انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    تحریم کنندگان دست در دست روس کمونیست !

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

خیلی باید ببخشید ، خیلی عذر میخوام ، اما اولا رسما خواستم از شما به دلیل گفتن این حجم اراجیف و شر و ور بخوام که خفه شید لطفا!
    /:.offtopic.:/

دوما به هرکسی که فریب مغلطه کاری شما اصلاح طلب جماعت رو در این نوع بهره برداری های سیاسی میخوره توجه بدم این نوع نتیجه گیری های مکارانه فقط از عهده همین طیف هزار رنگارنگ برمیاد، طیفی که از سبز به بنفش و حالا معلوم نیست به کدوم رنگی در اومده!
    این خبر مال هفته پیشه و متن خبر هم در همه خبرگزاری ها اومده بود و خیلی واضح بود و هیچ ربطی به شخص پزشکیان و اصلاح طلبان دروغین نداشت ، خیلی واضح که در متن همین هم هست گفته شده اونها مساله انتخابات رو بهانه کردند، حالا اینکه اصلاح طلبها از این خبر چطوری پزشکیان رو کشیدن بیرون و باهاش تیتر زد بماند ، اینکه تو چطور به خودت جرات میدی مردم زخم خورده از رژیمی تحت حاکمیت روس رو با کمونیستها یکی کنی حالت تهوع دست میده. X-(

حقیقت تلخ است ( ایضا گزنده )

پیوند تحریم کنندگان انتخابات با روسیه رذل ، قابل کتمان نیست ....

غیبت
    رفیق تان لاوروف، در عکس یادگاری معروف وین بیانگر همه چیز است ....

.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2853

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      حقیقت تلخ است ( ایضا گزنده )

پیوند تحریم کنندگان انتخابات با روسیه رذل ، قابل کتمان نیست ....

غیبت
      رفیق تان لاوروف، در عکس یادگاری معروف وین بیانگر همه چیز است ....

شما ناهار خوردی!!!!؟

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو جدید
        • Jan 2022
        • 1647

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
        بر اساس اطلاعات خودت بنظرت اينوسط كي خيانت كرد؟ اصلاح طلبها كه قرارداد رو بستن يا مثلاً اصولگراهايي مثل جليلي و احمدي نژاد كه زير اجراي قرار داد زدن؟ همانطور كه گفتي ميدان گازي مشترك مذكور بدليل H2S بالا امكان فراورش و استفاده توسط خودمون رو نداشت.
        نمیشه حرف منطقی شمارو نادیده گرفت...
        امادرکل به نظرم شما ازبین بدوبدتر...بدتر روانتخاب کردین....ونزوئلا در زمانی که یه دولت داشت...بهتراز وقتی بود که دوتا دولت داشت...

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3811

...اگر قرار بود پا رو شرف و وجدان بذارم ..اگر تصورم این بود که تو مملکت انتخاباتی برقرار هست ..و رییس جمهوری میتونه کاری از پیش ببره ...از بین اینا پورمحمدی با وجود اون سابقه سیاهش ..انتخاب معقولتری هست ...

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1549

باید قبول کرد یکسری از دوستان طرفدار حکومت هستن و این مسله طبیعی هست
            حال تحت عنوان اصلاحات یا حرفای گنده مثل دموکراسی ووووووو اظهار نظر میکنن....همش هم بهانه س
            برادر لپ کلام بگو حکومتی هستم
            همه دوستان با احترام با شما برخورد میکنن
            منتها یک فرقی بین دوستان حکومتی و مخالفانشان هست و آنهم احترام گذاشتن به خانواده های داغدار اتفاقات اخیر
            حکومتی ها فقط یک لحظه خودشون رو بزارن جای افراد داغدیده
            آدم خیلی بی وجدان باشه به راحتی از کنار این مسله گذر کنه
            آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/06/26, 10:37.

نظر

• Dexterous
              ستاره‌دار(35)
              • May 2012
              • 706

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
              حال تحت عنوان اصلاحات یا حرفای گنده مثل دموکراسی ووووووو اظهار نظر میکنن....همش هم بهانه س
              منتها یک فرقی بین دوستان حکومتی و مخالفانشان هست و آنهم احترام گذاشتن به خانواده های داغدار اتفاقات اخیر
              در تایید فرمایش شما: لازمه گمانم اون ضرب المثل انگلیسی رو تکرار کنم که اگه مثل اردک راه میره، صدای اردک هم در میاره لابد اردکه
              اونی هم که به هر بهانه ای میپره بغل آخوند، اُلردی توو بغل آخونده
              .
              .
              اما صحبت از حقیقت تلخ و گزنده شد
              یاد یه حقیقتی افتادم که بی مناسبت نیست
              آدم باید خودشو جای طرف مقابل بگذاره/.:biggrinsmiley.:/
              مثلاً نمیشه از یه پاپتی بی سرو پا که به صرف همبستری با عبدالناصر شده بود مهناز صادقی ۲ انتظار داشته باشیم شرافتمندانه رفتار کنه و آرزومند نباشه که خلیفه رفقاشو بببره توو تختش بلکه یه استخون هم بندازن جلو این،
              این مدلی بلده خب فقط
              هنرش اینه خب فقط
              جور دیگه نمیتونه نون درآره خو
              از چنین موجودی نمیشه انتظار داشت که چوب حراج به هرچی ارزشه نزنه
              نمیشه انتظار داشت واسه رسیدن به آرزوش، شما بخون سراب آرزوی دست نیافتنیش، وقیحانه رفتار نکنه
              این انتظارات واقع بینانه نیست
              Dexter is to kill killers
              DEXTEROUS too
              من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2853

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                میگند بیا رای بده...به شخص مد نظر ما هم رای بده...رای هم ندی رفیق لاوروف هستی!!!!
                خوب شما که یک ذهن دارید که ماشاالله برای خودش یک « شورای نگهبان » هست...چرا از رای و انتخابات و آزاد اندیشی حرف میزنی!!!؟

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 684

ببینید | روحانی: به این حرف‌ها گوش نکنید رئیس‌جمهور از قبل تعیین شده است(فیلم)

آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2024/06/26, 11:54.

نظر

• مرشد
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 684

پیام مهم سیدمحمد خاتمی(فیلم)

کار را به وجدان بیدار مردم واگذار می‌کنم

آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2024/06/26, 11:46.

نظر

• بورسفام
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 325

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                      ببینید | روحانی: به این حرف‌ها گوش نکنید رئیس‌جمهور از قبل تعیین شده است(فیلم)

کلمه «که» را حذف کردید چرا؟
                      معنا را عوض کردید.

روحانی به طرفدارانش گفته: به این حرف‌ها هم گوش نکنیم که رئیس‌جمهور از قبل تعیین شده است.

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو جدید
                        • Jan 2022
                        • 1647

چندروزپیش توانزلی..باماشین سریه میدون...ازیه نفر آدرس پرسیدم...بعدازاینکه راهنمایی کرد گفت منم میتونم ازتون یه سوال بپرسم؟...شما رای میدی؟یه کم تعجب کردم...ازونجا که انتخابات برای من بی معنیه...واین شده دغدغه واسه مردم کوچه وخیابون تعجب کردم...
                        بعضی از کسایی که به انتخابات دعوت میکنند...واقعا فکر میکنندکه کاردرست رو دارن انجام میدن...نمیتونم بابت این دغدغه...بهشون خرده بگیرم...قدرت دروغ وفریب خیلی زیاده...هنگامی که انسان داره غرق میشه..به هرچی اطرافشه چنگ میزنه...
                        یه نکته دیگه هم اینه که نمیشه به کسی که هنوز جدول ضرب بلدنیست...انتگرال یاد داد...
                        اینبار رای دادن...شبیه عملیات طوفان الاقصی میمونه...ممکنه یک روز باعث پخش شیرینی بشه...اما عملا یه عمر ویرانی وپشیمونی به همراه داره.(انقلاب 57 رو فاکتورمیگیرم)

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5108

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                          چندروزپیش توانزلی..باماشین سریه میدون...ازیه نفر آدرس پرسیدم...بعدازاینکه راهنمایی کرد گفت منم میتونم ازتون یه سوال بپرسم؟...شما رای میدی؟یه کم تعجب کردم...ازونجا که انتخابات برای من بی معنیه...واین شده دغدغه واسه مردم کوچه وخیابون تعجب کردم...
                          بعضی از کسایی که به انتخابات دعوت میکنند...واقعا فکر میکنندکه کاردرست رو دارن انجام میدن...نمیتونم بابت این دغدغه...بهشون خرده بگیرم...قدرت دروغ وفریب خیلی زیاده...هنگامی که انسان داره غرق میشه..به هرچی اطرافشه چنگ میزنه...
                          یه نکته دیگه هم اینه که نمیشه به کسی که هنوز جدول ضرب بلدنیست...انتگرال یاد داد...
                          اینبار رای دادن...شبیه عملیات طوفان الاقصی میمونه...ممکنه یک روز باعث پخش شیرینی بشه...اما عملا یه عمر ویرانی وپشیمونی به همراه داره.(انقلاب 57 رو فاکتورمیگیرم)
                          سوال اون فرد هم شاید به دلیل طرز فکر مشابه بود ، یعنی خودش نمیخواست رای بده و میخواست ببینه غیر بومی ها هم همینطور هستند یا نه .
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1732

مثل اینکه اجماع حاصل نشده
                            احتمال برد پزشکیان بالاست
                            طرفدارای رای به پزشکیان زیاد جلز و ولز نکنن ...خیالتون راحت برنده س....بازارم امروز این احتمال رو بالا میدونست

نظر

• کریشنا
                              عضو فعال
                              • Dec 2015
                              • 1118

یکسری می‌فرمایند دولت سیزدهم به وعده های خود عمل نموده و ما نمی بینیم ،خوشحال میشم بفرمایند کجا رو دقیقا ما نمی بینیم

وعده های دولت سیزدهم

۱.ساخت چهار میلیون مسکن
                              ۲. اینترنت رایگان برای دهک های پایین
                              ۳.رونق اقتصاد فضای مجازی
                              ۴.اصلاح نظام بانکی
                              ه. بازگشت ایرانیان مقیم خارج
                              ۶.گشت ارشاد برای مدیران دولتی کاهش ۵۰ درصدی هزینه درمان
                              ۷.کاهش تورم
                              ۸.کنترل قیمت دلار
                              ۹.احیای برجام
                              ۱۰.عادلانه کردن قیمت خودرو

نظر

• کاوه آهنگر
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 428

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                اتفاقا رای نمیدم و یکی از دلایلش همونایین که رای میدن
                                اتفاقا باید درصد رای ندادن ها بالا باشه تا نظام بفهمه اگر مردم فریب میده تاوان داره و دیگه نمیتونه فریب بده .اگر منی که بخاطر فریب نظام در 88 یا بعد آن رای دادم دوباره برم رای بدم این ثابت میکنهنظام برنده شده و خودشم اینو میدونه
                                پس من رای نمیدم تا حداقل رای اوناییکه شرکت میکنن جانجا نکنن .خبر دارم و مطمین هستم در این دو روز اتفاق خاصی نیافته پزشکیان با اختلاف زیاد اوله حتی به دور دوم هم نمیرسه.حالا اگر مشارکت پایین باشه بخاطر از دست ندادن همین چند رای ناچارند به نظر مردم احترام بذارن.اگرچه پزسکیان مطلوب نیست و خیلی کاری نمیتونه بکنه ولی باز از جلیلی طالبان و قالیباف سردسته دزدا بهتره!!!

نظر

در حال کار...
                                X