سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • neekandish
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 36

در اصل توسط neekandish پست شده است View Post
    افرا
    سیگنال قطعی سهم با خروج قدرتمند از چنگال حاصل میشود.

این بار دیگه محکوم به عبور از 1300

http://img4up.com/up2/33149364612370574612.gif

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

کچاد

موج شماری کچاد:

با توجه به موج شماری سهم (اتمام 5 موج در قالب 3 بزرگ سهم) این مقدار اصلاح را با توجه به فیبوهای قیمتی و تایم برای سهم بسیار ناکافی میدانم (چارت زیر) ولیکن برای اطمینان از گمانه اتمام موج بی به نکات زیر توجه نمایید:

در صورت صعود و شکست سطح مقاومتی قوی واقع در 670-680 تومان توان صعود نهایتا تا 700-730 تومان را نیز داراست.

ولیکن شکست سطح حمایتی 520-530 صحه خواهد گذاشت بر موج سی سهم با هدف حداقلی 400 تومان در بازه زمانی میان مدت.

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

سلام خدمت دوستان عزیزم
        یه مدتی در خدمت دوستان نبودم به دلیله مشغله کاری که از این بابت عذر خواهی میکنم
        همانطور که پانی جان گفتند احتمالا موجی صعودی اخیری که در شاخص شکل گرفته موج x می باشد و ماندن در بازار در این شرایط برای دوستانی که دیده بلند مدت ندارند زیاد خوشایند نخواهد بود و در اولین مثبت های بازار خروج بهترین گزینه است
        تایید این موج را هم از موینگ مجیک اورجی که یکی از اکسپرت هایی است که خودم نوشتم و به نام گذره بازار نام نهادم که واقعا خطای آن 3 درصد می باشد ، میشه گرفت.

لینک تصویر
        موفق باشید
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

سلام خدمت جناب محمدی گرامی.
          خیلی وقت بود تشریف نداشتید خوشحالم از اینکه دوباره میبینمتون.
          در مورد شاخص دقیقا یکشنبه گذشته بود که با بررسی همه عوامل به این نتیجه رسیدم صعود پرقدرت قبلی صرفا یه x بوده و الترناتیو جدید رو ارائه دادم.به هرحال بخاطر سهامدارا واقعا امیدوارم اون موج شماری فیل بشه و روزهای خوب گذشته برگرده .. :(
          منتظر تحلیلهای الیوتی زیبای شما هستم.موفق باشید.

نظر

• trad
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 38

سلام خانم محمدی
            آ س پ رو اگه میشه نگاهی بیاندازید
            مثل اینکه آیدی باگات (بورکس)باعث اوضاع فعلی سهم شده رنج های منفی کار اینا بوده
            با تشکر

نظر

• neekandish
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 36

چه عجب جناب محمدی خودتونو که دیگه زیارت نکردیم حداقل تو این تاپیک یه تحلیل ازتون دیدیم.
              آخرین ویرایش توسط neekandish؛ 2012/06/19, 13:06.

نظر

• سهراب
                عضو جدید
                • Aug 2011
                • 14

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                ....
                و اما در مورد خودم دقیقا از 31 فروردین (صفحه 330 تاپیکم) که تحلیل شاخص و بازار رو قرار دادم به مرور پرتفوی شخصی و پرتفوی مشتریها رو نقد کردم و تحویل دادم فقط ا س پ رو دارم که دیدم بلند مدته.
                سلام خانم محمدی

اولا تشکر ویژه ای از پست های علمی و پربارتون دارم
                بویژه کار ارزشمندتون در آموزش الیوت مقدماتی و مباحث بعدی اون
                گرچه به دلیل مشغله های غیر بورسی مدتیه نتونستم پیگیر مباحث جدید باشم
                ولی ایمان دارم این سلسله مباحث میتونه به یه رفرنس پارسی خوب تبدیل بشه

مطلب دوم اینکه
                نهم اردیبهشت ماه نوشته بودین
                «یک پله خرید در سطح 106-108 و پله دوم در صورت افت بیشتر با احتمال کمتر در 100-102»
                همونظور که پیشبینی کرده بودید احتمال افت تا 100 وجود داره که امروز به این عدد نزدیک شده
                شما پله دوم رو برمی دارید؟
                یا اینکه با توجه به مطلب بالا پله اول فباهنر رو هم فروختید؟!!!

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط سهراب پست شده است View Post
                  سلام خانم محمدی

اولا تشکر ویژه ای از پست های علمی و پربارتون دارم
                  بویژه کار ارزشمندتون در آموزش الیوت مقدماتی و مباحث بعدی اون
                  گرچه به دلیل مشغله های غیر بورسی مدتیه نتونستم پیگیر مباحث جدید باشم
                  ولی ایمان دارم این سلسله مباحث میتونه به یه رفرنس پارسی خوب تبدیل بشه

مطلب دوم اینکه
                  نهم اردیبهشت ماه نوشته بودین
                  «یک پله خرید در سطح 106-108 و پله دوم در صورت افت بیشتر با احتمال کمتر در 100-102»
                  همونظور که پیشبینی کرده بودید احتمال افت تا 100 وجود داره که امروز به این عدد نزدیک شده
                  شما پله دوم رو برمی دارید؟
                  یا اینکه با توجه به مطلب بالا پله اول فباهنر رو هم فروختید؟!!!

با سلام
                  با اینکه افت سهم رو تا 100-102 پیش بینی کرده بودم ولی باز هم با فباهنر موافق نیستم چون متاسفانه این حرکت سه موجی و کارکشن بوده... درست عین وپترو (اخرین نظرم در مورد وپترو در تاریخ 27 خرداد در یکی از تالارهای همسایه) و درست عین بسیاری از سهام دیگر بازار.............

در اصل توسط سایه محمدی پست شده است View Post
                  سلام خدمت دوست عزیز جناب ... گرامی

در خصوص وپترو شکست سطح 80 تومان در سهم جای تردید نگذاشت که متاسفانه کل این صعود ایمپالس نبوده (از 56 تا 113) و هنوز در امواج اصلاحی هستیم چون در شمارش فوق موج 2 و 4 از یک درجه نیستند لذا کل این صعود 3 موجی و اصلاحی بوده و نه ایمپالس 5 موجی.

وپترو بعقیده من همگام با روند اصلاحی بازار سطوح پایینی را در میان مدت خواهد دید: 66 - 56 - 52

نظر

• amin
                    عضو جدید
                    • Dec 2011
                    • 10

با سلام خدمت خانم محمدی
                    از شما به خاطر ابن موج شماریهای دقیق و کامل تشکر میکنم و لطفا از وساخت هم یک موج شماری بگذارید تا از آن استفاده کنیم
                    باتشکر

نظر

• حبیب
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 252

در اصل توسط pani پست شده است

سلام خدمت دوست عزیز

در خصوص وپترو شکست سطح 80 تومان در سهم جای تردید نگذاشت که متاسفانه کل این صعود ایمپالس نبوده (از 56 تا 113) و هنوز در امواج اصلاحی هستیم چون در شمارش فوق موج 2 و 4 از یک درجه نیستند لذا کل این صعود 3 موجی و اصلاحی بوده و نه ایمپالس 5 موجی.

وپترو بعقیده من همگام با روند اصلاحی بازار سطوح پایینی را در میان مدت خواهد دید: 66 - 56 - 52
                      پانی خانم ضمن تشکر
                      این صعود از 56 تا 113 را در صورت امکان بفرمایید چگونه 3 موجی شمارش کردید ؟ چون من نه به صورت 5-3-5 و نه به صورت 3-3-5 نتوانتستم بشمارم

نظر

• amin
                        عضو جدید
                        • Dec 2011
                        • 10

با سلام خدمت خانم محمدی
                        با تشکر از تحلیل های مفید شما *شاخص انبوه سازی به حمایت مناسبی در سطح 517-520 رسیده* <<< pani
                        اگر این حمایت شاخص انبوه سازی که شما در بورکس فرمودید عمل کنه تا کجا میتونه بالا بره و اینکه اگر وقت کردید موج شماری وساخت رو هم بگذارید تا استفاده کنیم
                        با تشکر

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط amin پست شده است View Post
                          با سلام خدمت خانم محمدی
                          با تشکر از تحلیل های مفید شما *شاخص انبوه سازی به حمایت مناسبی در سطح 517-520 رسیده* <<< pani
                          اگر این حمایت شاخص انبوه سازی که شما در بورکس فرمودید عمل کنه تا کجا میتونه بالا بره و اینکه اگر وقت کردید موج شماری وساخت رو هم بگذارید تا استفاده کنیم
                          با تشکر
                          سلام
                          اگه به حمایتش واکنش نشون بده اولین مقاومت سطح 535 هست
                          وساخت موج شماریشو اماده ندارم
                          رو چارت زیر حمایتهای مهم سهم:163-165 و 155-157

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

وصندوق

هدف موج سی و دابل تاپ سهم محدوده 140-150

پ.ن: در صورت صعود و تثبیت بالای سطح 200 تومان الگوی سهم فیل خواهد شد.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

وغدیر

به عقیده من مثبت فعلی بازار صرفا یه حرکت بازگشتی بطرف نک لاین شکسته شده سر و شانه سقف هست.

اولین مقاومت 26650 و سخت ترین مقاومت 26800-26900

این دو نمودار توسط پانی عزیز به هیچ وجه شوخی بردار نبود ...

در کنار نمودار های وصنا و کچاد توسط محسن مختاری عزیز ...

و همچنین نمودار نفت جناب مسلم عزیز ...

و با کمی تاخیر جناب درخشانی در مورد فولاد 210 تومنی

تقریبا پازل حل شده بود ... تقریبا یک ماه پیش

بدون در نظر گرفتن مسائل حاشیه ای اطراف ..

تکنیکال علم جالبیه وقتی پشتت عناصر بنیادی رو بشه پیدا کرد ....
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                وغدیر

این دو نمودار توسط پانی عزیز به هیچ وجه شوخی بردار نبود ...

در کنار نمودار های وصنا و کچاد توسط محسن مختاری عزیز ...

و همچنین نمودار نفت جناب مسلم عزیز ...

و با کمی تاخیر جناب درخشانی در مورد فولاد 210 تومنی

تقریبا پازل حل شده بود ... تقریبا یک ماه پیش

بدون در نظر گرفتن مسائل حاشیه ای اطراف ..

تکنیکال علم جالبیه وقتی پشتت عناصر بنیادی رو بشه پیدا کرد ....

سلام خدمت دوست عزیز جناب اریو

متاسفانم که بگم وقتی اخطار میدادم سهمها رو چه قیمتی بود و الان چند شده
                                میدونستم خیلی از سهامدارا بورکس رو میخونن رفتم اونجا تاپیک زدم و مجددا تحلیلهامو بالا اوردم و اخطار دادم.چقدر بمن حمله شد؟چند بار مدیریت اونجا به همه اخطار داد هر کس بحث داره فقط رو نمودار باشه؟
                                متاسفم بخاطر جهل و تعصب اون عده که نذاشتند صدای من به همه برسه.نه خودشون علمی دارند و نه میذارن بقیه از علمشون استفاده کنند و الان یا ناپدید شدن و یا مثل بعضیها اعلام کردند که دیروز دست اخر نقد شدند.
                                واقعا متاسفم

این تحلیل بیش از 2 هفته پیش:

در اصل توسط pani پست شده است
                                نمودار پایین ریز موج شماری امواج اصلاحی شاخص:

و نظرنهایی من بصورت چارت زیر است:

یعنی اگر ما عقیده به اتمام 5 موج شاخص کل داریم بنابراین انتظار یه اصلاح بلند مدت از شاخص کل را باید داشته باشیم.

بعقیده من شاخص کل در حال تکمیل یه اصلاح ترکیبی است که فعلا در حال تکمیل دابل WXY میباشد که به احتمال قوی تبدیل به یک تریپل WXYXZ خواهد شد.یعنی با اینکه با موج شماری قبلی با بخوبی تونستم صعود بازار رو از اوایل بهمن به بعد پیش بینی کنم و آخرین اخطار خروج رو بموقع و در تاریخ 3 خرداد اعلام کنم منتها بر خلاف نظر قبلیم که حرکت و صعود بازار رو از پنج ماه پیش تا حالا ایمپالس میدیدم(موج 5 از 5 شاخص)این حرکت کارکتیو بوده و این صعود منجر به تکمیل موج x شاخص کل شده و قاعدتا انتظار یه اصلاح زمانبر در موج y مورد انتظار است که فعلا در موج ای از y هستیم که در صورت شکست سطح 26000 - 26100 راهی 25200-25700 و حتی سطوح پایینتر برای تکمیل a از y خواهد شد .

نکته مهم دیگه این هست که اصلاح w یک فلت بوده و احتمال اینکه y تبدیل به زیگ زاگ شود زیاد است

اگه بخوام ساده تر صحبت کنم بطوریکه برای دوستانی که با اصطلاحات تکنیکال اشنایی کمتری دارند باید عرض کنم اصلاحی که من از شاخص کل انتظار دارم یه اصلاح کاملا زمانبر هست که دارای صعودها و نزولهای خطرناک فراوانی میتونه باشه

نظر

در حال کار...
                                X