سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
    اگه خانم محمدی تشریف ندارن از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ یه کم توضیح بده در مورد این نمودار؟
    دوست من کاذر که برای مجمع دیروز بست . سودی هم قرار نیست تقسیم بشه
    باید دید بعد مجمع رو چه قیمتی قراره باز بشه
    خانم محمدی تشکیل الگوهای گارتلی یا باترفلای رو محتمل دونستند. اونم به شرط شکست مقاومت محکم 140 . همچنین صحبتی از میزان افت سهم هم نشده .

اون روزی که سهم کندل مرددارآویز رو رو 125 انداخت ، افت سهم با توجه به وضعیت اندیکاتور rsi مشخص بود . اما اینکه سهم تا چه قیمتی افت کنه ، بنظر من نباید عجله کرد. با توجه به بازار کنونی و نبود کورسوی امید در بازار ، بنده منتظر عملکرد سهم در حمایت قوی 101 (فیبوی 61%- ریزموج 4 از موج 1 از 3 اصلی) میمانم . حمایت بعدی در صورت شکست 101 ، 95 تومن ( ترندلاین صعودی سهم و فیبوی 78%) خواهد بود.

اگر فرضیات موج شماری من درست باشه، بنظر من احتمالا سهم تا 101 میاد و بعد آماده موج 3از 3 میشیم که حداقل تارگت برای ریزموج 1 از 3 از 3اصلی ) در 140 باید باشه. که در اونصورت شما انتهای موج 3 اصلی در بلندمدت رو خیلی بالا باید ببینید .( تارگت نمیدم چون هضمش فعلا برای خودم هم سخته:-&)
    به هر حال فضای مجمع و نیز روز بازگشایی سهم هم تاثیر گذار خواهند بود.
    آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/06/07, 10:59.

نظر

• هادی129
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 296

در اصل توسط mohsen m پست شده است View Post
      دوست من کاذر که برای مجمع دیروز بست . سودی هم قرار نیست تقسیم بشه
      باید دید بعد مجمع رو چه قیمتی قراره باز بشه
      خانم محمدی تشکیل الگوهای گارتلی یا باترفلای رو محتمل دونستند. اونم به شرط شکست مقاومت محکم 140 . همچنین صحبتی از میزان افت سهم هم نشده .

اون روزی که سهم کندل مرددارآویز رو رو 125 انداخت ، افت سهم با توجه به وضعیت اندیکاتور rsi مشخص بود . اما اینکه سهم تا چه قیمتی افت کنه ، بنظر من نباید عجله کرد. با توجه به بازار کنونی و نبود کورسوی امید در بازار ، بنده منتظر عملکرد سهم در حمایت قوی 101 (فیبوی 61%- ریزموج 4 از موج 1 از 3 اصلی) میمانم . حمایت بعدی در صورت شکست 101 ، 95 تومن ( ترندلاین صعودی سهم و فیبوی 78%) خواهد بود.

اگر فرضیات موج شماری من درست باشه، بنظر من احتمالا سهم تا 101 میاد و بعد آماده موج 3از 3 میشیم که حداقل تارگت برای ریزموج 1 از 3 از 3اصلی ) در 140 باید باشه. که در اونصورت شما انتهای موج 3 اصلی در بلندمدت رو خیلی بالا باید ببینید .( تارگت نمیدم چون هضمش فعلا برای خودم هم سخته:-&)
      به هر حال فضای مجمع و نیز روز بازگشایی سهم هم تاثیر گذار خواهند بود.
      ممنون از پاسختون
      با توجه به اینکه در مجمع سودی قرار نیست تقسیم بشه قانونا باید با همون نوسان 4 درصدی باز بشه
      حالا تو مجمع قراره چه اتفاقی بیفته که ساعت 10 صبح اطلاعیه مجمع رو میزنن و ساعت 12 سهم بسته میشه و چرا با این عجله این کار رو کردن نمیدونم این بر خلاف رویه معمول دیگر سهامها است سهمی که بخواهد برای مجمع بسته شود حداقل 5 روز قبل اطلاعیه اش میاد تو کدال بعد بسته میشه
      باید ببینیم تو مجمع چه خبره؟

نظر

• neekandish
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 36

قنیشا

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

وغدیر

نظر

• حبیب
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 252

پانی خانم ضمن تشکر از تحلیلهای شما
            این چند وقته اکثر تحلیلهای شما به واقعیت پیوسته و دقیقا سهم همان رفتاری را داشته که شما رو نمودار پیش بینی کردید به جز این وپترو !!
            جالبه که من هم این بار از رو تحلیل شما سهم را رو 113 نفروختم ( فکر کنم خود شما هم نفروخته باشید ) حالا به نظرتان ادامه روند وپترو با توجه به شکست مثلث از پایین و شکست نقطه حمایتی 85 چگونه است ؟؟ به نظر دیگه باید مطمئن شد که 5 موج صعودی اش در 113 تمام شده بوده و الان در موج 2 هستیم

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              #:-S
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
                پانی خانم ضمن تشکر از تحلیلهای شما
                این چند وقته اکثر تحلیلهای شما به واقعیت پیوسته و دقیقا سهم همان رفتاری را داشته که شما رو نمودار پیش بینی کردید به جز این وپترو !!
                جالبه که من هم این بار از رو تحلیل شما سهم را رو 113 نفروختم ( فکر کنم خود شما هم نفروخته باشید ) حالا به نظرتان ادامه روند وپترو با توجه به شکست مثلث از پایین و شکست نقطه حمایتی 85 چگونه است ؟؟ به نظر دیگه باید مطمئن شد که 5 موج صعودی اش در 113 تمام شده بوده و الان در موج 2 هستیم

ممنونم از شما و خودم خوشحالم از اینکه تحلیلهای اخیرم تقریبا همگی بجز وپترو جواب داد.از خودم خوشنودم که تو بازار سوم خرداد که دقیقا برعکس امروز که یکپارچه سرخ بود سبز سبز بود, در مورد وضعیت امروز شاخص و بازار هشدار دادم.موج شماریشو گذاشتم و اشاره به شکلگیری شانه راست کردم و دیگه امروز خیلی دیره و این نکلاین شکسته شده ..

البته هیچ تحلیلگری نمیتونه همه تحلیلاش درست از اب دربیاد و جواب بده و اگه این شخصو پیدا کردید به چشم یه تحلیلگر بهش نگاه نکنید بنظر من بهش باید ایمان بیاریم چون ورای یه انسان عادی هست.
                و اما وپترو..
                بله مثلثی رو که یه هفته 10 روز قبل بهش اشاره کردم رو از پایین شکست و موج 2 سهم مسجل شده و تا 78 و 70 افت خواهد کرد.

و اما در مورد خودم دقیقا از 31 فروردین (صفحه 330 تاپیکم) که تحلیل شاخص و بازار رو قرار دادم به مرور پرتفوی شخصی و پرتفوی مشتریها رو نقد کردم و تحویل دادم فقط ا س پ رو دارم که دیدم بلند مدته.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

موج شماری وغدیر از صفحه قبل:

نظر

• mehdi 1000
                    ستاره دار(2)
                    • Mar 2011
                    • 313

پانی خانم سلام به شما. لطف می کنید کمی از وقت ارزشمندتون رو روی گروه قند صرف کنید و سهم های گروه و شاخص گروه رو بررسی بفرمائید. و اینکه قله قبلی سهم ها انتهای کدام موج بوده است؟ با تشکر فراوان.

نظر

• neekandish
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 36

خساپا

1-پول بک به خط روند نزولی(قرمزرنگ)

2-تشکیل کندل سایه بلند در تایم روزانه

3-برخورد به فیبوی78% اولین حرکت صعودی

http://img4up.com/up2/54949088152893787857.png

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

موج شماری جدید شاخص کل:

در اصل توسط سایه محمدی پست شده است View Post
                        نمودار پایین ریز موج شماری امواج اصلاحی شاخص:

و نظرنهایی من بصورت چارت زیر است:

یعنی اگر ما عقیده به اتمام 5 موج شاخص کل داریم بنابراین انتظار یه اصلاح بلند مدت از شاخص کل را باید داشته باشیم.

بعقیده من شاخص کل در حال تکمیل یه اصلاح ترکیبی است که فعلا در حال تکمیل دابل WXY میباشد که به احتمال قوی تبدیل به یک تریپل WXYXZ خواهد شد.یعنی با اینکه با موج شماری قبلی با بخوبی تونستم صعود بازار رو از اوایل بهمن به بعد پیش بینی کنم و آخرین اخطار خروج رو بموقع و در تاریخ 3 خرداد اعلام کنم منتها بر خلاف نظر قبلیم که حرکت و صعود بازار رو از پنج ماه پیش تا حالا ایمپالس میدیدم(موج 5 از 5 شاخص)این حرکت کارکتیو بوده و این صعود منجر به تکمیل موج x شاخص کل شده و قاعدتا انتظار یه اصلاح زمانبر در موج y مورد انتظار است که فعلا در موج ای از y هستیم که در صورت شکست سطح 26000 - 26100 راهی 25200-25700 و حتی سطوح پایینتر برای تکمیل a از y خواهد شد .

نکته مهم دیگه این هست که اصلاح w یک فلت بوده و احتمال اینکه y تبدیل به زیگ زاگ شود زیاد است

اگه بخوام ساده تر صحبت کنم بطوریکه برای دوستانی که با اصطلاحات تکنیکال اشنایی کمتری دارند باید عرض کنم اصلاحی که من از شاخص کل انتظار دارم یه اصلاح کاملا زمانبر هست که دارای صعودها و نزولهای خطرناک فراوانی میتونه باشه.

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

شاخص کل:

پس از افت اخیر شاخص و ورود به داخل کانال شکسته شده ,به عقیده من مثبت فعلی بازار صرفا یه ریتریس به سقف کانال میباشد و بنابراین محدوده 27200 واحد سد محکمی در برابر صعود بیشتر شاخص ایجاد خواهد کرد.

و حتی این صعود امکان دارد برای تکمیل شانه راست سر و شانه سقف شاخص کل با هدف 26000-25700 واحد باشد.

در صعود 27300 -27200 فعلا سد محکمی خواهد بود که در صورت عبور از ان شرایط جدید باید بررسی شود
                          و در صورت افت و شکست حمایت 26700-26600 نک لاین سر و شانه خواهد شکست و هدف شاخص 25700-26000 واحد خواهد بود.

موفق باشید.

به عقیده من مثبت فعلی بازار صرفا یه حرکت بازگشتی بطرف نک لاین شکسته شده سر و شانه سقف هست.

اولین مقاومت 26650 و سخت ترین مقاومت 26800-26900

نظر

• Jamshidyar
                            كاربر فعال
                            • Oct 2011
                            • 556

سلام پانی خانم
                            ممکنه شاخص بدون تاچ کردن نک لاین از همین رقم های فعلی بریزه ؟
                            با سپاس
                            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                              سلام پانی خانم
                              ممکنه شاخص بدون تاچ کردن نک لاین از همین رقم های فعلی بریزه ؟
                              با سپاس
                              سلام.امکانش هست ولی شخصا فکر میکنم یه صعود دیگه تا حوالی اولین مقاومت جدیش در 26650 رو تجربه کنه

ولی چیزی که میخوام بگم این هست که بازار فعلی ازریسک بالایی برخورداره و بازار منفی بشه خشک و تر با هم میسوزند.من عقیدم اینه و میتونه اشتباه باشه.تصمیم با خودسهامدارا

نظر

• mohammad.
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 129

[QUOTE=pani;164352]تمحرکه یعنی اوج سفته بازی با تعدیلهای منفی تا 70 تومان سهم رو پایین کشیدن و حسابی تو قیمت پایین جمع کردن و حالا با تعدیل مثبتهای پشت سرهم میبرنش بالا.البته ذات این شرکتهای پیمانکاری کوچک همینه, هم تعدیل منفیهای افلاطونی میدن و هم تعدیل مثبتهای سنگین

موج شماری سهم رو بصورت الترناتیو زیر میبینم و بنظرم در میان مدت براحتی تا 240-260 در انتهای سی خواهد رفت.... (فعلا تو موج پرقدرت 3 از c قرار دارد)

[/QUOTE ]

خب , اینم بیاد اینجا بد نیست =D>
                                [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X