سلام دوستان مرصي از تحليل تون پاني خانوم من خودم وسپع داشتم اما نمي دونم ببخشيد ها چرا مثل خرس تنبل هست هر چند ميگن هم كگل داره هم كچاد اما وقتي اونها تو اوج بودن اين همش درجا ميزد
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postپیشنهاد خرید:وسپه
در بیشتر اسیلاتورها واگرایی + دیده میشود:cci , rsi , استوکاستیک و واگرایی مخفی در macd
در ضمن سهم به خط روند قرمز برخورد کرده که خط ماشه هم محسوب میبشود
در ضمن سهم در محدوده 144 تومان با حمایت بسیار قوی خط ابی روبرو میباشد.
سایر حمایتها: 146 و حمایت بعدی محدوده 140 تومان معادل فیبوی 78.6 میباشد.
[img][/img]
حمایت خط ابی در شکل بالا مشخص نبود دوباره گذاشتم:
[img][/img]
من عاشق تکنیکالی هستم که پشتوانه بنیادی داشته باشه;)
ان ای وی وسپه در محدوده 220 تا 230 قرار داره که ارزش ذاتی سهمو در محدوده 180 قرار میده ... یعنی هدف نمودار شما استاد
پس با تحلیل شما نقطه ورود و نقطه خروج کاملا مشخصه>:d<
امروز باید 145 میخریدم ولی همش حواسم به سهمای دیگه بود
موفق و پر سود باشیدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
وسپه مقدار زیادی سیمانی داره...و احتمال اینکه با افزایش نرخ محصولات سیمانی موافقت نشه بسیار زیاده...مقداری دقت تو خرید لازمه این روزا...درسته بیشتر سهمها تو نقاط حمایتن...و برای خرید جذاب...ولی ریسکهای سیستماتیک و غیر سیستماتکم در نظر بگیرید...سهم بعدی بوعلی...مواظب باشید دوستان.
نظر
-
اصلاحیه
دوستانی که در چند روز اخیر تحلیل زمانی منو دنبال کردید. لطفا اصلاحیه منو با دقت بخونید:
من نوشته بودم:
انتظار دارم:
فاراک ظرف مدت 22 روز معاملاتی اینده به محدوده 315
صدرا در 13 روز معاملاتی اینده به محدوده 300
فاذر در 15 روز معاملاتی به محدوده 460 برسد
و اما اصلاحیه:
قیمت طبق قانونی که با استفاده از اون تحلیل زمانی رو میگم عیننا میگه قیمت ظرف مدت n روزی که تحلیلگر محاسبه میکند با احتمال 80% با خط محوری برخورد میکند.
اگر قیمت با محور برخورد کرد به احتمال خیلی زیاد بعد از این برخورد که میتونه 7 یا 15 یا... روز دیگه از n روز باشه قیمت مجددا برخلاف جهت قبلی بازگشت میکند.
یعنی:
انجاییکه گفتم فاراک در 22 روز اینده به قیمت 315 میرسه صحیحش اینه که ظرف مدت 22 روز با احتمال 80% به محورش برخورد میکنه که میتونه این برخورد مثلا در روز 16 با محور باشه و از اونجاییکه محور شیب دار است در قیمتهای متفاوتی میتونه با محورش برخورد کنه
ولی چیزیکه از تحلیل زمانی در این قانون مهم تر است اینه که:
بعد از این برخورد معامله گر باید دقت زیادی به روند سهم داشته باشه چون معمولا سهم پس از برخورد تغییر جهت میده.
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postعجب با یکدیگه هم سلیقه هستیم پانی خانم
من چند دقیه پیش پست شما رو دیدم
به نظر من اولین مقاومت 163 بعد 167 و در نهایت هم 178 میتونه باشه
960 نفر معامله کردن و بیشتر از 10 میلیون حجم
خوش به حال خودم و هر کی توی این قیمت خریدار بوده <:-p
اولین مقاومت 156-158 معادل فیبوی 38.2% ret و برخورد به بال پایین چنگال.
مقاومتهای بعدی 163 فیبوی 50و 167 فیبوی 61.8 و 175 فیبوی 78.6
نظر
-
سلام ميگن سرمایه گذاری تامین اجتماعی قصد دارد 36 درصد از کل سهام نیرومحرکه را در روز 1390/02/26 به قیمت پایه 6726 ریال عرضه كند.
نظر
-
عالی بود زهره عزیزم
زهره جان مداران خیلی ذهن منو بخودش مشغول کرده میخوام فردا بین 355-360 بشینم واسه نوسانگیری.
ولی واقعا مداران میخواد بعد از این نوسان چکار کنه؟
بنظرمیاد مداران قبلا چند ماهی تو یه کانال صعودی حرکت میکرده که سقف کانال رو شکسته و تا محدوده 520 صعود کرده
در برگشت و در محدوده 355 فردا با حمایت سقف کانال قبلی در گیره.(در نمودار لگاریتمی.نمودار اول)
حمایت 350 در تراز 61.8 فیبوی ret قرار دارد
اما حمایت سقف کانال قبلی در نمودار خطی(نمودار دوم) محدوده 320 تومان میباشد
و حمایت 302 معادل فیبوی 78.6 و مرز عدد رند 300.
وضعیت اسیلاتورها رو هم که زهره جان به زیبایی نشون دادند.
"بقیه تکنیکالیستها هم لطفا نظر بدن "
[IMG][/IMG]
نظر
-
-
-
يكي جلوي اين معامله عمده حفاري رو بگيره من كه سكته دارم مي زنم. زهره خانم شما نظرتون چنده واسه خروج از حفاري متشكرم
نظر
نظر