سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hogo_wave
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 380

سخت آزندو چگونه میبینید
    باهاش بمونیم یا با ضرر ردش کنیم

نظر

• farhadbourse
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 21

امواج الیوت

سلام به دوستان عزیز
      در مورد بحث موج شماری الیوت خواستم بگم که باید در تناسب موج و همچین شروع شمارش دقت کافی داشت
      من شخصا موج الیوت رو استفاده نمیکنم چون قطعیت نداره و خیلی ها هم در شمارش امواج پیش رونده یا اصلاحی اشتباه میکنن. مپنا پارسال برهانی است بر عدم قطعیت الیوت

پارسال خیلی ها منتظر موج پنجم الیوت بودن ولی موج پنجمی تشکیل نشد. البته حرفه ای ها سریع از سهم خارج شدن ولی آماتور هایی مثل من که با کامنت هایی که در اینترنت گذاشته شده بود خرید کرده بودن رفتن تو ضرر
      [url]http://farhadbourse.blogfa.com[/url]

نظر

• farhadbourse
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 21

راستی حالا که حرف از مپنا شد کسی خبر نداره که کی قراره باز بشه؟!!!
        [url]http://farhadbourse.blogfa.com[/url]

نظر

• burix
          عضو جدید
          • Sep 2011
          • 3

در اصل توسط farhadbourse پست شده است View Post
          سلام به دوستان عزیز
          در مورد بحث موج شماری الیوت خواستم بگم که باید در تناسب موج و همچین شروع شمارش دقت کافی داشت
          من شخصا موج الیوت رو استفاده نمیکنم چون قطعیت نداره و خیلی ها هم در شمارش امواج پیش رونده یا اصلاحی اشتباه میکنن. مپنا پارسال برهانی است بر عدم قطعیت الیوت

پارسال خیلی ها منتظر موج پنجم الیوت بودن ولی موج پنجمی تشکیل نشد. البته حرفه ای ها سریع از سهم خارج شدن ولی آماتور هایی مثل من که با کامنت هایی که در اینترنت گذاشته شده بود خرید کرده بودن رفتن تو ضرر
          با سلام خدمت دوستان عزیز
          و کسب اجازه از pani خانم گرامی

دوست عزیز ببینید الیوت یک سری اصول اولیه داره که اگر رعایت نشه میشه این چارتی که شما زدی
          شما اصول اولیه رو نادیده گرفتید و آن وقت انتظار دارید که الیوت جواب بده
          جهت استحضار شما من چارت کامل مپنا رو می ذارم فکر می کنم نیازی هم به توضیح نداشته باشه
          lموفق باشید

تصویر واضح نمودار : http://axgig.com/images/02135673454282510467.png

[B][CENTER][COLOR="#800080"][URL="http://www.adantahlil.com/forum.php"][SIZE=2][COLOR="#A52A2A"]www.ADANTAHLIL.com[/COLOR][/SIZE][/URL][/COLOR][/CENTER][/B]
          [CENTER][B][COLOR="#0000FF"]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس :[/COLOR][COLOR="#800080"] [url]http://tahlilbors.blogfa.com[/url][/COLOR][/B][/CENTER]
          [SIZE=1]
          [SIZE=1][CENTER][SIZE=1][SIZE=1]The [COLOR="#FF0000"]Past [/COLOR]Can Not Be Changed. But The [COLOR="#008000"]Future [/COLOR]Is Yet In Your Power[/SIZE]
          [COLOR="#FF0000"]گذشته [/COLOR]را نمی توان تغییر داد ولی [COLOR="#008000"]آینده [/COLOR]هنوز در دستان اراده توست [/SIZE][/CENTER][/SIZE][/SIZE]

نظر

• rojan
            عضو فعال
            • May 2011
            • 581

ديدم انلاين هستيد واجب ديدم از تحليلها و دياگرامهاي شما كه زياد هم متوجه نمي شوم تشكر كنم
            قربان نوشته ايد متولد سرزمين پارس هستيد فكر كنم يك عذرخواهي هم بابت ايميلي كه قبل از عيد در تالار بورس كپي كردم
            به شما بدهكارم
            والله اين ايميل را كه خواندم هيچ توهين و تحقير وووووووووووووو در ان نديدم فقط خوشحال شدم و به نظرم طنز زيبايي بود گفتم
            با دوستان شير كنم ولي متوجه شدم اشتباه كردم و بايد در سايت عذرخواهي ميكردم ولي نتوانستم با خودم كنار بيايم و اينكار را نكردم
            به هر تقدير قصد توهين وووووووووووووووووو ابدا نداشتم
            راستي قربان شما ميتوانيد وارد سايت سرمايه سازان بشويد ؟ من نمي توانم
            شرمنده نمي توانستم پيام خصوصي بدهم
            آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• burix
              عضو جدید
              • Sep 2011
              • 3

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
              ديدم انلاين هستيد واجب ديدم از تحليلها و دياگرامهاي شما كه زياد هم متوجه نمي شوم تشكر كنم
              قربان نوشته ايد متولد سرزمين پارس هستيد فكر كنم يك عذرخواهي هم بابت ايميلي كه قبل از عيد در تالار بورس كپي كردم
              به شما بدهكارم
              والله اين ايميل را كه خواندم هيچ توهين و تحقير وووووووووووووو در ان نديدم فقط خوشحال شدم و به نظرم طنز زيبايي بود گفتم
              با دوستان شير كنم ولي متوجه شدم اشتباه كردم و بايد در سايت عذرخواهي ميكردم ولي نتوانستم با خودم كنار بيايم و اينكار را نكردم
              به هر تقدير قصد توهين وووووووووووووووووو ابدا نداشتم
              راستي قربان شما ميتوانيد وارد سايت سرمايه سازان بشويد ؟ من نمي توانم
              شرمنده نمي توانستم پيام خصوصي بدهم

سلام رژان خانم عزیز
              از دوستان و صاحب خانه معذرت خواهی می کنم به خاطر این پست غیر بورسی اما رژان خانم و ادای احترام واجب
              رژان خانم شما و دوستان به بنده حقیر لطف دارید

رژان خانم بنده اصلا از آن ایمیل ناراحت نشدم بیشتر از آن همشهری خودم ناراحت شدم که بدون آشنایی با شخصیت و نوشتار شما نسبت به شما بی ادبی کردند و تمام دوستان شیرازی هم در تلفن و خصوصی برای بنده ابراز ناراحتی کردند از رفتار ایشان .بنده همیشه با نوشته های زیبای شما و طنز خاص آن آشنا بوده ام و هرگز دلگیر نشدم .

متاسفانه مثل اینکه سرور سایت سرمایه سازان دوباره از کار افتاده است و error دیتابیس می زند

موفق و پیروز باشید
              [B][CENTER][COLOR="#800080"][URL="http://www.adantahlil.com/forum.php"][SIZE=2][COLOR="#A52A2A"]www.ADANTAHLIL.com[/COLOR][/SIZE][/URL][/COLOR][/CENTER][/B]
              [CENTER][B][COLOR="#0000FF"]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس :[/COLOR][COLOR="#800080"] [url]http://tahlilbors.blogfa.com[/url][/COLOR][/B][/CENTER]
              [SIZE=1]
              [SIZE=1][CENTER][SIZE=1][SIZE=1]The [COLOR="#FF0000"]Past [/COLOR]Can Not Be Changed. But The [COLOR="#008000"]Future [/COLOR]Is Yet In Your Power[/SIZE]
              [COLOR="#FF0000"]گذشته [/COLOR]را نمی توان تغییر داد ولی [COLOR="#008000"]آینده [/COLOR]هنوز در دستان اراده توست [/SIZE][/CENTER][/SIZE][/SIZE]

نظر

• shahmir
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 368

[QUOTE=pani;120766]رفتار سهم رو این چنگال همیشه خوب جواب داده و باید سهم رو از 86-88 برگردونده
                در مورد موج شماریش هم مفصل توضیح دادیم صفحات قبل که نظر من و دو سه نفر دیگه از دوستان موج 4 هست که قاعدتا نباید وارد حریم موج 2 بشه یعنی 80 تومان.
                سهم بلند مدت اهداف صعودی بسیار خوبی داره چون تو موج 5 بزرگ قرار داره

اين حيفه كه نياد بالا! پاني خانم دست مريزاد يكبار ديگه قدرت تحليل خودتونو نشون داديد. با توجه به برگشت قيمتي از قيمتاي حمايتي عنوان شده تحليل رو هنوز پابرجا ميدونيد ديگه؟

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                  ]رفتار سهم رو این چنگال همیشه خوب جواب داده و باید سهم رو از 86-88 برگردونده
                  در مورد موج شماریش هم مفصل توضیح دادیم صفحات قبل که نظر من و دو سه نفر دیگه از دوستان موج 4 هست که قاعدتا نباید وارد حریم موج 2 بشه یعنی 80 تومان.
                  سهم بلند مدت اهداف صعودی بسیار خوبی داره چون تو موج 5 بزرگ قرار داره

اين حيفه كه نياد بالا! پاني خانم دست مريزاد يكبار ديگه قدرت تحليل خودتونو نشون داديد. با توجه به برگشت قيمتي از قيمتاي حمايتي عنوان شده تحليل رو هنوز پابرجا ميدونيد ديگه؟

سلام و تشکر از لطفتون.
                  این وپترو هم دیگه حسابی تابلو شده :D

باز هم تاکید میکنم که هنوز برای قضاوت زوده و شاید برای تکمیل یک زیر موج صورت گرفته باشه
                  طبق قوانین اولیه الیوت هم نگاه هم صحیحه و هم تحلیل دوست ارجمند جناب vm511

منتها طبق قوانین ثانویه که یکی هم درجه نبودن 2 و 4 در موج شماری دوستمون بود و هم از نظر تایم طبق قانون (W.3 almost always longer in time than W.1) میشد بهش اشکال گرفت من رو موج شماری خودم پایبند هستم که در صورت افت زیر 81 تحلیل منم فیل میشه.

خوب فعلا با فرض موج 5 که موج شماری رو ادامه بدیم به یک نکته مهم توجه دوستان تکنیکالیست رو جلب میکنم:

If Wave 4 has exceed >50% of Wave 0-3, the possibility of a 5th wave failure is increased

=P~ :-w

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

وتوصا

قبلا تحلیل وتوصا رو حوالی نوروزدر قیمت 115 تومان تقدیم دوستان کرده بودم تو وبلاگ.که همون تحلیل رو آپدیت میکنم:

با توجه به فیبوهای زمانی و قیمتی وتوصا سهم بین 112 تا 118 تومان راهی موج 3 با تارگت تقریبی 185 تومان خواهد شد.

مهمترین مقاومت 145-150 و 165 تومان.

نظر

• حبیب
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 252

در اصل توسط pani پست شده است View Post

خوب فعلا با فرض موج 5 که موج شماری رو ادامه بدیم به یک نکته مهم توجه دوستان تکنیکالیست رو جلب میکنم:

If Wave 4 has exceed >50% of Wave 0-3, the possibility of a 5th wave failure is increased

حالا این یعنی موج 5 میتونه چه جوری باشه ؟؟

نظر

• حامد77
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 21

حمايت كلاسيك3ساله!!!!!!!!(خگستر)

برخورد فيبو + حمايت كلاسيك + قيمت
                          شايد كه پلنگ خفته باشد!!!!!
                          [COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]

نظر

• shigley
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 153

در اصل توسط pani پست شده است View Post

سلام و ارادت
                            یک سوال داشتم ایا اندیکاتور ptiکه در ادونس هست برای dt نوشته شده و اگر جواب مثبته دارید؟
                            [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                            [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

نظر

• rad
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 557

سلام پانی جان
                                خواهش می کنم اگروقت دارین یه تحلیل تکنیکی از تاید واتر ارایه دهید.
                                بی نهایت سپاسگذارم.
                                هاتف راد11/2/91

نظر

در حال کار...
                                X