دوستان اگر مايل باشند سهام سبد خود را در اين تايپيك بياوريد.
سبد سهام كاربران سايت بورسي
Collapse
X
-
-
-
-
من تعداد زیادی هفته قبل گرفتم حدود 500 هزار تا رو قیمت 135 من میگم آخرش هست باید کم کم آماده حرکت بشه من هدفش رو 160 میدونم تو اردیبهشت
نظر
-
سبد خودم كه واقعا خيلي شلوغ شده و تصميم گرفتم يه سبدتكوني تو روزهاي آينده هم داشته باشم. برعكس همه مردم كه اسفند ماه خونه تكوني مي كنند ما تو بهار اين كار رو مي كنيم.
سهام اصلي من شامل
شپنا - شپاكسا - پكوير - تازه وارد مرقام - خبهمن گل سرسبد - وتوصا - وآتي- واميد عزيز كه خيلي ماهه
با چندتا خرده سهم ديگه مثل قنيشا و پسهند و ...وسينا.
انقدر زياد شدند كه بقيه رو يادم رفتهتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
وساپا
كمي خاور كه ديروز همش فروش نشد
خگستر
واميد
خعتبار
فولاژ. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
وصنعت
وتوشه
شپنا
سایپا
وساپا
فولاژ
وصندوق
وبانکوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postوصنعت
وتوشه
شپنا
سایپا
وساپا
فولاژ
وصندوق
وبانک
سبدتم که عالیه هرچی سهام توپ هس جمع کردی که رفیق;)سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
سهمي كه تو بيشتر سبدهاي حاضر بوده شپنا و وصنعت هست.
دوستان فقط سهام اصلي رو معرفي كردند. چون من خودم يه خرده سهم هايي هم دارم كه كمه و بهتريج مي خوام ردشون كنم بره. مثلا همين فولاد و پسهند كه مقدارشون كمه ديگه.
راستي به نظرتون بهترين تعداد سهام براي يك سبد حداكثر جندتا باشه خوبه؟تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام مصطفی جان وبلاگت رو دیدم بسیار عالی بود
سبدتم که عالیه هرچی سهام توپ هس جمع کردی که رفیق;)
خیلی خوشحالم ازینکه به ما سر زدی
لطف داری دوست من...به هر صورت کمک اساتید هم بی تاثیر نبود در انتخاب هام
راستی من شنبه میخوام شبریز بخرم:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postسهمي كه تو بيشتر سبدهاي حاضر بوده شپنا و وصنعت هست.
دوستان فقط سهام اصلي رو معرفي كردند. چون من خودم يه خرده سهم هايي هم دارم كه كمه و بهتريج مي خوام ردشون كنم بره. مثلا همين فولاد و پسهند كه مقدارشون كمه ديگه.
راستي به نظرتون بهترين تعداد سهام براي يك سبد حداكثر جندتا باشه خوبه؟
فک کنم برای پوشش ریسک،تعداد سهم 5تا کافی باشه
البته این نظر منه باید ببینیم اساتید چه نظری دارنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام خوب جمع همه جمع منم اومدم
من دوتا سبد دارم یکیش برای خودمه یکیش برای پدر جانه
وتوسم
وبانک
ونیکی
همراه
فاراک
وکار
کالسیمین(تقریبا همه با هم برابرن کالسیمین و فاراک یه خرده از بقیه بیشترن)
اینم سبد پدر جان
وغدیر
مرقام
وامید
وساپا
خبهمن
شپنا
بموتو
فولاد آلیاژی
فاراک
ولغدر (تصمیم دارم بموتو +شپنا + ولغدر تعدادشون کمه خارج بشم همش بزارم روی رایان شنبه صبح اگر راه بده )[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
نظر