سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

نوشته اصلی توسط pani
    آفرین زهره جان.

منم عصر تو تاپیکشون اعتراض کردم به این برخوردها.
    زهره جان از وقتی تو بورکس تاپیک زدند مدام تحلیلهاشون رو دنبال کردم و از سبک تحلیلگریشون خیلی زیاد اموختم.تو پیام خصوصی هم بهشون گفتم بیان و اینجا بنویسن چون با وجود مدیران لایق بورسی ما از این برخوردها اینجا نداریم.

سعید درخشانی با وجود سن و سال کم (24 سال) واقعا اینده بسیار درخشانی داره و امیدوارم به راهش ادامه بده.بنده خدا خودش میگه من به تحلیلهای شش ماه پیشم میخندم .خود من تحلیلهای 6 ماه پیشم رو اصلا قبول ندارم .اگه تحلیلهای قدیممون واسم خاطره انگیز و شیرین باشه معلومه اصلا در مسیر پیشرفت نیستیم

زهره عزیزم یک جمله ای در مورد بیشتر اهالی بورس بمن گفتی واقعا باورم شد.خدا رو شکر ما اینجا از این دست بورسبازها نداریم.
    نوشته اصلی aminaran

خیلی متاسفم که با آقای درخشانی چنین برخوردهائی میشه .......متاسفانه ما انسانها عادت داریم شکستهای خودمون را به گردن دیگران بندازیم ............من با وجود تجربه کم در بورس تا به حال چندین بار از تحلیلهای ایشون استفاده کردم وسود خوبی هم بردم .......................امیدوارم همانطور که گفتین به این فروم بیان وبه نوشتن ادامه بدن
    امیدوارم جناب درخشانی به این فروم بیان ،من همیشه ایشان را جوانی مودب وبا شخصیت در بورکس میدیدم با تحلیلهای بسیار زیبا.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      با امواج قبلی شاخص کل با شما موافقم
      اما موج a به نظره من هنوز تمام نشده . هنوز اسیلاتور ها ( مکدی و الیوت اسیلاتور ) شروع موج b را به ما هشدار ندادند
      اگر اشتباه نکنم این رشد الان شاخص ریز موج 4 از 5 از 3 از 3 از 3 بزرگ هست

لینک تصویر

ما تا اینجا یک اصلاح فلت داریم با موج بی قوی .

بنظرتون تو اصلاحی با این مشخصات طبق قانون انتهای اصلاح در موج سی تا کجا میتونه باشه.ممنون
      (جوابتون رو فردا میخونم :) )

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

چی بگم والا
        اما پانی جان اینو تو ذهنت باشه که شاخص ما خط روند شکنده
        انشالله که من اشتباه کرده باشم و شاخص موج b خودش را شروع کرده باشه .
        امید به خدا .. هر چی خدا بخواد همون میشه
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• farhad.fathi
          کاربر فعال
          • Dec 2010
          • 278

سلام دوستان بترانسی خرید و فروشتون رو با این چارت تنظیم کنید

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

جناب فرهاد انتهاي موج سي شما در مورد بترانس چه عددي رو نشون ميده اين جوري كه از سرو كلش پيداست به گمونم رفتيم براي 100 تومن و قيمت حق ها هم يك ريال معامله ميشه
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• حیدر بابا
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 70

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
              نوشته اصلی aminaran

امیدوارم جناب درخشانی به این فروم بیان ،من همیشه ایشان را جوانی مودب وبا شخصیت در بورکس میدیدم با تحلیلهای بسیار زیبا.
              باهاشون صحبت می کنم بیاد اینجا بنویسه

نظر

• vahhta
                عضو عادی
                • Sep 2011
                • 51

با سلام
                اساتید اگه ممکنه یه نگا به وبملت بندازید . ظاهرا میل به برگشتش خیلی بیشتر از سهامه دیگس ، حمایتم که میکن

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                  سلام دوستان بترانسی خرید و فروشتون رو با این چارت تنظیم کنید

فرهاد جان انتهای c چه قیمتی رو نشون میده ؟؟
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

بنظر من منفیهای امروز 100% بدلیل شوکی بود که دیروز با حمله به سفارت انگلیس بوجود اومده.کلا بازار ما کاسه از اش داغتره.تو تلوزیون رسمی ایران از این حرکت به عنوان یک حرکت غرور امیز و مشتی محکم بر دهان استکبار و روباه پیر یاد میشه !!! بریتانیا هم فعلا اونطور واکنش تندی رو که انتظارش میرفت رو از خودش نشون نداده و فقط خواستار بیرون کردن متجاوزین از باغ قلهک و امنیت جان کارمندانش شده...

بنظر من حافظه ضعیف بازار ما شنبه همه این وقایع رو به فراموشی میسپاره و مجددا بازار مثبتی رو خواهیم داشت مگه افت امروز شاخص منجر به شکست کف 23900 بشه.

منتظر نظر دوستان هستم.

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Aug 2025
                      • 1050

با درود
                      سابقه نشان می دهد سرانجام مسائلی از این دست، اظهار تاسف دو طرف، چند بیانیه تند، پرداخت خسارت و پایان غائله است. اگر دولت واکنش نشان نمی داد یا از این اتفاق جانبداری می کرد وضع فرق داشت اما اینگونه نشد. چندین بار در سایر کشورها دفاتر نمایندگی ایران مورد هجوم قرار گرفت و عیناً همین سناریو تکرار شد.
                      با سپاس
                      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

سلام پانی جان یورولمیان :d
                        روند اصلاحی سهام شرکتهای قندی رو تا کجا پیشبینی میکنی (بخصوص قشرین و قشکر)
                        با توجه به اینکه جو کلی بازار منفی شده و استارت این گروه معمولا تو چنین بازارهایی زده میشه
                        ضمن اینکه بعضی از سهمهای این گروه مثل قشرین اصلاح نسبی هم داشته اند
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                          سلام پانی جان یورولمیان :d
                          روند اصلاحی سهام شرکتهای قندی رو تا کجا پیشبینی میکنی (بخصوص قشرین و قشکر)
                          با توجه به اینکه جو کلی بازار منفی شده و استارت این گروه معمولا تو چنین بازارهایی زده میشه
                          ضمن اینکه بعضی از سهمهای این گروه مثل قشرین اصلاح نسبی هم داشته اند
                          سلام حامد جان.
                          یادته واسه قشیرین گفتم اگه بالای 480 تثبیت نشه محکوم به سقوطه.

حالا سقوط که نه شوخی بود ولی با توجه به واگرایی بوجود امده در مکدی انتظار اصلاح بیشتر وجود داره.
                          یه بار حمایتهاشو گفته بودم که بین اونها 360-370 خیلی معتبره چون در مجاورت اولین خط روندش بلحاظ زمانی قرار میگیره(تو این محدوده دو تا حمایت دیگه هم وجود داره).شکسته شدن این خط روند شوک بدی به سهم خواهد داد و سهمو تا خط روند بعدیش میتونه پایین بیاره.

قشکر قویترین حمایتهاش محدوده 465-440 تومان قرار داره. که قبل از اون حمایتهای قابل ذکر 590و500 هستند.

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                            سلام حامد جان.
                            یادته واسه قشیرین گفتم اگه بالای 480 تثبیت نشه محکوم به سقوطه.

حالا سقوط که نه شوخی بود ولی با توجه به واگرایی بوجود امده در مکدی انتظار اصلاح بیشتر وجود داره.
                            یه بار حمایتهاشو گفته بودم که بین اونها 360-370 خیلی معتبره چون در مجاورت اولین خط روندش بلحاظ زمانی قرار میگیره(تو این محدوده دو تا حمایت دیگه هم وجود داره).شکسته شدن این خط روند شوک بدی به سهم خواهد داد و سهمو تا خط روند بعدیش میتونه پایین بیاره.

قشکر قویترین حمایتهاش محدوده 465-440 تومان قرار داره. که قبل از اون حمایتهای قابل ذکر 590و500 هستند.

ممنون پانی جان
                            اون دفعه که سود خیلی خوبی داد میخواستیم دوباره وارد بشیم که با این اوصاف ، من خودم بشخصه کمی صبر میکنم ;)
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                              ممنون پانی جان
                              اون دفعه که سود خیلی خوبی داد میخواستیم دوباره وارد بشیم که با این اوصاف ، من خودم بشخصه کمی صبر میکنم ;)

فقط اینو از من داشته باشید هر وقت قشیرین محدوده 360 رو شکست هدف نهایی اصلاحش محدوده 200-230 تومان است ولی تا رسیدن به اون قیمتها قطعا سهم نوساناتی هم خواهدداشت خصوصا در حمایتهای خوب 320-330 و 260-270

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                فرهاد جان انتهای c چه قیمتی رو نشون میده ؟؟

آریو عزیز با توجه به چنگالی که آقا فرهاد کشیدند احتمالا منظورشون از پایان اصلاح در انتهای اصلاح محدوده 200 هست و هدف بی رو 390-400 .

بازم امیدوارم خودشون توضیحشو بذارن ولی چون سوالتونو دیدم جواب رو با استفاده از چنگال خودشون تعیین کردم.

نظر

در حال کار...
                                X