کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کاپیتان جان سلام
سبدم با40٪ زیان نقدش کردم
امیدوارم که خدالعنتشون کنه
کاشف عزیز من هم آرزو میکنم در این بازار تمام ضررت جبران بشه که هیچ دفعه دیگه عنوان کنی با 40 % سود نقد شدی و در تایید صحبت کاپتان عزیز مطمئن باش در همین بازار به این مهم خواهی رسید و با یک خرید دلچسب جبران میکنی.
مطمئن باش تمام این تجربیات پلکانیه لرای قدمهای بزرگ بعدی.
مطمئن باش هیچ کس نیست که چنین ضررهایی چه در بازار سرمایه و چه در بازارهی دیگه نداده باشه.
شخصا به جناب holy بزرگوار گفته بودم من میخوام تایپیکی با موضوع تجربه ای تلخ اما ارزشمند ایجاد کنم که ایشون هم استقبال کردند چون بنظرم تمام این معلومات و تخصص ها رو در هر جای دنیا و در هر کلاس آموزشی میشه بدست آورد ولی چیزی که در هیج جای دنیا فرا نمیگیری مگر با گذشت زمان همین تجربیات هست که از نظظر شخصی می تونه سازنده در موفقیت های صد چندان بعدی باشه.
یکی از تجربیات تلخ ولی ارزشمند اینجانب در بورس صبر و تحمل بوده که در گذشته نداشتم و لطمه زیاد خوردم ولی همین امر باعث شد که بعد از اون در حالی که مثال های زیادی دارم که جاش تو این تایپیک نیست و مطمئنم همه دارن سبب شد در اکثر موارد حتی وقتی بیشتر از این هم در ضرر بودم ولی با صبر کردن با اینکه فشار عصبی زیادی رو متحمل بودم ولی بتونم جبرانش کنم و در خیلی از شرایط ورق برگرده و به سود دهی برسم.
و نیز این درس عبرتی شد که همیشه حد سود و ضرر برای خودم مشخص کنم که بسیار جواب گرفتم از این کار.
صمیمانه آرزو میکنم این موضوع باعث دلسردیت نشه و انگیزه و اعتماد به نفس صد برابر بهت بده.
با آرزوی بهترین روزهای آتی برای تو عزیز
کاشف عزیز من هم آرزو میکنم در این بازار تمام ضررت جبران بشه که هیچ دفعه دیگه عنوان کنی با 40 % سود نقد شدی و در تایید صحبت کاپتان عزیز مطمئن باش در همین بازار به این مهم خواهی رسید و با یک خرید دلچسب جبران میکنی.
مطمئن باش تمام این تجربیات پلکانیه لرای قدمهای بزرگ بعدی.
مطمئن باش هیچ کس نیست که چنین ضررهایی چه در بازار سرمایه و چه در بازارهی دیگه نداده باشه.
شخصا به جناب holy بزرگوار گفته بودم من میخوام تایپیکی با موضوع تجربه ای تلخ اما ارزشمند ایجاد کنم که ایشون هم استقبال کردند چون بنظرم تمام این معلومات و تخصص ها رو در هر جای دنیا و در هر کلاس آموزشی میشه بدست آورد ولی چیزی که در هیج جای دنیا فرا نمیگیری مگر با گذشت زمان همین تجربیات هست که از نظظر شخصی می تونه سازنده در موفقیت های صد چندان بعدی باشه.
یکی از تجربیات تلخ ولی ارزشمند اینجانب در بورس صبر و تحمل بوده که در گذشته نداشتم و لطمه زیاد خوردم ولی همین امر باعث شد که بعد از اون در حالی که مثال های زیادی دارم که جاش تو این تایپیک نیست و مطمئنم همه دارن سبب شد در اکثر موارد حتی وقتی بیشتر از این هم در ضرر بودم ولی با صبر کردن با اینکه فشار عصبی زیادی رو متحمل بودم ولی بتونم جبرانش کنم و در خیلی از شرایط ورق برگرده و به سود دهی برسم.
و نیز این درس عبرتی شد که همیشه حد سود و ضرر برای خودم مشخص کنم که بسیار جواب گرفتم از این کار.
صمیمانه آرزو میکنم این موضوع باعث دلسردیت نشه و انگیزه و اعتماد به نفس صد برابر بهت بده.
با آرزوی بهترین روزهای آتی برای تو عزیز
Ehsan Am جان سلام
ازبیانات شیوای شما بسیار خورسند شدم واز لطفی که به بنده داریدواقعا سپاس گذارم
بله اینها تمامش تجربه ای برای بنده شدوامید وارم که هرچه زودتربا بازاری+ وسرشارازسوددرکنار همدیگربرسیم
ازخداوندبرای شمادوست خوبم ارزومندم همیشه سلامت وپرسودباشید.
ممنون ميشويم قيمت هاي خريد رو هم ذكر بفرماييد.
ولي واقعا از ديد 15 سالتون خيلي حال كردم. عجب صبر و استراتژي عالي داريد. اولين باره كسي رو با اين ديد مي بينم سهم خريده.
فاسمین(990)20%
کچاد(640)15%
فسربح(127)15%
کروی(310)10%
وبملت(210)15%
رانفور(3100)5%
قمرو(702)10%
به غیر از فسربح و ملت
همگی مجمع رفته و فقط روی کالسیمین نوسانی کار میکنم
ولی هیچ سهمی مثل کچاد وملت منو اذیت نکرد تو این چند وقت
سلام
شاراک 5050 (29%) شاید فردا با فسربح برای نوسان عوض کنم البته گویا خریدار نداره
فسربح 1450 (40%)
فاراک 2010 (20%)
خبهمن 3050 (10%)
کلا به 30 40 درصد سهامم رو برای نوسان کار میکنم ولی این نوسان آخری ما رو خوابوند! اومدیم رو فسربح نوسان کنیم دیدیم بیشتر ازین حرفا می ارزه (البته چند باری قبل بسته شدن و یکبارم بعدش نوسان گرفتیم).
شاراک و خبهمن (شاید) رو کردیم نوسانی که با یکی دو تا نوسان ضررشو جبران کنه بعدم بریم رو نوسان.
دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد
نظر