کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام
دوستان میخواستم نظرتون رو در رابطه با ایده ال ترین تعداد نماد ها در سبد سهام بدونم آیا هر چی بیشتر باشه مطمئن تر نیست ؟
نه همونطور که تک سهم شدن جالب نیست افزایش تعداد سهم ها نیز جالب نیست.
الان تعجب میکنم سبدها را که نگاه میکنی سبد اکثر دوستان به طوماری بلند بالا تبدیل شده!!
کنترل سبدی با تعداد سهم بالا خیلی مشکل هست به نظر من باعث افزایش آدرنالین هم میشود!!
به عقیده من ایده آل تعداد سبد 3 تا 4 سهم میباشد.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نه همونطور که تک سهم شدن جالب نیست افزایش تعداد سهم ها نیز جالب نیست.
الان تعجب میکنم سبدها را که نگاه میکنی سبد اکثر دوستان به طوماری بلند بالا تبدیل شده!!
کنترل سبدی با تعداد سهم بالا خیلی مشکل هست به نظر من باعث افزایش آدرنالین هم میشود!!
به عقیده من ایده آل تعداد سبد 3 تا 4 سهم میباشد.
البته بستگی به سرمایه هم داره
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
شاملا (قیمت خرید 7300 ریال با احتساب تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
شیران (قیمت خرید 14300 ریال با احتساب افزایش سرمایه و تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
شپاکسا (قیمت خرید 2900 ریال با احتساب تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
حفاری (قیمت خرید 3300 ریال) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
لبوتان (قیمت خرید 2180 ریال) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
کفرا (قیمت خرید 5600 ریال) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
کچینی (قیمت خرید 2900 ریال) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
سدور (قیمت خرید 3450 ریال با احساب تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
وتوشه (قیمت خرید 2200 ریال قبل از افزایش سرمایه) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
ثشرق (قیمت خرید 1300 ریال با احتساب افزایش سرمایه) - زمان خرید: نیمه اول اسفند 91
دامین (قیمت خرید 2840 ریال) - زمان خرید: نیمه اول اردیبهشت 92
دلر (قیمت خرید 5100 ریال با احتساب تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه اول اردیبهشت 92
دارو (قیمت خرید 5200 ریال با احتساب تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه اول اردیبهشت 92
همراه ( قیمت خرید 38500 ریال) - زمان خرید: نیمه اول اردیبهشت 92
وصندوق (قیمت خرید 3950 ریال) - زمان خرید: اردیبهشت 92
وسینا (قیمت خرید 1310 ریال) - زمان خرید: اردیبهشت 92
سصفها (قیمت خرید 11000 ریال) - زمان خرید: اردیبهشت 92
کخاک (قیمت خرید 8900 ریال با احتساب تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه دوم اردیبهشت 92
شرانل (قیمت خرید 9600 ریال) - زمان خرید: نیمه دوم اردیبهشت 92
سهرمز (قیمت خرید 9500 ریال) - زمان خرید: نیمه دوم اردیبهشت 92
ولیز (قیمت خرید 1390 ریال با احتساب تقسیم سود مجمع) - زمان خرید: نیمه دوم اردیبهشت 92
سلام
آقا انصافا همه این ها رو داری؟
اینجوری که یکم بازار متعادل بشه سود ها و ضررهات همدیگه رو خنثی می کنن.
البته بنده کاره ای نیستم ولی میگن سبد بین 3 تا 7 سهم داشته باشه خوبه شما ماشاالله کل بازار رو جمع کردی که
آقا به دل نگیری؟
یا علی
دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر