انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 444

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

دو گانه افسون

هی پست پشت پست بزار و اینا الن و بلن

من رای نمیدمو و روشنفکرمو از فیلصوف و نظر پردازان منبرها میری

اما یهو چی میشه که میری طرف درشت تاریخ و سمت میگیری! سمت میگیری! مرحله دوم میری رای میدی

نظر

• Auschwitz
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 444

دو گانگی مشهدی قدرت

این به اصطلاح شل حجابا انقد کمبود شخصیت دارن که ی دوربین میبینن بند اختیارشون باز میشه و کارزار نه به هر چی بنده راه میندازن فدا فدا میکنن

انگار ن انگار همینا بودن که تا دیروز توو مترو توسری میخوردن و تحقیر میشدن بانک و اداره کسی تحویلشون نمیگرفت

یا به اصطلاح مردی که تتوشو بهونه میکردن و دانشگاه راهش نمیدادن ولی حالا سر صندوق ازش گزارش میگیرن

خدایی روز جنسیتتون باید براتون عنبر نسارا نثارت کنن

اینا ابزار نیستن اونم از نوع چینی تغ!!!لبی پس چین
      آخرین ویرایش توسط Auschwitz؛ 2024/07/06, 22:39.

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1549

جالبه پزشکیان گفته اگر رهبر نبود من رییس جمهور نمی شدم
        دکتر جان نقش ملت پس چی شد
        طرفدار هات اینجا رو مخ هم رفتن تا تو بشی تدارکاتچی
        بعد میگی رهبر

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post

دو گانه افسون

هی پست پشت پست بزار و اینا الن و بلن

من رای نمیدمو و روشنفکرمو از فیلصوف و نظر پردازان منبرها میری

اما یهو چی میشه که میری طرف درشت تاریخ و سمت میگیری! سمت میگیری! مرحله دوم میری رای میدی

تو رو خدا سمتی که گرفتم و خودم خبر ندارم بهم بگید چیه

ثواب داره

هم یه حقوقی گیر من میاد /.:biggrinsmiley.:/

هم اغیار سمت منو نمیگیرن /:.yead.:/ تکخور هم نیستما
          /.:biggrinsmiley.:/

-------
          البته دور دوم انتخابات خیلیا سمت گرفتن

کاظم نادر علی

مرتضی عباد

موسی غنی نژاد

احمد زید آبادی

فاطمه سادات محتشمی پور (همسر تاجزاده)

فریدون مجلسی

کیوان صمیمی

این دو تای اخرو الان سرچ کردم شناختی ندارم ازشون اصلا

و خیلیای دیگه که الان حضور ذهن ندارم ولی خبرهاشو اینجا یا تو صفحه " همه چی" شبه مرحوم !!! فرستادم

خلاصه اونایی که دفعه اول رای دادن در جریان باشن کابینه با هفته دومیا گمراه در سمت نادرست تاریخ !!! پر شده برید دنبال یه سمت و مقام دیگه
          /.:biggrinsmiley.:/
          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/07/06, 23:14.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
            جالبه پزشکیان گفته اگر رهبر نبود من رییس جمهور نمی شدم
            دکتر جان نقش ملت پس چی شد
            طرفدار هات اینجا رو مخ هم رفتن تا تو بشی تدارکاتچی
            بعد میگی رهبر

خوب میخواست مثل 88 تقلب کنه رای نمیاورد دیگه

مگه غیر اینه ؟؟

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

✅آقای پزشکیان، مواظب مجاهدین شنبه باشید

✍️ محمد فاضلی
              مفهوم مجاهدین_شنبه را دوست عزیزی در انتخابات سال ۱۳۹۲ به من یاد داد. گفت «محمد، عده‌ای هستند که از شنبه بعد از جمعه انتخابات، سر و کله‌شان پیدا می‌شود. دنبال پست و مقام می‌‌گردند.»

آقای پزشکیان، اغلب مجاهدین_شنبه، کارشان نابود کردن اعتماد مردم به شما، و زمین زدن دولتی است که تشکیل می‌دهید.

آقای پزشکیان، این کشور سامان سیاسی و نظم حزبی درستی ندارد تا آدم‌های درجه یک و آگاه برای وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و سایر پست‌های مهم از قبل پرورده شده باشند.

آقای پزشکیان مجاهدین_شنبه در ستادهای مختلف زنبیل گذاشته بودند تا فردای انتخابات مدعی شوند، اما اغلب آن‌ها که لیاقت و توانایی دارند، آن‌قدر نظربلند هستند و مناعت طبع دارند که داوطلب پست و مقام نمی‌شوند.

آقای پزشکیان، اگر از خطر مجاهدین_شنبه اجتناب نکنی، و رویه روشن و شفافی برای برگزیدن کابینه‌ای متخصص، باتجربه، پاکدست، و دارای بینش روشن درباره مشکلات کشور نداشته باشی، خیلی زود زمین می‌خوری.

آقای پزشکیان، اطمینان دارم از در و دیوار زندگی امروزت تا زمان انتخاب وزرا و استانداران، آدم‌هایی می‌بارد که می‌خواهند وزیر و رئیس سازمان و استاندار به شما معرفی کنند. اگر روالی برای انتخاب افراد همکارت نداشته باشی، به سرعت همه سرمایه اجتماعی که اندوخته‌ای به باد خواهی داد.

آقای پزشکیان، تاریخ مصرف برخی تمام شده است. کشور به اندیشه‌های جدید، آدم‌های جدید، و هم‌زمان بهره بردن از تجربه مسن‌ترها نیاز دارد. یکی از خطرات بزرگ این است که حلقه همکارانت را به حلقه همسالانت محدود کنی.

آقای پزشکیان، رویه روشنی برای انتخاب همکاران‌تان در دولت داشته باشید، آن‌را به ملت اعلام کنید، و نشان دهید آن‌چه در دوره‌های مدیریت دانشگاه‌های آمریکا، انگلستان، سوئیس و سایر کشورها آموخته‌اید، بخشی از وجودتان شده و واقعاً قصد دارید کشور را با عقلانیت، شفافیت، پاسخ‌گویی، و در مسیری که خالق سرمایه اجتماعی و اعتماد باشید اداره کنید.

اگر چنین کنید، پشتیبانی ملت را خواهید داشت، والا با مجاهدین_شنبه تنها خواهید ماند؛ و در نهایت آن‌ها نیز شما را تنها رها می‌کنند تا در فردای انتخاباتی دیگر، مجاهدین_شنبه نامزد برنده دیگری باشند.
              @Sahamnewsorg

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

نکته:

امثال بنده رای نداده بودیم الان دلار راحت 70 تا 80 بود یا نه ؟ در موشک پرانی به اسراییل 70 رو رد کرد ،اوایل هفته قبل جلیلی رو دیدید چه بلایی سر بورس اورد که بدتر از زمان موشک پرانی

پس راحت بین 70 تا 80 بودیم

یعنی کوچک شدن 15 تا 35 درصدی سفره مردم !!خوب همین الان سفره مردم وضعش چیه !البته این برای 24 ساعت اول هست ها !!روزهای دیگرو هم حساب کنید !!

من ارتباطم با بچه های دهه هشتادی خیلی زیاده

به خدا دختر بچه 18 ساله برگشته به من میگه : آقای فلانی فقر بیداد میکنه و خیلی ناامیدم به آینده

بهش گفتم شرمنده ایم تقصیر ماست که خوب مبارزه نکردیم به موقعش که تو الان ناامیدی

خدا شاهده 1 نفر حتی 1نفر از دهه هشتادی ها رو (جز اونایی که خودشون قصد داشتن) نتونستم بفرستم پای صندوق !!!

چون بینهایت ناامیدند حالا یا اقتصادی یا فرهنگی یا سیاسی یا ترکیبی از اینها

نظر

• moh51mah29
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 206

اولین واکنش اتحادیه اروپا به نتیجه انتخابات ایران: آماده تعامل با دولت جدید هستیم

[B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
                  [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                    نکته:

امثال بنده رای نداده بودیم الان دلار راحت 70 تا 80 بود یا نه ؟ در موشک پرانی به اسراییل 70 رو رد کرد ،اوایل هفته قبل جلیلی رو دیدید چه بلایی سر بورس اورد که بدتر از زمان موشک پرانی

یعنی کوچک شدن 15 تا 35 درصدی سفره مردم !!خوب همین الان سفره مردم وضعش چیه !البته این برای 24 ساعت اول هست ها !!روزهای دیگرو هم حساب کنید !!

من ارتباطم با بچه های دهه هشتادی خیلی زیاده

به خدا دختر بچه 18 ساله برگشته به من میگه : آقای فلانی فقر بیداد میکنه و خیلی ناامیدم به آینده

بهش گفتم شرمنده ایم تقصیر ماست که خوب مبارزه نکردیم به موقعش که تو الان ناامیدی

خدا شاهده 1 نفر حتی 1نفر از دهه هشتادی ها رو (جز اونایی که خودشون قصد داشتن) نتونستم بفرستم پای صندوق !!!

چون بینهایت ناامیدند حالا یا اقتصادی یا فرهنگی یا سیاسی یا ترکیبی از اینها

همونایی که این بچه ها رو تو ماجرای مهسا امینی دادن دم گلوله حکومت !! دقیقا همونها هم اصرار داشتن که ببرنشون پای صندوق رای !!

این سبک مبارزات چپکی ! خاص اصلاح طلبانه !

اینها دقیقا جایی که باید به نفع مردم وارد عمل بشن ! دقیقا ! تاکید میکنم دقیقا !! به نفع قدرت وارد عمل میشن !

به راحتی مردم را میفروشن !

بچه های مردم را میدن دم گلوله ! بچه های خودشون در خارج از کشور !

در همین بورس بعد از کثافتکاری سال 99 دولت روحانی و آقایون اصلاح طلب ! عده ای از همین ادمینهای کانالهای بورسی ! و برخی سبدگردانهای هماهنگ با اونها !

رفتن با داد و بیداد و سر و صدا پیش مسئولین دولت که چرا بورس اینطور شده !

جلسه تندی با همین جهانگیری داشتن ! اونجا فهمیدن تازه که رینگ بالاتری وجود داشته که اونا خالی کردن ! ولی سر اینا بی کلاه مونده !

فردای اونروز روحانی اومد و سخنرانی کرد و گفت بورس همینه یه روز بالا میره یه روز پایین !!

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 829

درود دوستان
                      انتخابات اخیر در راستای ورود به عرصه جدید و تحولات کم تنش و آرام تحولات آتی و نزدیک طراحی و اجراء شد.
                      مردم شریف یزد حسابگر و به غایت حسابگرن..تقریبا از دوگانه اصول گرا و اصلاح طلب عبور کردیم...
                      بحران دررحاورمیانه روبه پایانه و به سایر نقاط دنیا گسترش خواهد بافت.
                      در اینده بازسازی اقتصاد شروع خواهد شد.شاید ۳_۴ سالی زمان ببره

نظر

• joey_tribbiani
                        عضو عادی
                        • Aug 2022
                        • 64

نکته:

هر کسی که رای داد حتما صلاح را در این کار دیده و به من ربطی نداره و هر کسی هم رای نداد مثل بنده که حتما منطق و دلایل خودش را داشت (افرادی هم که به جلیلی رای دادن که کلا ترجیح میدم نظری ندم)

ولی دیگه وقتی یارو هنوز کارش هم شروع نکرده از تحلیل های بلند مدت رسیدیم به تحلیل های روزانه و ساعتی روی نوسان های کوتاه مدت و هیجان ؟؟ نکنید اینجور ...وقتی یک واقعه اتفاق نیفتاده هر چرت و پرتی را به اسم fact ننویسیم !...........شما رای دادید خیلی هم عالی حتما دلایل خودتون را داشتید ولی دیگه رفتن سراغ این مقایسه های مسخره و همه چی را مثل شب سیاه و روز روشن کردند برای مقایسه تا صرفا بگیم کار درست را ما کردیم و اغراق هم حدی داره !

با این اوصاف ما باید از همین 24 ساعت اول تا آخر این 4 سال شکر گزار باشیم از شما و دوستان که رای دادید ...دلار 80 هم بشه ما باز باید متشکر باشیم حتما وگرنه با اون یکی سه رقمی بود طبق این منطق و اگرم سه رقمی شد حتما باز باید متشکر باشیم وگرنه 4 رقمی میشد اصلا ....

امیدوارم 4 سال دیگه و 8 سال دیگه و 12 سال دیگه هم باز ما را نجات بدید که یک وقت رشد های 500-600 درصدی دلار نبینیم و ضربه بخوریم و به جاش رشد 300 درصدی ببینیم و بازم ممنون باشیم ....

ذات انتخابات این است که این سیستم هیچوقت کاندید مورد نظر شما را برایتان نخواهد گذاشت همانطوری که خیلی از رای های پزشکیان عملا پزشکیان کاندید واقعیشون نبود و صرفا به خاطر نیامدن دیگری به او رای دادن .....همون دیگری که دوباره 4 و 8 و 12 سال آینده حاضر خواهد بود (حتی خود شخصش هم نباشه اون تفکر خواهد بود ) .....این سیستم به راحتی میتونه جلیلی ها و بدتر از آن را تولید کنه برای دوره های بعدی ولی هیچوقت حاضر نخواهد شد یک کاندید واقعی مردم حضور داشته باشه و این سیکل تکراری "بد" و "بدتر" دهه به دهه با این سیستم ادامه خواهد داشت و یک سری ها هم با کلید واژه "بدتر نشدن " مبلغ آن خواهند بود (که البته همین کلید واژه هم کاملا اشتباه هست چون تهش میبینیم میرسند به اینکه ما صرفا سرعت بد شدن را کم کردیم نه اینکه جلوش را بگیریم )
                        آخرین ویرایش توسط joey_tribbiani؛ 2024/07/07, 02:09.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          همونایی که این بچه ها رو تو ماجرای مهسا امینی دادن دم گلوله حکومت !! دقیقا همونها هم اصرار داشتن که ببرنشون پای صندوق رای !!

این سبک مبارزات چپکی ! خاص اصلاح طلبانه !

اینها دقیقا جایی که باید به نفع مردم وارد عمل بشن ! دقیقا ! تاکید میکنم دقیقا !! به نفع قدرت وارد عمل میشن !

به راحتی مردم را میفروشن !

بچه های مردم را میدن دم گلوله ! بچه های خودشون در خارج از کشور !

در همین بورس بعد از کثافتکاری سال 99 دولت روحانی و آقایون اصلاح طلب ! عده ای از همین ادمینهای کانالهای بورسی ! و برخی سبدگردانهای هماهنگ با اونها !

رفتن با داد و بیداد و سر و صدا پیش مسئولین دولت که چرا بورس اینطور شده !

جلسه تندی با همین جهانگیری داشتن ! اونجا فهمیدن تازه که رینگ بالاتری وجود داشته که اونا خالی کردن ! ولی سر اینا بی کلاه مونده !

فردای اونروز روحانی اومد و سخنرانی کرد و گفت بورس همینه یه روز بالا میره یه روز پایین !!
                          اره بابا من شمر بن ذی الجوشن م
                          یکی شما خوبی یکی مموتی تان
                          یه دونه پست تو تایم انقلاب مهسا آزمون اینجا نشون بده!!!اگرم علم غیب داری یا میکروفن و دوربین داری روی بدن من که فبها!!!
                          افترا تهمت بهتان تنها چیزیه که اون میمون چیتوز به پیروانش یاد داده
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/07/07, 02:23.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

زاکانی چرا
                            کولر متروها رو خاموش کرده؟
                            باشه بابا
                            تو هم رئیس پله برقی‌ها باش ?

@PiknikAnalyst

‌‌

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

شاه بیت پیام تبریک مشروط مولانا عبدالحمید به پزشکیان

ملت هوشمند ایران درواقع با «تاکتیک عقب‌نشینی» در مرحله‌ی اول، و «حضور در میدان» در مرحله‌ی دوم پیام خود را داد و گل پیروزی را به ثمر رساند به نحوی که دنیا را حیرت‌زده کرد.

.......
                              این نظر عبدالحمید هست ها
                              من نگفتم بهش
                              والله خودش نوشتهlaughingsmiley

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4213

دو ضربه وارد شد

یکی دور اول مشارکت زیر 40 درصد حالا چقدر کمتر از 40 دیگه نمدیونم

یکی هم دور دوم نه به نامزد نزدیک به آرمانهای حکومت
                                دم صبحی چنان یکه ای زدی به ما که خواب از سرمان پرید
                                کسی که به گفته خودش ذوب در ولایت است و حتی حسین بازجو در روزنامه کیهان هم با اولین گفتگوی خبریش با اعتراف و التزام ایشون به ارمانهای حکومت و رهبر و ... و به همین دلیل تائیدش کرد ، و کسی که تائیدی شریعتمداری را بگیره دیگه کاملا مشخصه و همه چیز گویاست به نظر شما به ارمانهای حکومت نزدیک نیست ؟ یا باید برای ارمانها تعریف دیگری یافت و از نو تفسیرش کرد یا ...

خدائیش دیگه آش را زیاد شور نکنید
                                رای دادید و تموم شد رفت . عقل سلیم میگه حالا یکم ارومتر ... یه پرانتزی هم باز کنید شاید به چند ماه هم نکشه و در و تخته حتی بدتر هم شد

ولی نکته
                                دوست عزیز شما و همفکران شما 3 هیچ حتی به موسوی و همسرش در حصر هم باختید

یکی مثل جناب طیب خودمون از اصلاح طلبی میرسه به اینجائی که الان است

و یکی هم مثل شما از پهلوی میرسه به ارادت به پزشکیان ذوب شده و این هنری است که نزد بخشی از ایرانیان است و بس

هنوزم حرفهای شما تو گوشم است سال گذشته وقتی از کودک غزه حرف میزدم مدام کودکان ساچمه به چشم خورده ایران عزیزمون را به من یاداوری میکردید

نظر

در حال کار...
                                X