انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2853

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    ایده آل برای مخالفان نظام...ریاست جمهوری پزشکیان هست و مشارکت مثلا ۵۵ تا ۶۰ درصدی!
    جبهه اصلاحات در اینصورت جایگاهی در مطالبه گری نخواهد داشت...باید پاسخگو باشه....در کنار هسته سخت نظام هم باید پاسخگو باشه...ایندفعه نمیشه با عوامفریبی نمی‌گذارند و نمیشه و تدارکاتچی بودن از زیر بار مسولیت فرار کرد ..دیگه گدایی آقای خاتمی جواب داده و به کرسی مد نظرش رسیده...الان گدا باید پاسخگو باشه چرا سر چهارراه درست نیاستاده!!!
    داور عزیز ....این در مورد اصلاح طلبان!!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2853

شروع کردند بصورت سازماندهی شده تخریبشون کنند!!!

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3810

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        https://www.entekhab.ir/fa/news/7955...B1%D8%AF%D9%87

شروع کردند بصورت سازماندهی شده تخریبشون کنند!!!
        شغال بیشه مازندرانی را نگیرد جز سگ مازندرانی

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5108

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
          پیام مهم سیدمحمد خاتمی(فیلم)

کار را به وجدان بیدار مردم واگذار می‌کنم

خاتمی برای من سال 1376 متولد شد و سال 1380 در چهارمین سال ریاست جمهوری اش مُرد!

من قبل از 2 خرداد 1376 یکی از طرفداران پر شور و هیجان خاتمی و در اصل یک مبلغ تمام وقت براش بودم ، جمعیت زیادی از دوستان و همکاران و اقوام را همراه شور سیاسی خودم کرده بودم ، تصور ذهنی خاصی از این فرد به همراه امید و خوش بینی بسیار بالایی نسبت به آینده در من شکل گرفته بود، کم کم در همین 4 سال اول تناقض ها و پنهان شدن ها و دور شدن هایی رو حس کردم ، نزدیک به انتخابات دوره بعدی شده بود که خاتمی مجدد ولی با آرا پایین در اونهم انتخاب شد، اما اینبار انگار تازه داشتم متوجه میشدم!
          خرداد سال 1380 خاتمی یک سخنرانی در ورزشگاه شیرودی داشت ، رفتم اونجا و ردیف اول جلوی خود خاتمی ایستاده بودم، میخواستم جواب سوالاتم رو مستقیم ازش بگیرم ... گرفتم.

خاتمی از نزدیک اونی نبود که نشون میداد یا بهتره بگم وعده داده میشد، وقتی پای صحبت فردی از نزدیک میشینی همه چیش رو درست تر میبینی ، زبان بدنش رو تماشا میکنی ، طرز نگاهش رو دریافت میکنی ، لحنش رو ثانیه به ثانیه بدون تقطیع و سانسور برآورد میکنی ، خشمش رو که تا بحال ندیدی میبینی ، چهره ای که در تصورت هرگز نداشتی رو با چشم و گوش خودت میبینی ، خاتمی اونی نبود که تصور میکردیم باید باشه ، اون خاتمی که من اونروز دیدم هیچ فرقی با سایر آخوندهای دم و دستگاه نظام نداشت ، اونجا تازه دیدم و فهمیدم خاتمی هم یک باطن بی روح هست ، یک سیاسی کار معامله گر ، حتی خاتمی هم میتونست در لحظه مستبدی بشه برای خودش ، خاتمی در اونروز و از اون لحظه بود که برای من تموم شد و من ازش عبور کردم، از خرداد سال 1380
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 829

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            خاتمی برای من سال 1376 متولد شد و سال 1380 در چهارمین سال ریاست جمهوری اش مُرد!

من قبل از 2 خرداد 1376 یکی از طرفداران پر شور و هیجان خاتمی و در اصل یک مبلغ تمام وقت براش بودم ، جمعیت زیادی از دوستان و همکاران و اقوام را همراه شور سیاسی خودم کرده بودم ، تصور ذهنی خاصی از این فرد به همراه امید و خوش بینی بسیار بالایی نسبت به آینده در من شکل گرفته بود، کم کم در همین 4 سال اول تناقض ها و پنهان شدن ها و دور شدن هایی رو حس کردم ، نزدیک به انتخابات دور دوم شده بود، اما اینبار انگار تازه داشتم متوجه میشدم!
            خرداد سال 1380 خاتمی یک سخنرانی در ورزشگاه شیرودی داشت ، رفتم اونجا و ردیف اول جلوی خود خاتمی ایستاده بودم، میخواستم جواب سوالاتم رو مستقیم ازش بگیرم ... گرفتم.

خاتمی از نزدیک اونی نبود که نشون میداد یا بهتره بگم وعده داده میشد، وقتی پای صحبت فردی از نزدیک میشینی همه چیش رو درست تر میبینی ، زبان بدنش رو تماشا میکنی ، طرز نگاهش رو دریافت میکنی ، لحنش رو ثانیه به ثانیه بدون تقطیع و سانسور برآورد میکنی ، خشمش رو که تا بحال ندیدی میبینی ، چهره ای که در تصورت هرگز نداشتی رو با چشم و گوش خودت میبینی ، خاتمی اونی نبود که تصور میکردیم باید باشه ، اون خاتمی که من اونروز دیدم هیچ فرقی با سایر آخوندهای دم و دستگاه نظام نداشت ، اونجا تازه دیدم و فهمیدم خاتمی هم یک باطن بی روح هست ، یک سیاسی کار معامله گر ، حتی خاتمی هم میتونست در لحظه مستبدی بشه برای خودش ، خاتمی در اونروز و از اون لحظه بود که برای من تموم شد و من ازش عبور کردم، از خرداد سال 1380
            درود
            من هم یکسال پیش از 1380 به این نتیجه رسیدم کاری از خاتمی ساخته نیست.. بدیلی نداشتم.. برای همین در سال 1380 بهش رای ندادم.. اما در این مقطع اوضاع کاملا متفاوته.. کاملا متفاوته.. سیستم به بقاش فکر میکنه و برای این بقا نیازمند هرس هست.. درسته به دموکراسی نمیرسیم.. و شاید در این تشکیلات هرگز نرسیم.. اما این که ونزوئلا یا سودان و سومالی بشیم درد آوره.. خیلی هم درد آوره.. امروز ویدئو خاتمی را دیدم.. با اون چهره تکیده و فرسوده.. دیگه برام یاد اورد ان مرد خندان نبود... پیرمردی بود که بهش گفته بودن بیا این حرف ها را بزن..

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5108

در اصل توسط vion پست شده است View Post
              درود
              من هم یکسال پیش از 1380 به این نتیجه رسیدم کاری از خاتمی ساخته نیست.. بدیلی نداشتم.. برای همین در سال 1380 بهش رای ندادم.. اما در این مقطع اوضاع کاملا متفاوته.. کاملا متفاوته.. سیستم به بقاش فکر میکنه و برای این بقا نیازمند هرس هست.. درسته به دموکراسی نمیرسیم.. و شاید در این تشکیلات هرگز نرسیم.. اما این که ونزوئلا یا سودان و سومالی بشیم درد آوره.. خیلی هم درد آوره.. امروز ویدئو خاتمی را دیدم.. با اون چهره تکیده و فرسوده.. دیگه برام یاد اورد ان مرد خندان نبود... پیرمردی بود که بهش گفته بودن بیا این حرف ها را بزن..
              خودتون دارید پاسخ رو میدید و بعد اونو نقض میکنید ؟

اینکه سیستم داره به بقاش فکر میکنه و اوضاع متفاوت شده یعنی چی؟؟
              یعنی مردم دارن درست پیش میرن ، یعنی مبارزه مدنی مردم که خون پاش ریخته شد داره به ثمر میشینه ، یعنی سیستم به فروپاشی نزدیک شده ، یعنی اونها دارند به پایان نزدیک میشن و درست نزدیک خط پایان میگید به سیستم فرصت تنفس و احیا بدیم؟ دوباره نقطه سر خط ؟!
              آیا این سیستم در ازای کمک به او و همراهی اش به شما لطفی خواهد کرد ؟ اشتباهی را جبران میکند ؟ اصلا از گذشته تاریکی که بر ایران حاکم کرده یک عذرخواهی کوچک هم میکند ؟! آنها ایدئولوژی پرست هستند و قدمی برای ملت بر نخواهند داشت ، واقعا فکر میکنید چنین سیستم فاسد و هیولایی که الان دست و پا میزنه تا زنده بمونه وقتی مجدد سرپا شد و قدرت گرفت چه رفتاری در قبال شما خواهد داشت؟؟
              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/06/26, 19:14.

نظر

• مرشد
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 684

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 684

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

به سلامتی ترامپ هم اعلام کرده که در دور جدید مذاکرات احتمالی با ایران بحث فقط بر روی مسائل فنی هسته ای متمرکز هست و سایر مسائل سیاسی و غیرمرتبط مانع رسیدن توافق احتمالی نخواهد بود.

نظر

• بورسفام
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 325

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                      محمد فاضلی : «هیچ‌کاره بودن رئیس جمهور» دروغی است که اصولگرایان جا انداخته‌اند

رؤسای جمهور دسترسی به اطلاعات دارند.

و یک دروغ بزرگ را ۲۰ سال گذشته جا انداخته‌اند که آقای خاتمی گفته من تدارکاتچی هستم؛...

آقای خاتمی گفت من را تدارکاتچی میخواهند، ولی من تدارکاتچی نیستم ...
                      نمیدونی از نظام دفاع کنی مقابله کنی تأیید کنی تأیید نکنی

اینکه میگی رئیس جمهور هیچکاره نیست را الان میگی یا بعد انتخابات هم خواهی گفت؟؟
                      این که قبلا هم گفتی رئیس جمهور از پیش تعیین شده نیست را الان میگی یا بعد از انتخابات هم خواهی گفت؟

به هر حال برای نظام مشارکت بالا یک پیروزی بزرگه
                      از همین الان دارند برای این پیروزی آماده می شوند
                      کسی هم که رای میده در واقع ساز و کار انتخابات را قبول داره و خواه ناخواه نظام را تایید میکنه

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                        نمیدونی از نظام دفاع کنی مقابله کنی تأیید کنی تأیید نکنی

اینکه میگی رئیس جمهور هیچکاره نیست را الان میگی یا بعد انتخابات هم خواهی گفت؟؟
                        این که قبلا هم گفتی رئیس جمهور از پیش تعیین شده نیست را الان میگی یا بعد از انتخابات هم خواهی گفت؟

به هر حال برای نظام مشارکت بالا یک پیروزی بزرگه
                        از همین الان دارند برای این پیروزی آماده می شوند
                        کسی هم که رای میده در واقع ساز و کار انتخابات را قبول داره و خواه ناخواه نظام را تایید میکنه
                        یه رئیس چی دیگه داشتیم به نام sundaaay

مستقیم می گفت تحریم کنید ملت

حالا شما جلیلی چی سایت ، راه دیگری را انتخاب کرده اید

رای به پزشکیان رأی به نظام دو برره هست و شبیه این مزخرفات!!

خیر ...

رای به پزشکیان، رای به آزادی ایران از چنگال غارتگران بی سواد اصولگرا است ...

چنگیز هم شبیه اینها در ماجراهای چای دبش و زنجانی غارت نکرد ثروت ملی کشور را ...

ما موسوی را علی رغم شکست در انتخابات از صندوق می خواستیم به خاطر ایران بیرون بکشیم...

این بار پزشکیان رئیس جمهور قطعی ایران هست

پزشکیان به رياست جمهوری نیاز نداره

اما ایران و ایرانی به پزشکیان و گفتمان اصلاح طلبی نیاز داره ...

امسال با ۸۸ فرق میکنه

میرحسین موسوی زمانه باید پیروز بشه ....

ملت عصبانی هستند و زخم خورده

سنگ اندازی کنید ، شبیه ۸۸ به آسانی تمام نمیشه ...
                        .

نظر

• moh51mah29
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 206

قاضی زاده رسما پوششی از آب درآمد: برای تقویت جبهه انقلاب انصراف می دهم

[B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
                          [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• بورسفام
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 325

یه رئیس چی دیگه داشتیم به نام sundaaay

مستقیم می گفت تحریم کنید ملت

حالا شما جلیلی چی سایت ، راه دیگری را انتخاب کرده اید

رای به پزشکیان رأی به نظام دو برره هست و شبیه این مزخرفات!!

خیر ...

رای به پزشکیان، رای به آزادی ایران از چنگال غارتگران بی سواد اصولگرا است ...

چنگیز هم شبیه اینها در ماجراهای چای دبش و زنجانی غارت نکرد ثروت ملی کشور را ...

ما موسوی را علی رغم شکست در انتخابات از صندوق می خواستیم به خاطر ایران بیرون بکشیم...

این بار پزشکیان رئیس جمهور قطعی ایران هست

پزشکیان به رياست جمهوری نیاز نداره

اما ایران و ایرانی به پزشکیان و گفتمان اصلاح طلبی نیاز داره ...

امسال با ۸۸ فرق میکنه

میرحسین موسوی زمانه باید پیروز بشه ....

ملت عصبانی هستند و زخم خورده

سنگ اندازی کنید ، شبیه ۸۸ به آسانی تمام نمیشه ...
                            پزشکیان از آسمون که نیومده
                            از مسئولین و تایید شده نظامه
                            این که خیلی روشنه

شما میخواهی ارتباطت را با نظام به طور خیلی نا محسوس انکار کنی
                            این انکار ارتباط کلاس داره
                            یه جورایی نشانه روشن فکریه
                            خیلی هم خوبه هم سر سفرش باشی هم مقابلش عمل کنی تا از ترکش ها در امان باشی
                            شما نه خیلی های دیگه هم همینطورند

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                              پزشکیان از آسمون که نیومده
                              از مسئولین و تایید شده نظامه
                              این که خیلی روشنه

شما میخواهی ارتباطت را با نظام به طور خیلی نا محسوس انکار کنی
                              این انکار ارتباط کلاس داره
                              یه جورایی نشانه روشن فکریه
                              خیلی هم خوبه هم سر سفرش باشی هم مقابلش عمل کنی تا از ترکش ها در امان باشی
                              شما نه خیلی های دیگه هم همینطورند

میرحسین از پزشکیان بیشتر در همین نظام غرق بود و خود نظام بود زمانی ...

پزشکیان هم به وقتش ، میرحسین تر میشه از موسوی ...

این راه‌ها برای انصاف ملت و تحریم انتخابات دیگه جواب نمیده...

اگر نظام مورد نظر شما غارتگری و ظلم و ستم و دزدی چای دبش هست ، ما از این نظام نیستیم و هیچ وقت هم نبوده ایم ....

محمود روز آخر رئیس جمهوری اش هم دست از غارت بر نداشت و سکه توزیع کرد بین یاران دزدش !!

گند محصولی وزیر احمدی‌نژاد هنوز پیگیری نشده

گند جلیلی و خیانت بزرگش در کرسنت و عدم النفع ۵۳ میلیارد دلاری هنوز دادگاهی نشده ...

یه روز این غارتگران به دادگاه باید پاسخ بدن ...

اولین سنگر ملت روز جمعه فتح خواهند کرد ...

دومی شهرداری

سوم مجلس

چهارم مجلس خبرگان و اصلاحات اساسی از بالا

کشور بردید به ته دره

ایران از افغانستان هم بدتر کردید ...

مغزها را فراری دادید ...

فرزند خودم ، رفت استرالیا

رتبه ی تک رقمی کنکور ...

شرم و حیا خوب چیزی هست

البت مقصر ملت هم هستند که نکبتی مثل احمدی‌نژاد را انتخاب کردند

کلانشهر ها همیشه درست انتخابات کرده اند

این دفعه شهرهای کوچک هم به کلانشهر ها پیوسته اند و اشتباه ۸۸ تکرار نمیشه
                              .

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5108

...

البت مقصر ملت هم هستند که نکبتی مثل احمدی‌نژاد را انتخاب کردند

کلانشهر ها همیشه درست انتخابات کرده اند

این دفعه شهرهای کوچک هم به کلانشهر ها پیوسته اند و اشتباه ۸۸ تکرار نمیشه
                                چه جالب!!
                                یک همصدایی آشکار دیگر با نظام هم دارید که! احمدی نژاد را محصول انتخاب مردم میدانید و نه تقلب سال 88 !

کودتای سپاه در سال 88 را انکار میکنید پس ؟! چرخش قهرمانانه آرا ظرف یکساعت و اعلام سرعتی نتیجه آرا را انکار میکنید پس !
                                آنهایی که در خود ستادهای مرکزی شمارش آرا بودند که حتی جزییات بیشتری هم از آن شب تاریک به خاطر دارند ، مردم هم الکی عصبانی شدند و توهم زدند رای شون را حکومت دزدیده ، کروبی و موسوی هم واسه خودشون هپروت گفتن و افتادن حصر !!

اونوقت شما الان خودت را با این طرز تفکر و باور ها بلندگو و سخنگوی اصلاح طلبها معرفی میکنی!!

خخخخ ... گند زدی حاجی ، گند!

نظر

در حال کار...
                                X