سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

دیدم این صفحه فقط حرفای روزانه رد و بدل شده و حیف این تاپیکه
    خب از چند روز پیش اعلام کردم که صف فروش کساوه رو زیر نظر دارم
    دیروز جمع شد...امروزم صف خرید

ولی توضیحاتی در مورد سهم:
    33% صادرات داره با دلار 1083 تومنی که میشه 3.6 میلیارد تومن صادرات . شما با ارز 1270 تومنی حساب کنید چقدر میشه
    پی به ای سهم 4.4
    فروش 22% رشد داشته
    در کل صحبت در مورد این سهم میتونه زیاد باشه
    دوستان همکاری کنن
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مهراز
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 207

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
      دیدم این صفحه فقط حرفای روزانه رد و بدل شده و حیف این تاپیکه
      خب از چند روز پیش اعلام کردم که صف فروش کساوه رو زیر نظر دارم
      دیروز جمع شد...امروزم صف خرید

ولی توضیحاتی در مورد سهم:
      33% صادرات داره با دلار 1083 تومنی که میشه 3.6 میلیارد تومن صادرات . شما با ارز 1270 تومنی حساب کنید چقدر میشه
      پی به ای سهم 4.4
      فروش 22% رشد داشته
      در کل صحبت در مورد این سهم میتونه زیاد باشه
      دوستان همکاری کنن
      سلام امروز خرید شد در لحظات اخر قیمت تا مثبت 2 پایین اومد
      ولی... درست لحظه اخر یک اردر 50000 تایی پشت سهم اومد تا امروز رو با صف تموم کنند. به نظر میاد حامی هم داره....
      کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• hamid_jey
        عضو عادی
        • May 2011
        • 197

من كه زياد خريدم خدا بخير كنه

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط مهراز پست شده است View Post
          سلام امروز خرید شد در لحظات اخر قیمت تا مثبت 2 پایین اومد
          ولی... درست لحظه اخر یک اردر 50000 تایی پشت سهم اومد تا امروز رو با صف تموم کنند. به نظر میاد حامی هم داره....
          اردر خرید پایین اومد ولی قیمت معامله هم به 270 رسید

بخاطر وضع بازار طبیعیه

حمایت سهم بخاطر ارزندگیشه
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• شانس
            عضو عادی
            • May 2011
            • 152

معاملات جالبی داشت امروز
            اما یه مشکل داره و اونم اینه که سهامدارش زیاد سهم ندارن که بتونن خوب روش مانور بدن و حجم مبناش رو بدن
            البته افزایش نرخ دلار میتونه تو صنعت کاشی که بخشی از اون رو صادرات تشکیل میده بسیار تاثیر گذار باشه
            [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• hamid26967
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 416

آقا آگهی دعوت به مجمع فوق العاده باغمیشه اومد تو سایت کدال
              ----------------------------------------
              موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
              از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز یکشنبه مورخ 1390/07/10 درمحل در محل سالن کنفرانس شماره 2 مجتمع رفاهي پتروشيمي تبريز واقع در تبريز -بلوار استاد شهريار - جنب باغلار باغي مجتمع رفاهي پتروشيمي تبريز برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
              تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
              سایر موارد
              توضیحات:
              ساير مواردي که در صلاحيت مجمع عمومي فوق العاده باشد.
              لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

بازی جدید منگنز

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

سلام به همه دوستان عزیزم دلم براتون عجیب تنگ شده بود اومدم هم عرض ادبی کنم هم به همه دوستانم که به طرق مختلف میپرسیدن در حال چه کاری و روی چه سهمی هستیم بگویم...

طی دو روز گذشته در پایین ترین سطح قیمتی در حال خرید سنگین معادن و فلزات بودیم و امروز هم پله آخر رو میخریم...دوستان اگه میخوان خرید گنن آروم و بدون عجله و روی منفی به صورت پله ای خرید کنن.....دید خودم 2 ماهه است و اخبار خوبی طی 10 روز آینده از این سهم می آید<ضمنا در خریدم به قیمت های جهانی توجه زیادی نکردم چون اخبار احتمالا در حدی است که سهم رو از این محدوده میکنه>

باز هم میگویم آهسته...بدون عجله...به دید 2 ماهه و بعد از تحلیل خودتان خرید کنید سهم فروشنده به اندازه داره>

یا حق...

نظر

• arashvet
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 341

به به آقا مهران خیلی خوش اومدی دلم واستون تنگ شده بود امیدوارم سرتون خلوت تر شده باشه و بیشتر از حضورتان استفاده کنیم

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                      سلام به همه دوستان عزیزم دلم براتون عجیب تنگ شده بود اومدم هم عرض ادبی کنم هم به همه دوستانم که به طرق مختلف میپرسیدن در حال چه کاری و روی چه سهمی هستیم بگویم...

طی دو روز گذشته در پایین ترین سطح قیمتی در حال خرید سنگین معادن و فلزات بودیم و امروز هم پله آخر رو میخریم...دوستان اگه میخوان خرید گنن آروم و بدون عجله و روی منفی به صورت پله ای خرید کنن.....دید خودم 2 ماهه است و اخبار خوبی طی 10 روز آینده از این سهم می آید<ضمنا در خریدم به قیمت های جهانی توجه زیادی نکردم چون اخبار احتمالا در حدی است که سهم رو از این محدوده میکنه>

باز هم میگویم آهسته...بدون عجله...به دید 2 ماهه و بعد از تحلیل خودتان خرید کنید سهم فروشنده به اندازه داره>

یا حق...
                      :*

نظر

• hamed1
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 75

یا حق...
                        سلام بر آقا مهران گل دلمون برات تنگ شده بود و از حضور مجدد شما خيلي خوشحال هستيم

نظر

• hamid_jey
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 197

سلام بر مهران عزيز
                          خوش اومدي داداش:)
                          بزن كف قشنگرو=d>

نظر

• amiran
                            عضو جدید
                            • Dec 2010
                            • 18

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                            بازی جدید منگنز
                            همونی که این چندروز آخر وقتا حجم مبنا رو برمیداشت امروز جمعش کرد. تپکو هم همینطوره

نظر

• ali.n
                              عضو عادی
                              • Sep 2025
                              • 165

یا حق...
                              وای که چقدر دلم واسه آواتارت تنگ شده بود
                              بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم

يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ

فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين

رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.

...........................

[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

خب دوستان خرید ومعادن با این تعدادی که رو منفی کامل داد تکمیل شد..........خوبیه این خرید این بود که میدونستیم فروشنده رو منفی داره که هنوز هم تموم نشده سهامش ......

البته رو منفیه کامل بده 100 تا دیگه برمیداریم که تعداد رند بشه.........دوستی الآن تماس گرفت گفت وضعیت بازار جهانی خرابه گفتم خب برادر من اگه خراب نبود که سهم رو 860 تومان نمیدادند ...اگه زیر 850 هم اومد ما روش تک سهم میشیم.......

از همه دوستانی هم که لطفشون شامل حال بنده شده بی نهایت تشکر میکنم......

نظر

در حال کار...
                                X