در اصل توسط حامد24 پست شده است
View Post
نبض بازار...
Collapse
X
-
-
به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان کشور دولت تسهیلات مربوط به خرید مازوت کارخانههای سیمان را از اول مرداد ماه قطع کرده، که تصمیم افزایش نرخهای حاملهای انرژی حدود ۳۱ درصد قیمت متوسط صنعت سیمان را به صورت مستقیم و ۱۳ درصد هم بطور غیر مستقیم افزایش داده است. این در حالی است که مجوز افزایش نرخی که گرفتیم پوشش هزینههایی که در صنعت سیمان افزایش پیدا کرده است را نمیدهد.
(دنیای اقتصاد)یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
صف صدرا هم پرید.:(وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان من 2کد بورسی دارم در کد قدیم من تعدادی سهام وجود دارد چگونه میتوانم آن سهام را بفروشم وآیا میتوان آن سهام را به کد جدیدم انتقال داد
اونجا انتقال مالکیت بدید حل میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خب نظر شما چیه؟؟
http://www.bloomberg.com/news/2011-0...nue-talks.htmlوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postخب نظر شما چیه؟؟
http://www.bloomberg.com/news/2011-0...nue-talks.html
:-?
ببینیم امروز عصر چی میشه
البته بورس ایران معمولا خلاف جهت این شاخصها حرکت میکنه 8-|
هر وقت اونا منفین این مثبته و هر وقت اونا مثبتن این منفیه
ولی بنظر میرسه این بار داره همسو با اونا حرکت کنه #-oیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postامیدوارم بورس ایران با این بورسها و شاخصهای معتبر جهان ، فوتسی ، داوجونز ، اس اند پی و... حرکت نکنه دیروز روند اکثر شاخصهای معتبر خارجی منفی بود
:-?
ببینیم امروز عصر چی میشه
البته بورس ایران معمولا خلاف جهت این شاخصها حرکت میکنه 8-|
هر وقت اونا منفین این مثبته و هر وقت اونا مثبتن این منفیه
ولی بنظر میرسه این بار داره همسو با اونا حرکت کنه #-oوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدر کل هم بستگی ندارن.ولی من نظر شما در مورد خبرو میخوام بدونم.:-?؟؟؟
خودم توضیح میدم.خبری که توی لینک آوردم مربوط به توافقات اولیه بر سر افزایش بدهی های آمریکاست .خب شاید خیلی از دوستان بگن که این چه ربطی به نبض بازار ما داره.ربطش اینجاست که اگر این طرح اجرایی بشه اولین پیامدش ایجاد ثبات نسبی در اقتصاد آمریکاست.یعنی رام شدن موقتی طلا.
عدم توافق بر سر این طرح مدتهاست که بازار های جهانی رو متاثر کرده و یه جورایی همه منتظر توافق یا عدم توافق بودن.
پس در اولین حرکت،پیش بینی میکنم شاخص داوجونز مثبت بشه.در ضمن شاخص داو جونز یه همبستگی نسبی هم با بازار تهران داره.
کافیه یه نگاه به نمودارهاشون بندازیم..
شاید بازار فلزات هم وضعیت بهتری پیدا کنه.در کل،این طرح یک نوع تامین مالی برای دولت آمریکا محسوب میشه و این یعنی تحریک طرف تقاضا.
دوستان نظر بدید.
البته به قول بعضی تحلیل گران خبره،یکسال بیشتر تجربه ندارم پس برای راهنمایی هم شده نظراتتون رو دریغ نکنید
با سپاسوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدر کل هم بستگی ندارن.ولی من نظر شما در مورد خبرو میخوام بدونم.:-?؟؟؟
اون طور که من متوجه شدم و این خبر میگه مثل اینکه کاخ سفید برای رفع مشکلات وبدهی های که این روزها گریبانشو گرفته داره
روی یک طرح ازمایشی کار میکنه این خبر میگه که شب گذشته در گنگره ی که هم جمهوری خواهان و هم دمکراتها حضور داشتند روی طرحی ازمایشی کار کردند که از قرار معلوم این طرح بعضی از هزینه های سرسام اور رو حدود 1 تریلیون دلار کاهش میده در اخر هم مثل اینکه یکی از اشخاص حاضر در اون جلسه عنوان کرده که طرح، طرح خوبیه ولی هنوز هیچ توافقی بین جمهوری خواهان و دمکراتها روی این طرح صورت نگرفته
خوشحال میشم اگه کسی نظری حرفی چیزی داره عنوان کنهیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postخب گویا همه سرگرم بازار هستن
خودم توضیح میدم.خبری که توی لینک آوردم مربوط به توافقات اولیه بر سر افزایش بدهی های آمریکاست .خب شاید خیلی از دوستان بگن که این چه ربطی به نبض بازار ما داره.ربطش اینجاست که اگر این طرح اجرایی بشه اولین پیامدش ایجاد ثبات نسبی در اقتصاد آمریکاست.یعنی رام شدن موقتی طلا.
عدم توافق بر سر این طرح مدتهاست که بازار های جهانی رو متاثر کرده و یه جورایی همه منتظر توافق یا عدم توافق بودن.
پس در اولین حرکت،پیش بینی میکنم شاخص داوجونز مثبت بشه.در ضمن شاخص داو جونز یه همبستگی نسبی هم با بازار تهران داره.
کافیه یه نگاه به نمودارهاشون بندازیم..
شاید بازار فلزات هم وضعیت بهتری پیدا کنه.در کل،این طرح یک نوع تامین مالی برای دولت آمریکا محسوب میشه و این یعنی تحریک طرف تقاضا.
دوستان نظر بدید.
البته به قول بعضی تحلیل گران خبره،یکسال بیشتر تجربه ندارم پس برای راهنمایی هم شده نظراتتون رو دریغ نکنید
با سپاس
آلارم های دیگه بازار چی بود؟؟؟
رنج مثبت غدیر از 398 تا محدوده 409
حجم بالای معاملات در نمادهای صدرا؛فولاد
معاملات 15 دیقه آخر صدرا دیدنی بود.
صفهای نمادهای خودرویی کم رمق و بعضا برچیده شد.
بالاتر بسته شدن قیمت کلوز سهمایی مثل خبهمن،خساپا
برگشت بترانس از منفی کامل و........
بنده که چیزی از تحلیل نمیدونم.بنظر دوستان تحلیل گر فردا چه اتفاقی میفته؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر