کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همراه شیران شپدیس کنور ومعادن کرماشا آس پ شاراک شپاس شپنا وآتی قزوین فملی حتاید
متعلق به سه سبد
همراه و شیران و کنور در هرسه سبد هست
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
يه كوچولو قشهد هم دارم! شفن رو فروختم بجاش غمارگ گرفتم! يكمي هم غبشهر فروختم، توي افت شاراك خريدمش! يكمي هم به پسهند اضافه كردم (آخه اعتقاد دارم شدوصي ديگر هست! اميدوارم شرمنده ام نكنه!) :D
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
این 1.5 % برای شکار لحظه ها رو خوب اومدی !!!
دادا فرض کنیم 200 میلیون سرمایه کل شماست...
200 میلیون تومان 1.5 % میشه 3 میلیون تومان ...
فرض کنیم 3میلیون نقد باشید و یک سهم فرابورسی تو -5% شکار کنید و نیم ساعت بعدش هم در +5% بفروشی...
یعنی پول کارگزاری هم کم کنیم 8.5% سود خالص میشه...
که 8.5% میشه 255 هزار تومان...
آقا حالا خودمونیم 255هزار تومان میخوای باهاش اون روز بری 4کیلو پسته بگیری؟ :D
دادا شما باید حداقل 15% نقد باشید...
در ضمن سبد سهامتون رو اصلاح کنید و این سبد جز اشتباهات رایج سهامداراس...
کی گفته از یک گروه بیش از یک سهم داشته باشید...؟
شما نمیدونم چند ساله تو این بورس فعالیت می کنید...
ولی غبشهر و مارگارین هر دو با هم در بورس یا مثبت می شوند یا منفی...
یعنی اگر بین غبشهر و مارگارین بر فرض شما غبشهر رو بیشتر میپسندید حالا چه بنیادی چه تکنیکالی ...
شما باید اون 14.85% هم به اون غبشهر اضافه کنید...
در گروه پترو هم این قضیه صدق می کند یعتی معمولا زاگرس و کرمانشا با هم حرکت می کنند..
شما باید اگر زاگرس رو بیشتر می پسندید اون 10.55% رو هم به زاگرس تبدیل کنید..
در گروه پالایشگاهی هم همین طور ولی کمتر... چون شپاس کلا یکم با بقیه گروه فرق داره از لحاظ بنادی... ولی باز هم معمولا در 50-70% مواقع گروه با هم بالا یا پایین می رود...
البته اینو هم بگم اگه بر فرض از یک گروه علاقه دارید 2سهم داشته باشید سهم هایی انتخاب کنید که روند حرکتیشون ب هم فرق می کند...
مثلا شما اگر هم غبشهر و هم مثلا غیپنو یا غاذر داشته باشید باز اشکال دارد ولی کمتر چون معمولا غاذر روندش با گروه فرق داره و روند خاص خودشو داره ...
غپینو هم به دلالیل بنیادی و افزایش سرمایه به زودی راهش جدا میشه...
یا مثلا از گروه پترو اگر همزمان هم زاگرس و هم مثلا وپترو یا شدوض یا کربن (یکی از این 3تا) داشته یاشید اشکالی ندارد زیرا این 3تا سهم گفته شده روندشون معمولا با گروه فرق داره و با هم است ولی دیر یا زود داره ...
اگر از واژه "مثلا" زیاد استفاده کردم فقط خواستم بگویم که هیج کدوم از سهم های ذکر شده در سبد سهام من نیست و قصد تبلیغ نداشتم و فقط جنبه آموزشی داشت البته کوچکتر از این حرفام که آموزش بدم...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
الان که نگاه میکنم میبینم عملکردم چقدر با چیزهایی که تو ذهنم داشتم تفاوت داره...
حفاری رو که تو محدوده ی 345 تا 351 رد کردم رفت...
وصنا رو هم اونروزی که حقوقی رنج مثبت میکشید خارج شدم...
البته با شیران رفتم مجمع و غبشهر ها هم دست نخورده باقی موندن...
با پول فروش سهم های قبلی هم وبشهر و حقش رو به سبد اضافه کردم...
هدف گذاری برای سبدم(که یادم نره;)):
غبشهر بالای 2000حداقل
شیران بالای 7000 با سود مجمع و بدون در نظر رگفتن افزایش سرمایه
وبشهر بالای 180حداقل
وبشهر ح بالای 80حداقل
خوب با نقدینگی جدید یه ناخونک به حق پارسیان زدم به دیدنوسان
روز قبل از بسته شدن یه مقدار کم واتی خریدم با ته مونده نقدینگی
وبشهر ها رو هم به حق تبدیل کردم
سبد فعلی به ترتیب وزن:
غبشهر
شیران
ویشهرح
پارسانح
واتی
منتظرم اگه واتی 320 یا کمتر باز شد اضافه کنم...
منتظرم اگه شیران رو قیمت تئوریک باز شد اضافه کنم...
مس باهنر رو هم به توصیه دوستان و همچنین تکنیکال اگه بره بالای 120 منتظرم اضافه کنم...
غشان هم یه فرصت بده رو 250 با دید مجمع میخرمش چون تقسیم سود خوبی داره و بعد مجمع هیچکس حتی رو مثبتشم فروشنده نیست(بنظرم 50 تومن تقسیم کنه و بعد مجمع پی به ایش میشه 3 و مثل دو سه سال قبل رو کف سه ساله باز میشه و میتونه رشد خوبی داشته باشه)
نظر