انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 444

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    درود بر کیوان و سلام بر b4

چند نکته خدمت شما عرض کنم :

۱. بنده و بسیاری از رای دهندگان صرفا به یک علت رای به پزشکیان دادیم صرفا یک علت : محمد جواد ظریف

۲. حضور پزشکیان در مراسم های مذهبی ممکنه نشان از تغییرات بزرگ داشته باشه . به هرحال نمی گویم همراه کردن گروه‌های قدرتمند فشار ! حداقل سنگ اندازی نکنند خودش یک هنر است . کما اینکه در نهج البلاغه خوانی انتقاد دوستان را پاسخ دادم که کارش درست بوده و به آخوندها خوب رسونده که پاش بیفته از همه ی شماها آخوندهای بی سواد ، آخوندتر هستم با این که پزشکم !

۳. کاپشن پوشیدن عیب نیست ، زلنسکی محبوب اوکراین و غرب هم کاپشن پوش است

۴. کدام رئیس جمهور قبلی چنین شفاف انتخاب وزیران را به گروه‌های تخصصی سپرده ؟
    یادتان رفته در سال قبل سپاه و انجمن حجتیه و شخص جلیلی وزیر انتخاب می کرد ...!

۵. ظریف همه کاره است و دقیق تر بگویم رئیس جمهور اصلی و پشت صحنه ظریف هست و این که پزشکیان چه می‌کند و چه می گوید مهم نیست . و هیچ اهمیتی هم ندارد .
    اتفاقا کارها را بسپاره به ظریف و خودش بره باشگاه فوتبال و سینه زنی و دیدار خانواده ی فلان شخص و فلان مکان خوب هم هست ، چون نشان میده اختیارات کامل را به ظریف داده ....

نکته آخر :

هنوز رئیس جمهور مخبر هست و رئیسی و جلیلی
    چون تیم روی کار تیم اوناست ...

اندکی تحمل بفرمایید بساط این تیم حاکم برچیده بشه و تیم ظریف قدرت اجرایی در دست بگیره بعد در خدمت شما خواهم بود در پاسخ به انتقادات به جا و به حق تان ....

امروز خاندوزی از دانشگاه امام صادق وزیر اقتصاد هست ایضا عشقی و شرکا ! چه انتظاری از بورس داشتید ؟!
    اینها امتداد همان تفکر هستند که می گفت بورس قمارخانه است

ظریف ساده لوحی بیش نیست, همانکه در برجام سرش کلاه گذاشتن شاهد مدعا. اون جلز و ولز اسراییل و ترامپ هم که گفتند در برجام ایران سر طرف مقابل کلاه گذاشت یک هماهنگی بین الطرفین ایران و 5+1 بیشتر نبود

ی داستانی هست میگن چنسال پیش که پدو فیلها میدونداری میکردن ی لاتی ی پسر خوشگل رو میبره بیرون شهر استادش میکنه برگشتنی پسره رو کول مشتی سوار بوده و میگفت ببین آقا بیوک رسیدم شهر به همه میگی من تو را ... ردم. حواست باشه نگی تربیت!!! منو دادیا. اگه اینجور که من میگم بگی بازم میزارم بزاری ... و خلاصه رسیدن شهر و پسره ازون بالا داد میزد آآآآآی مردم من بیوک رو بردم بیرون شهر و تربیت!!! شو دادم. خب برا همه معلوم بود که کی کیو تربیت داده!

بیوکم که به کام کا... رسیده بود با پوزخند زیر لب میگفت باشه تو هر چی دلت میخاد بگو عمو جون ولی عاقلان دانند

حالا توو اون جلسات هم, ظریف و بقیه هماهنگ شدن که جلو دوربین همه بگن که ایران پیروز شده.

خنده های ظریف تو اون لحظات کاملا (با لهجه قزوینی بخونید) خبر از سر درونش میداد

یادتون باشه لاوروف ازینکه پسر خوشگله دست آموزش به اروپا و امریکا اکی داده قهر کرد و بدون عکس یادگاری خونین دل برگشت مسکو.

پس هی ظریف ظریف نکن که جای اون 8 سال هنوز خوب نشده

نظر

• Auschwitz
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 444

درود بر کیوان و سلام بر b4

چند نکته خدمت شما عرض کنم :

۱. بنده و بسیاری از رای دهندگان صرفا به یک علت رای به پزشکیان دادیم صرفا یک علت : محمد جواد ظریف

۲. حضور پزشکیان در مراسم های مذهبی ممکنه نشان از تغییرات بزرگ داشته باشه . به هرحال نمی گویم همراه کردن گروه‌های قدرتمند فشار ! حداقل سنگ اندازی نکنند خودش یک هنر است . کما اینکه در نهج البلاغه خوانی انتقاد دوستان را پاسخ دادم که کارش درست بوده و به آخوندها خوب رسونده که پاش بیفته از همه ی شماها آخوندهای بی سواد ، آخوندتر هستم با این که پزشکم !

۳. کاپشن پوشیدن عیب نیست ، زلنسکی محبوب اوکراین و غرب هم کاپشن پوش است

۴. کدام رئیس جمهور قبلی چنین شفاف انتخاب وزیران را به گروه‌های تخصصی سپرده ؟
      یادتان رفته در سال قبل سپاه و انجمن حجتیه و شخص جلیلی وزیر انتخاب می کرد ...!

۵. ظریف همه کاره است و دقیق تر بگویم رئیس جمهور اصلی و پشت صحنه ظریف هست و این که پزشکیان چه می‌کند و چه می گوید مهم نیست . و هیچ اهمیتی هم ندارد .
      اتفاقا کارها را بسپاره به ظریف و خودش بره باشگاه فوتبال و سینه زنی و دیدار خانواده ی فلان شخص و فلان مکان خوب هم هست ، چون نشان میده اختیارات کامل را به ظریف داده ....

نکته آخر :

هنوز رئیس جمهور مخبر هست و رئیسی و جلیلی
      چون تیم روی کار تیم اوناست ...

اندکی تحمل بفرمایید بساط این تیم حاکم برچیده بشه و تیم ظریف قدرت اجرایی در دست بگیره بعد در خدمت شما خواهم بود در پاسخ به انتقادات به جا و به حق تان ....

امروز خاندوزی از دانشگاه امام صادق وزیر اقتصاد هست ایضا عشقی و شرکا ! چه انتظاری از بورس داشتید ؟!
      اینها امتداد همان تفکر هستند که می گفت بورس قمارخانه است

حضور پوزیده خان در مراسمات مذهبی هیچ توجیهی ندارد الا اینکه به اون جبهه بگه

بابا جونا من با شمام
      من نوکر شمام
      اصلا هرچی شما بگید اون درسته

چرا باید باج بده حاج سمایی و میثم و فلان و بهمان!!!؟؟؟

البته بحث ریا و گریه پنهانی بر شهید کربلا و بقیه مباحث خیلی طولانیه و اینجا جاش نیس

بهرام عزیز که خیلی براتون احترام قایلم

شما لباس جنگی زلنسکی رو با کاپشن این جماعت که خودت میدونی سمبل چیه یکی میگیری!!!

و بعد

جوری از گروه تخصصی انتخاب وزرا حرف میزنید انگار دارید از کابینه ژاپن و چین و فرانسه و آلمان حرف میزنید. بابا ولمان کنید دیگه محسن هاشمی و رحمت الله بیگدلی و بدزاد و ووو این حرافا رو نداره که

نیک زاد مثل پاندول ی روز از احمدی نژاد آویزونه ی روز از قالیباف ی روز از پوزشکیان. آدم انقد پان دولیسم!!!

نظر

• Auschwitz
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 444

و امما آخر

مدیریت سطح پایین شرکتها و کارخونه ها بانکها و ... زیاد به تغییرات دولتی حساس نیستن عل الخصوص خصوصیها. اونا راه خودشونو میرن پس اینکه میفرمایید فعلا اصولگراها در راس قدرتند زیاد محلی از اعراب ندارد.

خواهیم دید وزرا و معاونین و استانداران و فرمانداران اصلاحچیان هم بیان سر کار بورس همانی است که بوده
        خودرو ایضا
        دلار هم
        رانت همچنین
        و قس علی هذا
        عزیز دل مشکل ساختاریه
        ضرب المثله میگه ماشین همون ماشینه فقط تودوزیش عوض شده یا نه اصلا ی روکش عوض کردن شمارو گول بزنن

یا حق

نظر

• reza@bourse2024
          عضو عادی
          • May 2024
          • 188

زیاده عرضی نیست!

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3177

پزشکیان: وعده‌ خاصی ندادم

این که برخی تصور می‌کنند من باید کاری کنم

من کاری نمی‌توانم بکنم

-------------------------------------------------------------------------------------

طرح نور تعطیل‌ نمی‌شود. با تغییر دولت‌ها خللی در اجرای طرح حجاب اجباری به وجود نمی‌آید.

رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی:

طرح نور تعطیل‌بردار نیست.

خطاب به اصلاح‌طلبان؛ پوزیده براتون گوزیده.
            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/07/24, 13:22.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5124

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

من کاری نمی‌توانم بکنم

-------------------------------------------------------------------------------------

طرح نور تعطیل‌ نمی‌شود. با تغییر دولت‌ها خللی در اجرای طرح حجاب اجباری به وجود نمی‌آید.

حرفهای عجیب و ناامیدکننده مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان در اظهاراتی عجیب و بر خلاق وعده های خود در زمان انتخابات گفت من کاری نمی‌توانم بکنم!

وعده‌ خاصی ندادم، این که برخی تصور می‌کنند من باید کاری کنم، من کاری نمی‌توانم بکنم!

اصولی که من به آن معتقدم حق است و عدالت، من وعده خاصی ندادم؛ ولی آنچه گفتم برای احقاق حق مردم است

ماله کشها بیان ببینم ، بیا ببینم چطوری ماله میکشی این رجز خوانی های این پلشت رو که هنوز پاش نرسیده به کاخ زد زیر همه چی!

نه وعده ای داد و نه کاری میتونه و اصلا بلده که انجام بده!!

ما حق داریم به شمایی که که خودتون رو جر دادید برای رای دادن به این مترسک کاهی رو مزدور یا در بهترین حالت، احمق و ساده لوح خطاب کنیم یا نه ؟

حق داریم از شما ها عصبانی باشیم یا نه ؟

حق داریم ، حق داریم بعد از هر چماقی که ایادی همین حکومت میزنن تو سر شما ، ما هم یکی بزنیم توی سرتون

ما حق داشتیم و حق دار خواهیم ماند و شما زبان در کام به افق خیره خواهید ماند.
              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/07/24, 13:37.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابای یسنا
                عضو فعال
                • Apr 2023
                • 693

من کاری نمی‌توانم بکنم

درود. داورجان دم این مردک گرم عجب مشت قشنگی زد به تو دهن اونایی که بهش رای دادن ویا طرفدارش بودن بوکسور چاله میدانی عجب ادبیاتی هم داره /:.yead.:/

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3177

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                  درود. داورجان دم این مردک گرم عجب مشت قشنگی زد به تو دهن اونایی که بهش رای دادن ویا طرفدارش بودن بوکسور چاله میدانی عجب ادبیاتی هم داره /:.yead.:/
                  این هی زرت و پرت میکنه بعدش اصلاحطلبهای حروم زاده میان بهش میگن که حاجی ریدی بدم ریدی

فرداش میاد میگه گوه خوردم غلط کردم من منظور از مشت، مشت نبود که ....

احتمالا فردا هم میاد میگه که ما می تونیم هرکاری که دلمون بخواد انجام بدیم.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3818

این هی زرت و پرت میکنه بعدش اصلاحطلبهای حروم زاده میان بهش میگن که حاجی ریدی بدم ریدی

این امام زاده ای که از پزشکیان درست کردن ...شفا که نمیده ..کور هم نکنه !!چلاق می کنه !!
                    ملت هنوز خونشون گرمه !!نمیدونن از کجا خوردن ...

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1552

خود پوزیده میدونست هیچ کار هست
                      خاتمی بین دانشجویان و عده ای از مردم اعتبار داشت کار خاصی نتونست بکنه
                      ولی پوزیده از اون اول مشخص بود با هدایت بیت به رییس جمهور رسیده نه آرای مردم
                      هنوز نیومده گوزیده بد جوری هم گوزیده
                      باید بره ثبت احوال صفحه آخر شناسنامه ش رو از پوزیده به گوزیده تغییر بده تا رای دهندگان حلالش کنن

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        حرفهای عجیب و ناامیدکننده مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان در اظهاراتی عجیب و بر خلاق وعده های خود در زمان انتخابات گفت من کاری نمی‌توانم بکنم!

وعده‌ خاصی ندادم، این که برخی تصور می‌کنند من باید کاری کنم، من کاری نمی‌توانم بکنم!

اصولی که من به آن معتقدم حق است و عدالت، من وعده خاصی ندادم؛ ولی آنچه گفتم برای احقاق حق مردم است

ماله کشها بیان ببینم ، بیا ببینم چطوری ماله میکشی این رجز خوانی های این پلشت رو که هنوز پاش نرسیده به کاخ زد زیر همه چی!

نه وعده ای داد و نه کاری میتونه و اصلا بلده که انجام بده!!

ما حق داریم به شمایی که که خودتون رو جر دادید برای رای دادن به این مترسک کاهی رو مزدور یا در بهترین حالت، احمق و ساده لوح خطاب کنیم یا نه ؟

حق داریم از شما ها عصبانی باشیم یا نه ؟

حق داریم ، حق داریم بعد از هر چماقی که ایادی همین حکومت میزنن تو سر شما ، ما هم یکی بزنیم توی سرتون

ما حق داشتیم و حق دار خواهیم ماند و شما زبان در کام به افق خیره خواهید ماند.

کیوان ...

چرا اینقدر عصبی هستی ؟

شخص پزشکیان برای ما هم مهم نبود
                        که رای به او دادیم !

مهم ظریف هست که کابینه را می چینه و وزیر انتخاب میکنه ...

مگر رییسی کاره ای بود ؟ جلیلی همه کاره ی دولت رییسی بود همه کاره ...

پزشکیان بره هیات سینه بزنه بهتره و هیچ کاری هم نمی خواهیم انجام بده ...

اتفاقا برای
                        فریب دادن خشک مذهبی ها( خر مذهبی ها) هم خوب داره جلو میره ...

.....................

ظریف کارش را خوب بلده انجام بده ... خوب
                        .

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1744

این بنده خدا حداقلش اینه که ادم صادقیه
                          خب راست میگه وعده ای نداده بود که الان بخواد بهش عمل کنه
                          گفت در حد توان کار میکنم حتی مثلا مجری چند بار ازش در مورد ساخت 1 میلیون مسکن پرسید چون میدونست بااین وضعیت نشدنیه نگفت میسازم گفت در حد توان خواهم ساخت
                          6 کلاسه اون همه وعده داد چی شد اخرش ؟؟؟
                          ایا اینم حتما باید دروغ شیرین به خوردمون بده تا کیفور بشیم ؟؟
                          گیرم اینم نمیومد مثلا الان جلیلی بود اوضاع بهتر میشد ؟؟
                          ایا تو همین مدت که پزشکیان انتخاب شد جو کمی مثبت شد و دلار این چند روز کنترل شد و میشه امیدوار بود بازم ادامه داشته باشه اگر جلیلی میومد اوضاع بازم همین بود ؟؟؟

شخصا نه رای دادم نه انتخابم پزشکیان و جمهوری اسلامیه اونایی هم که رای دادن فقط خواستن وضع خرابتر نشه
                          تصور کنید چند سال رئیسی میموند یا جلیلی میومد رو کار
                          مشکل جای دیگه س که فعلا زورمون نمیرسه بهش

وقتی سیاه پوشی و مراسمات مذهبی ملت رو ادم میبینه تمام امیدش به عوض شدن اوضاع بکلی از بین میره ...مردم هنوز ارتباط محرم و صفر رو با تفکرات جمهوری اسلامی درک نمیکنن و تو زمین بازی رژیم هستن

خیلی کار داریم پس فعلا بیخودی گیر به این و اون ندید مشکل خود ما مردمیم

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5124

کیوان ...

چرا اینقدر عصبی هستی ؟

شخص پزشکیان برای ما هم مهم نبود
                            که رای به او دادیم !

مهم ظریف هست که کابینه را می چینه و وزیر انتخاب میکنه ...

مگر رییسی کاره ای بود ؟ جلیلی همه کاره ی دولت رییسی بود همه کاره ...

پزشکیان بره هیات سینه بزنه بهتره و هیچ کاری هم نمی خواهیم انجام بده ...

اتفاقا برای
                            فریب دادن خشک مذهبی ها( خر مذهبی ها) هم خوب داره جلو میره ...

.....................

ظریف کارش را خوب بلده انجام بده ... خوب
                            ظریف وزیر انتخاب میکنه ؟!
                            کجای کاریییی؟ کدوم وزیر ؟ کدوم قدرت انتخاب ؟

وزرای اطلاعات ، کشور ، امور خارجه ، دفاع ، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش باید توسط شخص خامنه ای تایید بشن ، یعنی تمام وزرای کلیدی داخله و خارجه !

ظریف یا هر خر دیگری جز سواری به نظام چه غلط دیگری میتواند بکند؟

آها درسته ! مثلا میتونه وزیر ورزش رو خودش انتخاب کنه و در مافیای فوتبال کشور یک سهمی درخواست کنه !!
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                              این بنده خدا حداقلش اینه که ادم صادقیه
                              خب راست میگه وعده ای نداده بود که الان بخواد بهش عمل کنه
                              گفت در حد توان کار میکنم حتی مثلا مجری چند بار ازش در مورد ساخت 1 میلیون مسکن پرسید چون میدونست بااین وضعیت نشدنیه نگفت میسازم گفت در حد توان خواهم ساخت

6 کلاسه اون همه وعده داد چی شد اخرش ؟؟؟

ایا اینم حتما باید دروغ شیرین به خوردمون بده تا کیفور بشیم ؟؟
                              گیرم اینم نمیومد مثلا الان جلیلی بود اوضاع بهتر میشد ؟؟
                              ایا تو همین مدت که پزشکیان انتخاب شد جو کمی مثبت شد و دلار این چند روز کنترل شد و میشه امیدوار بود بازم ادامه داشته باشه اگر جلیلی میومد اوضاع بازم همین بود ؟؟؟

شخصا نه رای دادم نه انتخابم پزشکیان و جمهوری اسلامیه اونایی هم که رای دادن فقط خواستن وضع خرابتر نشه
                              تصور کنید چند سال رئیسی میموند یا جلیلی میومد رو کار
                              مشکل جای دیگه س که فعلا زورمون نمیرسه بهش

وقتی سیاه پوشی و مراسمات مذهبی ملت رو ادم میبینه تمام امیدش به عوض شدن اوضاع بکلی از بین میره ...مردم هنوز ارتباط محرم و صفر رو با تفکرات جمهوری اسلامی درک نمیکنن و تو زمین بازی رژیم هستن

خیلی کار داریم پس فعلا بیخودی گیر به این و اون ندید مشکل خود ما مردمیم

7000 صفحه وعده داد و جالبه بعد یک سال گفتند گم شده! اون 7000 صفحه ...

.

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1552

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                ظریف وزیر انتخاب میکنه ؟!
                                کجای کاریییی؟ کدوم وزیر ؟ کدوم قدرت انتخاب ؟

وزرای اطلاعات ، کشور ، امور خارجه ، دفاع ، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش باید توسط شخص خامنه ای تایید بشن ، یعنی تمام وزرای کلیدی داخله و خارجه !

ظریف یا هر خر دیگری جز سواری به نظام چه غلط دیگری میتواند بکند؟

آها درسته ! مثلا میتونه وزیر ورزش رو خودش انتخاب کنه و در مافیای فوتبال کشور یک سهمی درخواست کنه !!
                                گیرم ظریف انتخاب کنه
                                مجلس زبون نفهم باید تایید کنه
                                مجلس هم از ظریف دلخوشی نداره
                                ادامه ماجرا بماند برای پخش مستقیم از رادیو و تایید وزرا

نظر

در حال کار...
                                X