نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

پاسخ : نبض بازار...

میانگین سرانه خرید در صنایع

هر شخص حقیقی در نمادهای مربوط به هر صنعت چه مبلغی خرید یا فروش داشته است؟
    رتبه اول برای بازار دیروز 17 آذر 99 - مربوط به نمادهای صنعت کشاورزی است که هر شخص حقیقی به طور متوسط 2،033 و 654 میلیون ریال خرید و فروش داشته است.

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• عادل عطایی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 331

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        میانگین سرانه خرید در صنایع

هر شخص حقیقی در نمادهای مربوط به هر صنعت چه مبلغی خرید یا فروش داشته است؟
        رتبه اول برای بازار دیروز 17 آذر 99 - مربوط به نمادهای صنعت کشاورزی است که هر شخص حقیقی به طور متوسط 2،033 و 654 میلیون ریال خرید و فروش داشته است.

به نظر من این آمار کاملا اشتباهه. دیده بان گروه زراعت رو به ضمیمه می فرستم تا خودتون ملاحظه کنید. البته یه سری سهمای عرضه اولیه که سرانه فروش پایین دارن و تعداد فروشنده های خیلی زیاد دارن مثل زملارد حذف شده تو محاسبه آمار گروه که آمار واقعیتر باشه. به قول معروف نویزها رو حذف کردم.
        پ ن: سیمرغ تو اسکرین شات جا نشده..

آخرین ویرایش توسط عادل عطایی؛ 2020/12/08, 12:18.
        اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
          به نظر من این آمار کاملا اشتباهه. دیده بان گروه زراعت رو به ضمیمه می فرستم تا خودتون ملاحظه کنید. البته یه سری سهمای عرضه اولیه که سرانه فروش پایین دارن و تعداد فروشنده های خیلی زیاد دارن مثل زملارد حذف شده تو محاسبه آمار گروه که آمار واقعیتر باشه. به قول معروف نویزها رو حذف کردم.
          پ ن: سیمرغ تو اسکرین شات جا نشده..
          سلام.
          این اشتباه احتمالا از سوی خود سازمان بورس است!!!!
          داده‌هایی که سازمان بورس می‌دهد واقعا جای تامل دارد.
          من نگاه می‌کردم می‌دیدم داده‌هایی که از یک برنامه‌ای که نوشته‌ام می‌گرفتم متفاوت بود با داده‌های Tsetmc! دقیق‌تر شدم دیدم داده‌های TseClient هم متفاوت است از داده‌های TseTmc!
          دقت کردم دیدم اصلا داده‌های کارگزاری‌‌ها هم متفاوت است از هر سه!
          بدتر از اینها؟ بدتر این که داده‌های اکسلی که می‌دهند هم انگار متفاوت است! (اکسلی که از tseTmc می‌گیریم.)
          در نهایت هم این که نگاه کردم دیدم در همان tseTmc گاهی موارد عجیبی دیده می‌شود که هر جا بگویی بهت می‌خندند! مثلا در آمار خود دیده بان بازار TseTmc گاهی حجم خرید حقیقی از حجم کل داد و ستدها بیشتر می‌شود! (این را دیگر کجای دلم بگذارم؟) (یعنی همین‌جور برنامه‌ام گیر کرده بود کار نمی‌کرد... هرچقدر اندیشیدم مشکل از کجاست نفهمیدم... آخر پی‌اش را که گرفتم دیدم داده‌ها از بیخ و بن مشکل دارند!)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• عادل عطایی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 331

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام.
            این اشتباه احتمالا از سوی خود سازمان بورس است!!!!
            داده‌هایی که سازمان بورس می‌دهد واقعا جای تامل دارد.
            من نگاه می‌کردم می‌دیدم داده‌هایی که از یک برنامه‌ای که نوشته‌ام می‌گرفتم متفاوت بود با داده‌های Tsetmc! دقیق‌تر شدم دیدم داده‌های TseClient هم متفاوت است از داده‌های TseTmc!
            دقت کردم دیدم اصلا داده‌های کارگزاری‌‌ها هم متفاوت است از هر سه!
            بدتر از اینها؟ بدتر این که داده‌های اکسلی که می‌دهند هم انگار متفاوت است! (اکسلی که از tseTmc می‌گیریم.)
            در نهایت هم این که نگاه کردم دیدم در همان tseTmc گاهی موارد عجیبی دیده می‌شود که هر جا بگویی بهت می‌خندند! مثلا در آمار خود دیده بان بازار TseTmc گاهی حجم خرید حقیقی از حجم کل داد و ستدها بیشتر می‌شود! (این را دیگر کجای دلم بگذارم؟) (یعنی همین‌جور برنامه‌ام گیر کرده بود کار نمی‌کرد... هرچقدر اندیشیدم مشکل از کجاست نفهمیدم... آخر پی‌اش را که گرفتم دیدم داده‌ها از بیخ و بن مشکل دارند!)
            حالا باز اینا خوبه چند روز پیش بود فملی تو تایم بازار حجمش یه چیز بود. تو سوابق یه چیز بود بعد داخل صفحه سوابق همون روز میشد باز یه چیز دیگه بود. ولی خیلی ها هم اشتباه دارن میزنن. مثلا سرانه گروه یا بازار رو میگیرن تک تک سرانه ی سهما رو جمع میکنن تقسیم بر تعداد سهم ها میکنن میگن سرانه بازار. خداییش دیگه این ربطی به سازمان نداره که. یه سهمی هست غگز هر وقت نگاهش کنی 3-4 نفر میلیاردی خریدن 3-4 نفرم میلیاردی فروختن. یه سهمی که 99 درصد معامله گرا تا اخر عمرشون نخواهند خرید یه تنه سرانه بازار رو 2 میلیون میذاره روش.
            آخرین ویرایش توسط عادل عطایی؛ 2020/12/08, 16:29.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حالا باز اینا خوبه چند روز پیش بود فملی تو تایم بازار حجمش یه چیز بود. تو سوابق یه چیز بود بعد داخل صفحه سوابق همون روز میشد باز یه چیز دیگه بود. ولی خیلی ها هم اشتباه دارن میزنن. مثلا سرانه گروه یا بازار رو میگیرن تک تک سرانه ی سهما رو جمع میکنن تقسیم بر تعداد سهم ها میکنن میگن سرانه بازار. خداییش دیگه این ربطی به سازمان نداره که. یه سهمی هست غگز هر وقت نگاهش کنی 3-4 نفر میلیاردی خریدن 3-4 نفرم میلیاردی فروختن. یه سهمی که 99 درصد معامله گرا تا اخر عمرشون نخواهند خرید یه تنه سرانه بازار رو 2 میلیون میذاره روش.
              خوب... شما اینها را چه کار می‌کنید؟ دستی جدا می‌کنید؟ یا میانگین وزنی‌ارزشی می‌گیرید؟ یا بازارهای جدا را جداگانه حساب می‌کنید (مثلا بازار پایه و بازار اصلی و ...)؟ یا چه؟
              چون دارم می‌اندیشم... می‌بینم که این غگز هم بالاخره نماد است دیگر... اگر (در گروه خودش) یک نفر آمده باشد میلیاردی به چند ده نفر فروخته باشد این «باید» تاثیر بگذارد (روی سرانه آن گروه). نه؟ (حالا نمی‌دانم گروهش چیست؟ شاید گروه‌بندی‌اش اشکال داشته باشد ولی اگر درست باشد باید تاثیرش داد. نه؟)
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• عادل عطایی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 331

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                خوب... شما اینها را چه کار می‌کنید؟ دستی جدا می‌کنید؟ یا میانگین وزنی‌ارزشی می‌گیرید؟ یا بازارهای جدا را جداگانه حساب می‌کنید (مثلا بازار پایه و بازار اصلی و ...)؟ یا چه؟
                چون دارم می‌اندیشم... می‌بینم که این غگز هم بالاخره نماد است دیگر... اگر (در گروه خودش) یک نفر آمده باشد میلیاردی به چند ده نفر فروخته باشد این «باید» تاثیر بگذارد (روی سرانه آن گروه). نه؟ (حالا نمی‌دانم گروهش چیست؟ شاید گروه‌بندی‌اش اشکال داشته باشد ولی اگر درست باشد باید تاثیرش داد. نه؟)
                ما سرانه ها رو میانگین وزنی ارزشی میگیریم. غگز و امثالش هم به اندازه وزنشون میان تو امار. نه بیشتر.
                سهمایی که تازه عرضه شدن رو با یه سری فرمول حذف میکنیم. ( مثلا تعداد فروشنده بیشتر از 10 هزار نفر و سرانه فروش زیر یک میلیون و ...) ولی تو حجم و ورودپول میاریم .فقط از سرانه ها حذفشون میکنیم. ضمن این که امار رو به هر دو روش ( با عرضه اولیه و بدون اونا) میذاریم.
                به هر حال باید توجه داشت هدف از این کارا صرفا به دست اوردن یه عدد نیست. هدف اینه که دست بقیه رو بخونی. هر موردی که این اصل رو خدشه دار میکنه باید برطرف شه.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ما سرانه ها رو میانگین وزنی ارزشی میگیریم. غگز و امثالش هم به اندازه وزنشون میان تو امار. نه بیشتر.
                  سهمایی که تازه عرضه شدن رو با یه سری فرمول حذف میکنیم. ( مثلا تعداد فروشنده بیشتر از 10 هزار نفر و سرانه فروش زیر یک میلیون و ...) ولی تو حجم و ورودپول میاریم .فقط از سرانه ها حذفشون میکنیم. ضمن این که امار رو به هر دو روش ( با عرضه اولیه و بدون اونا) میذاریم.
                  به هر حال باید توجه داشت هدف از این کارا صرفا به دست اوردن یه عدد نیست. هدف اینه که دست بقیه رو بخونی. هر موردی که این اصل رو خدشه دار میکنه باید برطرف شه.
                  عالی. (به ویژه این بخش آخر که نوشتید هدف از کار...)
                  (البته غیر وزن‌دار هم خوب است. مانند شاخص هم‌وزن که (در بسیاری از مواقع) بهتر از شاخص کل است!)
                  @};-
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• عادل عطایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 331

نمودار بلند مدتی ورود و خروج پول از بازار
                    در سال جاری یه بار چند روز قبل از ریزش اواخر اردیبهشت ، یه بار هم چند روز قبل از ریزش مرداد با نفوذ میانگین 5 روزه به زیر میانگین بیست روزه پشت بندش ریزش بازار رو دیدیم. یکی دو روز قبل از رشد اخیر هم میانگین 5 روزه اومد روی 20 روزه و 20 روزه هم اومدم روی میانگین 60 روزه و بعدش هم مثبتهای اخیر. حالا دوباره میانگین 5 روزه اومد زیر میانگین بیست روزه. به عنوان یه استراتژی خیلی جدید خودم هیجان دارم ببینم در ادامه چی میشه.
                    توجه داشته باشید این به هیچ عنوان سیگنال نیست. صرفا تست استراتژیه.
                    در بازارهای مالی هیچ چیز قطعی نیست.
                    صرفا شاخک هامون تیزتر از قبل باشه.
                    یکی از جاهایی که هرکی هر دروغی بگه مشخص میشه همین نمودار بلندمدتی ورود نقدینگی به کل بازار هست. در روزهای آینده دنبال میکنم ببینیم چی میشه.

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4924

باز شروع کردن به کوبیدن بورس اگر وافعا اقتصاددان هستید باید بدانی یکی از ابزارهای مهم کنترل تورم مالیات بر عایدی است چرا شما اقتصاددانها هیچ وقت به این ابزار بسیار موثر اشاره نمیکنید اقتصاددانی که از بازارهای مسکن طلا وکالا نوسانش را گرفته و حالا که بازارهای مسکن وطلا و وکالا در اوج قیمت است وخریدار واقعی وجود ندارد میخواهد پولش را در بانک با بالاترین سود سپرده کند تا بعد از 2الا 3سال بدون دردسر پولش با سود مرکب 2برابر شود وبعد که بازارهای موازی که با رکود ریزش کردن دوباره ان پول پر قدرت را از بانک حارج و وارد ان بازارها کند وباز تورم 200 الا 500 درصدی دیگر درست کند کاری که هر 3الا 4سال در ایران در خال تکرار است بالا بردن سود پول در این اقتصاد مریض مانند سم است اقتصاد ی که تولید کنند همین الان هم نمیتواند با سود 18 درصد تولید کند وکارخانه های دارند میخوابند

هدف بانک مرکزی باید کنترل تورم باشد/ حمایت پولی از بورس تورم را افزایش می‌دهد | خبرگزاری فارس

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

نظر

• عادل عطایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 331

وضعیت آخرین معاملات تا ساعت 11:00
                            نزدیک هزار میلیارد از سفارشات خرید مربوط به سه سهم بوعلی وکبهمن و چخزر میباشد.
                            خروج پول 475 میلیارد

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• عادل عطایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 331

نمودار بلند مدتی ورود و خروج پول از بازار
                                در سال جاری یه بار چند روز قبل از ریزش اواخر اردیبهشت ، یه بار هم چند روز قبل از ریزش مرداد با نفوذ میانگین 5 روزه به زیر میانگین بیست روزه پشت بندش ریزش بازار رو دیدیم. یکی دو روز قبل از رشد اخیر هم میانگین 5 روزه اومد روی 20 روزه و 20 روزه هم اومدم روی میانگین 60 روزه و بعدش هم مثبتهای اخیر. حالا دوباره میانگین 5 روزه اومد زیر میانگین بیست روزه. به عنوان یه استراتژی خیلی جدید خودم هیجان دارم ببینم در ادامه چی میشه.
                                توجه داشته باشید این به هیچ عنوان سیگنال نیست. صرفا تست استراتژیه.
                                در بازارهای مالی هیچ چیز قطعی نیست.
                                صرفا شاخک هامون تیزتر از قبل باشه.
                                یکی از جاهایی که هرکی هر دروغی بگه مشخص میشه همین نمودار بلندمدتی ورود نقدینگی به کل بازار هست. در روزهای آینده دنبال میکنم ببینیم چی میشه.

خب در دنباله نوشته قبلی میبینیم که جریان ورود پول تضعیف شده و به نوعی شاهد خروج پول هستیم. اگه خط آبی خط زرد رو رو به پایین بشکنه کار بیخ پیدا میکنه. شاید هم از همون جا برگشت. فعلا برای نظر قطعی دادن زوده. ولی نسبت به چند روز قبل سیگنال های نزولی تقویت شدن. سرانه های خرید و فروش بازار به طور کلی با درصدی کاهش روبرو شدن که یکی از دلایلش فعال شدن سرمایه های خردتر هست.(تعداد کدهای فروشنده و خریدار در کل بازار در روزهای اخیر افزایش پیدا کرده) حالا معنی این چی میتونه باشه رو نمیدونم. در روزهای بعد مجدد پیگیری میکنم ببینیم چی میشه آخر این داستان.
                                از لحاظ بنیادی چیزی که ما داریم از این ور و اون ور میشنویم شرایط خوبه. ولی چی رو ما نمیشنویم خدا میدونه.

نظر

در حال کار...
                                X