انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    آخرین کلامم را مینویسم و بدرود

روی صحبت من با کسانی هست که ادعا میکنند دفعه قبل انتخابات نمایشی را تحریم کردند و الان پشیمان هستند چون باعث شد رییسی بشود رییس جمهور یا پلشتهای دیگری وارد مجلس بشوند.

اولا باور نمیکنم شمایی که چنین ادعایی داری اصلا رای نداده باشی ، این حرفها را میزنی تا آنکسی که واقعا اینکار را کرده تحت تاثیر قرار بدهی و از نتیجه رای ندادن بترسانی چون باورم این هست که مزد میگیری تا اینکار را انجا بدهی ، اما خوشبینانه می خواهم باور کنم تو راست می گویی! در اینصورت دوست عزیز من متاسفانه تو آدم اشتباهی و بی هدفی هستی!

یعنی نمیدانستی وقتی همه انتخابات نمایشی را تحریم کنیم بدترینشان انتخاب میشود؟ ما میدانستیم ، خوب هم میدانستیم .
    نمیدانستیم بیسواد ترین و ناکارآمد ترینها پشت میزهای اجرایی مینشینند ؟ همه اینرا خوب میدانستیم.

ما همه با آگاهی و علم به این موضوعات مسیر به این رژیم پشت کردیم چون هیچ حکومتی بدون مردمش وجود نخواهد داشت،
    هیچ نظامی نمیتواند بدون مردمی که میخواهد به بردگی بگیرد زنده بماند، او به این بردگان توسری خود احتیاج دارد برایش کار کنند، بیل بزنند ، تولید کنند ، زایش کنند ، بدهی ایجاد کنند ، مالیات بدهند ، و البته در نمایشهای انتخابات و راهپیمایی ها و مناسک مذهبی خاص رژیم نقش بازی کنند و ساندیس و چلو جوجه خود را تحویل بگیرند.

ما میدانستیم عدم ورود ما به نمایش انتخابات یعنی روزهای سخت تر پیش رو ،
    یعنی عقده گشایی بیشتر حکومت ،
    میدانستیم این یعنی ارسال پیام به حکومت که ما هستیم و زیر بار حرف زور نمی رویم ،
    و میدانستیم که قطعا آنها خوششان نخواهد آمد و بیشتر نعره میزنند و محکمتر میزنند،
    اما اینرا میدانستیم که این به سقوطش سرعت میدهد و سختی راه را به جان خریدیم ،

حالا به اعتراف خود شما حکومت به سرعت به نقطه ای رسیده که برای بقای خود شدیدا احساس خطر میکند و دست به دامن انواع بازی ها از جمله مساله قدیمی بد و بدتر و اصلاح طلبی و همان مزخرفات همیشگی شده ، آخر ورق دیگری در دست ندارد این مفلوک رو به موت که با آن بازی کند، چشم انتظار مشتی ساده و بدون حافظه و بی هدف است که بیایند با او ورق بازی کنند تا دوباره سرشان کلاه گشادتری بگذارد!

عده ای میگویند حکومت به مشروعیت نیازی ندارد ، کسی اینرا گفت بزنید توی دهنش اگر مزدوران حکومتی نباشد احمقی است که دهانش را بی دلیل باز میکند!

اینقدر فراموش کار هستید؟
    پعد از اعتراضات پارسال چرا و به چه دلیل همین حکومت میلیاردها هزینه برای ارسال تماشاگر نماهای طرفدار رژیم به بیرون مرزها کرد؟
    برای چه امکانات خاض برای سلبریتی نماهای خارجی که به ایران بیاییند و از رضایت مردم ایران از حکومتشان محتوا بسازند در نظر گرفت ؟
    برای چه آنقدر برای این سیستم حفظ ظاهر و عادی سازی زندگی و مردمی که عادی در بازار شب عید خرید میکنند و خوشحال هستند مهم است؟

همه ما میدانیم آنها دروغ میگویند هم خودشان میگویند که دروغ میگویند پس برای چه به اینهمه دروغ و نمایش نیاز دارند ؟!
    همینقدر حافظه کوتاه مدتتان داغان هست؟

اصلا نفهمیدید برای چه رئیسی به سرعت نور حذف شد!!
    نفهمیدید قهر شما با حکومت و در نتیجه رای آوردن امثال رئیسی به وسیله آن اقلیت ضد ایران و ایرانی چقدر سریع همین حکومت را به مرز ورشکستگی و انحطاط رساند ؟

بله همه ما آسیب و سختی دیدیدم ولی میدانستیم چنین روزهایی خواهد آمد و هدفمان جلوتر از این حرفها بود ولی نفهمیدید این حکومت بود که آسیب خیلی خیلی سنگین تری از ناحیه همین قهر ما و انتخاب رییسی ها دید که اجازه نداد حتی دوره اش را تمام کند؟!

حالا اگر تو میگویی نمیدانستی اینقدر به تو سخت میگذرد و میخواهی وسط راهی که به آن اصلا فکر نکرده بودی بازگردی پس برگرد برو ولی برای ما موعظه نکن و فیگور آدم فهمیده را در نیاور چون داری اثبات میکنی نفهمیده آمدی و نفهمیده هم میروی ...

صدام حسین انتخابات برگزار می کرد و با
    100 درصد آرا پیروز می شد ...

مشروعیت
    کیلویی چند ؟!

یک روزنه ای باز هست برای تنفس ...

ببندیم ؟

خفه می شیم ... خفه

در انتخابات مجلس رأی ندادیم و نتیجه چه شد؟

آقایی که می‌گفت
    اراذل دانشگاه شریف را باید ۱۰ سال ممنوع‌الخروج کنیم الان شده نماینده مجلس و ۴ سال قرار است قانون بنویسد.
    .

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4725

در این ساختار سیاسی در انتخابات شرکت نمی کنم و نخواهم کرد !! تا فردای پس از انتخابات یکنفر در دلش به ریشمان نخندد و با خود بگوید ! اینجوری می کشانمت پای صندوق رای!!!

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1549

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        آخرین کلامم را مینویسم و بدرود

روی صحبت من با کسانی هست که ادعا میکنند دفعه قبل انتخابات نمایشی را تحریم کردند و الان پشیمان هستند چون باعث شد رییسی بشود رییس جمهور یا پلشتهای دیگری وارد مجلس بشوند.

اولا باور نمیکنم شمایی که چنین ادعایی داری اصلا رای نداده باشی ، این حرفها را میزنی تا آنکسی که واقعا اینکار را کرده تحت تاثیر قرار بدهی و از نتیجه رای ندادن بترسانی چون باورم این هست که مزد میگیری تا اینکار را انجا بدهی ، اما خوشبینانه می خواهم باور کنم تو راست می گویی! در اینصورت دوست عزیز من متاسفانه تو آدم اشتباهی و بی هدفی هستی!

یعنی نمیدانستی وقتی همه انتخابات نمایشی را تحریم کنیم بدترینشان انتخاب میشود؟ ما میدانستیم ، خوب هم میدانستیم .
        نمیدانستیم بیسواد ترین و ناکارآمد ترینها پشت میزهای اجرایی مینشینند ؟ همه اینرا خوب میدانستیم.

ما همه با آگاهی و علم به این موضوعات مسیر به این رژیم پشت کردیم چون هیچ حکومتی بدون مردمش وجود نخواهد داشت،
        هیچ نظامی نمیتواند بدون مردمی که میخواهد به بردگی بگیرد زنده بماند، او به این بردگان توسری خود احتیاج دارد برایش کار کنند، بیل بزنند ، تولید کنند ، زایش کنند ، بدهی ایجاد کنند ، مالیات بدهند ، و البته در نمایشهای انتخابات و راهپیمایی ها و مناسک مذهبی خاص رژیم نقش بازی کنند و ساندیس و چلو جوجه خود را تحویل بگیرند.

ما میدانستیم عدم ورود ما به نمایش انتخابات یعنی روزهای سخت تر پیش رو ،
        یعنی عقده گشایی بیشتر حکومت ،
        میدانستیم این یعنی ارسال پیام به حکومت که ما هستیم و زیر بار حرف زور نمی رویم ،
        و میدانستیم که قطعا آنها خوششان نخواهد آمد و بیشتر نعره میزنند و محکمتر میزنند،
        اما اینرا میدانستیم که این به سقوطش سرعت میدهد و سختی راه را به جان خریدیم ،

حالا به اعتراف خود شما حکومت به سرعت به نقطه ای رسیده که برای بقای خود شدیدا احساس خطر میکند و دست به دامن انواع بازی ها از جمله مساله قدیمی بد و بدتر و اصلاح طلبی و همان مزخرفات همیشگی شده ، آخر ورق دیگری در دست ندارد این مفلوک رو به موت که با آن بازی کند، چشم انتظار مشتی ساده و بدون حافظه و بی هدف است که بیایند با او ورق بازی کنند تا دوباره سرشان کلاه گشادتری بگذارد!

عده ای میگویند حکومت به مشروعیت نیازی ندارد ، کسی اینرا گفت بزنید توی دهنش اگر مزدوران حکومتی نباشد احمقی است که دهانش را بی دلیل باز میکند!

اینقدر فراموش کار هستید؟
        پعد از اعتراضات پارسال چرا و به چه دلیل همین حکومت میلیاردها هزینه برای ارسال تماشاگر نماهای طرفدار رژیم به بیرون مرزها کرد؟
        برای چه امکانات خاض برای سلبریتی نماهای خارجی که به ایران بیاییند و از رضایت مردم ایران از حکومتشان محتوا بسازند در نظر گرفت ؟
        برای چه آنقدر برای این سیستم حفظ ظاهر و عادی سازی زندگی و مردمی که عادی در بازار شب عید خرید میکنند و خوشحال هستند مهم است؟

همه ما میدانیم آنها دروغ میگویند هم خودشان میگویند که دروغ میگویند پس برای چه به اینهمه دروغ و نمایش نیاز دارند ؟!
        همینقدر حافظه کوتاه مدتتان داغان هست؟

اصلا نفهمیدید برای چه رئیسی به سرعت نور حذف شد!!
        نفهمیدید قهر شما با حکومت و در نتیجه رای آوردن امثال رئیسی به وسیله آن اقلیت ضد ایران و ایرانی چقدر سریع همین حکومت را به مرز ورشکستگی و انحطاط رساند ؟

بله همه ما آسیب و سختی دیدیدم ولی میدانستیم چنین روزهایی خواهد آمد و هدفمان جلوتر از این حرفها بود ولی نفهمیدید این حکومت بود که آسیب خیلی خیلی سنگین تری از ناحیه همین قهر ما و انتخاب رییسی ها دید که اجازه نداد حتی دوره اش را تمام کند؟!

حالا اگر تو میگویی نمیدانستی اینقدر به تو سخت میگذرد و میخواهی وسط راهی که به آن اصلا فکر نکرده بودی بازگردی پس برگرد برو ولی برای ما موعظه نکن و فیگور آدم فهمیده را در نیاور چون داری اثبات میکنی نفهمیده آمدی و نفهمیده هم میروی ...
        درود جناب کیوان
        سپاس از شما بابت نوشته جذابتان
        حکومت از 20 سال پیش فکر این روز ها رو میکرد که نظر مردم نسبت به نظام ریزشی خواهد بود
        فکر درمان افتاد
        درمان چه بود
        باز کردن مرز به روی افغانها و صدور شناسنامه و کارت ملی ایرانی
        در نتیجه افغانها به مرور زمان با زاد و ولد جمعیت خود را گسترش میدهند و داده اند
        10 سال دیگر اگر نظام ماندنی باشد به رای من و شما نیازی نیست

آن زمان میخوام ببینم آن گنده دماغ ها که در سیاست برای ما نسخه تجویز میکنن در افق محو شدن یا تو غار هنوزدر افکار خودشان سیر میکنن

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

مشروعیت
          کیلویی چند ؟!

ببندیم ؟

خفه می شیم ... خفه

آقایی که می‌گفت
          اراذل دانشگاه شریف را باید ۱۰ سال ممنوع‌الخروج کنیم الان شده نماینده مجلس و ۴ سال قرار است قانون بنویسد.

.

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1196

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
            شما حتما مطالب دوستانی که قائل به تحریم هستن رو دنبال میکنید. فکر میکنم این دوستان قلبا خوشحالتر میشن اگر کسی مثل جلیلی و قالیباف روی کار بیان. همانطور که انجمن حجتیه اعتقاد داشت هر چه فساد بیشتر بشه زمینه ظهور امام زمان فراهم تر میشه!
            این دوستانی که رای نمی‌دهند .. هر کدوم نظر خودشون رو دارند .. و صرفا در اعتراض .. پشت کردن به این نظام و تحریم انتخابات هم‌نظر هستند .. پیمان و عهدنامه که با هم امضا نکردیم!!

شخصا اگر کسی برای شرکت در انتخابات مصر باشد .. بهش توصیه می‌کنم به پزشکیان رای بدهد

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1800

سلام
              تمام نظرسنجی هارو دارن دستکاری میکنن
              هر ثانیه ۲۰۰۰ تا میره روش نظرسنجی
              یا با ۱۰ تا سین ۲۰۰۰۰ نفر رای میدن
              واسه اینکه بگن معتبره چنتا هم به دکتر پزشکیان میدن که بگن اره معتبره
              این فرقه ریشه کن میشه ایشالله فردا
              اما اینو باید بزارید توی گروه که توی تمام نظرسنجی های واقعی دکتر پزشکیان با قاطعیت ( کانال بورس ۸۰ درصد پزشکیان) اوله

نظر

• اسد-ص
                ستاره دار(5)
                • Feb 2011
                • 697

یکی هست دراین جا از وزارت کشور ماموریت داره برای انتخابات شبا هم نمیخوابه

نظر

• hasan666
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1104

ساعات پایانی و فشار عجیب بر ائتلاف جبهه اصولگرایان

بنظر مشارکت بالای ۵۰ درصد خواهد بود
                  و انتخابات به‌ دور دوم کشیده خواهد شد

واقعا آقای پزشکیان لیاقت رئیس جمهور شدن نداره از هیچ لحاظی و امروز هم ویدئویی پخش شد که تسبیح رو مثل لات ها گرفته بود!

اما خب رای داره ...جبهه اصلاحات و بخصوص بورسی ها هم خیلی از پزشکیان حمایت کردند

برنده انتخابات حاکمیت خواهد بود با مشارکت بالا

اگر بر فرض پزشکیان رئیس جمهور شود ،دوباره دعوای مجلس تند رو و دولت اصلاحات که دودش به‌ چشم‌ مردم خواهد رفت و بدتر از سال‌های قبل خواهد شد

هیچی به‌ هیچی!

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1549

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
                    ساعات پایانی و فشار عجیب بر ائتلاف جبهه اصولگرایان

بنظر مشارکت بالای ۵۰ درصد خواهد بود
                    و انتخابات به‌ دور دوم کشیده خواهد شد

واقعا آقای پزشکیان لیاقت رئیس جمهور شدن نداره از هیچ لحاظی و امروز هم ویدئویی پخش شد که تسبیح رو مثل لات ها گرفته بود!

اما خب رای داره ...جبهه اصلاحات و بخصوص بورسی ها هم خیلی از پزشکیان حمایت کردند

برنده انتخابات حاکمیت خواهد بود با مشارکت بالا

اگر بر فرض پزشکیان رئیس جمهور شود ،دوباره دعوای مجلس تند رو و دولت اصلاحات که دودش به‌ چشم‌ مردم خواهد رفت و بدتر از سال‌های قبل خواهد شد

هیچی به‌ هیچی!
                    مگر در دولت رییسی که مجلس و دولت یکدست بودن اتفاق مثبتی برای ملت افتاد
                    اگر پزشکیان برنده بشه بهانه جویی ها شروع میشه
                    که من فلان کار رو میخوام انجام بدم مجلس نمیزاره
                    بعد میخوام ببینم دوستان طرفدار رای دادن چه حالی و چه بهانه ای برای توجیهات خودشون دارن

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1104

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                      مگر در دولت رییسی که مجلس و دولت یکدست بودن اتفاق مثبتی برای ملت افتاد
                      اگر پزشکیان برنده بشه بهانه جویی ها شروع میشه
                      که من فلان کار رو میخوام انجام بدم مجلس نمیزاره
                      بعد میخوام ببینم دوستان طرفدار رای دادن چه حالی و چه بهانه ای برای توجیهات خودشون دارن

براي ملت نه ...براي حاکمیت بله
                      الانم دارن خودشون رو جر میدن یکی انصراف بده تا همون راه رو برن

حالا ما هم عین خر تو گل موندیم رای بدیم به‌ پزشکیان یا نه
                      چون از نظر من پزشکیان اصلا آدم اینکاره نیست

رای هم ندیم اونا میان دوباره ادامه اين دولت

جدای اين نظرات و بحثها ...من دوباره بر میگردم به‌ همون نظر اولم اینکه

من اولویت اصلی ام بورس و بازار سرمایه است...مملکت به‌ درک
                      بخاطر همین پزشکیان بیاد بورس خوب میشه

چون جلیلی که بورس رو قمار میدونه بخاطر همینم من اول گفتم به‌ کسی رای میدم مقابل ایشون باشه

قالیباف هم میانه روست و بنظرم حاکمیت هم دوست داره قالیباف بیاد

اینم باشه براي بورس بد نیست ولي خوبم نیست

نظر

• دفتردار
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 861

دنبال دلیل قاطع می گشتم برای رای ندادن در این نمایش!
                        پخش سکانس از فیلم کمدی(( پول را بردار فرار کن )) با بازی وودی آلن ..
                        وضعیت کشور ما شده شبیه دعوای دوگروه رقیب سارق برای سرقت از بانک !!
                        ورای گیری از کارمندان و مشتریان بانک ،چه کسی حق دارد بانک را بزند!؟

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
                          براي ملت نه ...براي حاکمیت بله
                          الانم دارن خودشون رو جر میدن یکی انصراف بده تا همون راه رو برن

حالا ما هم عین خر تو گل موندیم رای بدیم به‌ پزشکیان یا نه
                          چون از نظر من پزشکیان اصلا آدم اینکاره نیست

رای هم ندیم اونا میان دوباره ادامه اين دولت

جدای اين نظرات و بحثها ...من دوباره بر میگردم به‌ همون نظر اولم اینکه

من اولویت اصلی ام بورس و بازار سرمایه است...مملکت به‌ درک
                          بخاطر همین پزشکیان بیاد بورس خوب میشه

چون جلیلی که بورس رو قمار میدونه بخاطر همینم من اول گفتم به‌ کسی رای میدم مقابل ایشون باشه

قالیباف هم میانه روست و بنظرم حاکمیت هم دوست داره قالیباف بیاد

اینم باشه براي بورس بد نیست ولي خوبم نیست
                          درود بر حسن ...

جلیلی بیاد ، چنان صف های فروشی تشکیل بشه که شاخص جعلی یک کله بره برای ۱،۶۰۰،۰۰۰ واحد ...

از نگاه جلیلی، معاملات بورس و هر کالایی که مستقیم توی دستت نیاد حرام!
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

باید کنارشون بنشینی چه خزعبلاتی میگن ...

یکی شون می گفت بهرام این سهمی که خریدی الان کجاست ؟

میگفت چون توی دستت نیست مثل سیب یا طلا یا زمین یا هر کالای فیزیکی ، پس معاملات بورس حرامه ...

گفتم چرا ؟

گفت فلان آیت‌الله گفته ....

این تفکر رای بیاره ، بورس عملا تعطیل و نابود شده فرض کنید ....
                            .

نظر

• خسرو چوگان
                              ستاره‌دار(1)
                              • Jan 2022
                              • 265

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

مشروعیت
                              کیلویی چند ؟!

ببندیم ؟

خفه می شیم ... خفه

آقایی که می‌گفت
                              شما برو رای بده. تا ناموسمون را تو خیابان با کتک سوار ون کنند.

نظر

• دفتردار
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 861

من رای نمی دهم!

نظر

در حال کار...
                                X