عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2802

پاسخ : عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    زرشکیان نیومده شروع کرد:"هیچ منطقی وجود ندارد که با ارز ازاد بنزین وارد کنیم و آن را یارانه ای به مردم بفروشیم"!!
    دکتر زرشکیان عزیز ...اینجور وقت ها از همون منطقی استفاده کنید که یازده و نیم میلیارد دلار گاز !!را به عراق منتقل می کنید و پولش رو نمی گیرید !!!
    ولی خودمانیم ها خیلی فرق می کنه کی رییس جمهور باشه !!!
    نمیدونم چرا به جیب مردم که میرسه اینها یاد منطق میافتند!!! اونوقت کدوم منطقی میگه این خودروهای اشغالی رو هم برای مردم قرعه کشی کنید!!!
    کدوم منطقی میگه بودجه مملکت رو هزار میلیارد هزار میلیارد بدید به این همه نهاد فرهنگی مذهبی!!! کدوم منطقی میگه از جیب مابقی مردم باید خرج اربعین رفتن یک عده رو داد؟ کدوم منطقی میگه پول برق رو چند برابر کردی هر روز هم باید قطع باشه؟ کدوم منطقی میگه برای جبران کسری بودجه باید تورم ایجاد کرد و تازه مالیات هم از تورم گرفت؟

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4720

این اولین قدم است برای اینکه هر مسئولی هر غلطی را بر زبان جاری نکند وبعدا هم به این درک و فهم برسد که با جامعه همسو باشد نه برخلاف خواست اکثریت جامعه.
      گوینده جمله «نفله شدن یک دختر کرد سُنی» از ریاست دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبائی برکنار شد

نظر

• شاهان
        ستاره دار (1)
        • Aug 2022
        • 1808

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        ...اتفاقا خوب شروع کرده ....یازده میلیارد دلار گاز رو صلواتی داده عراق ....برا اینکه جاش رو پر کنه ..اومده میگه با چه منطقی ما باید بنزین رو دلاری بخریم و ریالی بدیم دست مردم !!
        باشید تا صبح دولتتون بدمه !!یه سال دیگه همه این سلبریتی های دانشگاهی و سیاسی که برا پزشکیان مایه مالی می کردن برا فحش و بد وبیراه گفتنش با هم مسابقه می ذارن ...می گید منتظر باشید و ببینید ما مرده و شما زنده !!
        چرا شما ها متوجه نمیشید
        قرار نیست با امدن یک نفر مملکت گل و بلبل بشه
        حداقلش اینه ک از جلیلی خیلی بهتره

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5100

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
          چرا شما ها متوجه نمیشید
          قرار نیست با امدن یک نفر مملکت گل و بلبل بشه
          حداقلش اینه ک از جلیلی خیلی بهتره
          از مفهوم بد و بدتر اقلیت اصلاح طلب رسیدیم به بهتر و خیلی بهتر !!!!

مشکل اساسی شما همینه ، نمی خواهید که بیدار شوید ،

نه دیروز به وقت رای دادن ،

نه امروز به وقت فهمیدن ،

برای فردا هم امیدی به شما ها و اینکه در کنار اکثریت قاطع جامعه باشید نیست که نیست.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5100

۱۱ تير ۱۴۰۳ ، قبل از انتخابات
            پزشکیان صحبت‌های رییس ستاد خود در خصوص افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد
            از من در رسانه‌ها پخش کرده‌اند که ما بنزین را گران می‌کنیم، در حالی که اینطور نیست. بدون رضایت مردم هیچ اقدامی نخواهم کرد و این را قاطع اعلام می‌کنم.

امروز بعد از تشکیل دولت
            پزشکیان :
            هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با قیمت دلار آزاد بخریم و با سوبسید به مردم بفروشیم. اقتصاددانان و سیاست‌مداران ما باید بلند شوند و نسبت به این سیاست‌های نادرستی که اجرا می‌کنیم، اعتراض کنند. ما پول گندم، دارو، نهاده، حقوق بازنشستگان و… را نداریم، آن‌وقت بنزین را با دلار ۵۰ هزار تومانی می‌خریم و ۱۰ هزار تومان می‌فروشیم. کدام منطقی این را از ما قبول می‌کند؟ من تصور نمی‌کنم هر انسان آگاه و دغدغه‌مندی این سیاست و این نوع نگاه را بپذیرد.

ما که از اول میدونستیم این از چه قماشیه ، کسی که تسبیح از دستش و نهج البلاغه از دهنش نمیوفته داره تلاش میکنه ذات ناپاکش رو برای اون یکعده که عقلشون به چشمشون وصله ، پاک جلوه میده! :-&

ما که گمراه و مرتکب گناه کبیره پشت کردن به همه اصول اخلاقی و انسانی نشدیم ، سوال برای من اینجاست که اونایی که به هر دلیلی موجه یا غیر موجهی ، رفتند و اینو از صندوق بیرون اوردن الان دقیقا کجا هستند ؟ چرا جیکشون در نمیاد ؟ چرا به منتخبشون معترض نمیشن ، چرا نمیگن دروغگو بیا پاسخگوی رای ما باش ؟ /:.hmmsmiley.:/
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3791

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              از مفهوم بد و بدتر اقلیت اصلاح طلب رسیدیم به بهتر و خیلی بهتر !!!!

مشکل اساسی شما همینه ، نمی خواهید که بیدار شوید ،

نه دیروز به وقت رای دادن ،

نه امروز به وقت فهمیدن ،

برای فردا هم امیدی به شما ها و اینکه در کنار اکثریت قاطع جامعه باشید نیست که نیست.
              خوب شد جلیلی نیومد وگرنه دلار میشد ۱۰۰ تومان !!!خوب شد جلیلی نیومد وگرنه بنزین میشد ۱۰ هزارتومان !!اگر جلیلی می اومد هرروز قطعی برق داشتیم !!اگه جلیلی می اومد الان بازار سرمایه سقوط کرده بود !!اگه جلیلی اومده بود الان طرح نور اجرایی میشد !!

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3791

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                ۱۱ تير ۱۴۰۳ ، قبل از انتخابات
                پزشکیان صحبت‌های رییس ستاد خود در خصوص افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد
                از من در رسانه‌ها پخش کرده‌اند که ما بنزین را گران می‌کنیم، در حالی که اینطور نیست. بدون رضایت مردم هیچ اقدامی نخواهم کرد و این را قاطع اعلام می‌کنم.

امروز بعد از تشکیل دولت
                پزشکیان :
                هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با قیمت دلار آزاد بخریم و با سوبسید به مردم بفروشیم. اقتصاددانان و سیاست‌مداران ما باید بلند شوند و نسبت به این سیاست‌های نادرستی که اجرا می‌کنیم، اعتراض کنند. ما پول گندم، دارو، نهاده، حقوق بازنشستگان و… را نداریم، آن‌وقت بنزین را با دلار ۵۰ هزار تومانی می‌خریم و ۱۰ هزار تومان می‌فروشیم. کدام منطقی این را از ما قبول می‌کند؟ من تصور نمی‌کنم هر انسان آگاه و دغدغه‌مندی این سیاست و این نوع نگاه را بپذیرد.

ما که از اول میدونستیم این از چه قماشیه ، کسی که تسبیح از دستش و نهج البلاغه از دهنش نمیوفته داره تلاش میکنه ذات ناپاکش رو برای اون یکعده که عقلشون به چشمشون وصله ، پاک جلوه میده! :-&

ما که گمراه نشدیم و مرتکب گناه کبیره پشت کردن به همه اصول اخلاقی و انسانی نکردیم ، سوال برای من اینجاست که اونایی که به هر دلیلی موجه یا غیر موجهی ، رفتند و اینو از صندوق بیرون اوردن الان دقیقا کجا هستند ؟ چرا جیکشون در نمیاد ؟ چرا به منتخبشون معترض نمیشن ، چرا نمیگن دروغگو بیا پاسخگوی رای ما باش ؟ /:.hmmsmiley.:/
                خوب ..خیلی زور داره ..طرف با اون همه اهن و تلپ بیاد و اسم و رسمی که چندتا تریلی هم نمی کشه ..بیاد بگه رکب خوردیم و برا بار چندم فریب خوردیم !!!البته الانم می گن که پزشکیان کاره ای نیست و نمیذارن کار کنه وگرنه قرار نبود این طوری بشه !!

نظر

• moh51mah29
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 205

۲ تصویر خاص از دولت پزشکیان در ابتدای کار؛ از برخورد با یک رفتار وقیح تا خنثی کردن شکایت بذرپاش /باور کنید فرق می کند چه کسی رئیس جمهور باشد!

https://www.khabaronline.ir/news/1950941/%DB%B2
                  [B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
                  [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    پزشکیان تو آخرین دفاعش از کابینه پیشنهادی و پشت تریبون مجلس ! رسما اعلام کرد که اعضای کابینه رو با نظر رهبری انتخاب کرده !

حتی بعضیا رو با اسم گفت که رهبری گوشی رو گرفته و به طرف گفته قبول کن بیا وزیر شو !

سال 88 فایزه هاشمی اومد در حمایت از میرحسین موسوی گفت احمدی نژاد رییس جمهور مردم نیست ! رییس جمهور آقاست !!!

همین احمدی نژاد در ماجرای انتخاب معاون اول و ماجرای وزارت اطلاعات و خانه نشینی محکم ایستاد !

گفت طبق قانون 3 ماه میتونم سرپرست وزارتخانه باشم خودم ! برید بعد از اون سه ماه آدمتون بیارید بذارید وزیر !!

هیچ کاری هم نتونستن بکنن !!

حالا با این نطق پزشکیان معلوم شد که کی رییس جمهور آقاست !!!

تازه نه فقط رییس جمهور آقا ! به لطف حمالی اصلاح طلبانی مثل ظریف و اذری جهرمی رسیدید به رییس جمهور آقا و کابینه آقا !

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

سال 88 فایزه هاشمی اومد در حمایت از میرحسین موسوی گفت احمدی نژاد رییس جمهور مردم نیست ! رییس جمهور آقاست !!!

همین احمدی نژاد در ماجرای انتخاب معاون اول و ماجرای وزارت اطلاعات و خانه نشینی محکم ایستاد !

گفت طبق قانون 3 ماه میتونم سرپرست وزارتخانه باشم خودم ! برید بعد از اون سه ماه آدمتون بیارید بذارید وزیر !!

تازه نه فقط رییس جمهور آقا ! به لطف حمالی اصلاح طلبانی مثل ظریف و اذری جهرمی رسیدید به رییس جمهور آقا و کابینه آقا !

ذهنت را
                      مقداری باز کنم ...

خود آقا
                      متوجه اشتباهش در سال ۸۸ که طرفداری مستقیم از احمدی نژاد بود شده ...

نظر بنده خلاف نظر شماست ...

شما فرمودید رئیس جمهور آقا ...

بنده عرض میکنم ،
                      آقای رئیس جمهور ...

تغییر
                      بسیار بزرگی را می بینم که چند ماه قبل هم سربسته عرض کردم ...

تغییر فاند هست و بسیار بنیادی ....

آقا به جبهه ی اصلاحات پیوسته
                      ( به درستی )

بر خلاف ۷۶ و ۸۰ که خاتمی رای آورد ، و آقا دلش با اصلاحات نبود ...

و این تغییر بسیار بزرگ و بنیادی ،
                      برای ایران ما قطعا مبارک خواهد بود و پربرکت ...

در آینده ای نه چندان دور نتایج این تغییر بزرگ را خواهیم دید ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

....
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

بین سال‌های ۸۵ تا ۹۰ بیش از ۶۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد ایران تزریق شده، اما خالص شغل‌های صنعتی ایجاد شده منفی ۴۱۵ هزار بوده است!

شاهکاری که در دوران طلایی اعجوبه هزاره اتفاق افتاد ....
                          .

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4184

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

ذهنت را مقداری باز کنم ...

خود آقا
                            متوجه اشتباهش در سال ۸۸ که طرفداری مستقیم از احمدی نژاد بود شده ...

نظر بنده خلاف نظر شماست ...

شما فرمودید رئیس جمهور آقا ...

بنده عرض میکنم ،
                            آقای رئیس جمهور ...

تغییر
                            بسیار بزرگی را می بینم که چند ماه قبل هم سربسته عرض کردم ...

تغییر فاند هست و بسیار بنیادی ....

آقا به جبهه ی اصلاحات پیوسته ( به درستی )

بر خلاف ۷۶ و ۸۰ که خاتمی رای آورد ، و آقا دلش با اصلاحات نبود ...

و این تغییر بسیار بزرگ و بنیادی ،
                            برای ایران ما قطعا مبارک خواهد بود و پربرکت ...

در آینده ای نه چندان دور نتایج این تغییر بزرگ را خواهیم دید ...
                            ببین کی به کی میگه مقداری ذهنت را باز کنم . یه فکری به حال ذهن پوسیده خودت کن . تو یک شارلاتان از جنس خون خواران تاریخ 7 هزار ساله ایران هستی . کمترین شکی برای من باقی نیست
                            فقط با من سرشاخ نشو چون میدونی حریف من نمیشی من حرفها دارم برای گفتن

تو دقیقا شاهد عینی هستی از خون خوار ترین های تاریخ 7 هزار ساله ایران که یک بار کرونا گرفتی و جان سالم به در بردی و بار دیگر مهر ماه سال گذشته بازم به ریق افتادی و بازم جان سال به در بردی و بازم نان در خون میزنی ... امیخته ای هستی از حقارت بگیر تا .... نقطه چین حرفها دارد برای گفتن

من نیاز به تصویر برداری ندارم . همه انچه گفتم بر اساس گفته های خودت بود . کرونا و درد بی درمان سال گذشته که عاقبت ظاهرا درمان شده است

الان گوشی بدست میاد تصویر برداری میکنه برای سال های اینده ....

نام ایران را زین پس بر زبان نیاور . ایران من از دست تو به این روز افتاده است ای نون به نرخ روز خور و شارلاتان پلید و حقیر

نام کشور مرا بر زبان نیار ای مزدور . این ایران من است که زیر چکمه های تو و امثال تو .... به این روز افتاده است . تو از جنس مهناز صادقی سال های نه چندان دور هستی . تو برای پول دست به هر کاری میزنی . تو لکه ننگ بختیاری ها هستی
                            تو دقیقا از جنس همین خون خوارن هستی که صبح تا شام از همه جای انها ارتزاق با لیسیدن و مالیدن میکنی
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2024/08/31, 04:14.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              ببین کی به کی میگه مقداری ذهنت را باز کنم . یه فکری به حال ذهن پوسیده خودت کن . تو یک شارلاتان از جنس خون خواران تاریخ 7 هزار ساله ایران هستی . کمترین شکی برای من باقی نیست
                              فقط با من سرشاخ نشو چون میدونی حریف من نمیشی من حرفها دارم برای گفتن

تو دقیقا شاهد عینی هستی از خون خوار ترین های تاریخ 7 هزار ساله ایران که یک بار کرونا گرفتی و جان سالم به در بردی و بار دیگر مهر ماه سال گذشته بازم به ریق افتادی و بازم جان سال به در بردی و بازم نان در خون میزنی ... امیخته ای هستی از حقارت بگیر تا .... نقطه چین حرفها دارد برای گفتن

من نیاز به تصویر برداری ندارم . همه انچه گفتم بر اساس گفته های خودت بود . کرونا و درد بی درمان سال گذشته که عاقبت ظاهرا درمان شده است

الان گوشی بدست میاد تصویر برداری میکنه برای سال های اینده ....

نام ایران را زین پس بر زبان نیاور . ایران من از دست تو به این روز افتاده است ای نون به نرخ روز خور و شارلاتان پلید و حقیر

نام کشور مرا بر زبان نیار ای مزدور . این ایران من است که زیر چکمه های تو و امثال تو .... به این روز افتاده است . تو از جنس مهناز صادقی سال های نه چندان دور هستی . تو برای پول دست به هر کاری میزنی . تو لکه ننگ بختیاری ها هستی
                              تو دقیقا از جنس همین خون خوارن هستی که صبح تا شام از همه جای انها ارتزاق با لیسیدن و مالیدن میکنی
                              صبح به خیر b4

حالا چی شده که چنین آب و روغن قاطی کردی ؟!

نمیخوام شبیه شما توهین کنم یا پرونده گذشته ی تاریکت را بندازم روی میز ...

سوال :

به نظرت اگر محمد رضا شاه پهلوی، تن به اصلاحات سیاسی می داد ، آیا انقلابی رخ می داد ؟

چرا شاهپور بختیار را سال ۵۷ و در اوج درماندگی انتخاب کرد ؟

چرا سالها قبل و در اوج قدرت شخصیت دموکرات و آزادی خواهی مثل بختیار انتخاب نکرد ؟

آخوندها با چشم هایشان این موارد را دیده اند ...

اصلاحات اساسی کلید خورده از راس هرم ....

به نظرت این خوبه یا بد ؟ ( حداقل روی کاغذ )

والله من چکمه هیچ وقت نپوشیده ام به جز زمانی که برف فراوان می بارید ...

حالا فرض کن کرونا من را زد و رفت ، چی گیر تو میاد ؟

عقده ی حقارت بد دردی هست ‌.. بد درد
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

برخی از کاربران شبیه کیهان و شبیه بنیامین نتانیاهو از اقدامات درست و آزادی خواهانه ی پزشکیان عصبی شده اند ...

کافی است کامنت های بالا خوانده بشه تا متوجه عرایضم بشین ....

.

نظر

در حال کار...
                                X