سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
یالله یالله
یالله
ببینم تاپیکا رو زنونه مردونه کردین؟
3 صفحه رفتم عقب اثری از آقایون نبود
بابا دانشگاها رو قراره از اول مهر تفکیک کنن شما از همین الان تفکیک کردین؟
.
.
خوب در مورد شاخص سرمایه گذاری فکر میکنم شاخص رو حمایت بلند مدت و کوتاه مدتشه. درسته یا چشمای من اینجوری میبینه؟
.
10 دقیقست نشستم عکسه آپلود بشه ولی نمیشه.
عکسو گذاشتم اینجا
[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
نظر
-
با اين كه ميخواستم مدتي از فروم دور باشم اما حيفم آمد تصوير زير را برايتان نگذارم.
در نرم افزار ره آورد نوين، در قسمت شاخص ها نموداري داره به نام بازدهي بازار كه تصويرش را در زير مشاهده ميكنيد:
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/25, 10:02.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
کثافت کاری های صبا تامین
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postحروم خوری در چه حد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سود وگستر از 39 تومن به 139 تومن تغییر کرد
اینا با خودشون چی فکر می کنند ؟
سهم و با اطلاعات غلط وارد بورس می کنند و از دست موردم جمع می کنند و بعد از چندی اطلاعات واقعی رو نمایش می دهند
مملکت اسلامی و وووووووووووووووووووووووووووووو
:-&:-&:-&
نظر
-
دوباره حس من داره از خودش نظريه در وكنه:
ميگه (حسمو ميگم) فردا شاهد صف هاي خريد براي سهمهاي مطرح بازار خواهيم بود.
آخرش اين حس كذايي كار دستم ميده. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postدوباره حس من داره از خودش نظريه در وكنه:
آخرش اين حس كذايي كار دستم ميده
خوب چرا میگی خدافز و من رفتم و از این صحبتا که مجبور شی به بهونه بروز احساسات و نظرات حسی منتال بیای دو کلوم حرف بزنی؟
اعتیاد که فقط به مواد مخدر نیس، بیا، می دونم تو خماری موندی، بیا داداش یه پست بزن روشن شیروز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postدوباره حس من داره از خودش نظريه در وكنه:
آخرش اين حس كذايي كار دستم ميده
خارج از شوخی منم باهات موافقم...این حجم معاملات خیلی چیزا رو روشن میکنه....غدیر،فولاد،وپارس،و حتی سایپا به زیبایی دارن بلعیده میشنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Simaei پست شده است View Postعین بچه های خوب، بیا مطلب بنویس، پست بزن، زندگی کن!
خوب چرا میگی خدافز و من رفتم و از این صحبتا که مجبور شی به بهونه بروز احساسات و نظرات حسی منتال بیای دو کلوم حرف بزنی؟
اعتیاد که فقط به مواد مخدر نیس، بیا، می دونم تو خماری موندی، بیا داداش یه پست بزن روشن شی
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postدر نرم افزار ره آورد نوين، در قسمت شاخص ها نموداري داره به نام بازدهي بازار كه تصويرش را در زير مشاهده ميكنيد
بازدهي بازار:
شاخص كل:
آخرش اين حس كذايي كار دستم ميده. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
نظر