هر چند همه جا گفتم که تنها اشتباه بورسیم خپارس و خاور بودند و بیخود سنگ این دوتا رو دو ماه پیش به سینه میزدم اما بنظرم خاور یه حالتهایی داره میشه که ادم رو وسوسه میکنه برای خرید!ولی خوب مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسد نمیدونم میشه دوباره رفت سمت خاور یا نه تو این چند روز هم حمایتهای خوبی از سهم شده فکر کنم ارزش یه بررسی مجدد داشته باشه:-/
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
با توجه به نزدیک شدن به مقاومت مهم در 460 در سهم بکاب که در چهار بار قبلی حمله قیمت شکسته نشده به نظر میرسه که تعدادی از سهامداران توی این قیمت از سهم خارج بشن و یه اصلاح 10% تا حوالی 420 داشته باشیم و این قیمت میتونه نقطه ورود مناسبی واسه اونایی باشه که در رالی قبلی جا موندن در صورت شکسته شدن این مقاومت اولین مقاومت بعدی در 604 تومن خواهد بود
حالا اساتید با توجه به موضوعات پیش رو ( اعم از سود انباشته و قیمت های جهانی) پیشبینی میکنن که این مقاومت شکسته میشه یا تصحیح قیمت خواهیم داشت؟فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postبا توجه به نزدیک شدن به مقاومت مهم در 460 در سهم بکاب که در چهار بار قبلی حمله قیمت شکسته نشده به نظر میرسه که تعدادی از سهامداران توی این قیمت از سهم خارج بشن و یه اصلاح 10% تا حوالی 420 داشته باشیم و این قیمت میتونه نقطه ورود مناسبی واسه اونایی باشه که در رالی قبلی جا موندن در صورت شکسته شدن این مقاومت اولین مقاومت بعدی در 604 تومن خواهد بود
حالا اساتید با توجه به موضوعات پیش رو ( اعم از سود انباشته و قیمت های جهانی) پیشبینی میکنن که این مقاومت شکسته میشه یا تصحیح قیمت خواهیم داشت؟
احتمالا شنبه بازار منفی خواهد بود
اما جوشکاب از این ریزشها نفع میبره
از طرفی سهامداران عمده در این چند روز نه تنها فروشنده نبوده اند بلکه خریدار هم بوده اند
و این یعنی تحولاتی در شرکت در حال وقوعه
اما اینکه با اطمینان بگیم این مقاومت را رد میکنه یا نه کمی الان سخته
اما میل به عبورش بیشتر از برگشته اینو معاملات سهم در روز چهار شنبه نیز نشان میده
نظر
-
سلام بر بازبد عزیز
جوشکاب از این ریزشها نفع میبره یعنی چی ؟
چون من خودم میخام یه پله دیگه بخرم نمیدونم منتظر بشم بیاد پایین یا توی همین قیمت دستور خرید بدم
ممنون میشم راهنمایی کنیدفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام بر بازبد عزیز
چون من خودم میخام یه پله دیگه بخرم نمیدونم منتظر بشم بیاد پایین یا توی همین قیمت دستور خرید بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو صورتهاش مس را 9800 دیده
الان مس چنده؟
1000 دلار اختلاف برای خرید مواد اولیه داره
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام بر بازبد عزیز
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر ان ممکنه خبر افزایش سرمایه بیاد رو کدال
شنبه ریزش احتمالش کمه مگر اتفاقات عجیب غریب بیافته
شناور سهم روز به روز در حال کاهش میباشد یک سرمایه گذاری مطمئن برای میان مدت هست
تصمیم با خودتون خیلی ها منتظرن این مقاوت رد بشه بعد خرید کنن که اون موقع هم شاید گیر کسی نیاد:dآخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/08/11, 17:35.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postجوشکاب مصرف کننده مس هست
الان مس چنده؟
1000 دلار اختلاف برای خرید مواد اولیه دارهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
گزارش 12ماهه زیر مجموعه های تپمپی :
فقط به رشد سودآوری توجه کنید
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
http://www.codal.ir/Reports/InterimStatement.aspx?LetterSerial=T8fT529Qk3%2fB5 XYkXGFz%2bg%3d%3d
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postگزارش 12ماهه زیر مجموعه های تپمپی :
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
http://www.codal.ir/Reports/InterimStatement.aspx?LetterSerial=T8fT529Qk3%2fB5 XYkXGFz%2bg%3d%3d
http://www.codal.ir/Reports/InterimS...KFQhqgiQ%3d%3d
بانک سامان هم گه برای 90 با تعدیل مواجه شده...
احساس میکنم حسابرسی شده 90 زیاد چنگی به دل نزنه اما گزارش 91 بسیار مناسب باشه.......
****از الآن میگویم شرکت برای سال مالی 91 بیش از 75 تومان سود میسازد....آخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/08/11, 21:28.
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postگزارش 12ماهه زیر مجموعه های تپمپی :
http://www.codal.ir/Reports/InterimS...KFQhqgiQ%3d%3d
نظر
-
در اصل توسط abdi پست شده است View Postضمنا آنگونه که از صورتهای مالی سال منتهی به 29 اسفند ماه 89 پیداست شرکت راهبران آب شرب ایران از محل فروش تعداد 5.618.294 سهم بانک سامان به گروه پمپیران(هلدینگ) مبلغ 5.185.686.362 ریال سود شناسایی کرده در حالیکه شرکت پمپیران بتنهایی مالک 72.31 درصد سهام آن شرکت است.
مثل بلوکهای پارسیانی که سر سمند به خگستر میداد
یا جمع آوری تمام سهمهای پتروشیمی غدیر در یک شرکت به نام نفت و گاز پارسیانوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postجوشکاب مصرف کننده مس هست
الان مس چنده؟
1000 دلار اختلاف برای خرید مواد اولیه داره
ولی یک سوال دارم. ایا شرکت کل مس مصرفی یکسالشو 1000 دلار ارزانتر خریده؟وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postاز لحاظ جو بازار حق با شماست.
ولی یک سوال دارم. ایا شرکت کل مس مصرفی یکسالشو 1000 دلار ارزانتر خریده؟
شرکت موجودی انبار خاصی بابت مواد اولیه نداره
و این یعنی مواد اولیه را به قیمت روز میخره
و با توجه به افزایش تولید و فروش این شرکت در سه ماهه اخر که مصادف با تابستان و افزایش کار ساختمانی است انتظار یک تعدیل برای سه ماهه اخر را از شرکت دارم
و نکته اخر اینکه مس در کل سال گذشته از 9800 پایینتر بوده و این برای شرکت خوبه
یعنی میشه متغیری از 100 دلار تا 1000 دلار برای خرید مس این شرکت در طول سال گذشته لحاظ کرد
نظر
نظر