد
                پول فروش همان یک بشکه را نمی تواند وارد کشور نماید
                اقتصادی که هیچ تعامل موثری با اقتصادهای دیگر ندارد
                مجلسی که ٧٠ درصد نمایندگان آن تلفظ دقیق FATF را نمی دانند و اصلا نمی دانند مخفف چیست و چه نقشی در زندگی روزمره مردمان این سرزمین دارد و....

با این اقتصاد و این مدیران و با این تورم شگفت انگیز که روز به روز هم تشدید می شود چرا قیمت خیلی از سهام ارزشمند بایستی افت های غیرمنطقی تجربه نمایند؟

نظر

• گرگین خان
                  عضو فعال
                  • Oct 2010
                  • 1095

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
                  خودرو کاملا هدفمند و مدیریت شده در حال باد شدن هست
                  و از یک بادکنک کوچک به یک سوپر بالن تبدیل شده است

نکته این است
                  خودرو ۱۰۰تومنی را نباید ۷۰۰تومن خرید و بعدا نق زد
                  اینجا در ۶ مرداد ماه در رابطه با مارکت خودرو و قیمت ۷۰۰تومنی آن صحبت کرده بودیم
                  بنظرم سالها زمان خواهد برد تا خریداران سهم ایران خودرو و سایپا به اصل پول خود برسند، سود پیشکش

نظر

• گرگین خان
                    عضو فعال
                    • Oct 2010
                    • 1095

از تناقضات این روزهای بورس تهران بی توجهی بازار و سرمایه گذاران به رشد قیمت دلار به محدوده ۳۰۷۵۰ تومان و کم محلی به سهام دلاری است! در این شرایط یا ارزیابی سرمایه گذاران اینست که رشد قیمت دلار پایدار نیست و احتمالا یک ریزش تا محدوده ۲۴ هزار تومان را پیش رو دارد و یا آنان ارزیابی صحیحی ندارند و همین روزها است که به سهام دلاری توجه کنند! در سوی دیگر پارادوکس سهام ریالی را شاهد هستیم ، یعنی آنکه بزعم افزایش قیمت دلار ، شاهد توجه سرمایه گذاران به سهام ریالی هستیم. در نگاه اول این توجه متناقض به نظر می رسد ، اما به دلیل انتظارات تورمی ناشی از رشد نرخ ارز ، توجه به سهام ریالی چندان بیراه هم نیست! در واقع با ارز آزاد و تورم موجود، سهام بورس تهران ، چه ریالی و چه ارزی ، ارزنده هستند!
                    معیار معمار سودآوری های شما مشاور سرمایه گذاری توسط متخصصین مجرب درخواست مشاوره رایگان 13 سابقه فعالیت 9.000.000.000.000 دارایی تحت مالکیت 180000+ تغداد سرمایه گذار خدمات مدیریت دارایی معیار صندوق درآمد ثابت ماهور صندوق خودرویی تخت گاز صندوق سهامی آوای معیار صندوق طلای لیان سبدگردانی اختصاصی صندوق بازارگردانی خدمات سازمانی […]

نظر

• Deutschland
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 838

چرا
                      رشد قیمت دلار پایدار نیست و احتمالا یک ریزش تا محدوده ۲۴ هزار تومان را پیش رو دارد ?
                      چرا 24?
                      پس میگین دلار بفروشیم و نوزولیه
                      تبدیل کنیم سهام
                      فرقی هم نمیکند دلاری یا ریالی؟
                      پس پولدار میشیم تو بورس وا اپارتمان ماشین طلا ارزان میشود
                      چه خوب
                      بروم زود سهام خودرو بخرم پس
                      گل و بلبل میشود ایران پس
                      چه خوب

نظر

• Feri26
                        عضو عادی
                        • Aug 2020
                        • 92

بنظر من سایت ها و صفحه ها باید هم صدا بشن ک دلار کنترل بشه!!!
                        وقتی راحت از دلار 40 و50 هزارتومنی حرف زده میشه فقط برای اینکه بورس و سهام ما تکون بخورن کسی کاری برای جلوگیریش نمیکنه!!!
                        این ابر تورم دامن همه مردم رو میگیره و اتفاق های بدی برای ایران میافته !!!
                        با کنترل دلار و مالیات چندبرابر از ابر ثروتمندان ایران و شفاف سازی بانک ها میشه از فاجعه کم کرد !!!
                        باید قوه قضایه جدی تر و باقدرت بیشتری ورود کنه ب فسادهای مالی!!!

نظر

• گرگین خان
                          عضو فعال
                          • Oct 2010
                          • 1095

صبا تامین با ۴۵ درصد ناو معامله میشه
                          قیمت تابلو ۸۷۰ تومن
                          حق صبا تامین ۶۰۰تومن ،بشرط واریز ۱۰۰تومن
                          ۲۵درصد اختلاف قیمتی دارند.
                          خود صبا امسال با عرضه سنگ آهن مرکزی و...میتونه بین ۱۲۰تا ۱۳۰ تومن سود بسازه

خرید حق ش میشه پی برایی ۵
                          چیزی که تو بازار فعلی کم نظیره...

به نظاره رفتار حق و سهم می نشینیم

نظر

• گرگین خان
                            عضو فعال
                            • Oct 2010
                            • 1095

شاراک ۶ ماهه
                            ۱۰۰ تومن ساخته (با ۳.۵ همت فروش)
                            با فروش خوبی که تو مهر و آبان( جمعا ۲ همت )داشته قطعا فروش خوبی تو آذر خواهد زد و احتمالا تا ۹۰ تومن ۳ ماهه پاییز بسازه .

بنظرم میشه رو سود ۳۰۰تومنی سهم در ۱۲ ماهه حساب باز کرد(بسته به قیمت دلار و قیمتهای جهانی)

تکنیکی هم محدوده ۲۲۰۰خوب حمایتی داره

نظر

• گرگین خان
                              عضو فعال
                              • Oct 2010
                              • 1095

#سمازن
                              میتونه براحتی ۱۴۰تومن بسازه و سود سال بعد هم ۱۶۰ تومن کف ش خواهد بود .
                              محدوده ۱۱۰۰حمایتی سهم است
                              تکنیکی هم توانایی رسیدن به ۱۶۰۰ تومن را داره .

شپاس سهمی که زیان سه ماهه را به سود در شش ماهه تبدیل کرده است.فروش سهم در فروردین ۲۴۰۰میلیارد ریال بوده که در ابان ماه به ۵۸۰۰ میلیارد ریال رسیده است .
                              سهم اصلاح خوبی کرده است و طی ایت روزهای بازار قفل صف خرید بود که عرضه ای هم نشد
                              با کف حمایتی ۲۲۰۰و ۱۸۵۰ با هدف ۲۷۰۰و ۳۲۰۰ قابل بررسی است .

پتروشیمی مارون هم محدوده ۱۳۰۰۰و ۱۴۰۰۰تومن به هدف ۱۸۰۰۰تومن قابل بررسی است .

شبریز محدوده ۳۲۰۰با هدف ۴۵۰۰قابل بررسی است .

دارا یکم محدوده ۱۸۵۰۰به هدف ۲۴۰۰۰تومن قابل بررسی است.

فولاد کاوه یکی از بهترین سهام بنیادی بازار درگیر مقاومت ۲۳۰۰تومنی است با طرح توسعه و فروش عالی در چند ماه گذشته با حمایت ۲۱۰۰ تومنی خریدنی است

نظر

• گرگین خان
                                عضو فعال
                                • Oct 2010
                                • 1095

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
                                صبا تامین با ۴۵ درصد ناو معامله میشه
                                قیمت تابلو ۸۷۰ تومن
                                حق صبا تامین ۶۰۰تومن ،بشرط واریز ۱۰۰تومن
                                ۲۵درصد اختلاف قیمتی دارند.
                                خود صبا امسال با عرضه سنگ آهن مرکزی و...میتونه بین ۱۲۰تا ۱۳۰ تومن سود بسازه

خرید حق ش میشه پی برایی ۵
                                چیزی که تو بازار فعلی کم نظیره...

به نظاره رفتار حق و سهم می نشینیم
                                با سلام تقریبا ۸ ماه پیش حق صبا در بازار معامله میشد
                                طی روزهای گذشته حراج حق تقدم های استفاده نشده را شاهد بودیم ک احتمالا فردا آخرین روز برای حق تقدم صبا تامین باشد.

صباتامین امسال موفق شده نزدیک به ۲۰۹تومن سود شناسایی کند که بخشی از این سود از محل واگذاری های درون گروهی بوده است .
                                این مهم از آن جهت اهمیت دارد که بخش قابل توجهی از سود شستا از محل تقسیم سود صبا تامین است.
                                پس احتمالا شاهد تقسیم سود بالایی در نماد خواهیم بود (ببین ۱۳۰تا ۱۵۰تومن)
                                خرید حق تقدم صبا محدوده ۶۰۰ تومن به هدف شرکت در مجمع کم ریسک و پرفایده است.
                                از طرفی شرکت طی یکسال آینده دو مجمع خواهد داشت
                                که بشرط تقسیم سود ۳۰۰تومنی طی دو سال
                                بخش قابل توجهی از قیمت تابلو را پوشش می دهد.

با فرض تقسیم سود ۱۵۰ تومنی قیمت تئوریک سهم بفرض ۸۰۰تومن
                                ۶۵۰ تومن خواهد بود
                                سهم در حالت بدبینانه توانایی اعلام عایدی ۱۲۰تومن به ازای هر سهم را دارا خواهد بود .یعنی پی برایی ۵.۴
                                که برای شرکتی مثل صبا که دو عرضه احتمالا مهم در سال جدید خواهد داشت عدد مناسبی است.(عرضه وهامون و سنگ آهن مرکزی ایران)

نظر

در حال کار...
                                X