حامد جان رو خکاوه نظرتون چه جوریاست
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط شانس پست شده است View Postحامد جان رو خکاوه نظرتون چه جوریاستیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
حامد جان...مصطفی...شانس عزیز....امیر جون...آرتمیس...اراک بورس...همراهان زیر خاکیه من.....
به عنوان یه توصیه برادرانه زیر خکی گونه .....تپمپی رو بخرین به صبر 1-2 ماهه می ارزه....این آخرین توصیم به خرید تپمپی بود...خریدای من تمام شده اما منفی بده حتی ممکنه روش تک سهم شم....
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحامد جان...مصطفی...شانس عزیز....امیر جون...آرتمیس...اراک بورس...همراهان زیر خاکیه من.....
به عنوان یه توصیه برادرانه زیر خکی گونه .....تپمپی رو بخرین به صبر 1-2 ماهه می ارزه....این آخرین توصیم به خرید تپمپی بود...خریدای من تمام شده اما منفی بده حتی ممکنه روش تک سهم شم....یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحامد جان...مصطفی...شانس عزیز....امیر جون...آرتمیس...اراک بورس...همراهان زیر خاکیه من.....
به عنوان یه توصیه برادرانه زیر خکی گونه .....تپمپی رو بخرین به صبر 1-2 ماهه می ارزه....این آخرین توصیم به خرید تپمپی بود...خریدای من تمام شده اما منفی بده حتی ممکنه روش تک سهم شم....
به خاطر حجمهای سنگین دو روز قبل میگم;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
آقا این رانفور کی میخاد استارت بزنه . ما که 1800 خریدیم منتظریم تا یکی دو ماه 40 الی 50 درصد سود بده ( قسمت دومش رو داشتم خواب میدیدم یا واقعیت داره|-) )فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postآقا این رانفور کی میخاد استارت بزنه . ما که 1800 خریدیم منتظریم تا یکی دو ماه 40 الی 50 درصد سود بده ( قسمت دومش رو داشتم خواب میدیدم یا واقعیت داره|-) )یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
-
نظر