سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
فولاژ
بنظر من کندل امروز پول بک به خط گردن محسوب میشد و مجددا شاهد رشد سهم و حرکت بسوی اهداف گفته شده خواهیم بود.
این پول بک نهایتا در سطح 368 میتونست انجام بشه (با 2-3 درصد تلورانس ) که واقعا دلیلی نداره که در پول بک حتما نک لاین لمس بشه
یکی از دوستان امروز بمن مطلبی گفت که واقعا آدم میمونه چی بگه؟
این دوست عزیز میگفت تحلیلگری امروز اعلام کرده سهم پترن ab=cd رو زده و باید منتظر ریزش 61.8 بازوی cd بود؟؟!!
اگه به تکنیکال رحم نمیکنید لا اقل به پترن مورد علاقه اسکات کارنی رحم کنید.
برای رسم این پترن اول باید فیبوی پروجکشن ab بروی c رو رسم کنید و سپس فیبوی اکستنشن بازوی bc اگه این فیبوها با هم همپوشانی داشت و تشکیل prz داد این الگو رد خور نداره و به tp میخوره.من فیبوی پروجکشن و اکستنشن فولاژ در ناحیه ای که مورد نظر ایشون بود رو رسم کردم.قضاوت با خودتون!!!
نظر
-
در اصل توسط Dariosh پست شده است View Postبا عرض سلام و احترام خدمت شما
پرسش من در مورد ومعادن لا بلاي بقيه درخواست ها گم شد، اگه ممكنه مقاومت مهمي كه در پيش روي سهم هست رو اعلام بفرماييد
با سپاس
یادم بود که یه درخواست ومعادن داشتم ولی چون رو موج شماری سهم کار نکرده بودم تحلیلشو ندادم.
چیزی که مشخصه مقاومتهای بهم فشرده در 366 375 380 هست و داره کم کم به هدف break out در حوالی 370 هم نزدیک میشه با توجه به وضعیت اندیکاتورها احتمال اینکه اواخر صعود باشیم خیلی زیاده..
نظر
-
خانم pani لطفا کمی هم در مورد کطبس صحبت کنید...
با تشکربرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postپانی خانم
اینکه شیب خط گردن صعودی است مشکلی ایجاد نمیشه ؟
درسته شیب صعودی داره ولی شیبش خیلی کمه فکر کنم کمتر از 20 درجه و فکر نکنم ایرادی داشته باشه .کلا رو فولاد فولاژ فولای نظر مثبتی دارم و هنوز انتظار رشد بیشتری تو کوتاه مدت دارم.
این دیدگاه شخصی منه و شاید اشتباه باشه.
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postپانی خانوم قول قمرو رو به ما دادی ولی نزاشتی یه کار کردی باز خودم رو این سهم فسفر بسوزونم=))
تعدادی خط خطی برای قمرو آماده کردم که خدمتتون تقدیم میکنم:
(نمودارا تا دیتای دیروزه الان قیمته سهم 2315.9 هستش)
با توجه به موج شماری بنده سهم داخل موج 3 بزرگه خودشه که هنوز تموم نشده و در صورتی که سهم شنبه مقاومته 2300 رو با قدرت رد کنه میشه گفت که ریز موج 4 موج بزرگ 3 تموم شده.(این توقع با توجه به جو این گروه و سهم نمیتونه دور از انتظار باشه)
خوب روی نمودار کلاستر قیمتیه ریز موح 5 از 3 بزرگ رو چارت تعیین شده اولیش بینه 100 درصد پروجکشنه موج 1 و 162 درصد ریتریسمنت موج 4 هستش که قیمته +4 شنبه رو نشون میده که باز هم میشه گفت با جو سهم این موج در این
منطقه متوقف نمیشه..
کلاستر بعدی ریز موج 5 روی سقفه کانال و روی پروجکشنه 162 موج1 و 262 درصد اکستنش موج 4 هستش که قیمتی حوالیه 2700 رو نشون میده:
بروی نمودار بعد درصورتی که موج 3 بزرگ اکستند بشه احتمال داره تا 424 درصد اکتنشن موج 2 بزرگ هم تا 3700 حرکت کنه که این امر در صورته تعدیل مثبته احتمالیه قمرو تا قبل از عید دور از انتظار نمیتونه باشه.
بعد از اینکه موج 3 بزگ تموم بشه باید استراحته حداقل2 -3 ماهه(همانند موج 2 بزرگش) سهم رو انتظار داشت که سهم آماده بشه برای موج 5 بزرگ خودش
در صورتی که سهم شنبه خدایی نکرده بالای 2300 خودشو تثبیت نکنه میشه گفت موج 4 هنوز تموم نشده..وتحلیل های فوق فیلد میشه..هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
کروی:اگه نیاد زیر سطح 337 انتظار یه صعود دیگه تا سطح 370-380 دارم و در غیر اینصورت میره برای الگوی کاپ و ساخت هندل 8-}
ذوب: دیتایی برای تحلیل تکنیکال نداره و چهارشنبه اول وقت توصیه به خرید سهم کردم و همان روز به یکی از دوستان عزیز گفتم حسی که به این سهم دارم شبریز تو 200 تومان است.
کروی تو کوتاه مدت خوب بالا اومده محوده 370-380 و 390 عرضه ها شدت بیشتری پیدا میکنند.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postخانم پاني غدير از لحاظ تكنيكي شرايطش مساعده يا نه؟چون بعضي از دوستان معتقدن شرايط مناسبي نداره
وغدیر تو سطح 455 به مقاومت سختی خورده نتونه رد بشه اصلاح میشه.
بهترین حمایتش هم فعلا سطح 437 هست که با شکسته شدن این حمایت مجددا 420 رو خواهد دید.
در ضمن شاخص سقف قبلی رو شکسته ولی اندیکاتورها وضعیت جالبی ندارن.شاید نهایتا تا 27600-27700 واحد هم شاخص بیاد بالا واحتمالا تو اون سطح مدتی استراحت خواهد داشت
نظر
نظر