بررسی اثرات قانون مالیات بر عایدی سرمایه بر فعالان بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3769

پاسخ : امیدم را مگیر از من خدایا..خدایا..خدایاااا

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

امیدجان
    بابت اینکه روز و شبت رو به هم دوختی،
    از خورد و خوراک افتادی،
    تا خدای نکرده چنان نشه که ما توی این بازار بمونیم و ضررررر کنیم،

ازت سمیمانح ثپاصگذارم

یادم نمیاد رو پیامات ریپلی زده باشم یا جایی باهات همصحبت شده باشم ...منبعد هم برای کاسه لیسی !!نه پیام های منو نقل قول کن نه ربپلی کن .....

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4925

پاسخ : بررسی اثرات قانون مالیات بر عایدی سرمایه بر فعالان بورس

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
      درود

این قوانین که رفته مجلس اگر تصویب شود از همه مالیات خواهند گرفت حتی افراد بیکار اگر در سال بیش از 40میلیون بحسابشان بیاد!!
      دیگه فاتحه بقیه مشاغل خوانده هست با این نرم افزارهایی که خریده اند و نصب کرده اند امکان فرار تقریبا صفره چون همه تراکنشها همراه کد ملی ثبت میشود

اگر برای بورسیها نیز تصویب شود باز به نسبت سایر مشاغل بسیار پایینتر خواهد بود و اتفاقا جذابیت سرمایه گذاری و گردش نقدینگی با مالیات کمتر فقط برای بورس خواهند داد
      اینها هدافشان هدایت همه نقدینگی بسوی بورس برای تامین مالی طرحهای بسیار بزرگ نفت گاز پتروشیمی معدن است وبرای همین بورس از مالیات بر عایدی معاف است البته این معافیت نهایت تا 3الا 4سال دیگر خواهد بود ولی از سود تقسیمی سالیانه شرکتها بین سهامداران مالیات بر مجموع درامد ها خواهند گرفت

نظر

• فین
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1158

درود

این قوانین که رفته مجلس اگر تصویب شود از همه مالیات خواهند گرفت حتی افراد بیکار اگر در سال بیش از 40میلیون بحسابشان بیاد!!
        دیگه فاتحه بقیه مشاغل خوانده هست با این نرم افزارهایی که خریده اند و نصب کرده اند امکان فرار تقریبا صفره چون همه تراکنشها همراه کد ملی ثبت میشود

اگر برای بورسیها نیز تصویب شود باز به نسبت سایر مشاغل بسیار پایینتر خواهد بود و اتفاقا جذابیت سرمایه گذاری و گردش نقدینگی با مالیات کمتر فقط برای بورس خواهند داد
        اگر این قانون به همین صورت تصویب شود ( که البته من بعید می دانم تصویب شود ) و به محض اعلام اجرای این قانون قیمت دلار و طلا سر به فلک می کشد و در عرض یک ماه بیش از دو برابر می شود. بعید است چنین حماقتی حداقل برای بورس و سپرده بانکی انجام دهند و گرنه همه کسانی که مثلا بالای 10 میلیارد سرمایه دارند به سمت دلار و طلا هجوم خواهند اورد و قبل از اجرای این قانون عملا اقتصاد کشور ریال زدایی می شود و پول رایج دلار و طلا خواهد شد و بعد از ان هم فروپاشی اقتصادی و ....

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

در اصل توسط فین پست شده است View Post
          اگر این قانون به همین صورت تصویب شود ( که البته من بعید می دانم تصویب شود ) و به محض اعلام اجرای این قانون قیمت دلار و طلا سر به فلک می کشد و در عرض یک ماه بیش از دو برابر می شود. بعید است چنین حماقتی حداقل برای بورس و سپرده بانکی انجام دهند و گرنه همه کسانی که مثلا بالای 10 میلیارد سرمایه دارند به سمت دلار و طلا هجوم خواهند اورد و قبل از اجرای این قانون عملا اقتصاد کشور ریال زدایی می شود و پول رایج دلار و طلا خواهد شد و بعد از ان هم فروپاشی اقتصادی و ....

هر کس کاری میخاد بکنه باید هر چه زودتر اینکارو بکنه و گرنه بعد از تصویب و اجرا دیگه فایده نداره... شخصاً دارم فکر میکنم چه میزان از سرمایه ام رو تا آخر سال از بورس خارج کنم و به چی تبدیل کنم... نکته کلیدی اینکه باید سرمایه رو به دارایی ای تبدیل کرد که بهش مالیات نخوره... فعلاً گزینه مدنظر من خرید یه زمین بزرگ توی یه شهرک صنعتی هست که به مرور به یک کارخانه تبدیل کنم... نمیدونم با این حرکت میشه از مالیات فرار کرد یا نه؟

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3769

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
            هر کس کاری میخاد بکنه باید هر چه زودتر اینکارو بکنه و گرنه بعد از تصویب و اجرا دیگه فایده نداره... شخصاً دارم فکر میکنم چه میزان از سرمایه ام رو تا آخر سال از بورس خارج کنم و به چی تبدیل کنم... نکته کلیدی اینکه باید سرمایه رو به دارایی ای تبدیل کرد که بهش مالیات نخوره... فعلاً گزینه مدنظر من خرید یه زمین بزرگ توی یه شهرک صنعتی هست که به مرور به یک کارخانه تبدیل کنم... نمیدونم با این حرکت میشه از مالیات فرار کرد یا نه؟
            .....تنها چیزی که به نظر میاد احتمال زیادی داره از دسترس اینا محفوظ باشه ...طلای فیزیکی و اسکناس ارز هست ...ولی نگهداری این حجم از ارز و طلا هم مشکلات خودش رو داره...

نظر

• niki
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 248

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              .....تنها چیزی که به نظر میاد احتمال زیادی داره از دسترس اینا محفوظ باشه ...طلای فیزیکی و اسکناس ارز هست ...ولی نگهداری این حجم از ارز و طلا هم مشکلات خودش رو داره...
              سلام , ارادت
              دیروز یک بانک رفته بودم حساب برای پسرم باز کنم دیدم نرخ کرایه صندوق امانت را روی شیشه زده , گفتم شما مگر صندوق دارید گفت بله
              بعد یک خانمی آمد گفت میخواهم بروم صندوق این کارمند جلوی من گفت شما برو الان می آیم
              چند دقیقه دیگر یک جوانی آمد گفتم میخواهم بروم صندوق کارمند گفت برو خودت انجام بده طرف رفت سوار آسانسور بشود رئیس شعبه که یک خانم بود آمد گفت من خودم میروم
              بعد که جوان بالا آمد سوال کرد مگر اثر انگشت و رمز نمیخواهد کارمند گفت فعلا نه
              من و آن جوان مات و مبهوت مانده بودیم از این همه امنیت
              خلاصه به بانک هم اطمینان نکنید

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                درود
                چه جوری میشه بیایی رو دلار یا طلا یا ملک یا....... که گردش حساب ایجاد نشود؟؟؟ گردش هر حسابی اگر کمی زیاد شود از مقداری که تعیین کرده اند باید بری اداره مالیات حساب پس بدی که جریانش چی بوده و مالیات میگیرند

البته بشخصه فکر میکنم این بازارها همچنان در رکود بمانند و بعید میدونم دیگه حتی اندازه سود بانکی نیز بازدهی داشته باشند تا برویم سال دیگه ببینیم چی میشود

فعلا بهترین راه اینه که هرکه هر چه دارد بهمان شکل نگه دارد و تعویض و تغییر ندهد که مالیات بگیرند

این صندوقهای سود ثابت که ماهیانه سود میدهند خیلی وقته که بررسی میکنم بدین شکل هست که اکثرا 30 هرماه میفروشند و فرداش که سود تقسیم شده میخرند که سود ماهیانه نیاد در حسابشان و گردششان برود بالا!!!! دیگه مشخصه که اکثرا رفتند به استقبالش و احتمالا گرفتن مالیات را خیلی وقته شروع کردند از مجامع سود نقدی شرکتها نیز که استقبال نمیشود زیاد قبل مجمع واسه همین هست......
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• naderi1
                  ستاره‌دار(26)
                  • Sep 2020
                  • 792

امیدوارم هر قانونی وضع میکنن جلوی دلال پروری را در هر سطحی بگیرد چه آن جزئش و چه در سطح کلانش
                  ممکن است در کوتاه مدت رکود ایجاد کند اما به تدریج درست میشود

لعنت به دلالان ریز و درشت بخصوص دلال های خودرو و مسکن که تحمل دیدن ارامش ملت را ندارند
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3769

درود
                    چه جوری میشه بیایی رو دلار یا طلا یا ملک یا....... که گردش حساب ایجاد نشود؟؟؟ گردش هر حسابی اگر کمی زیاد شود از مقداری که تعیین کرده اند باید بری اداره مالیات حساب پس بدی که جریانش چی بوده و مالیات میگیرند

البته بشخصه فکر میکنم این بازارها همچنان در رکود بمانند و بعید میدونم دیگه حتی اندازه سود بانکی نیز بازدهی داشته باشند تا برویم سال دیگه ببینیم چی میشود

فعلا بهترین راه اینه که هرکه هر چه دارد بهمان شکل نگه دارد و تعویض و تغییر ندهد که مالیات بگیرند

این صندوقهای سود ثابت که ماهیانه سود میدهند خیلی وقته که بررسی میکنم بدین شکل هست که اکثرا 30 هرماه میفروشند و فرداش که سود تقسیم شده میخرند که سود ماهیانه نیاد در حسابشان و گردششان برود بالا!!!! دیگه مشخصه که اکثرا رفتند به استقبالش و احتمالا گرفتن مالیات را خیلی وقته شروع کردند از مجامع سود نقدی شرکتها نیز که استقبال نمیشود زیاد قبل مجمع واسه همین هست......
                    ...درود..
                    گردش حساب یک جنبه این قضیه اس ..مهم تر از اون تبدیل ریال و دارایی به مالی هست که اولا در دسترس واختیار خودت باشه دوما بشه به عنوان سپر تورمی ازش استفاده کرد..ولزوما ملک رو هم نباید فروخت ...ولی سپرده بانکی ..سهام ..خودرو و احیانا کالاهای فیزیکی دیگه همچی شرایطی رو نخواهند داشت .‌.
                    همین بحثی که شما دارید در مورد مالیات بر سود مجامع و سود صندوق ها ...خودش نشون میده بازار سرمایه با چه تهدید بزرگی روبرو هست ...از یه طرف سودسازیشون رو دولت محدود می کنه از یه طرف چشمش به همون صنارسه شاهی سود تقسیمی هست ..قیمت سهام رو هم که نمیذاره بره بالا تازه بالا هم بره معلوم نیست اگر سهامدار بخواد بفروشه تکلیف سود و مابه التفاوت خرید و فروشش چی میشه ...با اون رکود تحمیلی وقهری هم که پیش میاد دیگه افزایش سرمایه و طرح توسعه ها هم میره رو هوا ..
                    مخلص کلام اینکه نباید انتظار داشت که اگر بقیه بخش های اقتصاد به چوخ برند بازار سرمایه گل و بلبل بشه ...کافیه یه بالای خوب و یه رشد خوب بزنه ..پس فرداش امام سارقی ها این شتر رو میبندن در بازار سرمایه ...

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

امیدوارم تا اوایل اسفند حداکثر قانون جدید مالیات بر مجمع درآمد و اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس تعیین تکلیف شود تا بتوانم برای پلن مالی 1403 برنامه ریزی کنم

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1545

با رفع ابهام مربوط به استاندارد ۱۵:
                        بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی موجب تقویت روند صعودی شاخص بورس شد
                        بخشنامه جدید مربوط به استاندارد ۱۵ مبنی بر عدم دریافت مالیات از هزینه های مرتبط به سرمایه گذاری در سهام و افزایش ارزش سرمایه گذاری ها، منجر به تقویت روند صعودی شاخص شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بازار سهام در حالی طی هفته های اخیر به واسطه فراگیر شدن تجدید ارزیابی دارایی ها شرکت ها و افزایش سرمایه از این محل جذاب با بهبود نسبی و رشد شاخص مواجه شده که رفع ابهام مربوط به استاندارد ۱۵ هم برطرف و زمینه تقویت روند صعودی قیمت سهام ارزنده و شاخص بورس فراهم شود.

براساس این گزارش، محمد هادی سبحانیان در بخشنامه ایی که 22 آذر صادر شده، اعلام کرد: هزینه های مربوط به نقل و انتقال سهام و سایر هزینه های مرتبط به سرمایه گذاری در سهام به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی در محاسبه درآمدهای مشمول مالیات منظور نخواهد شد.

همچنین افزایش ارزش سرمایه گذاری های جاری در سهام و سهم الشراکه که به ارزش بازار یا خالص ارزش فروش در دفاتر منعکس می شود از شمول مالیات خارج بوده و در صورت کاهش ارزش، زیان آن در حساب مالیاتی قابل پذیرش نخواهد بود.
                        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

در حال کار...
                        X