کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ویرایش: جالب است یک باره کیسون تا صفر تابلو پرید بالا...
ویرایش: از این نماد ندارم. + نمودارش را یک نگاه انداختم... اگر امروز حجم بالای ۳۵-۴۵ میلیون بخورد بازیاش جالب میشود.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
احساس میکنم اختلاف شاخص هموزن و کل داره کم میشه
باید شیفت از گروههای بزرگتر به کوچکتر رو حتما بررسی کنیم دقیق
این شیفت آهسته صورت میگیره
اگه دوستان هم نظری دارن بیان کنن استفاده کنیم
بیمهایها هم از امروز دارند یک خودی نشان میدهند.
ماشینآلات نیز.
زراعت نیز.
نمودار این سه تا باید بررسی شود.
(گروههای نسبتا سبزتر بازار: بیمه - بانک - انبوهسازی - شیمیایی - خودرو - ماشینآلات - زراعت)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
بقول یکی از دوستان سهامی که انتظار داری اصلاح کند میرود ادامه صعود و سهامی که انتظار صعود داری میرود ادامه اصلاح!!
و با هیچ تحلیلی هم سازگار نیست به این پدیده میگن سفته بازی روحانی در بورس............!!!!!!!!!
ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد
بقول یکی از دوستان سهامی که انتظار داری اصلاح کند میرود ادامه صعود و سهامی که انتظار صعود داری میرود ادامه اصلاح!!
و با هیچ تحلیلی هم سازگار نیست به این پدیده میگن سفته بازی روحانی در بورس............!!!!!!!!!
دقیقا
همینه که شما گفتین
اینرسی رو اگه یادتون باشه میگفتن تمایل اجسام برا حفظ حالت قبلی خوده
حالا هم هر مثبتی ادامه داره
با هرچی آماتوره صحبت میکنم سبدشونو با سهام بزرگ بستن ولی با سابقه ها ، سبدشون متنوعتره و باعث شده عقب بیقتن
دقیقا
همینه که شما گفتین
اینرسی رو اگه یادتون باشه میگفتن تمایل اجسام برا حفظ حالت قبلی خوده
حالا هم هر مثبتی ادامه داره
با هرچی آماتوره صحبت میکنم سبدشونو با سهام بزرگ بستن ولی با سابقه ها ، سبدشون متنوعتره و باعث شده عقب بیقتن
بنده خودم تو بورس با سابقه هستم و همين ركب رو خوردم اما بورس به سابقه نيست به پايبندي به اصوله اوليه اش هست اصل بازار سرمايه در تمام دنيا اينه كه با روند دوست باش و در جهت مخالف روند تريد نكن درست ما باسابقه ها برعكسش عمل ميكنيم الان 3ماهه روند بازار داره داد ميزنه و ميگه پول تو سه گروه خودرو و پالايش و بانكه حالا من دارم تو صنعت دارو خودمو ميكشم گرم گرم قرص رو حساب ميكنم يا قاشق قاشق شكر و دونه دونه بيسكوييت و سي سي سي سي شير اما تازه كار چن روز ميره توصف شپنا و زامياد و صادرات بعد يه ماه صدرصد سود ميكنه بنظرم اساتيد بايد نگاهشونو عوض كنن ماكه شاگرد تنبل ته كلاسيم هم همينطور
بنده خودم تو بورس با سابقه هستم و همين ركب رو خوردم اما بورس به سابقه نيست به پايبندي به اصوله اوليه اش هست اصل بازار سرمايه در تمام دنيا اينه كه با روند دوست باش و در جهت مخالف روند تريد نكن درست ما باسابقه ها برعكسش عمل ميكنيم الان 3ماهه روند بازار داره داد ميزنه و ميگه پول تو سه گروه خودرو و پالايش و بانكه حالا من دارم تو صنعت دارو خودمو ميكشم گرم گرم قرص رو حساب ميكنم يا قاشق قاشق شكر و دونه دونه بيسكوييت و سي سي سي سي شير اما تازه كار چن روز ميره توصف شپنا و زامياد و صادرات بعد يه ماه صدرصد سود ميكنه بنظرم اساتيد بايد نگاهشونو عوض كنن ماكه شاگرد تنبل ته كلاسيم هم همينطور
دقیقا مهم تشخیص روند است. من خودم سال 92 که فملی با حضور قلعه بانی داشت همه سهامدارها را خوشبخت می کرد دنبال سهم باد نشده بودم. بعد که بازار اصلاح را شروع کرد اتفاقا کسانی که توی سهم های باد شده اون وقت بودند با 10 تا 15 درصد ضرر اومدند بیرون و ما تا کلی وقت منتظر بودیم یکی سهممون را بخره.
دوستانی که منتظر هستند با اصلاح شاخص سازها سهمهای اونها رشد کنه به نظر در اشتباه هستند چون الان موج افراد عادی است و نه حرفه ای و در زمان اصلاح دیگه نه حقوقی از ما سهم می خره نه مردم عادی. پس باید موج را سوار بود و سریع بیایی بیرون چون الان کسی به دیده 2 سال دیگه سهم نمی خره تو این قیمت ها . تقریبا هیچ سهمی را !!!
[COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]
نظر