سلام سایه خوبی؟:(
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postممنون از لطفتون.انشالله
در مورد شاخص کل از 3-4 ماه پیش تا به حال خیلی روش کار کردم .در ابتدا اصلاح wxy را مدنظر داشتم بعد گمانه شروع موج 5 که هنوز این گمانه فیل نشده و پابرجاست.
منتها بعد رشد فعلی با توجه به نگاهی که این چند روزه به غدیر فولاد فملی و ... کردم و نمودار همه رو تا فردا شب تو تاپیک میذارم عقیدم اینه که فعلا با هر دو موج شماری انتظار یه اصلاح حداقل 1000 واحدی وجود داره(چه در موج شماری شروع موج 5 و در اصلاح سی و چه در موج شماری به سبک wxyxz) که مثلا غدیر حتی تا محدوده 350 تومان اصلاح می کنه(در نمودار تعدیل سود سهم)
دلایلی دارم که همه رو تا فردا ارائه میدم و تقریبا روشون مطمئنم.
تو کوتاه مدت انتظار رشد اون هم بصورت نوسانی تا محدوده 25400-25500 واحد وجود دارد.
اینم موج شماری wxyxz که از قبل قولش رو داده بودم:
؟
نظر
-
وغدیر :تحلیل 6 اسفند ص 290
در اصل توسط pani پست شده است View Post
همانطور که پیش بینی میشد اصلاح غدیر بصورت تریپل wxyxz در 374 تومان پایان یافت.حال سهم یک 5 موجی درقالب یک از 5 را به اتمام رسانده و در صورت شکست 431-435 انتظار اصلاح در موج 2 تا حوالی 395-405 و سپس صعودی خوب در موج 3 از 5 مورد انتظار میباشد.
موفق باشید.
آپدیت شده نمودار فوق:
نظر
-
در اصل توسط مشکات پست شده است View Postاگر لطف کنید پاسخ بفرمایید ممنون میشم
نظر
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post؟
متن تحلیل رو مطالعه بفرمایید میبینید خیلی هم سخت نیست با دو گمانه موج 5 و تریپل wxyxz در ان زمان مواجه بودیم که با صعود بالای سطح 26000 واحد گمانه اول صحیح بود.
حال در تحلیل جدید شاخص منتظر تقابل با دو سطح 27420-27500 و یا 26800-27000 واحد باشید.
دوستان غیر تکنیکالیست فقط به نمودارها توجه نکنند و متن تحلیلها رو بدقت مطالعه کنند
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/04/20, 11:55.
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postاقای مرادی حوصلتون سر رفته بیاید تاپیک تکنیکال تا تکنیکال سوژه واستون هست گیر بدید
این اصلا سوژه مناسبی نبود :)
مرسی زهره عزیزم.واقعا به کسانیکه زیر پستهای اینچنینی تشکر میزنند باید چه گفت ؟؟؟
میدونی مشکل کجاست؟
لقمه اماده هم میذاری جلوشون اگه داغ باشه زحمت نمیکشن فوت کنن بخورن میگن چرا داغ بود.حیف از وقتیکه میذارم :(
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post=))
مرسی زهره عزیزم.واقعا به کسانیکه زیر پستهای اینچنینی تشکر میزنند باید چه گفت ؟؟؟
میدونی مشکل کجاست؟
لقمه اماده هم میذاری جلوشون اگه داغ باشه زحمت نمیکشن فوت کنن بخورن میگن چرا داغ بود.حیف از وقتیکه میذارم :(
خب اخه خسته می شن بندگان خداااااااااااااا
شما که زحمت می کشی می پزی خب یه فوتم زحمتشو بکش طوری می شه ؟:d:)
نظر
-
خوب ناراحتي نداره من شما رو به استادي قبول دارم اگه چارت كچاد رو خودتون بخونيد حول و حوش اواخر بهمن بود فكر كنم ميبينيد كه تفكر شما با بازار و موج شماريتون تغيير پذيره در اليوت اگه موج شماريميكنيد بايد شرايط ديگر تكنيكال رو مد نظر قرار بدهبد تضاب ارا من و به فكر وا ميداره شما و چطور
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post=))
میدونی مشکل کجاست؟
لقمه اماده هم میذاری جلوشون اگه داغ باشه زحمت نمیکشن فوت کنن بخورن میگن چرا داغ بود.حیف از وقتیکه میذارم :(كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
خیلی جالبه دو تا از تحلیلگرای همین سایت وقتی اصلاح شاخص در 24000 به اتمام رسید و شاخص قدری بالا اومد گفتند شاخص مجددا خواهد ریخت تا سطح 23000 و 22000 و سر و شانه سقف خواهد زد و.....ولی من قاطعانه رو حرفم وایستادم و گفتم شاخص بالا میاد.. همه پستها موجوده از اوایل بهمن در تاپیک خودم و میتونم پست دوستانی رو که در اون زمان اصرار بر ریزش داشتند رو هم بیارم.
هیچکس نرفت بهشون بگه تحلیل شما غلط بود ولی منو که چند ماهه دارم میگم شاخص فعلا 28000 واحد را خواهد دید مورد بازخواست قرار میدن.
واقعا تشکر از همه دوستان و دستمریزاد.
جناب مرادی شما که اینقدر تلاشگر هستید یه وقت خدای نکرده لابلای تحلیل کچاد اشاره ای بر سطح 617 درمورد کچاد ندیده بودید؟؟
اگه کسی میاد این تاپیک رو بخونه چندین و چند بار گفتم فقط به نمودار اکتفا نکنه و سطوحی رو که در تحلیل روشون تاکید دارم بر فیل شدن و یا برقراری تحلیل رو هم درنظر بگیره ..
نظر
-
پاني خانم حرف ميزنه براش دليل داره نمودار داره كسي هم كه از اليوتو وتكنيكال چيزي سرش بشه خودش ميفهمه كه چارتي كه پاني خانوم گذاشته و دليل هاش ميتونه منطقي باشه يا نه كه در اكثريت موارد بوده..
من به شخصه با اينكه احترامه خاصي براي دو استاد خانم سايتمون قائلم ولي وقتي كه چارت ميزارن ممكنه يه رب به چارتشون نگاه كنم و به دليل هاشون توجه كنم بعدتصميم بگيرم كه وارد شم يا نه! و در بيشتر موارد با اين علمه ناقص تكنيكالي كه ميدونم از همه جهات سهم رو بررسي ميكنم و بعد تصميم به وارد شدن به سهم ميگيرم.. البته اين دو استادو من ديگه چشم بسته هم قبول دارم واقعا تحليل هاي قشنگي از بازار مالي ايران و جهان ميزارن.
اين موردي كه شما ميفرماييد به حرف ديگران نبايد تريد كرد براي موارديه كه مثلا من بگم آقا قثابت بخريدا تعديل داره ميره بالاي 1000! خوب اينم شد دليل محكم!! اينو نبايد گوش داد!=;آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/04/20, 13:21.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
خیلیا چندین وقته دارند هر روز نمودار و چارت و .. میذارند که ای به زودی دنیا میریزه و بازار ایران هم میریزه ولی هیچ اتفاقی نیفتاده و بازار از از یک ماه پیش 25 درصد رشد کرده و برخی سهمها نزدیک 100 درصد رشد کردند . تفاوت تحلیلگرا با عملکردشون مشخص میشه و نه شعار و ..
یکی از معدود تاپیکهایی که بنده در کل فرومهای بورسی پی گیری میکنم یکیش هم اینه که همیشه برای من مفید بوده . البته فرامرز فکر نمیکنم منظوری داشته باشه و ایشونم دوست من هستند و چندین بار از پانی به عنوان استاد تکنیکال یاد کردند ..
استاد پانی عزیز ..تحلیلهای شما همیشه مفید هستند و خواهند بود .
نظر
نظر