کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام پانی خانم. روند بکام رو چطور می بینید.ممنون از وقتی که میذارید.
سلام.بکام بسته است؟
به هر حال اکه مقاومت سبز رنگ (معادل 273 تومان) را شکست بسیار عالی میشه و الا اولین حمایتش (حمایت کوتاه مدت خط ابی معادل 243) و دومین حمایت که خط روند 2-4 هم میباشد معادل 225 تومان)
کلا سهم در موج 5 قرار داره و اهدافش 295-310 , 335, 365 و 400 تومان میباشد.
توجه کنید وقتی از اهداف موج 5 صحبت میشه اهداف کوچکتر تارگتهای ریز موجهای موج 5 است و اهداف بالاتر هدف نهایی موج 5
[IMG][/IMG]
ما هم هستیم، تنهایی سهم نخرین ها؟!! یعنی چی شبدیس با یک دل و قلوه؟
:">
باعث افتخاره جناب گنجعلی
والا دیروز خبر دادن که تعدیل 100 تومنی داره یعنی تا الان که شیش ماهه از 300 تومن 400 تومن ساخته شرمنده ام ایشالله مورد بعدی
سهم بنده هم ناقابله پیشکشتون کنم بی تعارف :x
باعث افتخاره جناب گنجعلی
والا دیروز خبر دادن که تعدیل 100 تومنی داره یعنی تا الان که شیش ماهه از 300 تومن 400 تومن ساخته شرمنده ام ایشالله مورد بعدی
سلام
شما بزرگواری، ببینید اگر سهمی رو میشه اعلام کرد، توی سایت بزنید تا همه منتفع بشن، در غیر این صورت با پیام خصوصی به هم بگین. ممنون. اینجوری که شما نوشتی فقط خواننده تحریک میشه، چی شده تو شپدیس؟
اما عالی بود. من 30 درصد رو سفارود با میانگین 90 تومنم و 70 درصد غدیرم با میانگین 3950 ، نقدینگی نداشتم. با این خبر قیمت دلار فکر کنم یک گین خوب بگیریم. ممنون.
باعث افتخاره جناب گنجعلی
:(بابا اقای حجت که وضعشون خوبه یکی به داد ما فقیل فقلا برسه یارانمونم تموم شده :((:d
به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x
کروی با شکست خط مقاومت ابی رنگ بالای این مقاومت سابق و حمایت فعلی تثبیت شده.
در نزول سهم در محدوده 300 تومان انتظار حمایت سهم از این حمایت و خط هشدار دوم چنگال(محدوده دایره صورتی رنگ) را داریم.
لازم بذکر است 293 تومان حمایت بعدی و قویترین حمایت سهم خط قرمز معادل 282 تومان میباشد.
[/URL][/IMG]
با عکس العمل امروز سهم اگه شنبه هم بالای 335 سهم ببنده به احتمال زیاد موج a را تمام کرده و در موج b است.
هدف موج b نهایتا 390-400 معادل خط پایین چنگال میباشد.هدف متوسط موج b تقریبا 370-375 تومان میباشد.(با در نظر گرفتن مقاومت قوی در محدوده 346-350 میتوان هدف موج 1 از b را در همین محدوده قرار داد)
نظر