سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

پاسخ دوستان عزیز ببخشید دیر شد:

ولیز حمایت قوی 200-205 حمایتشو بشکنه تا 180 هم میریزه و مقاومت قوی سهم محدوده 215-220 قرار داره که در صورتیکه از مقاومتش عبور کنه تا 238-240 هم میره

بانک پاسارگاد در محدوده 187 الگوی 78.6cd=ab رو زد تو ناحیه prz که قاعدتا تا 210 باید بالا بیاد.
    شکست 187 میتونه سهمو تا 178 پایین بکشه

کفرا محدوده 366-369 حمایت خیلی خوبی داره اگه حمایتشو بشکنه تا محدوده 350-355 افت میکنه

دکوثر بین 270-275 حمایت خیلی خوبی داره با شکستش 258-260 رو هم میبینه

باما امروز اتفاق خاصی براش نمیوفته بعد بازار تحلیلشو میذارم.اینم تحلیل قبلی:

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    سلام.
    از 1250 پیش بینی باما رو تا به اینجا داشتیم.
    فعلا سهم در موج بی هست و نظرم همون قبلی هست
    فقط ذکر دو نکته دیگه:

موج بی سه موجی باید باشه یعنی سهم باید روی یکی از مقاومتها سست بشه و اصلاح کنه که جدی ترین مقاومت سهم در رسیدن به خط روند شکسته شده در محدوده 2100-2150 تومان قرار داره.
    مقاومتها:1780-1850 1950-2000 2130-2200

نظر

• oplus
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 252

تمحرکه هم جالب شد،کف قیمتی خوبی بود>:d<

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
        تمحرکه هم جالب شد،کف قیمتی خوبی بود>:d<

فعلا یه 88 تومان دراورده بودیم تو تاپیک استاد عزیز جناب سعید درخشانی
        ببینیم چه میکنه

نظر

• آذرپاد
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 23

سایه عزیزم از تحلیل باما ممنون - در مورد ثمسکن هم اگه یه توضیحی بدی ممنون می شم >:d<
          به ایرانم ، به ایران گرامیم ، به ایران جاودانیم

نظر

• shigley
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 153

سلام
            نقاشی از صدرا در دو تایم فریم
            به نظر در موج 5 روندی نزولی هستیم یک کلاستر 100تومانی هم داریم که به نظر هدف اخر میاد
            اما روند:ابتدا 140 لمس میکنه سپس به 220 میریم و از انجا به 100
            موج شماری در تایم فریم هفتگی

موج شماری در تایم روزانه

تمام اعداد بالا در تلورانس 2%درنظر بگیرید

اساتید افتخار بدهند نظر بدهند شاید کمی هم بنده یاد گرفتم از جهل مرکب درامدم
            [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
            [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• vaita
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 42

سلام
              لطف میکنید نمودار بهمن رو بررسی کنید
              به نظر میاد یه کله تا 180 میخواد بره
              ممنون

نظر

• lord arshiya
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 81

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
                سلام
                نقاشی از صدرا در دو تایم فریم
                به نظر در موج 5 روندی نزولی هستیم یک کلاستر 100تومانی هم داریم که به نظر هدف اخر میاد
                اما روند:ابتدا 140 لمس میکنه سپس به 220 میریم و از انجا به 100
                موج شماری در تایم فریم هفتگی

موج شماری در تایم روزانه

تمام اعداد بالا در تلورانس 2%درنظر بگیرید

اساتید افتخار بدهند نظر بدهند شاید کمی هم بنده یاد گرفتم از جهل مرکب درامدم
                دوست عزیز جناب shigley ، از چارتهای بسیار زیبای شما ممنونم، و این که دوباره بحث صدرا رو زنده کردید از شما تشکر می کنم
                در مورد چارت هفتگی شما باید عرض کنم که این آلترناتیو قبلا توسط جناب محمدی در تایپیک استاد هالی عنوان شد و در آنجا در مورد چراییهای رد این آلترناتیو هم بنده و هم استاد گرانقدر جناب هالی مطالبی بیان شد ولی در کل نمی توان این سبک موج شماری را رد کرد ولی بایستی عنوان کنم که احتمال آن در مقابل آلترناتیوهای دیگر خیلی ضعیف است.
                و همچنین در مورد این این تایم فرم باید عنوان کنم که اکثر نظریه پردازان الیوت توصیعه می کنند که سعی نکنید در بررسی الیوتی چارت از تایم فرمهای خیلی بالا استفاده کنید چون به صورت اوتومات خیلی از امواج (مخصوصا امواج ردیف آخر) حذف می شود که این مورد در شناخث صحیح ساختار نمی تواند کمک مان کند،
                در مورد تایم روزانه شما ، موج اول تان (که با یک قرمز مشخص کردید) را متوجه نشوم که چرا یک ساختار سه موجی را موج یک بزرگ تصور کردید!!!!!
                به هر حال امیدوارم که با این بحث ها به ساختار درست صدرا که به نظر من از نظر شاخص اهمیت بیشتر نسبت به شاخص کل دارد دست پیدا کنیم.
                آخرین ویرایش توسط lord arshiya؛ 2011/12/27, 14:41.
                [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                آنها آمدند
                او هل داد
                آنها پرواز کردند.
                "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                  دوست عزیز جناب shigley ، از چارتهای بسیار زیبای شما ممنونم، و این که دوباره بحث صدرا رو زنده کردید از شما تشکر می کنم
                  در مورد چارت هفتگی شما باید عرض کنم که این آلترناتیو قبلا توسط جناب محمدی در تایپیک استاد هالی عنوان شد و در آنجا در مورد چراییهای رد این آلترناتیو هم بنده و هم استاد گرانقدر جناب هالی مطالبی بیان شد ولی در کل نمی توان این سبک موج شماری را رد کرد ولی بایستی عنوان کنم که احتمال آن در مقابل آلترناتیوهای دیگر خیلی ضعیف است
                  ولی ایرادی که در تایم هفتگی به نظر رسید و اکثر نظریه پردازان الیوت عنوان می کنند این است که سعی نکنید در بررسی الیوت در تایم فرمهای خیلی بالا استفاده کنید چون به صورت اتومات خیلی از موج ها که می تواند در شناخت صحیح تر امواج ردیف آخر که منظور ما پی بردن به ساختار آن هست حذف می شود، البته این تایمی که شما استفاده کردید تایم ماهیانه هست نه هفتگی،
                  در مورد تایم روزانه شما من موج اول تان (که با یک قرمز مشخص کردید) را متوجه نشوم که چرا یک ساختار سه موجی را موج یک بزرگ تصور کردید!!!!!
                  به هر حال امیدوارم که با این بحث ها به ساختار درست صدرا که به نظر من از نظر شاخص اهمیت بیشتر نسبت به شاخص کل دارد دست پیدا کنیم.
                  جناب لرد عزیز به نظرتون میتونیم پایان موج a اصلاحی صدرا را 145 تومان در نظر گرفت؟؟؟

نظر

• lord arshiya
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 81

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                    جناب لرد عزیز به نظرتون میتونیم پایان موج a اصلاحی صدرا را 145 تومان در نظر گرفت؟؟؟
                    بورس عزیز بنا به اهمیتی شاخص گونه ای که صدرا برای من دارد تا به حال ساختار های الیوت مختلفی از صدرا ر ا مورد بررسی قرار دادم ولی هیچ ساختار یا آلترناتیوی قوی تر از آلترناتیوی که جناب استاد هالی ارایه دادن را پیدا نکردم

این چارت موضوعات زیادی در خود پنهان دارد که می شود روی جزییات آن نشست و ساعتها صحبت کرد.
                    آنها آمدند
                    او هل داد
                    آنها پرواز کردند.

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

بورس عزیز بنا به اهمیتی شاخص گونه ای که صدرا برای من دارد تا به حال ساختار های الیوت مختلفی از صدرا ر ا مورد بررسی قرار دادم ولی هیچ ساختار یا آلترناتیوی قوی تر از آلترناتیوی که جناب استاد هالی ارایه دادن را پیدا نکردم

این چارت موضوعات زیادی در خود پنهان دارد که می شود روی جزییات آن نشست و ساعتها صحبت کرد.

من هر چي جستوجو كردم نتونستم تحليل استاد هالي را پيدا كنم اگه براتون امكان داره آدرسش را قرار بديد . ممنون@};-

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

با تشکر از لرد عزیز
                        منم وقتی الترناتیو جناب holy رو دیدم کلا همه الترناتیوهای قبلی رو از ذهن پاک کردم .
                        بسیار موج شماری علمی دقیق و کاملیه و دیگه جای شک و شبهه ای باقی نمیذاره.
                        جناب بورس موج شماری دکتر عمادی تو تاپیک خودشونه (مجموعه نظرات استاد عزیز holy)

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5095

من هر چي جستوجو كردم نتونستم تحليل استاد هالي را پيدا كنم اگه براتون امكان داره آدرسش را قرار بديد . ممنون@};-
                          بورس جان تو تاپیک نظرات جناب هالی هستش
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• shigley
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 153

در مورد چارت هفتگی شما باید عرض کنم که این آلترناتیو قبلا توسط جناب محمدی در تایپیک استاد هالی عنوان شد و در آنجا در مورد چراییهای رد این آلترناتیو هم بنده و هم استاد گرانقدر جناب هالی مطالبی بیان شد ولی در کل نمی توان این سبک موج شماری را رد کرد ولی بایستی عنوان کنم که احتمال آن در مقابل آلترناتیوهای دیگر خیلی ضعیف است.
                            و همچنین در مورد این این تایم فرم باید عنوان کنم که اکثر نظریه پردازان الیوت توصیعه می کنند که سعی نکنید در بررسی الیوتی چارت از تایم فرمهای خیلی بالا استفاده کنید چون به صورت اوتومات خیلی از امواج (مخصوصا امواج ردیف آخر) حذف می شود که این مورد در شناخث صحیح ساختار نمی تواند کمک مان کند،
                            در مورد تایم روزانه شما ، موج اول تان (که با یک قرمز مشخص کردید) را متوجه نشوم که چرا یک ساختار سه موجی را موج یک بزرگ تصور کردید!!!!!
                            جناب لردعرشیا عزیز بنده از بذل توجه شما کمال تشکر را دارم
                            متاسفم که نقاشی گذاشتم که قبلا مورد کنکاو قرار گرفته بود این را بگذارید به حساب عضو جدید بودن وندیدن تحلیل اساتید محمدی و هالی
                            بنده مطابق با استراتژی خودم که میان مدت و بلند مدت است از تایم هفتگی استفاده میکنم و در روزانه نقطه ورود بهینه را پیدا میکنم
                            بنده اکثر کتابهایی را که خواندم صفحات مهمش را اسکن کرده و نکته برداری نمودم در یکی از همین صفحات اشاره شده بود موج 1 میتواند هم بصورت ایمپالس و هم بصورت زیگزاگ باشد که اگر پیدا کردم حتما اپلود خواهم کرد
                            موفق باشید
                            آخرین ویرایش توسط shigley؛ 2011/12/27, 16:18.
                            [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                            [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• lord arshiya
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 81

در اخر هم واقعا ممنون میشوم که لینک اون مطلب که در رد این الترناتیو هست را اینجا بگذارید
                              http://forums.boursy.com/showthread....ز-holy/page5
                              آنها آمدند
                              او هل داد
                              آنها پرواز کردند.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط آذرپاد پست شده است View Post
                                سایه عزیزم از تحلیل باما ممنون - در مورد ثمسکن هم اگه یه توضیحی بدی ممنون می شم >:d<
                                سلام آذی جان.خوبی؟

باما داره عین تصوری که داشتیم حرکت میکنه.
                                سهم موج 2 از بی هست و حداقل یه صعود دیگه داره بنظرم در انتهای این صعود در فروش اصلا تردیدنکنید. >:d<

تو نزول فعلی محدوده 1700-1750 حمایت بسیار خوبیه و بعد از اون 1630-1550 و قویترین حمایتهای سهم در محدوده 1450 تومان قرار داره

در مورد کل ساختمانیها تا شب نظرمو میذارم هنوز تکمیل نشده.

نظر

در حال کار...
                                X