عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aan
    عضو عادی
    • Apr 2020
    • 36

    #481
    در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
    پزشکیان زندگی خیلیا در بورسو به باد دادی چرا استعفا نمیدی مگه نگفتی اگه نتونم استعفا میدم.

    مادامی که باور داشته باشید در این حکومت امثال پزشکیان کاره ای هستند درب روی همین پاشنه خواهد چرخید

    نظر

    • شاخص بورس جعلی است
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 445

      #482
      انگار کل دولت مردن سکه روزی چند میلیون تومن و دلار روزی چندین هزار تومن میره بالا که همان مقدار زندگی مردم تنگتر و بدبختر میشن.کارگر و کارمندیکه 10-15 میلیون حقوق میگیره چطوری منبعد زندگی که هیچ اصلا چطوری زنده بمونه؟!

      نظر

      • shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2378

        #483

        سازمان بورس از زمان عشقی ، عمله تروریست جماعت دزد ، متولی زمین زدن اقتصاد ایران و بی بها کردن اوراق بهادار بودهاست
        احتمالا یکی از اهدافشان بزخری " عده ای " ، در این روزها بوده.
        مافیای ثروت و قدرتی که به خصوص از دولت روحانی و رئیسی قدرت دستش افتاده با سودهای چند هزار درصدی که از محل به آتیش کشیدن کشور و در سفته بازی طلا و ارز و کریپتو و مرابحه بانکی و صندوقی و .. بدست آورده اند، علنا در پی مفت خری و تصاحب اموال مردم و دولت در این روزها بوده و هستند.
        لطفا ، بیلاخ فراموش نشود.

        ***************************
        به اون مردک دزد خبیث ، فرزین ، به هیچ وجه نباید اجازه داده بشود به واسطه عرضه طلا ها و رمز ارزهای بابک زنجانی ، قبل از گور به گور شدنش برای مدتی موفق بشود نرخ ارز پایین بیاورد.
        نباید اجازه داده بشود قبل از سر رسید اوراقش با نرخ بهره بالای 40 درصد و بالا زدن تورم کثافتکاریهایش در منفجر کردن بازارهای کسب و کار و تعطیلی تولید و اشتغال قسر در برود.

        نظر

        • شاخص بورس جعلی است
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 445

          #484
          دولت خوشخواب دلار داره 130.000 تومن میشه.

          نظر

          • شاخص بورس جعلی است
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 445

            #485
            دلار 142هزار تومن
            سکه 166 میلیون تومن.
            خاک بر سر مسئولین بیخاصیت.

            نظر

            • shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2378

              #486

              فرزین، عمله - تروریست دولک منحوس سیزده و مجلس قلابی ( انقلابی ) ، متاسفانه موفق شد قبل از انفجار چاشنی انفجار بمب های هسته ایش از مهلکه و آتشی که در ایران به پا کرده فرار بکند.

              موج انفجار این تبهکاریهای تروریستهای مستقر در بانک مرکزی چند ماه بعد از سر رسید اوراق و چاپ پول پرقدرت و بعد از پرداخت پاداش به به سفته بازان حکومتی در دلالی لحظه به لحظه بین بانکی و صندوقی در طلا و کالا و رمز ارز و ... اتفاق خواهد افتاد،
              زمانی که الباقی کسب و کارهای مولد هم ورشکست و یا تعطیل کرده اند و دستجمعی مشغول به دلالی صندوقهای ربا و طلا شده‌اند.
              بیچاره رئیس جدید بانک مرکزی
              سوال: صمصامی و‌دار دسته‌اش در مجلس ا قلابی که ادعا می‌کردند بعد از استیضاح همتی( کاربلدترین و احتملا سالم‌ترین مهره این نظام )، نرخ دلار را قرار است بیاورند زیر 15 تومن،
              الان دقیقا کجا هستند و چه پاسخی دارند؟

              سوال دوم: رئیس جدید بانک مرکزی را قرار است همین مافیای غارت و خام فروشی و تخریب، مجدد بدهند تو بغل جمهور ؟

              ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

              بزرگترین خیانت‌های فرزین و روًسایش در بانک مرکزی، به ویژه از دولت منحوس سیزده :

              1) به راه انداختن بیش از هزار صندوق ربا و نزول و اعطای انواع تسهیلات و ابزارهای دلالی لحظه به لحظه دلالی بین این صندوقها ( در واقع، صندوقهای من در آوردی از جنس کثافتکاری در اقتصاد، از ابداعات حضرات: خان دوزی - فرزین و عشقی و. )
              2) چشم‌پوشی روی فعالیت مافیا در شتاب دادن به کمیت و کیفیت صرافی‌های رمز ارز، به ویژه در اوایل دولت نکبت سیزده،
              ضمنا، زدن شاهرگهای حیاتی، در پی باز کردن جاده و اتوبان برای خروج 24 ساعته خون و سرمایه از کانال رمز ارز‌ها از کشور،
              ( از عجایب روزگار و بر خلاف عملکرد همه کشورهای مستقل و سر وصاحاب‌دار دنیا )

              3) افزایش وحشیانه و احمقانه نرخ بهره به حدود ده بیست برابر ارقام متداول در دنیا به بهانه کنترل تورم!!!
              عملا، ریختن اسکناس چاپ شده و نفت روی آتش بسیار داغ و ادعای خاموش کردن آتش !
              ( از ابدعات پروفیسور فرزین و یا احتمالا از الگوبرداریهایش از نرخ بهره آرژانتینی - ونزوئلایی - موگابه‌ای - انگل یسی )
              همه شاخص‌های کنترل قدرت خرید، اشتغال، تولید، سرمایه گذاری و توسعه و رفاه بانک مرکز را یکجا درهم کوبید، نرخ ارز و تتر کنترل بکند!


              4) همکاری با خان دوزی و شورای عالی بورس دولت فلاکت زده سیزده در توطئه تخریب و بی‌اعتبار کردن بازار سرمایه، آشکارا با نیت منحرف کردن جریان سرمایه گذاری از بازار سرمایه و تولید به جریان سفته بازی روی صندوقها، سپس ارائه انواع تسهیلات و ابزارهای انتقال سرمایه‌های سرقت شده به شکل رمز ارز و طلا به خارج از کشور

              5) سفته بازی روی چند غول ده میلیارد دلاری متعلق به مافیای غارت و خام فروشی یقه سفیدها و اولیگارشها ( ضمنا باز گذاشتن دست این غول‌های مافیایی در قیمت گذاری و فروش خاک به مردم و به شرکت‌های پایین دست با نرخ‌های بالاتر از بازارهای ترکیه و حتی اروپا )
              ضمنا، 5 سال بالا بردن متناوب این شرکت‌ها و کوبیدنشان مثل پتک بر سر شرکت‌های تولیدی، به منظور تخریب اقتصاد و کسب و کارهای مولد تولید و اشتغال.

              6)اهتمام به تخریب ارزش و اعتبار شرکت‌ها، خصوصا روی ویترین ارزش گذاری کسب و کارهای ایران ، در بازار سرمایه.
              هم اکنون ارزش 700 شرکت از مجموعه شرکت‌های پذیرفته شده در بازار سرمایه ( حدود 90 درصد شرکتهای حاضر در این بازار ) ، ارزش بازارشان سر جمع به کمتر از 10 میلیارد دلار رسیده است !

              7) همکاری با تروریستهای مستقر در شورای عالی بورس و در فرابورس و به فساد کشیدن بازار سرمایه و بی‌اعتبار کردنش به واسطه انتصاب مدیران و کارمندان فاسد ، ضمنا به کار گرفتن یک لشکر تخریبچی و عمله سفته باز و بوقچی در فضای مجازی با انگیزه تخریب اعتبار بازار سرمایه و یا تخریب انگیزه هر نوع سرمایه گذاری و کسب و کار مولد در ایران

              8) به راه انداختن صندوق های طلا و نقره و.. در ارقام نجومی، معاف از هر نوع مالیات ، محدودیت ، تشریفات و مزخرفات اداری رایج

              پروفیسور فرزین و روسایش عملا همه کسب وکارهای مولد تولید، حتی دامدار و کشاورز را ورشکست کردند، در هم کوبیدند، به جمع صندوق بازان و دلال لحظه به لحظه در طلا، نقره، رمز ارز و کالا و فرستادند.
              متاسفانه امواج تورم و بیکاری این تعطیلی ها و توقف سرمایه گذاری ها عملا چند ماه بعد بالا خواهد زد،
              فعلا تا زدن رکود قیمت پنیر در ونزوئلا فقط ده- بیست درصد دیگر باقیمانده

              از همون ابتدای دولت کثیف تروریستی رئیسی و سرعت دادن به چرخاندن کشور روی دور معکوس، همینجا بارها تذکر داده شد یک عده تروریست خودفروش برای غصب قدرت ، از بازار سرمایه به عنوان چاشنی انفجاری آتیش زدن کشور همراه با 80 میلیون ساکنانش استفاده کرده‌اند.


              #############################################

              حاشیه کوچکی از شاهکارهای پروفیسور فرزین - خان دوزی، شورای عالی تروریستی بورس و فرابورس پایه گذاری شده در دولت منحوس سیزده :

              ارزش بازار هولدینگ گاز لوله ( فعال در تولید لوله و اتصالات شبکه‌های حیاتی آبرسانی و آبفا )، مشتمل بر 4 شرکت تولیدی بزرگ و به نام در قزوین - ماهشهر -کرمان و قشم : 4.7 میلیون دلار معادل 4165 سکه
              ( ارزش بازار گازلوله در زمان خاتمی، به دلیل اهتمام ویژه به پروژه‌های فوق العاده اشتغال زا و زود بازده زیست محیطی و آبفا ، بالای 300 میلیون دلار بوده است! )

              ارزش بازار تولی پرس ( بزرگترین شرکت شوینده، البته تا قبل از ظهور هاله نور در آسمان ولایت و امامت ایران ): 1.9 میلیون دلار معادل 1678 سکه
              سیمان لار: 7.1 میلیون دلار معادل 6273 سکه
              سیمان سفید نیریز ( صادراتی ): 10 میلیون دلار معادل 8834 سکه
              شیرین دارو ( با صد درصد صادرات محصول به اروپا و.، ضمنا دارا بودن بالاترین درصد حاشیه سود در بازار سرمایه ): 8.1 میلیون دلار معادل 7156 سکه

              لوله وتجهیزات سدید ( شرکتی که قبل از تجلی و درخشش هاله نور، درصد بزرگی از مگاپروژه‌ها و یازده خط اصلی انتقال گاز کشور را احداث کرده و هم اکنون شبانه روزی در پروژه‌های انتقال آب خلیج فارس فعال است ): 7.9 میلیون دلار معادل 6980 سکه!
              ارزش روز جایگزینی این شرکت بالای 400 میلیون دلار است.

              بیش از 15 شرکت به نام ایران در ارزش بازار زیر 2 میلیون دلار الی 300 هزار دلار ( 1766 الی 265 سکه ) قرار دارند 🎯 🎯🎯

              بیش از 150 شرکت بزرگ و معروف ( حدود 20 درصد بازار سرمایه ) در ارزش بازار زیر 10 میلیون دلار الی 300 هزار دلار قرار دارند!
              ( حتی بمباران اتمی کل ایران هم قادر نبود فاجعه‌ای که تروریستهای یقه سفید به کمک صندوقهای ربا و نرخ احمقانه بهره آرژانتینی - انگلیسی در ایران رقم زدند به بار بیاورد )

              %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%

              راه کار در آمدن از چاه ویل انگلیسی و. :
              نرخ بهره باید فورا به ارقام قبل از انقلاب انگلیسی در ایران برگردد.
              با وجود آن همه پتانسیل بی‌نظیر در این کشور زرخیز و مستعد ، نرخ بهره ضربتی باید حداکثر در حدود نرخ بهره در اروپا معیین بشود ، به این صورت :
              همزمان باید مالیات بسیار سنگین و کمر شکن چند صد درصدی روی سفته بازی نقدینگی متعلق به مافیای دلالی ( به ویژه مافیای حکومتی ) وضع بشود.
              قبل از هر نوع سفته بازی این نقدینگی بر روی طلا، ارز، رمز ارز، کالا و نیازهای اساسی مردم، باید درلحظه و همزمان با سفته بازی ، از این نقدینگی مخرب مالیاتهای چندصد درصدی گرفته بشود.
              بانک‌ها باید دستجمعی خدماتی و کارمزدی بشوند. هر نوع سرمایه گذاری و سفته بازی بانک‌ها با سرمایه های مردم باید فورا ممنوع بشود.

              .........................

              البته، چنانچه قرار برتغییر این رژیم و نظام کثافت زده انگلیسی و . باشد، به نظر ادامه همین مسیر فعلی مطلوب اکثریت ایرانی هاست ، مشروط بر اینکه بیش از این سناریو کثیف را کش ندهند.

              نظر

              • shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2378

                #487
                ..............................

                نظر

                • shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2378

                  #488
                  پیام مهم و فوری رئیس جمهور

                  همه مردم عزیزمان شاهد بودند که دستی را که به دوستی و برای بازسازی میهن دراز کرده بودیم ، پس زدند و با هر گونه کارشکنی، مانع توسعه و رفع مشکلات هستند

                  اینجانب با اعتراف به اشتباهات اخیرم در مقابل ملت عهد میکنم که از این پس دست نیاز و اتحاد را فقط سوی مردم دراز کنم و در کلیه ی امور داخلی و خارجی، بدون هیچ گونه ترس و واهمه ای از دیگران ، فقط و فقط به مصالح کشور بیندیشم و برعکس ادوار گذشته ، مصالح ملی را در اولویت تصمیمات قرار دهم

                  با یاری ملت ، وزیران و مدیران کارشکنِ تحمیلی را از دولت بیرون میکنم و با یاران و همراهان صادق و کارآمد ، کابینه را ترمیم خواهم کرد.

                  میدانم که بعد از این ، راه را برایمان دشوار و پرخطر خواهند کرد اما با پشتیبانی مردم، گام به گام به سوی آزادی ، پیشرفت و رفاه حرکت می کنیم

                  فدای ملت آرژانتین
                  خوان دومینگو پرون
                  رئیس جمهور

                  ها چیه؟
                  پَس فکر کردین پزشکیان اینا رو گفته ؟؟

                  .................................................. .......

                  کپی پست از فضای مجازی این روزها

                  نظر

                  • امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3872

                    #489
                    حذف ارز ترجیحی و واریز ماهانه ۱ میلیون تومان به ازای هر نفر/ زمان اجرا مشخص شد
                    🔹حذف ارز ترجیحی از واردات و پرداخت مستقیم یارانه به خانوارها با هدف ثبات قیمت کالاهای اساسی و حفظ قدرت خرید مردم
                    🔹پرداخت یارانه به‌صورت اعتبار کالابرگ
                    🔹اعتبار ماهانه: ۱ میلیون تومان به ازای هر نفر
                    🔹مرحله اول: واریز ۴ میلیون تومان برای هر نفر به کارت سرپرست خانوار
                    🔹امکان خرید تا ۲۰ روز؛ اعتبار مصرف‌نشده به ماه بعد منتقل می‌شود
                    🔹علاوه بر مشمولان قبلی، ۲۰ میلیون نفر به این طرح اضافه می‌شوند
                    🔹خانوارها طبق برنامه زمانبندی که از طریق پیامک به سرپرست خانوار اعلام می‌شود از ۲۰ دی‌ماه می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌ها با اعتبار ماه اول خرید کنند.
                    🔹کالاهای مشمول کالابرگ شیر، پنیر، گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماست، تخم مرغ، ماکارونی، برنج، روغن مایع، قند، شکر و حبوبات است.


                    پ ن : این تصمیم دولتی است که تا همین چند روز پیش دنبال هر بهانه ای برای حذف یارانه 350هزار تومنی بود و هر ماه به بهانه ای مختصر یارانه عده ای رر حذف میکرد
                    حالا از کجا یک دفعه و یکهووووییی منابع برای این حجم از یارانه گیر آورده؟؟ غیر از چاپ بی پشتوانه یا استقراض راه دیگه ای داره؟؟؟
                    پس منتظر یک تورم سنگین بابت نداشتند منبع پرداخت باشیم
                    شلوار افتاده گردپای زرشکیان ابله ....

                    نظر

                    • eco777
                      عضو فعال
                      • Sep 2014
                      • 726

                      #490
                      تحلیل جامع حوادث اخیر کار جامعه شناسان هست . اما بنظر من یک دلیلش ناامید شدن مردم از دولت پزشکیان هست . بعد از گذشت یکسال و نیم ، دولت پزشکیان نتونست حتی یوتیوب و اینستا و ... رو رفع فیلتر کنه و در حالی که بسیاری از مردم توی خرج خورد و خوراک و دوا و درمونشون موندن، باز بالای 100 همت به سازمانهای مخرب و مفتخور مثل صدا و سیما و حوزه های علمیه و ... داده . از طرفی حتی مدیران ناکارآمدی مثل فرزین رو هم نتونست تغییر بده . همین فرزین با به باد دادن منابع بانک مرکزی نتونست جلوی جهش فنر قیمت دلار بگیره و بعد اعتراضات مغازه داران پاساژ علاء الدین مثل جرقه ای در انبار باروت شد . حالا هم که شرایط کلا عوض شده .
                      بنظر من رضا پهلوی در اندازه ی یک سیاستمدار معمولی هم نیست چه برسه به اینکه بتونه تغییر حکومت یک کشور رو پیش ببره . اما اینکه اینروزها جمعیت قابل توجهی از مردم ، مخصوصا جوانان و نوجوانان به حرفش گوش دادند ، میتونه نشونه ی پایان ج ا باشه . به این معنی که از طرفی بخشی از مردم حکومت رو پایان یافته میدونند و از طرفی تنها مرجع هماهنگ کننده که میشناسند رضا پهلوی هست . بنظرم اگر یک اپوزسیون قوی و فراگیر در داخل شکل بگیره ج ا شش ماه هم دووم نمیاره .
                      ج ا 50 سال وقت داشته و عملکردش بیشتر سلبی بوده . به حرفهای مقامات توجه کنید. همش میگن : باید برخورد بشه، فیلتر بشه، بسته بشه، دستگیر بشه، کنترل بشه، منحل بشه، ممنوع بشه و ...
                      با ماشینی که فقط دنده عقب و ترمزش کار میکنه ، نمیشه جایی رفت .

                      نظر

                      • eco777
                        عضو فعال
                        • Sep 2014
                        • 726

                        #491
                        امروز با میوه چی صحبت میکردم . یه کسب و کاری که 6 فروشگاه ثابت و سیار و فروشگاه آنلاین و 9 انبار و 40 نفر نیرو داره . میگفتند که در حال تعطیل کردن بخاطر وضعیت موجود هستند . اوضاع اقتصاد همینجوری هم وخیم بود که ج ا یک ضربه دیگه وارد کرد .
                        طبق برخی تخمین ها، کسب و کار و درآمد حدود 3 میلیون نفر از مردم بخاطر قطعی اینترنت در جنگ 12 روزه تحت تاثیر قرار گرفت و چند صد هزار نفر هم بیکار شدند . بنظر من یکی از عوامل اعتراضات اخیر ، همان افرادی هستند که شغل و درآمدشون رو از دست داده بودند و بعد از گذشت ششماه به کف خیابان اومدند .
                        این بار قطعی اینترنت طولانی تر شده و اثر شدیدتری خواهد داشت. ضمن اینکه کسب و کارها هنوز بخاطر ضربه ی قبلی در وضعیت بدی قرار دارند .
                        ولی افسوس که مقامات نادان و احمق ج ا درکی از وضعیت ندارند و چند ماه بعد که اثر این قطعی اینترنت در جامعه نمایان شد ، احمقانه دور خودشون میچرخند و تلگرام و اینستاگرام و دست های خارجی و ... رو متهم میکنند .

                        نظر

                        • shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2378

                          #492

                          با به راه انداختن قریب به یک هزار صندوق کثافتکاری در دولت تروریستی رئیسی و تداوم فعالیت این صندوقها ، دزدی های بزرگی از سرمایه های مردم و از اموال این حکومت و دولتش در جریان است.

                          حداقل پنج سال مداوم ، ماموریت این صندوقها باد کردن چند شرکت غارتگر و خام فروش مافیایی ، سپس خرید در اوج قیمتها از دست جماعت دزد و تامین مالی یک عده تروریست بوده است. در ادامه این سیکل هم معمولا این غولهای چند میلیارد دلاری باد شده را بر روی سر خاکستر هفتصد شرکت دیگر که کمتر از 7 درصد از ارزش کیک این بازار را دارند ، رها کرده اند. ( هدف به وضوح به زیر صفر بردن ارزش کسب و کارها و سرمایه گذاری در ایران بوده است. )
                          .................................................. .....


                          این سناریو قطعا با هدف غارت و دزدی های کلان مشابه با آنچه در تجزیه شوروی و حتی بدتر از آن اتفاق افتاده ، طراحی شده.
                          حداقل 300 شرکت سرمایه که از شرکتهای معروف و به نام در ایران هستند ، ارزش بازارشان به کمتر از 200 سکه ، الی حداکثر 8000 سکه هستند.

                          سازمان مافیایی بورس و شرکت تروریستی فرابورس دولتهای رئیسی و پشمکیان ، با تغییر حجم مبنا به عدد یک در این شرایط بحرانی آشکارا آتش بیار این معرکه شده اند.
                          کلاه برداری و دزدی های بزرگی از مردم و از اموال این حکومت کثیف توسط تروریستهای ابواب جمعی خودش که از سالها قبل طراحی شده در جریان است.

                          نظر

                          • شاخص بورس جعلی است
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 445

                            #493
                            یا خدا!!!
                            سکه 202 میلیونو رد کرد.

                            نظر

                            • امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3872

                              #494
                              در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                              یا خدا!!!
                              سکه 202 میلیونو رد کرد.
                              الکی می گی ...

                              نظر

                              در حال کار...
                              X