کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب دیگه اونهایی که از ترس میخواستن برن رای بدن نکنه به خاطر مشارکت پایین جلیلی بیاد بالا دیگه نگران نباشید ، بشینید خونه رای شما دیگه لازم نیست
مخبر ساعت 11 صبح اعلام کرده میزان مشارکت مردم تا این ساعت در مقایسه با هفته گذشته 100 درصد افزایش داشته !
نتیجه انتخابات هم شاید تا آخر شب اعلام شود!!!!!
(یعنی با اینکه آرا 100 درصد رفته بالا ولی شمارش هم کوتاهتر و سریعتره! )
پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
ولی به صحبتهایی که میگه مشارکت بالا هست یا قراره بالا اعلام بشه استناد نکنید. این صحبتها ممکنه با هدف عدم حضور کسانیکه از قبل تصمیم به شرکت در انتخابات داشتن ، مطرح بشه.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
چقدر جالبه همفکران امثال من رای ندادن و کلا نظام رو قبول ندارن
حالا درست یا غلط چه طرفدار پزشکیان و چه جلیلی تا سر حد جنون دارن تبلیغ میکنن که برای ایران
مگه ایرانی مونده
اقتصاد داغون
فرهنگ داغون
رفاه داغون
دزدی در حد اعلا
دروغگویی در حد اعلا
اعدام در حد بالا
حالا به نظر شما از این دو تا شاسگول بر میاد ویرانه 45 ساله رو 4 ساله درست کنه که هی زر میزنن برای ایران
هر گوسفندی رای آورد مبارکه هوادارانش
امروز هم همانند هفته پیش به ۶صندوق رای در تهران از جمله مسجد نظام مافی(یکی از شلوغ ترین و مهمترین صندوق های غرب تهران )رفتم،،از حماسه شلوغی یا حتی استقبال نسبی خبری نبود،،هیچگاه مسجد نظام مافی رو اینجور خلوت ندیده بودم،،،،ظاهرا حربه بد و بدتر تا این لحظه حداقل در تهران جواب نداده .......ولی در این چند روز از چند تا از همکارانم و آشنایان خبر دادن که در شهرهای بخصوص کوچک جو قویی برای جلیلی ایجاد شده.........با عوض شدن کمک شوفر مسیر اتوبوسی که به ته دره میرود عوض نخواهد شد
امروز هم همانند هفته پیش به ۶صندوق رای در تهران از جمله مسجد نظام مافی(یکی از شلوغ ترین و مهمترین صندوق های غرب تهران )رفتم،،از حماسه شلوغی یا حتی استقبال نسبی خبری نبود،،هیچگاه مسجد نظام مافی رو اینجور خلوت ندیده بودم،،،،ظاهرا حربه بد و بدتر تا این لحظه حداقل در تهران جواب نداده .......ولی در این چند روز از چند تا از همکارانم و آشنایان خبر دادن که در شهرهای بخصوص کوچک جو قویی برای جلیلی ایجاد شده.........با عوض شدن کمک شوفر مسیر اتوبوسی که به ته دره میرود عوض نخواهد شد
تهرانی ها سیر هستند و اوقات تفریح عصر و غروب رای میدن تفریحی ...
همان موقع که پیام رسید رای به هر نامزد رای به نظام است ! هدف پیامک تهرانی ها بود ایضا کلانشهر ها ...
شهرهای کوچک و روستاها اطلاع دارم . شلوغه
برخی صندوق ها پزشکیان نماینده نداره
و تقلب سنگینی هم در جریانه
نماینده فرماندار با ۴۰ تا شناسنامه و کارت ملی رفته روی صندوق..
دوربین ها هم خاموش کردند
متاسفانه پزشکیان در بسیاری از صندوق ها نماینده نداره و نمایندگان فرمانداران همه کاره هستند
نظر