سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kh25
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 694

سلام
    پانی و بوف کور عزیز شما در این بازار هم معتقد به تکنیکال هستید؟؟؟
    تمام سهام من در ضررند فعلا که باید صبر کرد شما بزگواران نظر خاصی دارید ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

نظر

• بوف کور
      Banned
      • Aug 2025
      • 1422

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
      سلام
      تمام سهام من در ضررند فعلا که باید صبر کرد شما بزگواران نظر خاصی دارید ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
      سلام
      به نظر بنده تکنیکال در هر بازاری جواب می ده و اگر این ریزش پیش بینی نشده اشکال از من تکنیکالیست است نه از تکنیکال
      انشالله منتظر یک یک مثبت هستیم تا خدا و اقا و ولی و جانشین و وصی و بقیه چی بخوان

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Aug 2025
        • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        زهره جون

تمحرکه موج B اصلی است.

سهم از قیمت 470 تومان طی 5 موج نزولی به محدوده 70 تومان رسید.
        در این قیمت در موج A توانست تا 250 تومان نیز صعود کند.
        هم اکنون سهم در موج B اصلاحی میباشد. که تراز 61.8 درصد فیبو را نیز پشت سر گذاشته حمایتهای بعدی سهم فیبو 78.6 معادل 110 تومان و فیبوی 88.6 معادل 93 تومان میباشد.

[/URL][/IMG]

ولی کف چنگال 50درصدی محدوده 112 تومان را نشان میدهد که حمایت بسیار معتبری است وسهم میتواند با جو بازار به میدل لاین در محدوده 140 تومان پول بک کرده و مجددا تا تکمیل نقطه B افت نماید ویا از محدوده 140 تومان با قدرت عبور کرده و وارد موج Cشود که موج Cتوان صعود حداقلی تا قیمت 300 تومان را دارد.

[/URL][/IMG]
        پانی جون یعنی انقدر از این تحلیلت خوشم اومد که در تنهایی خودم نتوستم نگم ای ول پانی گل گاشتی
        خسته نباشی عالییییییییییییییییییییی بود

نظر

• farhad.fathi
          کاربر فعال
          • Dec 2010
          • 278

اکثر سهمها این الگو رو گرفتند
          هم پیمان با شاخص

لان هم رو ستار ه ا یم

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

زهره عزیزم

بهترین استاد خودم ازتون متشکرم از اینکه همیشه حمایتم کردید .

خیلی تمحرکه اذیتم کرد تا اشکالشو فهمیدم.زهره جون اگه سهم بخواد کاپشو کامل کنه قطعا یکساله و شاید کمتر 470(حالا زمانشو خیلی جدی نگیرید :d ) رو هم میبینه.

نظر

• aminaran
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 254

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
              پانی جان رانفورم طبق پیش بینی ها رفت که بره پائین
              وپستم فکر کنم در شکست کف قبلی مصره
              اصلا چی در شکست کف قبلی مصر نیست :(
              به نظر شما تا چه قیمتی رانفور افت می کنه ...با تشکر

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                سلام
                با سلام.
                جواب زهره جان عالی بود.

ببینید تمام اندیکاتورهای شاخص رو سطح 26000-26500 واگرایی داشتند حتی تو تایم هفتگی ولی کمتر کسی این همه اخطار رو جدی گرفت.

چند اصلاح قبل شاخص همه جزئی بود و دلیلش ریز موجهای موج 3 بود ولی الان موج 4 اصلیه و شوخی نداره.
                ولی شاخص تو موج 5 اهداف خوبی داره ئ بنظرم از اواخر 91 و اوایل 92 یک رکود شدید تو شاخص خواهیم داشت بدلیل پایان موج 5 که همراه میشه با انتخابات بعدی ریاست جمهوری.

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

سلام پانی جان
                  خسته نباشین ،ممنون از زحمتی که میکشین
                  یه موج شماری کامل از شاخص زحمت میکشین ،البته اگه با تصویر لطف کنین ممنون میشم ،نقطه نظرتون در ارتباط با شاخص برام جالبه
                  ممنوم
                  سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                    با سلام.
                    جواب زهره جان عالی بود.

ببینید تمام اندیکاتورهای شاخص رو سطح 26000-26500 واگرایی داشتند حتی تو تایم هفتگی ولی کمتر کسی این همه اخطار رو جدی گرفت.

چند اصلاح قبل شاخص همه جزئی بود و دلیلش ریز موجهای موج 3 بود ولی الان موج 4 اصلیه و شوخی نداره.
                    ولی شاخص تو موج 5 اهداف خوبی داره ئ بنظرم از اواخر 91 و اوایل 92 یک رکود شدید تو شاخص خواهیم داشت بدلیل پایان موج 5 که همراه میشه با انتخابات بعدی ریاست جمهوری.
                    پانی خانوم سلام
                    اگر 26000 را برای شاخص پایان موج 3 بدانیم در نتیجه از لحاظ پیک زمانی اگر شاخص فردا برگردد و یا در 23700 واکنش نشان دهد
                    ایا با مفروضات فوق این اصلاح را موج 4 دانسته یا که نه بعد از یک رشد کوتاه منتظر یک اصلاح دیگر خواهید بود

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                      پانی خانوم سلام
                      اگر 26000 را برای شاخص پایان موج 3 بدانیم در نتیجه از لحاظ پیک زمانی اگر شاخص فردا برگردد و یا در 23700 واکنش نشان دهد
                      ایا با مفروضات فوق این اصلاح را موج 4 دانسته یا که نه بعد از یک رشد کوتاه منتظر یک اصلاح دیگر خواهید بود
                      سلام باربد عزیز
                      این دقیقا برمیگرده به اینکه موج یک و دو و سه رو کجا در نظر بگیره ایشون ،به همین دلیل برای من هم جالبه که موج شماری کامل ایشون رو ببینم تا بتونیم وارد جزئیات بشیم......
                      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 3256

البته نظر خودم بر این اساس است که در این هفته بازار بر میگرده و در این مقطع 23000 را لمس نمیکنه که با این پیش فرض میتوان انتظار هماهنگیهای سیاسی
                        بهبود بازار های جهانی
                        و چند فاکتور دیگر را در روز اینده مکمل این حرکت دانست اما این بدان معنا نیست که اصلاح پایان یافته و ما دوباره وارد موج صعود می شویم
                        بلکه به دلیل ترس از بازار با کوچکترین عرضه ای می توان منتظر یک اصلاح جدید بود
                        در کلام ساده تا یکی دو ماه باید منتظر نوسانات کوتاه بود که در این بین شاخص بین 23000 تا 26000 در بازی باشد
                        و گاها با تک سهمها شاخص را حمایت کنند و با عنایت به این موضوع می توان در اواسط مرداد منتظر تحولاتی در شاخص بود
                        و در پایان اینها همه تفکرات خام بنده است که ملاکی برای خرید و فروش دوستان نیست و بالطبع پر از ایراد و اشکال

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                          به نظر شما تا چه قیمتی رانفور افت می کنه ...با تشکر
                          فعلا بیشتر از 1200-1250 انتظار افت بیشتری ندارم.(اگه بازار برگرده رانفور هم برمیگرده چون تو سطوح حمایتیه)

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 3256

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                            سلام باربد عزیز
                            این دقیقا برمیگرده به اینکه موج یک و دو و سه رو کجا در نظر بگیره ایشون ،به همین دلیل برای من هم جالبه که موج شماری کامل ایشون رو ببینم تا بتونیم وارد جزئیات بشیم......
                            البته یادمه چندی پیش که بازار گل و بلبل بود اساتید در رسانه ها اعلام شاخص 34000 در قالب انتهای موج 3 میکردند
                            که همان موقع هم از نظر من ناممکن بود
                            اما این اصلاح را هم کافی نمیدانم

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                              سلام پانی جان
                              خسته نباشین ،ممنون از زحمتی که میکشین
                              یه موج شماری کامل از شاخص زحمت میکشین ،البته اگه با تصویر لطف کنین ممنون میشم ،نقطه نظرتون در ارتباط با شاخص برام جالبه
                              ممنوم
                              سلام بر استاد هالی عزیز
                              استاد دیتای کامل شاخص رو ندارم(امی بروک نمیده) اون اوائل که شاگرد استاد هلالات بودیم و از رهاورد استفاده میکردیم دیتاها بیشتر بود چیزی که یادم میاد رو میگم:(بهم نخندید دارم حافطه رو بکار میندازم یاری کنه)
                              یه صعود شاخص تا 13000 تا داشت رو من موج 1 میگیرم و اصلاحش تا 7000 رو 2.
                              بقیشو شما دیشب کاملا توضیح داده بودید.
                              منتظر جوابتون و گرفتن اشکالات موج شماریم هستم.
                              با درود فراوان.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                                پانی خانوم سلام
                                سلام.
                                اگه موج 4 باشیم الان a هستیم و در b فرصت خروج و c اصلاح بیشتر که حتی میتونه تا کف کانال صعودی رو اصلاح کنه.

نظر

در حال کار...
                                X