نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

در بین نمادهای نسبتا خوب بازار پایه لخانه منفی است. منفی دو و نیم درصد. (نیم درصد منفی پایانی‌اش است. در حقیقت منفی دو فردا است اکنون.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

به به آقا محمد حسین خان بازار
      دیگر داشتم ناامید می گشتم که آخرش چاه را کنده ای و با کله در آن فرو رفته ای و زن گرفته ای.خدا را شکر می بینم هنوز فابریک و بدون صافکاری و نقاشی می باشی.خوب کردی برگشتی.اگر تا چهل سالگی سعیت را بکنی که زن نگیری بعدش دیگر نمی گیری و یک عمر برای شادی روح من مبلغی از سود سهامت را به حساب موسسه محک واریز می نمایی.در هر حال بازگشتت را به خودم و انجمن و خودت تبریک عرض می نمایم.من هم هنوز نمرده ام و اینجا همچون خاری در چشم زالوصفتان و بد نیتان و بد ذاتان می باشم.
      صد هزار تا معوج و زالوصفت به فدات
      با تشکر
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

وپارس افزایش سرمایه‌اش به تایید حسابرس رسید
        https://www.codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=WQQQaQQQKjJTCfhVoa6AI03 eQWXA%3D%3D&rt=3&let=56&ct=0&ft=-1
        از مبلغ 23,760,000,000,000ریال به مبلغ 161,560,942,877,610ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها.

==========================================
        پی‌نوشت:
        در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
        به به آقا محمد حسین خان بازار

قلی عزیز، پاسختان را در جستار ازدواج قرار دادم. @};-
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام و صبح به خیر.

در نماد لخانه همین‌جور در کف عرضه می‌شود و برداشته می‌شود.
          وهنر شش میلیون تقاضا. فعلا بدون عرضه. احتمالا هر روز شرکت بیمه‌ی رازی در این نماد یک میلیون عرضه کند. کلا ۵۰ میلیون سهم دارد.
          دو تا نماد دیوانه و رو به بالا: چکاپا و فاذر. چرا دیوانه؟ برای اینکه یک روز مثبت کامل و صف هستند فردایش ولی روی صفر تابلو یا منفی آغاز می‌کنند. یک روز بهترین بازار یک روز بدترین.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
            ستاره دار(6)
            • Mar 2013
            • 639

جناب mhjboursy محمد حسین عزیز

از اینکه به درخواست و تقاضاهای دوستان جواب مثبت دادید و برگشتید بی نهایت سپاس گذاریم ...

بورسی بدون شما یه چیزی کم دشات واقعا ...

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
              جناب mhjboursy محمد حسین عزیز

از اینکه به درخواست و تقاضاهای دوستان جواب مثبت دادید و برگشتید بی نهایت سپاس گذاریم ...

بورسی بدون شما یه چیزی کم دشات واقعا ...
              سلام.
              بسیار سپاسگزارم. خیلی خیلی متشکرم. هم شما و هم دیگر دوستان واقعا لطف دارید.???
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بازار فردا دارد منفی می‌شود حواس‌ها جمع.
                ==========================
                ویرایش‌های جدید:

خساپا به عنوان نمونه آمد روی منفی سه فردا.
                یکباره خیلی منفی شد.
                البته این هم مانند منفی‌های دیگر احتمالا موقت (به قول دوستمان مشقی) است.
                یک سری نمادها مخصوص این بازارهای خراب هستند. مثلا فاسمین و خلنت. اینها بازار که خراب می‌شوند درست می‌شوند و بازار که درست می‌شود خراب می‌شوند. در خلنت گمان کنم قصد بازیگر اصلا همین است.
                به جز این نمادها، بازار دو گروه می‌شود: یک گروه نمادهای پیشرو که باز در این بازار بد هم مثبت‌تر هستند. و نمادهای ضعیف که در این بازار بد هم باز منفی‌تر هستند. (اگر می‌دانیم افت بازار موقت و نیم‌روزه است و نماد قوی تغییری در آن روی نداده... خوب!؟ شاید یک فرصت خرید پیش آمده!)
                فاذر منفی‌تر از منفی پنج فردا:
                دیوانه.
                از بازار پایه‌ای‌ها تابا صفش داده شد و حتی روی صفر تابلو هم داد و ستد شد. (تابا را من نگاه می‌کردم پی روی ای و زیان/سود انباشته‌اش خوب بود.)
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2019/10/01, 11:43.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بجهرم ۹ میلیون صفش داده شد!
                  فردا هر کسی دوست دارد احتمالا بتواند سرخطی بخرد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بجهرم هر کسی می‌خواهد همین اکنون می‌تواند بردارد.
                    ==================
                    ویرایش:
                    خساپا هم از مثبت پنج به صفر آمد. همین اکنون منفی چهار-پنج فردا می‌توان خرید. البته چند روزی است که حقیقی در این نماد می‌فروشد. (هرچند حقوقی همچنان می‌خرد.)
                    ==================
                    چکاپای دیوانه هم منفی پنج فردا داد و ستد می‌شود.
                    ==================
                    بجهرم من خودم سفارش گذاشتم ولی دیر شد. اکنون میانه‌ی صف هستم. حقوقی هم دیگر عرضه نکرد. ولی احتمالا فردا به آسانی بتوان خرید کرد. شاید حتی روی صفر تابلو. زمان مناسبی هم هست که برویم بنیادی‌اش را نگاه بیاندازیم.
                    ==================
                    این‌جوری بخوانیم: سهامدار عمده‌ی بجهرم ۲۸۰ میلیارد ریال از پول‌های اکبر آقا (پول‌های تازه وارد شده به بورس) را دود کرد برد هوا!
                    ??
                    ==================
                    وایرا هم در بازار پایه خیلی خوب است که یک رنج منفی شش درصدی در آن کشیدند.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2019/10/01, 12:31.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4718

به نظر من منفی بازار و هجوم برای فروش علاوه بر نیاز بازار به اصلاح ، احتمالا تا حدودی متاثر از صحبتهای آقای روحانی در مورد برگشت آمریکا به مذاکرات 5+1 است اما واقعیت اینه که تا آمریکا بخواهد برگردد و شرایط به قبل برگردد خیلی زمان خواهد برد . اما اگر برگردد ممکنه خیلی از معادلات تغیییر نماید من الجمله نرخ ارز و کلیه بازارها!

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

چه بازار خونینی بشود فردا...
                        افرادی که کوتاه مدت کار می‌کنند همین یک ساعت زمان داشتند تصمیم گیری کنند.
                        که آیا این منفی (منفی فردا) پایان رشد کوتاه‌مدت و یا میان‌مدت بورس است یا اینکه بازار همین فردا خودش را جمع می‌کند؟

اگر قرار بر جمع کردن باشد فردا بهترین فرصت خرید است. بهترین نمادها به زیر کشیده می‌شوند (دقیقا مانند شاخه‌ای از یک درخت پر میوه که می‌آید پایین) تا تو هر چقدر دوست داری از بهترین‌های بازار انتخاب کنی و برداری.
                        اگر قرار بر ریختن باشد همین ساعت ۱۱ تا ۱۲ - ۱۲:۳۰ امروز و یا حتی بخشی از فردا بهترین زمان برای فروش بود/هست. که در بروی.

با پول اکبر آقا ها (تازه‌واردین به بورس) به نگر می‌آید فعلا باز هم روند افزایشی ادامه داشته باشد. (بحث‌های سیاسی و موضوعات دیگر همه زیر این بحث قرار می‌گیرند. این دست برتر در بررسی‌های (تحلیل‌های) ماست. این افق بالاتر است. نخست باید این بررسی شود.) از سوی دیگر حقوقی‌های بدذات همیشگی را داریم. که... بدترینشان هم گویا در بجهرم ظهور کرده. اینها اگر چند روز بتوانند بازار را شدید قرمز کنند احتمالا رای اکبر آقا را هم بر می‌گردانند.(تمام اینها برای کوتاه مدت و میان‌مدت است. یعنی اینکه یک موج چهار داشته باشیم یا نه؟ و اگر داشته باشیم طول و عرضش در نمودار چقدر است. در بلند مدت همچنان امیدوار به یک موج پنج بــــــــــــــــــزرگــــــــ هستیم. موجی که یک‌اش ۱۳۹۷/۷/۷ پایان یافت و مثلا سه‌اش همین‌ هفته‌ها تمام شود.)

حالا تا فردا فرصت هست. ببینیم عرضه‌ی حقوقی‌ها در نمادهای مختلف چگونه بوده. خریدهای حقیقی‌ها را ببینیم. نمادهای مطرح را ببینیم به مقاومت خورده‌اند یا نه؟ داده‌های شاخص که ساعت ۱۹ (در TseClient) به‌روز می‌شود را ببینیم... در نهایت جمع‌بندی کنیم ببینیم بازار چگونه است و چگونه خواهد بود در کوتاه مدت.
                        من یک مقدار خوش‌بینم. احتمالا یک منفی بسیار کوتاه‌مدت خواهد بود و دوباره اکبرآقا دهان حقوقی‌های بفروش عزیز را ؟؟؟ با پول‌هایش شیرین می‌کند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

یه چیز خنده دار و مسخره.....
                          ببینید منفی شدن ناگهانی بازار بخاطر چی بود.
                          خود نویسنده روزنامه دنیای اقتصاد تعجب کرده!!!
                          همایون دارابی : تشدید عرضه ها در اکثر نمادها و گروه ها با بهانۀ عجیب و خنده دار و غیر منطقی تطابق تقویمی امروز با شروع ریزش بازار در سال گذشته...????

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                            یه چیز خنده دار و مسخره.....
                            ببینید منفی شدن ناگهانی بازار بخاطر چی بود.
                            خود نویسنده روزنامه دنیای اقتصاد تعجب کرده!!!
                            همایون دارابی : تشدید عرضه ها در اکثر نمادها و گروه ها با بهانۀ عجیب و خنده دار و غیر منطقی تطابق تقویمی امروز با شروع ریزش بازار در سال گذشته...������������������������
                            سلام.
                            البته این که می‌گوید... در باطنش ممکن است یک حرفی داشته باشد...
                            پارسال اگر اشتباه نکنم یک عده کارگزاری‌ها و افراد وابسته به سازمان بورس و (درست یادم نمی‌آید) خواجه نصیری و اینها بودند بورس را خراب کردند و بردند در موج دوم... (من حافظه‌ام زیاد قوی نیست.)
                            بعید نیست آن «هفتِ هفتِ نود و هفت» را یک جور کد رمز گرفته باشند. و اکنون هم امسال باز دوباره با همان کد رمز بخواهند یک غلطی بکنند. و این آقای دارابی هم سخنگویشان است.

اینجا یک چیزی پیدا کردم:
                            (تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۰۴)
                            http://boursepress.ir/news/98752/%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%D9%86%D8%B5%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D 9%86-%D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• rezasatari
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 551

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              بازار فردا دارد منفی می‌شود حواس‌ها جمع.
                              ویرایش‌های جدید:

خساپا به عنوان نمونه آمد روی منفی سه فردا.
                              یکباره خیلی منفی شد.
                              البته این هم مانند منفی‌های دیگر احتمالا موقت (به قول دوستمان مشقی) است.
                              یک سری نمادها مخصوص این بازارهای خراب هستند. مثلا فاسمین و خلنت. اینها بازار که خراب می‌شوند درست می‌شوند و بازار که درست می‌شود خراب می‌شوند. در خلنت گمان کنم قصد بازیگر اصلا همین است.
                              به جز این نمادها، بازار دو گروه می‌شود: یک گروه نمادهای پیشرو که باز در این بازار بد هم مثبت‌تر هستند. و نمادهای ضعیف که در این بازار بد هم باز منفی‌تر هستند. (اگر می‌دانیم افت بازار موقت و نیم‌روزه است و نماد قوی تغییری در آن روی نداده... خوب!؟ شاید یک فرصت خرید پیش آمده!)
                              فاذر منفی‌تر از منفی پنج فردا:
                              دیوانه.
                              از بازار پایه‌ای‌ها تابا صفش داده شد و حتی روی صفر تابلو هم داد و ستد شد. (تابا را من نگاه می‌کردم پی روی ای و زیان/سود انباشته‌اش خوب بود.)
                              سلام ممنون از توضيات شما جناب اقا مجتبي بورسي من دو هفتس خلنت رو دارم و ديگه فكر كنم ماهي به دمش رسيده ميخاسم نظرتونو در باره پدرخش هم بدونم كه ايا با توجه به حجم مبنا كم و كوچيك بودنش شرايط خلنت رو داره يا نه ممنون از راهنماييتون

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                                سلام ممنون از توضيات شما جناب اقا مجتبي بورسي من دو هفتس خلنت رو دارم و ديگه فكر كنم ماهي به دمش رسيده ميخاسم نظرتونو در باره پدرخش هم بدونم كه ايا با توجه به حجم مبنا كم و كوچيك بودنش شرايط خلنت رو داره يا نه ممنون از راهنماييتون
                                سلام. (محمد حسین هستم.)
                                در مورد خلنت دو احتمال وجود دارد: یا اینکه بازیگر اینجا دارد جمع می‌کند که بکشد بالا. یا اینکه قبلا همان که برده بالا دارد اینجا یواش یواش خالی می‌کند و از این جو عالی بازار و به خصوص گروه خودرویی دارد استفاده می‌کند که بتواند کامل خالی کند و سود چند صد درصدی خودش را ذخیره کند.
                                حالا این که گفتم ممکن است (در یک سناریو) بخواهند خالی کنند حتما دلیل بر افت قیمتی نیست! ای بسا اجازه بدهند به نماد که مثبت خوب بخورد و به واسطه‌ی صف‌های خرید پشت سر هم بخواهند یواش یواش خالی کنند. باید دید این سناریو درست است یا نه؟ و اگر سناریو درست است چگونه می‌خواهند خالی کنند.
                                نکته‌ی دیگر که در خلنت وجود دارد وجود ای پی اس (بر خلاف بسیاری از هم‌گروهی‌ها) و سهامداران حقوقی (آن هم با درصد بسیار زیاد - یعنی شناوری بسیار کم) است.
                                نکته‌ی دیگر خلنت وجود نمودار بسیار ویژه‌ی آن است. از هر ور بشکند قشنگ یک الگوی زیبا می‌سازد. چه برای افت و چه برای رشد.
                                نکته‌ی دیگر خلنت رشد بسیار زیادش می‌باشد. دفعه‌ی گذشته چند صد درصد (گمان کنم هزار درصد) رشدش داده‌اند! این اوضاع را خیلی خطرناک می‌کند.
                                ===============
                                پدرخش هم کماکان همین است. (رشد از سال ۹۷ هزار و دویست درصد.)
                                البته در پدرخش حقوقی یک مقدار فروشنده است. (در گذشته هم حقوقی می‌فروخته... که یکی در میان یک بار با فروش حقوقی قیمت بالا می‌رفته و یک بار پایین! ?)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X