عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen55
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 379

پاسخ : عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

با سلام
    اگر بازار بروال دوران عشقی پیش بره یعنی دستور دهنده تغییر نکرده بقول قدیمیها پالون عوض شده .
    در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
    بازم اکثریت نمادها صف فروش و منفین. بنظر میاد روح عشقی سوار صیدی شده است.

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1785

صیدی به درد نمی خورد در ایران تنها راه گرفتن حق تحصن و اعتراض شدید است باز هم پزشکیان از رئیسی بهتره اگر رئیسی می بود دور دوم هم رای می آوردتا 5 سال دیگه نابو نابود می شدیم باز خدا را شکر نکته دیگه اینکه هنوز عوامل دولت رئیسی در بورس دخالت دارندمثلا عشقی رفت دارودسته اش هنوز در بورس هستند وزهر خودشان را می ریزند

نظر

• شاخص بورس جعلی است
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 418

امروز؛ نخستین نشست خبری رئیس جمهور

ایرنا : نخستین نشست خبری «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور با رسانه‌های داخلی و خارجی ساعت ۱۵ امروز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود.

کد خبر:
        ۱۲۵۹۹۴۱

تاریخ انتشار:
        ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
        16 September 2024

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ نخستین نشست خبری رئیس‌جمهور با حضور بیش از ۳۰۰ رسانه داخلی و خارجی ساعت ۱۵ امروز برگزار می‌شود.

گفتنی است، بیش از ۳۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی این نشست خبری را پوشش می‌دهند.
        سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور نیز پیشتر در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، با اعلام اینکه اولین نشست خبری رئیس جمهور دکتر مسعود پزشکیان روز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ مقارن با ۱۲ ربیع الاول و اولین روز هفته وحدت با حضور رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار می‌شود، نوشت: در این نشست خبری که با تغییراتی نسبت به ادوار گذشته برگزار خواهد شد، رئیس جمهوری اسلامی ایران پاسخگوی سئوالات خبرنگاران و رسانه‌ها در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی خواهد بود.

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2226

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
          صیدی به درد نمی خورد در ایران تنها راه گرفتن حق تحصن و اعتراض شدید است باز هم پزشکیان از رئیسی بهتره اگر رئیسی می بود دور دوم هم رای می آوردتا 5 سال دیگه نابو نابود می شدیم باز خدا را شکر نکته دیگه اینکه هنوز عوامل دولت رئیسی در بورس دخالت دارندمثلا عشقی رفت دارودسته اش هنوز در بورس هستند وزهر خودشان را می ریزند
          احمدی نژاد ، روحانی و رئیسی شرشون از سر این کشور کم شد.
          اما هزارن تخم موریانه که در این مدت در دانشگاه ها و حوزه های مدیریتی کشور پاشیدند ، همچنان موذیانه مشغول تخریب و زدن ریشه ها در سراسر این مرز پرگهر .

برهان:
          همین قطعی های برق و گازی که در صنایع غیر خودی اتفاق افتاد.
          ایران گرفتار معضل کمبود شن شده !!!

این جریانات کثیف نمی تواند اتفاقی و یا صرفا از سر سودجویی بوده باشد.

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1610

پاسخ : جــــو بــــازار

?

همتی: مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من، شما کت را دربیاورید و مشکلات داخل بازار را حل کنید

وزیر اقتصاد در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس:

رئیس سازمان بورس سه وظیفه دارد؛ کت را دربیاورد و درگیر شود، با سهام داران ارتباط برقرار کند و امید دهد و سوم با فساد برخورد و شفاف سازی کند.

برای ما زشت است که کل مارکت کپ بورس‌مان ۱۴۰ میلیارد دلار باشد. یک شرکت در دنیا اندازه کل ۸۰۰ شرکت ماست. واقعا خواهشی که دارم این است که فکری برای مارکت کپ کنید.

ما داریم رفاه کوتاه مدت جذب و تولید را نابود می کنیم. الان چندم منطقه و دنیا هستیم؟ همه این ها ناشی از این است که به تولید و رشد اهمیت ندادیم و دقت نکردیم.

چرا ۵۰ درصد سور شرکت ها کاهش پیدا کرده است. دلار نیما به قهوه داده می‌شود اما قیمت آن در بازار دو برابر دلار نیمایی است.

مشکلات زیاد است و من با علم به این مشکلات مسئولیت قبول کردم. ما این سمت را گرفتیم تا مشکلات را درست کنیم.

خواهشم این است که مشکلات در بورس را حل کنید. مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من اما مشکلات داخل بورس به شما مربوط است که باید برای حل آن کت را در بیاورید و ان‌شاءالله کارهای خوبی انجام دهید.

به به این صحبت های وزیر اقتصاد واقعا حرف دل خودمونه… سرت سلامت آقای وزیر… بازم بگید فرقی نداره کی رئیس جمهور بشه✌️

@hdeljoue
            بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• Davar
              Banned
              • May 2017
              • 3132

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
              ?

همتی: مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من، شما کت را دربیاورید و مشکلات داخل بازار را حل کنید

رئیس سازمان بورس سه وظیفه دارد؛ کت را دربیاورد و درگیر شود، با سهام داران ارتباط برقرار کند و امید دهد و سوم با فساد برخورد و شفاف سازی کند.

برای ما زشت است که کل مارکت کپ بورس‌مان ۱۴۰ میلیارد دلار باشد. یک شرکت در دنیا اندازه کل ۸۰۰ شرکت ماست. واقعا خواهشی که دارم این است که فکری برای مارکت کپ کنید.

ما داریم رفاه کوتاه مدت جذب و تولید را نابود می کنیم. الان چندم منطقه و دنیا هستیم؟ همه این ها ناشی از این است که به تولید و رشد اهمیت ندادیم و دقت نکردیم.

چرا ۵۰ درصد سور شرکت ها کاهش پیدا کرده است. دلار نیما به قهوه داده می‌شود اما قیمت آن در بازار دو برابر دلار نیمایی است.

مشکلات زیاد است و من با علم به این مشکلات مسئولیت قبول کردم. ما این سمت را گرفتیم تا مشکلات را درست کنیم.

خواهشم این است که مشکلات در بورس را حل کنید. مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من اما مشکلات داخل بورس به شما مربوط است که باید برای حل آن کت را در بیاورید و ان‌شاءالله کارهای خوبی انجام دهید.

به به این صحبت های وزیر اقتصاد واقعا حرف دل خودمونه… سرت سلامت آقای وزیر… بازم بگید فرقی نداره کی رئیس جمهور بشه✌️

@hdeljoue
              چرا متن سخنرانی همتی رو سانسور می کنید؟
              توی تمام کانالهای بورسی جمله اول همتی رو سانسور کردند و ایضا شما.

همتی: به من گفته اند در سخنرانی ها مثبت صحبت کنم.

یعنی چی؟
              یعنی اینکه یه وقت نگی ما کسری بودجه داریم چون باید کسری بودجه 600 هزار میلیاردی رو از جایی(مثلا بورس) تامین کنیم
              .

نظر

• eco777
                عضو فعال
                • Sep 2014
                • 678

الان هنگام آماده سازی بودجه ی سال آینده هست .
                بنظر من یک هزار تومنی نباید به صدا و سیما داده بشه .
                همه جای دنیا شبکه های تلوزیونی خودشون کسب درآمد میکنند . حالا تو کشور ما صدا و سیما کلی زمین مفت در بهترین جاهای تهران گرفته ، ضمن اینکه انحصار رادیو و تلویزیون رو هم داره ، دیگه بودجه بابت چیه ؟
                بخش بزرگی از مردم برنامه های چرند و ضد فرهنگی صدا و سیما رو نگاه نمیکنند چرا باید از بودجه عمومی که متعلق به کل مردم هست به چنین سازمان بی خاصیت و در برخی موارد مضر، بودجه پرداخت بشه .
                خیلی ها در هزینه های دارو و درمان و خورد و خوراکشون موندن . ستم بزرگی هست که پول این مردم صرف صدا و سیمای بدرد نخور که سریالها و برنامه های آشغال میسازه ، بشه .

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                  چرا متن سخنرانی همتی رو سانسور می کنید؟
                  توی تمام کانالهای بورسی جمله اول همتی رو سانسور کردند و ایضا شما.

همتی: به من گفته اند در سخنرانی ها مثبت صحبت کنم.

یعنی چی؟
                  یعنی اینکه یه وقت نگی ما کسری بودجه داریم چون باید کسری بودجه 600 هزار میلیاردی رو از جایی(مثلا بورس) تامین کنیم
                  .
                  درک ات میکنم شما عاشق رئیسی و خان وزی بودید که ایران رو می‌برد بسمت ویرانی
                  خیلی سخته تحمل جملات بنفع بورس و مردم و مسولین درست درمون

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

دولت‌های ما اشتباهاتی مرتکب شده اند که در وضعیت بازار بورس اثراتی مخرب داشت. اما عده‌ای با یک طرز تفکر خاص معتقد بودند که اصلا چرا باید شرکت‌ها و سرمایه گذاران سود کنند و باید هر چه سریعتر، تمام سرمایه

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

واقعا دولت قبلی نه تنها هیچ اعتقادی به بورس نداشتن بلکه بورس رو عامل تورم و گرانی می‌دانستند
                      چقدر غم انگیز بوددددد
                      چقدر دل دشمنان و آلبانی نشین ها خوشحال بودن
                      ایشالا با رشد بورس دل مردم و سهامداران شاد بشه و با استقبال سهامداران شرکت‌ها با افزایش سرمایه های از آورده پول‌های با بهره صفر درصد وارد شرکت‌ها شود تا شاهد رشد شکوفایی صنعت شویم و ...

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8863

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                        ?

@hdeljoue

یک جمله توی صحباتهاش بود که منم قبلاً بهش اشاره داشتم:

همه این ها ناشی از این است که به تولید و رشد اهمیت ندادیم و دقت نکردیم.

این در حالی است که رهبر الان سالیان دراز است که بر اهمیت تولید تاکید میکند.

افزایش تولید بهینه با کیفیت با ارزش افزوده و حاشیه سود مناسب یعنی کاهش تورم.

ولی میبینیم جناب رضایی و تیمشان همینطور قر و قر وارد میکنند.

یعنی تا وضعیت اینطوری باشد هزار تا رئیسجمهور بعدی و یا رئیس کل بانک مرکزی هم بیاد هیچ فرقی نمیکند چی بگویند و کت دربیاورند یا بپوشند.

قشنگ شاهد سواستفاده های کلان هستیم.

الان صحبت واردات 40 هزار خودروی وارداتی پشت گمرک هست. 20+20

پول چاپ میکنیم بدون پشتوانه بعد میرویم موتور سیکلت و موپت و خودروی خارجی وارد میکنیم و همون اسکناس بدون پشتوانه را 4 الی 6 برابر گرانتر میدهیم به امت همیشه در صحنه.

آیا این جناب همتی به معنی تورم و باد کردن شدید پول چاپ شده بدون پشتوانه نیست !!؟؟

خدایا توبه.

گفتیم کاری کنیم آمریکایی ها و انگلیسی ها نچاپنمان.

از چاله درومدیم افتادیم تو چاه

اینها همه حرفهای تو خالیه.

خوب یادمه محمود خیلی سعی کرد سیستم بانکی را تغییر دهد. موفق نشد.
                        خیلی سعی کرد به وزارت نفت رخنه کند. موفق نشد.

حتی در وزارتخانه های ساده ای مثل وزارت آموزش پرورش هم هیچ برشی نداشت.

خیلی داغونیم.

داغونتر از این حرفهای کشکی همتی و پزشکیان.
                        آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/09/21, 13:59.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8863

این جمله را دقت بفرمایید:

میتونی بفهمی و درک کنی که چقدر ذلیل میتواند باشد کشوری که ارزانترین نرخ انرژی دنیا را دارد ولی ناتوان از تولید است .

تمام کشورهای صنعتی دنیا مشکل نرخ انرژی دارند و آرزوی چنین نرخ انرژی در ایران را دارند.

همه چی در ایران مهیا است ولی آب در هاون میکوبند سرداران علما و اساتید دانشگاه ها.

بی تعارف بگم: سپاه و بسیج.

از نظر من همه خائن هستند به وطن و اسلام و بالاخص آیندگان این مرز و بوم.

فرصت سوزی گناه کبیره است.

نظر

• Auschwitz
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 444

بهرام جان چطوری با پزشکیانت؟

شنیدی که رفته ملاقات آشغالهای لبنای که کور شده اند!

میبینی دنیا چقدر دار مکافاتیه از گردی هم گدشته عینه توپه اوناییکه دوسال پیش چشم مردم سیبل پینت بالشان بود الان هم کور شده اند و هم قطع النسل و هم خلع الید.

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2226

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                              این جمله را دقت بفرمایید:

همه چی در ایران مهیا است ولی آب در هاون میکوبند سرداران علما و اساتید دانشگاه ها.

بی تعارف بگم: سپاه و بسیج.

از نظر من همه خائن هستند به وطن و اسلام و بالاخص آیندگان این مرز و بوم.

فرصت سوزی گناه کبیره است.

این عساتید عضو هیات علمی و یا مدیرانی که بعد از اخراج اساتید باسواد و با تجربه در دولت رئیسی و احمدی نژاد جایگزین شدند را خیلی خوب اومدی .
                              خیلی تابلو ماموریت این عساتید در لباس استاد ، تربیت دانشجوی سخت عقده ای و نا امید است به نحوی که یا از کشور فرار بکنند و یا در نهایت یک عده دزد عقد ای و اختلاسگر تحویل داخل بشوند.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8863

با توجه به تفکر و نگرش وارداتی و ضد تولید داخلی از سوی سران نظام چه مصلحت و غیره.

و رشد سرسام آور تورم بدون هیچ برنامه ای جهت کنترل و مهار آن.

میتوان نتیجه گیری کرد که سران نظام به این انقلاب هیچ اعنقادی ندارند .

زیرا اهداف انقلاب در اهداف شخصی و خواص خلاصه نمیشود.

اونوقت یک مشت احمق مثل ما پول زبون بسته را گذاشتیم بلندمدت در خط تولید و بازار سرمایه و ایران خودرو ها و مبارکه ها بدون آب و برق و گاز.

نظر

در حال کار...
                                X