سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

در مورد کروی پانی جان گفتنی ها را کامل گفتند
    اما نطره من اینه که سهم فعلا سیگنال خرید نداره تا میدل لاین چنگال قرمز را رو به بالا با یه حجم قابل قبول بشکنه .... محدوده 310 تا 312
    قیمت اگر نتونه خودش را بالای باند مقاومتی 310 تا 312 تثبیت کنه محکوم به ریزش هست که حتی میتونه کف قبلی را هم بزنه
    در ضمن در استوکاستیک نیز شاهد تشکیل شدن یه واگرایی مخفی منفی هستیم ، به هر حال این واگرایی مخفی منفی در تایم هفتگی باید یه جوریایی سایه سنگین خودش را از روی سهم بر داره .

لینک تصویر
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      در مورد کروی پانی جان گفتنی ها را کامل گفتند
      اما نطره من اینه که سهم فعلا سیگنال خرید نداره تا میدل لاین چنگال قرمز را رو به بالا با یه حجم قابل قبول بشکنه .... محدوده 310 تا 312
      قیمت اگر نتونه خودش را بالای باند مقاومتی 310 تا 312 تثبیت کنه محکوم به ریزش هست که حتی میتونه کف قبلی را هم بزنه
      در ضمن در استوکاستیک نیز شاهد تشکیل شدن یه واگرایی مخفی منفی هستیم ، به هر حال این واگرایی مخفی منفی در تایم هفتگی باید یه جوریایی سایه سنگین خودش را از روی سهم بر داره .

لینک تصویر

اسی خان نمودارتون خطیه و چون صحبت از 1.5 سال پیش هست باید لگاریتمی بررسی بشه

تو نمودار لگاریتمی اتفاقا میدل لاین رو با گپ شکسته و این بمن میگه در افت سهم در میدل لاین که الان 286 هست بشدت حمایت خواهد شد. اونوقت شما میگید شکسته شدن کف قبلی!!:

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

اگر دقت کنید روی همین مقیاس خطی یا معمولی نیز همان میدل لاین چنگال یک بار قبل هم ، قیمت را برگردانده و حتی وارنینگ داخلی آن نیز نقش یک حمایت را اعمال نموده . پس نمیشه منکر اعتبارش شد
        درضمن منبعی وجود نداره که ملزم کرده باشه حتما نمودار ها در مقیاس لگاریتمی بررسی گردند . شایدم وجود داره بنده بی اطلاع هستم. به نظره من سهم را باید در هر دو حالت لگاریتمی و معمولی یا خطی بررسی نمود و دید کدام حالت میتونه بهترین حالت باشه
        پانی جان من فقط نظرم را اعلام کردم حالا این نظر میتونه کاملا اشتباه باشه
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• محاد
          عضو فعال
          • May 2011
          • 601

سلام بر دوستان شب خوش
          بنده در سیستمم از nتا اندیکاتور-اسیلاتور و... استفاده میکنم که اکثر اونها سیگنال خرید صادر کردند.
          و البته جالبه که یکی دوتاشون از دو هفته پیش این سیگنال رو صادر کردن.

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
            اگر دقت کنید روی همین مقیاس خطی یا معمولی نیز همان میدل لاین چنگال یک بار قبل هم ، قیمت را برگردانده و حتی وارنینگ داخلی آن نیز نقش یک حمایت را اعمال نموده . پس نمیشه منکر اعتبارش شد
            درضمن منبعی وجود نداره که ملزم کرده باشه حتما نمودار ها در مقیاس لگاریتمی بررسی گردند . شایدم وجود داره بنده بی اطلاع هستم. به نظره من سهم را باید در هر دو حالت لگاریتمی و معمولی یا خطی بررسی نمود و دید کدام حالت میتونه بهترین حالت باشه
            پانی جان من فقط نظرم را اعلام کردم حالا این نظر میتونه کاملا اشتباه باشه
            مشکل اینجاست که فعلا این چنگال در خطی جوابی میده کاملا متفاوت با لگاریتمی
            تو خطی رو همین 302 که بالاترین قیمت یکشنبه بود خورده به میدل لاین و دیگه لازم نیست منتظر 310-312 هم باشیم ولی لگاریتمی میدل لاین رو با گپ شکسته و دیگه اینکه چنگال فقط یکی از راههای تشخیصه به عقیده من پس از یک افت سنگین از 500 تا 267 سهم وارد موج بی شده و در ضمن در انتهای موج ای تشکیل یک دیاگونال بسیار واضح داده با هدف 335 که قبلا هم گفتم و نمیتونم تصور کنم موج بی هنوز به 23.6 موج ای نرسیده پایان یافته باشه و احتمال وجود سه تا الگوی برگشتی دیگه در این محدوده نمیتونه منو متقاعد کنه موج بی به پایان رسیده باشه

در کل مطمئنا کسانیکه رفتار این سهمو زیر نظر دارند حتما شاهدند کروی انچنان سهم تیز پایی نیست و با افت و خیز زیاد بالا پایین میره که رفتارش رو میشه از تکمیل الگوی گوه و احتمال وجود سه الگوی برگشتی دیگه در این محدوده مشاهده کرد.
            عقیده من اینه که سهم به هیچ عنوان بیش از 280-285 افت نخواهد کرد و موج بی سهم در 2-3 ماه اینده حداقل تا محدوده 360-370 تکمیل خواهد شد

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              مشکل اینجاست که فعلا این چنگال در خطی جوابی میده کاملا متفاوت با لگاریتمی
              تو خطی رو همین 302 که بالاترین قیمت یکشنبه بود خورده به میدل لاین و دیگه لازم نیست منتظر 310-312 هم باشیم ولی لگاریتمی میدل لاین رو با گپ شکسته و دیگه اینکه چنگال فقط یکی از راههای تشخیصه به عقیده من پس از یک افت سنگین از 500 تا 267 سهم وارد موج بی شده و در ضمن در انتهای موج ای تشکیل یک دیاگونال بسیار واضح داده با هدف 335 که قبلا هم گفتم و نمیتونم تصور کنم موج بی هنوز به 23.6 موج ای نرسیده پایان یافته باشه و احتمال وجود سه تا الگوی برگشتی دیگه در این محدوده نمیتونه منو متقاعد کنه موج بی به پایان رسیده باشه

در کل مطمئنا کسانیکه رفتار این سهمو زیر نظر دارند حتما شاهدند کروی انچنان سهم تیز پایی نیست و با افت و خیز زیاد بالا پایین میره که رفتارش رو میشه از تکمیل الگوی گوه و احتمال وجود سه الگوی برگشتی دیگه در این محدوده مشاهده کرد.
              عقیده من اینه که سهم به هیچ عنوان بیش از 280-285 افت نخواهد کرد و موج بی سهم در 2-3 ماه اینده حداقل تا محدوده 360-370 تکمیل خواهد شد

منم عرض کردم اگر مقاومت مذکور را شکست همه با هم میخریمش حتی اگر 20 درصد هم بهمون سود بده کافیه اما مطمئن و بودن خواب سرمایه
              در بورس ایران من اعتقاد دارم باید " تمرین صبر " کرد

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                سلام بر دوستان شب خوش
                بنده در سیستمم از nتا اندیکاتور-اسیلاتور و... استفاده میکنم که اکثر اونها سیگنال خرید صادر کردند.
                و البته جالبه که یکی دوتاشون از دو هفته پیش این سیگنال رو صادر کردن.
                با سلام
                جسارتا این سیگنال خرید دو هفته قبل و روزهای اخیر رو به صورت مصور ارائه بفرمایین ممنون میشم .
                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

تحلیل 4 مهر در تاپیک خودرویی

سایپا : شکست ضلع پایین مثلث , احتمال افت تا 195-205.

[/URL][/IMG]

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post

سایپا - در بررسی نمودار سایپا نظر بنده تا حدودی با دیگر عزیزان متفاوت هست . مثلا در مورد مثلثی که خانم محمدی رسم کردند . همانطور که اساتید بهتر از بنده واقف هستند در پایان یک روند با شکل گیری یکی از الگوهای هارمونیک شاهد شکل گیری یک روند جدید هستیم که بنا به نوع الگو میتونه نزولی یا صعودی باشه اما در اینکه یک روند جدید شکل میگیره هیچ تردیدی نیست .
                  بنابر این برای بررسی خطوط روند باید پیوت هایی که مربوط به الگو بودند رو در نظر نگیریم و از پیوت های بعد از الگو استفاده کنیم .
                  همانطور که مشخص هم هست در پایان روند نزولی سایپا شاهد شکل گیری یک کف دوقولو هستیم که انتظار داریم بعد از به هدف رسیدن الگو این روند شکل بگیره که گرفته .
                  با استفاده از پیوت های بعدی و رسم خط حمایتی جدید متوجه تلاقی این خزط روند با فیبوی 61.8% میان مدتی سهم میشیم جایی که میشه حمایت 218-219 رو برای سهم متصور بود.
                  به نظر بنده تا موقعی که سهم به زیر این خط حمایتی نفوذ نکرده تحلیل فیلد نمیشه . ضمن اینکه باید در نظر داشت اگر از محدوده فعلی برگشت سهم اتفاق بیوفته در واقع ما از کف قیمتی شاهد برگشت سهم بودیم که میتونه اهداف 245 و 275 رو هم ببینه .
                  از طرفی در نمودار rsi دقیقا بر روی خط حمایتی قرار گرفته که برگشت قیمتی رو محتمل میکنه . بنابر این نقطه عطف این تحلیل همون سطح 218-219 هست که در صورت تایید اعتبار میتونه اهداف یعدی رو نشون بده و در صورت شکست این محدوده شاهد افت قیمت سهم خواهیم بود .

;) ;)

سهم راه خود را خواهد رفت چه بخواهیم و چه نخواهیم

با الگو سازی موافق نیستم ولی بدیهیات را انکارنکنیم!!!!!!!!!

تحلیلها همیشه در زمان خودشون مخالفان خودشون رو دارند ولی فقط گذشت زمان همه چیز رو ثابت خواهند کرد .

وقتی در تحلیلی بر سر دو راهی قرار میگیریم باید و باید به موج شماری اتکا کنیم که همانطور که در تحلیل فوق دیدیم چون معتقد بودم سهم وارد موج c میشه این نزول رو پیش بینی کرده بودم
                  آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/12/06, 18:02.

نظر

• fm2006
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 825

تحلیل 4 مهر در تاپیک خودرویی

;) ;)

سهم راه خود را خواهد رفت چه بخواهیم و چه نخواهیم

با الگو سازی موافق نیستم ولی بدیهیات را انکارنکنیم!!!!!!!!!

تحلیلها همیشه در زمان خودشون مخالفان خودشون رو دارند ولی فقط گذشت زمان همه چیز رو ثابت خواهند کرد .

وقتی در تحلیلی بر سر دو راهی قرار میگیریم باید و باید به موج شماری اتکا کنیم که همانطور که در تحلیل فوق دیدیم چون معتقد بودم سهم وارد موج c میشه این نزول رو پیش بینی کرده بودم
                    دید شما نسبت به سهم در اون زمان جای تحسین داشت ولی حتما این موضوع رو در نظر داشته باشید که در رسیدن سایپا به هدف مد نظر شما اگر شاخص به این روز نمی افتاد و زمین و زمان برای بورس و سهامدار نابود نمیشد ایا بازم هدف فوق رو میدید ؟
                    نکته اینجاست که سهم های شاخص ساز علاوه بر روند خودشون روند شاخص هم درشون تاثیر میزاره و برای هدف های آنچنانی دادن باید یه کم هم از شاخص و چاشنی شانس کمک گرفت .
                    خیلی از سهم هایی که در تحلیل های ما ها 2 3 ماه پیش اهداف صعودی داشتند امروز در کف های تاریخیشون در حال معامله هستند که نیازی به ورق زدن تاریخچه تحلیل ها نیست . و حتما میدونید علتش چی هست .
                    بنابر این میشه اینطور برداشت کرد که هر دوستی 2ماه پیش یه تارگت نزولی با بدبینانه ترین حالت ممکن که خودشم باورش نمیشده داده باشه الان سهم به اون تارگت رسیده و مثال های بیشماری ازین موضوع در مارکت امروزیمون قابل مشاهده هست .
                    به هر حال ممنون از تبادل نظر شما

(ببخشید من یه ویرایش داشته باشم اونم اینکه در اون تاریخ هم بنده عرض کردم شکست حمایت 218 به منزله نزول بیشتر سهم هست . جای این نکته هم در پرانتز بود که عرض شد . ممنون )
                    آخرین ویرایش توسط fm2006؛ 2011/12/06, 19:54.
                    فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                      دید شما نسبت به سهم در اون زمان جای تحسین داشت ولی حتما این موضوع رو در نظر داشته باشید که در رسیدن سایپا به هدف مد نظر شما اگر شاخص به این روز نمی افتاد و زمین و زمان برای بورس و سهامدار نابود نمیشد ایا بازم هدف فوق رو میدید ؟
                      نکته اینجاست که سهم های شاخص ساز علاوه بر روند خودشون روند شاخص هم درشون تاثیر میزاره و برای هدف های آنچنانی دادن باید یه کم هم از شاخص و چاشنی شانس کمک گرفت .
                      خیلی از سهم هایی که در تحلیل های ما ها 2 3 ماه پیش اهداف صعودی داشتند امروز در کف های تاریخیشون در حال معامله هستند که نیازی به ورق زدن تاریخچه تحلیل ها نیست . و حتما میدونید علتش چی هست .
                      بنابر این میشه اینطور برداشت کرد که هر دوستی 2ماه پیش یه تارگت نزولی با بدبینانه ترین حالت ممکن که خودشم باورش نمیشده داده باشه الان سهم به اون تارگت رسیده و مثال های بیشماری ازین موضوع در مارکت امروزیمون قابل مشاهده هست .
                      به هر حال ممنون از تبادل نظر شما

ممنون ولی هنوزم سایپا کفشو ندیده هنوز ابتدای موج سی هست و تا کف خیلی مونده.
                      فعلا ریز موج 2 از c هستیم :D

نظر

• oplus
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 252

ممنون ولی هنوزم سایپا کفشو ندیده هنوز ابتدای موج سی هست و تا کف خیلی مونده.
                        فعلا ریز موج 2 از c هستیم :d
                        با این وجود سایپای 60 تومنی رو خواهیم دید:d

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                          با این وجود سایپای 60 تومنی رو خواهیم دید:d

موج یک از 108 تومان شروع شده و موج c این کف را نخواهد زد.

162-168

140-150

نظر

• oplus
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 252

موج یک از 108 تومان شروع شده و موج c این کف را نخواهد زد.

162-168

140-150
                            کاملا حق با شماست،این یک شوخی ساده بود
                            ممنون

نظر

• موج سوار
                              ستاره دار (1)
                              • May 2011
                              • 327

با سلام. تکنیکال باما رو درخواست دارم. مرسی
                              در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                              در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                              در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                              خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
                                با سلام. تکنیکال باما رو درخواست دارم. مرسی

تحلیل زیر برای سه شنبه گذشته بود:

سهام گروه روی:

اکثر نمادهای این گروه پس از افت سنگین در موج ای اکنون وارد موج بی شده اند:

باما

این سهم رو اختصاصی واسه دوست مشترک من و زهره جان بررسیش کردم و تاکید کردم به احتمال بسیار قوی موج a محدوده 1250 تومان به اتمام میرسه.

باما پس از افت سنگین در موج ای وارد موج بی خودش شد که انتظار رشد حداقلی1570-1600 تومان از سهم رو دارم.سنگینترین مقاومت سهم بر سر راه صعود بیشتر در منطقه 1800 متمرکز شده اند.

اولین مقاومت سهم در موج بی :1440

کبافق

این سهم نیز اصلاحش خیلی به باما شباهت داره و احتمالا در موج بی بسر میبرد محدوده 1500 مثل یک سد محکم در برابر صعود بیشتر سهم قرار دارد.که در صورت شکست این مقاومت توانایی صعود تا محدوده 1800-1770 را نیز داراست.

مقاومتهای سهم بر سر راه صعود در موج بی : 1300,1430,1500,1650,1800

فرآور

فراوری نیز وضعیتی مشابه دو سهم دیگر دارد.مقاومت محدوده 400 برای سهم بسیار با اهمیت میباشد.سایر مقاومتها:380-400-440-450 -467 و 480

و در پایان ذکر این نکته ضروریست که به احتمال قوی نمادهای این گروه قابلیت افت بیشتر رو در موج سی اصلاحی خواهند داشت که صد البته به میزان صعود فعلی انها در موج فعلی دارد

نظر

در حال کار...
                                X