نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

سلام و صبح به خیر.
    قیمت‌های جهانی رشد خاصی نداشتند ولی فملی صف عالی‌ای دارد که خوب هم عرضه می‌شود. حقیقی‌ها اول‌صبحی ۱۳۳ میلیارد ریال پول وارد فملی کرده‌اند!!!!
    فملی: /.:blinksmiley.:/ حقیقی:/:.coolsmiley02:./ من: :-/
    در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    خودرویی‌ها هم همچنان استقبال می‌شوند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کمبوجیه
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 498

زامیاد نقش لیدری رادر گروه خودرو بعهده گرفته.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

فولادی‌ها و سنگ‌آهنی‌ها به شدت مورد استقبال حقیقی‌ها قرار گرفته و دارند مثبت‌های عالی ثبت می‌کنند.
        در کالاهای جهانی که به این شدت چیزی ندیدیم... احتمالا موضوع بحث نرخ ارز باید باشد. (که بنده اخبار را چند روزی است پیگیری نکرده‌ام.)
        البته پترویی‌ها فعلا چیز خاصی ثبت نکرده‌اند.

جالب است که در دیده‌بان سایت بورس من گروه فرآورده‌های نفتی وجود ندارند! احتمالا همه با هم بسته‌اند برای مجمع.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

با عرضه‌های شدید در خزامیا باد گروه خوابید! خودرویی‌ها دارند منفی‌های سنگین می‌شوند.
          پترویی‌ها همچنان متعادل.
          فلزی‌ها با فسرب و فملی و کاوه دارند می‌تازند. کگل و گروهش هم پشت سر اینها.

این دولت چیز هم آخر معلوم نشد دلار را می‌خواهد دقیقا چه کند... /:.nono.:/ یکجا در اخبار خواندم چهار نرخی! /.:blinksmiley.:/
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• کمبوجیه
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 498

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            فولادی‌ها و سنگ‌آهنی‌ها به شدت مورد استقبال حقیقی‌ها قرار گرفته و دارند مثبت‌های عالی ثبت می‌کنند.
            در کالاهای جهانی که به این شدت چیزی ندیدیم... احتمالا موضوع بحث نرخ ارز باید باشد. (که بنده اخبار را چند روزی است پیگیری نکرده‌ام.)
            البته پترویی‌ها فعلا چیز خاصی ثبت نکرده‌اند.
            باسلام
            قراره30درصد از ارزشان را با فروش ازاد صرف طرح توسعه هاشون بکنند

جالب است که در دیده‌بان سایت بورس من گروه فرآورده‌های نفتی وجود ندارند! احتمالا همه با هم بسته‌اند برای مجمع.

نظر

• کمبوجیه
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 498

قراره 30درصد ارزشان بانرخ ازاد صرف طرح توسعه هایشان بکنند

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در فهرستی که ما دنبال می‌کنیم:
                زنگان: در بیشترین قیمت دارد متعادل می‌شود. (جریانش چیست؟ نمی‌دانم.) (من بخش دوم دارایی‌ام را هم در زنگان دارم می‌فروشم.)
                دفارا: فروشنده در سقف عرضه کننده‌ی نیرومندی است. البته فعلا که پایین عرضه نکرده. حقیقی‌های خریدار هم با صبر دارند نگاه می‌کنند ببینند حقوقی چه کاره است و خودشان چه کاره هستند. (من مقداری خرید داشته‌ام در دفارا)
                بکاب: همچنان مردد است... برای ادامه‌ی افت یا آغاز رشد. بازیگر خریدار ندارد. اگر داشت اینجا خوب می‌شد و خودش را نشان می‌داد... چون اینجا پس از یک افت شدید قشنگ بازارش متعادل شده.
                شسینا: همچنان منتظر بازیگر است که اقدامی کند. فروشنده‌ای ندارد.
                فسلیر: خریدار ندارد.
                کپشیر هم همچنان منتظر است.
                کمنگنز هم همچنان منتظر است.
                پرداخت در ۷۴۰۰ ریال عرضه می‌شود که گمان کنم دیگر همین‌جاها خوب باشد.
                کاما مانند گروهش برگشته.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
                  قراره 30درصد ارزشان بانرخ ازاد صرف طرح توسعه هایشان بکنند

سلام و سپاس.
                  این موارد به شدت فسادزا است.
                  از فردا قیمت پیچ و مهره و پیچ‌گوشتی در بازار کاهش می‌یابد... تهش را می‌گیری می‌بینی از شبکه‌ی طرح توسعه‌ی اینها دارد به بازار عرضه می‌شود...
                  خدا آخر عاقبت همه‌مان را با این تصمیمات لحظه‌ای که رویش کار نشده ختم به خیر کند...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خزامیا متعادل و منفی است. خودرویی‌ها هم منفی‌های شدیدی دارند می‌گیرند. تنها صف خرید ورنا است که پا برجا است. و البته در آن هم حقوقی ۳ میلیارد ریال فروخته.
                    فلزی‌ها همچنان عالی عالی عالی.
                    در شسپا هم حمله آغاز شد. حقیقی صف خرید ۷ میلیونی چیده و حقوقی ۲۰۰ هزارتا فروخته.
                    در کمنگنز هم صف خرید چیده شد.... یک مقدار باید نگاه کنیم و بررسی‌اش کنیم. احتمالا عالی است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خریدهای نیرومند حقیقی

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

فروش‌های نیرومند حقیقی

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

به فهرست بالا آپ و فن‌آوا را هم بیافزایید.
                          همچنین به خریداران نیرومند وسپه را هم بیافزایید.
                          خاذین واقعا جالب شده... احساس می‌کنم یک مدیر گروه تلگرامی دارد به اعضایش می‌اندازد! ۱۳ میلیارد ریال امروز دست کم فروخته. این نماد واقعا خاص و تعجب برانگیز است. اگر از فردا دوباره صف خرید شود تعجب من هم بیشتر خواهد شد.
                          فخوز و ارفع حالشان گرفته شد... نتوانستند خودشان را حفظ کنند... البته همچنان پرچم توسط فملی بالا است... ولی فملی هم ذاتا نمادی نیست که صف خرید داشته باشد... ببینیم فردا چه می‌کند.

ارزش بورس تا اکنون: ۶۱۵۰ میلیارد ریال!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فروشهای سنگین حقوقی

خریدهای سنگین حقوقی

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پیام ناظر

بازگشايي نمادهاي معاملاتي (وپست)،(وبصادر)،(وتجارت)

11:18:28 1397/04/31

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت هاي پست بانك ايران(وپست)،بانك صادرات ايران(وبصادر)و بانك تجارت(وتجارت)با توجه به لغو برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه با محدوديت نوسان قيمت آماده انجام معامله مي باشند،همچنين ادامه معاملات در نماد مذكور در دامنه مجاز نسبت به قيمت مرجع<<قيمت كشف شده در حراج>>امكان پذير است .مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

پیام ناظر

بازگشايي نمادهاي معاملاتي(آسيا)،(سصفها)،(فولاژ)،(لابسا)،(وخاور)

10:41:49 1397/04/31

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت هاي بيمه آسيا(آسيا)،سيمان اصفهان(سصفها)،فولاد آلياژي ايران(فولاژ)،آبسال(لابسا)،بانك خاورميانه(وخاور)پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج آماده انجام معامله مي باشند.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نمادهای در حال پیگیری:
                                دفارا: حقوقی ۱۲۰ هزارتا فروخت و انگار امروز فروش دیگری ندارد. با اینکه صف خرید کوچکی هم وجود دارد. (۱۵ هزارتا) ببینیم اگر فردا حقوقی نفروخت یا صف خرید دوباره ایجاد شد معنی‌اش ادامه‌ی روند است.
                                کمنگنز: خیلی خوب داد و ستد می‌شود. صف خرید نیست و در مثبت ۴ درصد خرید و فروش انجام می‌گیرد. ولی روان و خوب. حجم ۲/۷ میلیونی‌اش خیلی عالی است و اینکه حقوقی ۸۰۰ هزارتا فروخته می‌تواند هم بد تفسیر و شود هم خوب.
                                بکاب: با توجه به اینکه فروشنده‌اش کم شده خریدار یک مقدار جرات پیدا کرده و پایانی را بالای یک درصد مثبت آورده... اگر چند روز این گونه ادامه پیدا کند امکان دارد خریدار پیدایش شود.
                                شسینا: همچنان بدون خریدار و فروشنده. بازیگر دارد. و احتمال دارد همین‌جاها آغاز کند کارش را. (با توجه به نبود فروشنده) نموداری جای بسیار خاصی است که می‌تواند عالی باشد. (اگر هم حمایتش را بشکند که... می‌شود افتضاح!)

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X