نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

پتروشیمی‌ها هم از امروز انگار آغاز کردند به خودی‌نشان‌دادن...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

صف فروش کیسون را دارند بر می‌دارند.

خیلی از صف فروش‌ها امروز برداشته شد...

یک دست از صف فروش‌ها حتی امروز صف خرید هم شد!

نوسان و بازی این یک مدت زیاد داریم...

ویرایش: جالب است یک باره کیسون تا صفر تابلو پرید بالا...
          ویرایش: از این نماد ندارم. + نمودارش را یک نگاه انداختم... اگر امروز حجم بالای ۳۵-۴۵ میلیون بخورد بازی‌اش جالب می‌شود.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سهم دوست
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 161

شپدیس، درصد خرید حقوقی حدود 70% است. این چند وقت هم حقوقی خوب خریده. حالا چه خبر توش هست خدا می دونه.
            [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• سهم دوست
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 161

فملی را مردم در +4 پس فردا می خرند
              [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• aminian
                كاربر فعال
                • Oct 2012
                • 663

احساس میکنم اختلاف شاخص هموزن و کل داره کم میشه
                باید شیفت از گروههای بزرگتر به کوچکتر رو حتما بررسی کنیم دقیق
                این شیفت آهسته صورت میگیره
                اگه دوستان هم نظری دارن بیان کنن استفاده کنیم

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ایران خودرو : عرضه فوق العاده شدید ولی همچنان صف خرید.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خودرو:

(پی‌نوشت: پیش‌تر گفته‌بودیم با خبر فروش وپارس ممکن است یک مقدار خالی کنند. طبق روند سال‌های گذشته.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بیمه‌ای‌ها هم از امروز دارند یک خودی نشان می‌دهند.
                        ماشین‌آلات نیز.
                        زراعت نیز.
                        نمودار این سه تا باید بررسی شود.
                        (گروه‌های نسبتا سبزتر بازار: بیمه - بانک - انبوه‌سازی - شیمیایی - خودرو - ماشین‌آلات - زراعت)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• ع-خاکسار قیری
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 424

بقول یکی از دوستان سهامی که انتظار داری اصلاح کند میرود ادامه صعود و سهامی که انتظار صعود داری میرود ادامه اصلاح!!
                          و با هیچ تحلیلی هم سازگار نیست به این پدیده میگن سفته بازی روحانی در بورس............!!!!!!!!!
                          ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                          تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• aminian
                            كاربر فعال
                            • Oct 2012
                            • 663

در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post
                            بقول یکی از دوستان سهامی که انتظار داری اصلاح کند میرود ادامه صعود و سهامی که انتظار صعود داری میرود ادامه اصلاح!!
                            و با هیچ تحلیلی هم سازگار نیست به این پدیده میگن سفته بازی روحانی در بورس............!!!!!!!!!

دقیقا
                            همینه که شما گفتین
                            اینرسی رو اگه یادتون باشه میگفتن تمایل اجسام برا حفظ حالت قبلی خوده
                            حالا هم هر مثبتی ادامه داره
                            با هرچی آماتوره صحبت میکنم سبدشونو با سهام بزرگ بستن ولی با سابقه ها ، سبدشون متنوعتره و باعث شده عقب بیقتن

نظر

• rezasatari
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 555

در اصل توسط aminian پست شده است View Post

دقیقا
                              همینه که شما گفتین
                              اینرسی رو اگه یادتون باشه میگفتن تمایل اجسام برا حفظ حالت قبلی خوده
                              حالا هم هر مثبتی ادامه داره
                              با هرچی آماتوره صحبت میکنم سبدشونو با سهام بزرگ بستن ولی با سابقه ها ، سبدشون متنوعتره و باعث شده عقب بیقتن
                              بنده خودم تو بورس با سابقه هستم و همين ركب رو خوردم اما بورس به سابقه نيست به پايبندي به اصوله اوليه اش هست اصل بازار سرمايه در تمام دنيا اينه كه با روند دوست باش و در جهت مخالف روند تريد نكن درست ما باسابقه ها برعكسش عمل ميكنيم الان 3ماهه روند بازار داره داد ميزنه و ميگه پول تو سه گروه خودرو و پالايش و بانكه حالا من دارم تو صنعت دارو خودمو ميكشم گرم گرم قرص رو حساب ميكنم يا قاشق قاشق شكر و دونه دونه بيسكوييت و سي سي سي سي شير اما تازه كار چن روز ميره توصف شپنا و زامياد و صادرات بعد يه ماه صدرصد سود ميكنه بنظرم اساتيد بايد نگاهشونو عوض كنن ماكه شاگرد تنبل ته كلاسيم هم همينطور

نظر

• سهم دوست
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 161

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                                بنده خودم تو بورس با سابقه هستم و همين ركب رو خوردم اما بورس به سابقه نيست به پايبندي به اصوله اوليه اش هست اصل بازار سرمايه در تمام دنيا اينه كه با روند دوست باش و در جهت مخالف روند تريد نكن درست ما باسابقه ها برعكسش عمل ميكنيم الان 3ماهه روند بازار داره داد ميزنه و ميگه پول تو سه گروه خودرو و پالايش و بانكه حالا من دارم تو صنعت دارو خودمو ميكشم گرم گرم قرص رو حساب ميكنم يا قاشق قاشق شكر و دونه دونه بيسكوييت و سي سي سي سي شير اما تازه كار چن روز ميره توصف شپنا و زامياد و صادرات بعد يه ماه صدرصد سود ميكنه بنظرم اساتيد بايد نگاهشونو عوض كنن ماكه شاگرد تنبل ته كلاسيم هم همينطور
                                دقیقا مهم تشخیص روند است. من خودم سال 92 که فملی با حضور قلعه بانی داشت همه سهامدارها را خوشبخت می کرد دنبال سهم باد نشده بودم. بعد که بازار اصلاح را شروع کرد اتفاقا کسانی که توی سهم های باد شده اون وقت بودند با 10 تا 15 درصد ضرر اومدند بیرون و ما تا کلی وقت منتظر بودیم یکی سهممون را بخره.
                                دوستانی که منتظر هستند با اصلاح شاخص سازها سهمهای اونها رشد کنه به نظر در اشتباه هستند چون الان موج افراد عادی است و نه حرفه ای و در زمان اصلاح دیگه نه حقوقی از ما سهم می خره نه مردم عادی. پس باید موج را سوار بود و سریع بیایی بیرون چون الان کسی به دیده 2 سال دیگه سهم نمی خره تو این قیمت ها . تقریبا هیچ سهمی را !!!

نظر

در حال کار...
                                X