کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هموزن:
104,364
(دارد به صفر تابلو میرسد)
(فراموش نکنیم که اینها روی پایانی کار میکنند نه آخرین. پس در حقیقت احتمالا اکنون مثبت باشیم!)
============ دلار هم انگار همان ۱۳۵۰۰۰ ریال.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ای وای... درهآور را یک نفر پرسیده بودند... یادم رفت...
درهآور برایش ۳۵۰۰۰ ریال و واکنشش نسبت به آن مهم است.
پای تابلو بنشینید. اگر جنگ 35000 ریال را احساس کردید خریدار کامل برد، بمانید و اگر احساس کردید نمیتوانند از پس عرضهکنندهها بر بیایند بفروشید.
فردا احتمالا با این عدد درگیر میشود.
احتمالا از پساش بر بیاید!
اگر فردا یادم بیاندازید (ساعت ۱۱) دوباره به آن نگاه میکنم.
یا علی.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ای وای... درهآور را یک نفر پرسیده بودند... یادم رفت...
درهآور برایش ۳۵۰۰۰ ریال و واکنشش نسبت به آن مهم است.
پای تابلو بنشینید. اگر جنگ 35000 ریال را احساس کردید خریدار کامل برد، بمانید و اگر احساس کردید نمیتوانند از پس عرضهکنندهها بر بیایند بفروشید.
فردا احتمالا با این عدد درگیر میشود.
احتمالا از پساش بر بیاید!
اگر فردا یادم بیاندازید (ساعت ۱۱) دوباره به آن نگاه میکنم.
یا علی.
اگر به من بگند 100 درصد دیگه ازینجا میده باز حاضر نیستم سهم بادکنکی با pe 65 بخرم.. مخصوصا تو این بازار.. بهتره این سهما رو کلا نگاه هم نکنیم..البته این نظر بنده هست
اگر به من بگند 100 درصد دیگه ازینجا میده باز حاضر نیستم سهم بادکنکی با pe 65 بخرم.. مخصوصا تو این بازار.. بهتره این سهما رو کلا نگاه هم نکنیم..البته این نظر بنده هست
من چند روز پیش وارد این سهم شدم. و با ده درصد ضرر فروختمش.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من چند روز پیش وارد این سهم شدم. و با ده درصد ضرر فروختمش.
اگه میخوای وارد این سهم ها بشی باید تسلط خوب به تابلو خوانی پیدا کرده باشی.. واسه همین من نظری به غنوش و قشیر نداشتم.. همش خالی کردن بود به جای جمع کردن..
البته به شپلی هم کلا نظری ندارم ولی گاهی میره بالا :دی هنوز نفهمیدم بازیگر داره یا همینجوریه بالا پایین رفتنش
اگه میخوای وارد این سهم ها بشی باید تسلط خوب به تابلو خوانی پیدا کرده باشی.. واسه همین من نظری به غنوش و قشیر نداشتم.. همش خالی کردن بود به جای جمع کردن..
البته به شپلی هم کلا نظری ندارم ولی گاهی میره بالا :دی هنوز نفهمیدم بازیگر داره یا همینجوریه بالا پایین رفتنش
جناب ali-nostro دتوزیع و چیکار کنیم؟؟؟
هر سهمی هر سهمی هر سهمی و فروختم از فرداش شروع کرده مثبت 5 خوردن.
تو فکرم بفروشمش اما می ترسم. مبلغ زیادی از پولم هم ریختم توش.
اصلا از اول ورودم به چنین سهمی اشتباه محض بود.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من با خودم قرار گزاشتم که تا سهمی بهم 15 درصد نده ازش خارح نشم.. با دتوزیع میمونم..شده تا اخر سال..یه مقدار سهمم تو ثپردیس هست..با اون نوسان میگیرم.
دتوزیع فقط 5 درصد با سقفش فاصله داره..حیفه فروشش.پیشنهاد من اینه تا 15 دی با سهم بمون..
..
سال پیش جناب بابک 52 سهم وسکاب و معرفی کردن..سهم سنگینی بود مثل دتوزیع.. من باهاش موندم و 20 درصد هم سود کردم و فروختم. بعد سهم و جابجا کردم تو سهم ها..الان میبینم اگه تو همون وسکاب مونده بودم و صبر کرده بودم با پول سود بهتری میکردم..
در خصوص اینکه هر سهمی میفروشید بالا میره.
یکی از ابعاد روانشناسی شناسایی کف بازار از نظر توماس بولکوفسکی:
● دیگر خسته شدهاید! باید همهچیز را بفروشید
اگر از عملکرد سبد سهام احساس انزجار میکنید و شروع به فروش همهچیز میکنید، احتمالاً یک یا دو هفته با کف قیمتها فاصلهدارید. چرا؟ زیرا دیگران نیز احساس مشابهی دارند. وقتیکه همه تصمیم به فروش میگیرند، قیمتها ریزشی سنگین خواهد داشت و اغلب شاخص صدها واحد در حجم معاملات بالا نزول میکند. زمانی که فشار فروش سبک میشود، تقاضای خرید سر میرسد و قیمت رو به بالا حرکت میکند، کف را ترک و بازار کاهشی پشت سر گذاشته میشود.
مشکل زمانی است که میدانید در نزدیکی کف قرار دارید، بهطوریکه تصمیم به نگهداری سهام خود میگیرید. دیگران نیز احساسی مشابه دارند، بهطوریکه «همهچیز را حالا بفروش!» کنار میرود و بازار 500 واحد دیگر در یک جلسه سقوط نمیکند، اما همچنان هرروز میلغزد؛ بنابراین یا در نزدیکی کف میفروشید یا نگه میدارید و صعود زیان خود را تماشا میکنید. شما نمیتوانید برنده شوید.
نظر