بازدهی 3 ساله شما نسبت به پیک مرداد 1399 چقدر است؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shdoosti
    عضو فعال
    • Aug 2022
    • 351

پاسخ : بازدهی 3 ساله شما نسبت به پیک مرداد 1399 چقدر است؟

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
    جناب مالتی میلیاردر والا منم نمیتونم به سئوالت دقیق جواب بدم چون خروج پول زیاد داشتم ولی حدودی فکر کنم بین 50 تا 80 درصد بالاتر از سقف 99 هستم.

یه نکته کلیدی در مورد سئوالت مبلغ پرتفو هست. فرضاً اگه کسی با سرمایه 100 میلیونی در سقف 99، الان پرتفوی 500 میلیونی داشته باشه لزوماً نمیشه این نتیجه رو گرفت که عملکرد بهتری نسبت به فردی که پرتفوی 100 میلیاردی داشته و الان پرتفوش 150 میلیارد هست داشته. حفظ ارزش یه پرتفوی سنگین کار ساده ای نیست چه برسه که بخوای چند برابرش کنی... فرضاً شما بخای 10 میلیارد تومن یه سهم متوسط رو بخری و بعد بالاتر بفروشی حدود 10-20 درصد از فردی که با مبلغ 100 میلیونی بخاد همینکارو بکنه عقبی.
    غیر مستقیم فرمودید که 100 میلیارد تومان سرمایه دارید :.thumbsupsmileyanim

نظر

• shdoosti
      عضو فعال
      • Aug 2022
      • 351

فکر میکنم بالاترین بازدهی رو وحید 20 داشته باشند.

نظر

• Mehrsana
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1191

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
        غیر مستقیم فرمودید که 100 میلیارد تومان سرمایه دارید :.thumbsupsmileyanim
        نه برادر من کی همچین چیزی گفتم... سرمایه من خیلی کمتر از این اعداده ولی خدا بخاد تا چند سال دیگه از این اعداد هم رد میشیم

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8863

توی این سع سال بازدهی صفر بوده

اگر استهلام زمان را درنظر بگیری یعنی ضرر سنگین سرمایه گذار.

اصلاً اسم اینجا را نمیشه گذاشت بازار سرمایه

بیشتر میشه گفت قبرستان سرمایه بهش

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
            جناب مالتی میلیاردر والا منم نمیتونم به سئوالت دقیق جواب بدم چون خروج پول زیاد داشتم ولی حدودی فکر کنم بین 50 تا 80 درصد بالاتر از سقف 99 هستم.

یه نکته کلیدی در مورد سئوالت مبلغ پرتفو هست. فرضاً اگه کسی با سرمایه 100 میلیونی در سقف 99، الان پرتفوی 500 میلیونی داشته باشه لزوماً نمیشه این نتیجه رو گرفت که عملکرد بهتری نسبت به فردی که پرتفوی 100 میلیاردی داشته و الان پرتفوش 150 میلیارد هست داشته. حفظ ارزش یه پرتفوی سنگین کار ساده ای نیست چه برسه که بخوای چند برابرش کنی... فرضاً شما بخای 10 میلیارد تومن یه سهم متوسط رو بخری و بعد بالاتر بفروشی حدود 10-20 درصد از فردی که با مبلغ 100 میلیونی بخاد همینکارو بکنه عقبی.
            دقیقا درسته...ولیکن کارلسن عزیز با سرمایه بالای ۱۰ میلیارد این بازدهی ۲۵۰ درصدی رو دارن که عالیه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
              توی این سع سال بازدهی صفر بوده

اگر استهلام زمان را درنظر بگیری یعنی ضرر سنگین سرمایه گذار.

اصلاً اسم اینجا را نمیشه گذاشت بازار سرمایه

بیشتر میشه گفت قبرستان سرمایه بهش
              سیدارتا جان مشکل من و شما بوده که راندمان کم داشتیم دیدید که برخی دوستان سودهای بسیار بالا داشتند تو این مدت

ما باید دقیق تر خرید و فروش می کردیم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

دوستان دیگر نیز لطفا راندمان ۳ ساله خود را بفرمایند

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1713

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                  دوستان دیگر نیز لطفا راندمان ۳ ساله خود را بفرمایند
                  عرض ادب
                  از سقف مرداد 99 تا امروز حدود 30 درصد منفی متاسفانه
                  اردیبهشت امسال تقریبا به سقف 99 رسیده بود که با این منفی چندماهه الان 30 درصد از سقف 99 عقب هستم و اینکه تورم سایر بازارها به کنار
                  الان بخوام با سایر بازارها سر به سر بشم باید 4الی 5 برابر بشه پرتفو

دلیلشم اول عدم خروج به موقع و دوم مهمتر از اون حتی درصورت خروج به موقع هم نداشتن صبر تو منفی های چند ماهه بازار از ابتدای 1400 و سوم اور ترید که البته مشکل سوم رو بعد از ضرر سنگین برطرف کردم و دیدگاه میان مدتی و بلند مدتی دارم دوساله اخیر
                  در کل معمولا از متوسط رشد بازار بیشتر سود میکنم تو دوره های صعودی ولی دوره های نزولی هم به خاطر نداشتن صبر چند ماهه و نقد نبودن بخش اعظمش رو از دست میدم

خلاصه که یه درصد سود عالی رو از 97تا اواخر 99 گرفته بودم که از ابتدای شروع دولت 6 کلاسه همه اش رو پس دادم تقریبا

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

منم وضعیت جالبی ندارم. تقریبا سر به سر نسبت به سقف ۹۹ که با لحاظ کردن تورم یعنی ضرر اندر ضرر !
                    البته بعضی بهم میگن خوبه که در عین خروج نزدن تونستم سقف ۹۹ را نگه دارم !
                    همیشه اعتقاد داشتم در منفی های بازار هم بالاخره سهم هایی هستن که بشه باهاشون سود کرد ولی این چند ساله نفسمون را برید این بازار.

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 919

سلام. بنده هم اگرچه بطور اتفاقی قبل از مرداد ۹۹ از بورس خارج شدم ، ولی متاسفانه از اواخر پاییز همون سال بتدریج دوباره خرید سهام رو شروع کردم و بدتر از همه اینکه پول فروش یک ملک رو وارد بورس کردم. شاید از اواخر سال ۹۹ تا الان کمتر از ۴۰ درصد بازه ریالی داشته باشم که با این تورم سنگین و رشد بازارهای موازی ، این بازه فقط ضرر خالص هست. به اونهایی سود خوب کردن تو این بازه زمانی پیشنهاد میکنم برای خودشون اسپند دود کنن چون انصافن کار شاقی کردن.
                      آنکه نامخت از گذشت روزگار
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• banima
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 277

با سلام / به لطف خدا از پیک مرداد 99 تا شهریور امسال ، بازدهی 230 درصد بوده

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

یک نکته مهم

اینجا مطلقا مسابقه نیست و دوستان با هم مقایسه نمی شوند. بلکه صادقانه سود یا زیان خود را از سقف ۱۳۹۹ بیان می کنیم و دلایل این سود و زیان را نیز اگر توضیح دهیم برا سایر دوستان می تواند بسیار مفید باشد.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

من که اصلا نفهمیدم سرمایم چی شد. خیلی برام عجیبه دوستان سودهای زیادی کردن. من ۹۹ قبل ریزش ۱۷۰۰ داشتم. درصدی رو بیرون کشیدم. حجم اعظمش موند تا اونقدر ریخت که به حدود ۴۰۰ اینا رسید فک کنم. اون زمان یه خونه و ماشین و راحت میتونستم بخرم. که اون ته موندشم برای رهن خونه مجبور شدم بکشم بیرون. یه مقداری هم تبدیل به طلا کردم که حدود ۴۰-۵۰ درصد سود کردم و واسه خرید ماشین فروختمش. در کل واسه من ضرر اندر ضرر شد. چون همون آپارتمانی که اون زمان با یه تومن میخواستم بگیرم و نگرفتم الان با ۴ تومن میتونم بگیرم. ماشینی که اون زمان ۱۵۰ بود و میخواستم بگیرم الان با ۵۰۰-۶۰۰ میتونم بگیرم. من عملا ضررم فک کنم منفی ۴۰۰ -۵۰۰ درصد شده نسبت به سقف ۹۹. اگه ضرر خونه و ماشینی که نخریدمو حساب کنم فک کنم بیش از ۵۰۰ درصد هم بشه. شاید ۱۰۰۰ درصد منفی هم بیشتر
                            آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2023/09/21, 21:58.
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• سعید سعیدی
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 248

درصد های سودی که تعدادی از دوستان میگن خیلی خوبه واقعا. من از پیک 99 تا اواسط اردیبهشت حدودا یه بازدهی 70 درصدی داشتم. که با اشتباهاتی که داشتم الان کمتر شده.

من در اوخر دهه 70 و اوایل دهه 80 نسبت به الان خیلی بهتر کار میکردم. راستش اون زمانها هیجان زیاد و حس خوبی برای موفق شدن داشتم. اما الان اصلا حس و حال اون زمان رو ندارم. خیلی برام یکنواخت شده. یکی از بزرگترین اشتباهات من‌ هم طی این سالهای اخیر این هست که هیچ سهمی رو با ضرر نمی فروشم‌. عینا نمی خوام‌ قبول کنم که در یک خرید اشتباه کردم. در چنین مواقعی، خیلی صبر میکنم و با میانگین کم کردن در برگشت ها با سود خارج میشم. بغیر از چند مورد هیچ معامله ای رو با زیان خارج نشدم. در ظاهر با سود تمامی معاملات رو میبدم، ولی این یه ایراد هست به نظرم. چونکه با اینکار موقعیت های خوب دیگه ای رو از دست دادم.

نظر

• 20reza
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 310

با درود ... فعلا نسبت به مرداد 99 شاید حدود 30 یا 40 درصد در سود باشم ......اما همان طوری که دوستان دیگه هم گقتند نسبت به سایر بازارها وقت تلف کردیم
                                این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                                لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

در حال کار...
                                X