کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به دوستان عزیز
در مورد بحث موج شماری الیوت خواستم بگم که باید در تناسب موج و همچین شروع شمارش دقت کافی داشت
من شخصا موج الیوت رو استفاده نمیکنم چون قطعیت نداره و خیلی ها هم در شمارش امواج پیش رونده یا اصلاحی اشتباه میکنن. مپنا پارسال برهانی است بر عدم قطعیت الیوت
پارسال خیلی ها منتظر موج پنجم الیوت بودن ولی موج پنجمی تشکیل نشد. البته حرفه ای ها سریع از سهم خارج شدن ولی آماتور هایی مثل من که با کامنت هایی که در اینترنت گذاشته شده بود خرید کرده بودن رفتن تو ضرر
سلام به دوستان عزیز
در مورد بحث موج شماری الیوت خواستم بگم که باید در تناسب موج و همچین شروع شمارش دقت کافی داشت
من شخصا موج الیوت رو استفاده نمیکنم چون قطعیت نداره و خیلی ها هم در شمارش امواج پیش رونده یا اصلاحی اشتباه میکنن. مپنا پارسال برهانی است بر عدم قطعیت الیوت
پارسال خیلی ها منتظر موج پنجم الیوت بودن ولی موج پنجمی تشکیل نشد. البته حرفه ای ها سریع از سهم خارج شدن ولی آماتور هایی مثل من که با کامنت هایی که در اینترنت گذاشته شده بود خرید کرده بودن رفتن تو ضرر
با سلام خدمت دوستان عزیز
و کسب اجازه از pani خانم گرامی
دوست عزیز ببینید الیوت یک سری اصول اولیه داره که اگر رعایت نشه میشه این چارتی که شما زدی
شما اصول اولیه رو نادیده گرفتید و آن وقت انتظار دارید که الیوت جواب بده
جهت استحضار شما من چارت کامل مپنا رو می ذارم فکر می کنم نیازی هم به توضیح نداشته باشه
lموفق باشید
[B][CENTER][COLOR="#800080"][URL="http://www.adantahlil.com/forum.php"][SIZE=2][COLOR="#A52A2A"]www.ADANTAHLIL.com[/COLOR][/SIZE][/URL][/COLOR][/CENTER][/B]
[CENTER][B][COLOR="#0000FF"]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس :[/COLOR][COLOR="#800080"] [url]http://tahlilbors.blogfa.com[/url][/COLOR][/B][/CENTER]
[SIZE=1]
[SIZE=1][CENTER][SIZE=1][SIZE=1]The [COLOR="#FF0000"]Past [/COLOR]Can Not Be Changed. But The [COLOR="#008000"]Future [/COLOR]Is Yet In Your Power[/SIZE]
[COLOR="#FF0000"]گذشته [/COLOR]را نمی توان تغییر داد ولی [COLOR="#008000"]آینده [/COLOR]هنوز در دستان اراده توست [/SIZE][/CENTER][/SIZE][/SIZE]
ديدم انلاين هستيد واجب ديدم از تحليلها و دياگرامهاي شما كه زياد هم متوجه نمي شوم تشكر كنم
قربان نوشته ايد متولد سرزمين پارس هستيد فكر كنم يك عذرخواهي هم بابت ايميلي كه قبل از عيد در تالار بورس كپي كردم
به شما بدهكارم
والله اين ايميل را كه خواندم هيچ توهين و تحقير وووووووووووووو در ان نديدم فقط خوشحال شدم و به نظرم طنز زيبايي بود گفتم
با دوستان شير كنم ولي متوجه شدم اشتباه كردم و بايد در سايت عذرخواهي ميكردم ولي نتوانستم با خودم كنار بيايم و اينكار را نكردم
به هر تقدير قصد توهين وووووووووووووووووو ابدا نداشتم
راستي قربان شما ميتوانيد وارد سايت سرمايه سازان بشويد ؟ من نمي توانم
شرمنده نمي توانستم پيام خصوصي بدهم
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
ديدم انلاين هستيد واجب ديدم از تحليلها و دياگرامهاي شما كه زياد هم متوجه نمي شوم تشكر كنم
قربان نوشته ايد متولد سرزمين پارس هستيد فكر كنم يك عذرخواهي هم بابت ايميلي كه قبل از عيد در تالار بورس كپي كردم
به شما بدهكارم
والله اين ايميل را كه خواندم هيچ توهين و تحقير وووووووووووووو در ان نديدم فقط خوشحال شدم و به نظرم طنز زيبايي بود گفتم
با دوستان شير كنم ولي متوجه شدم اشتباه كردم و بايد در سايت عذرخواهي ميكردم ولي نتوانستم با خودم كنار بيايم و اينكار را نكردم
به هر تقدير قصد توهين وووووووووووووووووو ابدا نداشتم
راستي قربان شما ميتوانيد وارد سايت سرمايه سازان بشويد ؟ من نمي توانم
شرمنده نمي توانستم پيام خصوصي بدهم
سلام رژان خانم عزیز
از دوستان و صاحب خانه معذرت خواهی می کنم به خاطر این پست غیر بورسی اما رژان خانم و ادای احترام واجب
رژان خانم شما و دوستان به بنده حقیر لطف دارید
رژان خانم بنده اصلا از آن ایمیل ناراحت نشدم بیشتر از آن همشهری خودم ناراحت شدم که بدون آشنایی با شخصیت و نوشتار شما نسبت به شما بی ادبی کردند و تمام دوستان شیرازی هم در تلفن و خصوصی برای بنده ابراز ناراحتی کردند از رفتار ایشان .بنده همیشه با نوشته های زیبای شما و طنز خاص آن آشنا بوده ام و هرگز دلگیر نشدم .
متاسفانه مثل اینکه سرور سایت سرمایه سازان دوباره از کار افتاده است و error دیتابیس می زند
موفق و پیروز باشید
[B][CENTER][COLOR="#800080"][URL="http://www.adantahlil.com/forum.php"][SIZE=2][COLOR="#A52A2A"]www.ADANTAHLIL.com[/COLOR][/SIZE][/URL][/COLOR][/CENTER][/B]
[CENTER][B][COLOR="#0000FF"]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس :[/COLOR][COLOR="#800080"] [url]http://tahlilbors.blogfa.com[/url][/COLOR][/B][/CENTER]
[SIZE=1]
[SIZE=1][CENTER][SIZE=1][SIZE=1]The [COLOR="#FF0000"]Past [/COLOR]Can Not Be Changed. But The [COLOR="#008000"]Future [/COLOR]Is Yet In Your Power[/SIZE]
[COLOR="#FF0000"]گذشته [/COLOR]را نمی توان تغییر داد ولی [COLOR="#008000"]آینده [/COLOR]هنوز در دستان اراده توست [/SIZE][/CENTER][/SIZE][/SIZE]
[QUOTE=pani;120766]رفتار سهم رو این چنگال همیشه خوب جواب داده و باید سهم رو از 86-88 برگردونده
در مورد موج شماریش هم مفصل توضیح دادیم صفحات قبل که نظر من و دو سه نفر دیگه از دوستان موج 4 هست که قاعدتا نباید وارد حریم موج 2 بشه یعنی 80 تومان.
سهم بلند مدت اهداف صعودی بسیار خوبی داره چون تو موج 5 بزرگ قرار داره
اين حيفه كه نياد بالا! پاني خانم دست مريزاد يكبار ديگه قدرت تحليل خودتونو نشون داديد. با توجه به برگشت قيمتي از قيمتاي حمايتي عنوان شده تحليل رو هنوز پابرجا ميدونيد ديگه؟
]رفتار سهم رو این چنگال همیشه خوب جواب داده و باید سهم رو از 86-88 برگردونده
در مورد موج شماریش هم مفصل توضیح دادیم صفحات قبل که نظر من و دو سه نفر دیگه از دوستان موج 4 هست که قاعدتا نباید وارد حریم موج 2 بشه یعنی 80 تومان.
سهم بلند مدت اهداف صعودی بسیار خوبی داره چون تو موج 5 بزرگ قرار داره
اين حيفه كه نياد بالا! پاني خانم دست مريزاد يكبار ديگه قدرت تحليل خودتونو نشون داديد. با توجه به برگشت قيمتي از قيمتاي حمايتي عنوان شده تحليل رو هنوز پابرجا ميدونيد ديگه؟
سلام و تشکر از لطفتون.
این وپترو هم دیگه حسابی تابلو شده :D
باز هم تاکید میکنم که هنوز برای قضاوت زوده و شاید برای تکمیل یک زیر موج صورت گرفته باشه
طبق قوانین اولیه الیوت هم نگاه هم صحیحه و هم تحلیل دوست ارجمند جناب vm511
منتها طبق قوانین ثانویه که یکی هم درجه نبودن 2 و 4 در موج شماری دوستمون بود و هم از نظر تایم طبق قانون (W.3 almost always longer in time than W.1) میشد بهش اشکال گرفت من رو موج شماری خودم پایبند هستم که در صورت افت زیر 81 تحلیل منم فیل میشه.
خوب فعلا با فرض موج 5 که موج شماری رو ادامه بدیم به یک نکته مهم توجه دوستان تکنیکالیست رو جلب میکنم:
If Wave 4 has exceed >50% of Wave 0-3, the possibility of a 5th wave failure is increased
نظر