نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : نبض بازار...

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    شنبه بازار ++++++++++++++

واسه چی منفی باز شود؟؟

سخت ترین روز بازار همین امروز بود

برخی افراد که تارگت 500هزاری برای شاخص کل میدهند و روحمایتها میایند سیگنال فروش میدهند تا سهامدار جژ با80درصد ضرر این قیمتها بفروشد همه سفته بازهایی هستند که مهره حقوقیها و رانتی ها هستند برای ایجاد جو منفی بازار و مفت خری سهام برای دانه درشتها تا بلوکهای شرکتها را تصاحب کنند

این افراد اگر راست میگویند رو حمایت فعلی شاخص سیگنال فروش چرا میدهند؟ یه بار گفتند نقد شدیم و شاخص میاد 500هزار!! دهها بار هم گفتند اتفاقا!!! خب بروند وقتی شاخص شد 500هزار برگردند ما از انها عذر خواهی میکنیم

این یعنی صداقت

کسی با این حرفها تحلیلگر نمیشود
    بازار مثبت تحویل دوستان!!!!!!!!

حالا برخی فکر میکردند بازار دست سهامدار خرد هست و حالا با این قیمتهای جهانی فملی و سهام دلاری صف فروشند امروز یا خودروییها با این زیان وحشتناک که اعلام کردند در تعطیلات حجم مبنا هم برنمیدارند

بروند و تحلیل را و شناخت بازار را تغییر دهند و یه اف دیسک کنند مجددا اطلاعات جدید از بازار در حافظه مبارکشان بریزند
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

خروج سرمایه از صندوقهای درامد ثابت نیز دیده میشود
      خروج نقدینگی شدید نیست حدود 20درصد معاملاتشان خروج سرمایه محسوب میشود

این صندوقها اگر ورود و خروج نقدینگی متعادل اما تکرار شونده داشته باشند باز بنفع بازار هست چون نشان میده که ورود سرمایه متوقف شده!!

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

ما در یک بازار تخفیف خورده انهم تخفیهای 50درصدی و 80 درصدی خورده

که معادل ان در هیچکدام از بازارهای موازی موجود نیست هستیم!!!!

شستا هم صف خرید سنگین شد !! این هلدینگها وقتی صف میشوند یعنی بازار بالا داره!!!!!

بپرید بیرون از جمع فروشنده ها............

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

توجه کنند فروشنده ها و زیانکرده های بورس یه کم دست نگهدارید بازار فردا دیگه از بازار امروز مثبت تر هست!!!!!!!

پس فرصت فروش بالاتر دارید عجله نکنید

نمیگم اگه پول لازم هستید نفروشید عرض میکنم میتوانید بالاتر بفروشید با کمی صبر

بقیه هم زیاد تعویض سهم بیمورد نکنند و پول بجیب کارگزار نریزند!!!

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

مس جهانی اولین حمایت مبتنی بر روند کوتاه مدتش در 8750دلار میباشد تازمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت کوتاه مدت ان نیز امیدوار بود

حمایت بعدی 500 دلار پایینتر هست
            حمایت مبتنی بر روند میانمدت در 7750دلار میباشد تا زمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت میانمدت ان امیدوار بود

باز حمایت بلند مدت هم داریم در همین روند!!!!

بعد افرادی که سهام دلاری دارند از یک روند صعودی فلزات در برابر دلار سود میبرند و همچنین از یک روند صعودی نیز در دلار به ریال دارند!!!

از دو روند صعودی سود میبرند!!!

اصلاح هم در همه روندها اتفاق میافتد که بمنزله نزولی شدن روند که نیست!!! به این موارد تغییر در زاویه صعود و روند میگوییم..........

تحلیل بلند مدت مس جهانی نیز بدین شکل است تا زمانیکه بالاتر از 7هزار دلار میباشد با هدف 20هزار دلار صعودی است!!!

7هزار دلار حمایت مهم فیبوی 61درصد هست که دیگه نباید بشکند وگرنه روند از دست میرود

کوتاه مدت و میان مدت هم که گفتیم حمایتها را که بر اساس همین تراز فیبو retracement و روند شناسی هست

این پست را یه بار دیگه افرادی که نگرفتند بخوانند و تمرین کنند!!

باز برای کمک چند کلمه دیگه نیز مینویسم

بازار همیشه با یک تایید معاملاتی حرکت نمیکند که ببینیم حتی شرکتی زیان اعلام کند حتما میریزد!! یا مس جهانی ریزش کرده امده فملی نیز ریزش میکند!!

تحلیل این بازار با جمع اضداد و با جمع همه بادهای موافق و مخالف انجام میشود نه فقط یک نسیم...........

باید استخوانها خرد شود در این بازار

تحلیل خط روند و شکست حمایت نیز باز بدین شکل نیست که وقتی روند زاویه را کاهش میدهد بگوییم روند شکسته است!!!

یه بیست سالی نیز بهمین ترتیب اموزش تحلیلهای تکنیکالی که رایگان ریختند در فضای مجازی و هیچکدام حاوی تکنیکهای خاص نیست باید بخوانند و تمرین کنند کرد برای تکنیکالیست شدن!!!

بمن اصرار نکنید من اطلاعات تکنیکی خودم را بهیچ وجه دیگه در اختیار کسی قرار نخواهم داد البته یکی دوبار داده ام!!!

فملی کلا امروز یکدرصد از دست داد!! فردا مثبت میدهم تحویل!!!

مثل بازار که کف انرا پیدا کردم و نوشتم مثل هشدار ریزش بیت کوین در 58هزار دلار مثل تاپیک هشدار ریزش بازار و حباب که سال گذشته ایجاد کردم و.......

این پست را یه بار دیگه افرادی که نگرفتند بخوانند و تمرین کنند!!

باز برای کمک چند کلمه دیگه نیز مینویسم

بازار همیشه با یک تایید معاملاتی حرکت نمیکند که ببینیم حتی شرکتی زیان اعلام کند حتما میریزد!! یا مس جهانی ریزش کرده امده فملی نیز ریزش میکند!!

تحلیل این بازار با جمع اضداد و با جمع همه بادهای موافق و مخالف انجام میشود نه فقط یک نسیم...........

باید استخوانها خرد شود در این بازار

تحلیل خط روند و شکست حمایت نیز باز بدین شکل نیست که وقتی روند زاویه را کاهش میدهد بگوییم روند شکسته است!!!

یه بیست سالی نیز بهمین ترتیب اموزش تحلیلهای تکنیکالی که رایگان ریختند در فضای مجازی و هیچکدام حاوی تکنیکهای خاص نیست باید بخوانند و تمرین کنند کرد برای تکنیکالیست شدن!!!

بمن اصرار نکنید من اطلاعات تکنیکی خودم را بهیچ وجه دیگه در اختیار کسی قرار نخواهم داد البته یکی دوبار داده ام!!!

فملی کلا امروز یکدرصد از دست داد!! فردا مثبت میدهم تحویل!!!

مثل بازار که کف انرا پیدا کردم و نوشتم مثل هشدار ریزش بیت کوین در 58هزار دلار مثل تاپیک هشدار ریزش بازار و حباب که سال گذشته ایجاد کردم و.......
            [/QUOTE]

دوستان به این خبر توجه کنید که عامل ریزش بازار طلا و فلزات و کامودیتی و.... امروز بود افزایش نرخ بهره!! سبب جذابیت دلار شده است!

از نظر بنیادی اما اگر به قضیه نگاه کنیم افزایش نرخ بهره در بلند مدت باعث استقراض و کاهش ارزش دلار خواهد شد و الان بیشتر شبیه به مسکن هست برای اعتبار و ارزش دلار

بنابراین برای روند بلند مدت انواع بازار ها و طلا و کامودیتی ها نفت....... نه تنها تهدیدی محسوب نمیشود بلکه سبب جمع شدن پتانسیل در اینده برای شکست سقفهای قبلی خواهد شد

#دلار #فدرال_رزرو

جلسه دیروز بانک مرکزی امریکا و تصمیم به افزایش 2 بار نرخ بهره در سال 2023 فرای انتظار بازار بود و شرایط را برای سقوط بازارهای #سهام و #کامودیتی فراهم آورده است

#طلا با افت 3%-?1804$ ... به همراه سایر فلزات باارزش و اساسی #آلومینیوم 2.36%- #مس 1.67%- #سرب 1.65%- بیشترین فشار منفی ناشی از تصمیم فدرال رزرو را میگیرند ... و البته این تمام داستان نخواهد بود

#یورو 0.52%-? و سایر ارزهایی که نرخ بهره نزدیک به 0% دارند، زیر فشار خواهند رفت تا به نحوی از این سیاست رها شوند تا مانع سقوط ارزش پول شوند، در حالی که خبری از #اشتغال جدی در برخی کشورها نخواهد بود و این وضعیت اقتصادی دنیا را نامشخص خواهد نمود

جالب اینکه آقای #پاول رییس بانک مرکزی آمریکا دیشب به سرمایه گذاران میگفت که به نمودار #دات-پلات توجه نکنند ... در حالی که خود فدرال رزرو آن را ایجاد و منتشر کرده تا بازار را نسبت به سیاست اعضای خود، شفاف نماید!?

#Gold was crushed overnight by a more hawkish FOMC, leading to fears that US bond yields would rise @Commodities

نظر

• 2FAN
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 1051

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
              نقل از سایت همسایه:

ا از کل زندگیم 70 میلیون مونده وتوی چهل سالگی هییییییچی برام نموند زشته از مردونگی بدوره ناله بزنم ولی کابوس موعد اجارمو میبینم که باید کجا برم با این اوضاع .
              زن وبچم چه ها کشیدن تو این چند ماه . آبروم رفت . قفله قفلم هیچی برا از دست دادن ندارم . حیثیتم رفت. از جون خودم سیرم . خانوادم بهم پشت کردن چون خار شدم.
              چقدر معامله ی هرز کردم وسطاش از اون 1600 اون بیوجدان ببعد سه بار مینگین کم کردم نابود شدم
              سلام و واقعا ناراحت شدم
              https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

با اعلام ثبت نام جناب رییسی برای ریاست جمهوری بنظرم ایشان انتخاب میشود و رییس جمهور اینده است!

بازار هم واکنش منفی یا مثبت خاصی نشان نداده تا کنون

بنظرم بازار همه این شرایط را قبلا در قیمتها لحاظ کرده و همه چی را پیشخور کرده تا حد زیادی

انتخاب جناب رییسی به عنوان رییس جمهور اینده تبریک عرض میکنم!!

پیشبینی مشکلی نبود در حد متوسط اطلاعات میخواست و نقل و قول نکردم که بگم شق القمر کردم!!

اما افرادی که زیاد پرت پیشبینی کرده اند ضعیف کار کرده اند که نیازمند بازنگری در اطلاعات خودشان میباشند

نفر دوم اراء باطله شده است که پیام زیادی دارد بر حاکمیت!! چون ارائ باطله الان دوم شده ممکن هست باز اگر مشارکت پایین در اینده رقم بخورد اول شود!!!

سه گروه به ترتیب با تحلیل و دقت زیاد با انتخابات برخورد کردند 1-افرادی که نرفتند پای صندوق 2-افرادی که به جناب رییسی رای دادند 3 ارائ باطله!!

هرچی بنده نیز خوندم از فضای مجازی تحلیل دندانگیری بدستم نرسید جز مصاحبه یه کارشناس در رادیو بیگانه که گفت حاکمیت تا الان با دوپای خود یعنی جناح اصلاح طلب و جناح راست حرکت میکرده و اکنون با یکپای خود یعنی جناح راست حرکت خواهد کرد!!

این جمله بنظرم یه مقدار مفهومی و زیبا بود اما برداشت بنده نیز از این جمله این هست که با یکپا دیگه زیاد نمیتوان اقتصاد مقاومتی را اجرا کرد و به جنگ تحریمها رفت و احتمالا ما با جناب رییسی یک گام بطرف توافق هسته ای حرکت کرده ایم

تا ببینیم در اینده چی پیش میاد

یه خسته نباشید هم البته باید به افرادی گفت که تنور انتخابات را گرم کردند!!

همتی از سهامداران میلیونی شکست خورد از جناح خودش روحانی نیز که نماینده خوبی برای اصلاح طلبان نبود شکست خورد اراء سهامداران را نباید دست کم گرفت حتی داراندگان سهام عدالت نیز از اینا کینه داشتند یعنی حدود 30میلیون رای فعال!!!
                آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/06/19, 13:28.

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

همه فکر میکنند که بعد انتخابات بازار ریزش میکند

همین یک دلیل کافی هست که من چنین فکری نکنم و هفته بعد را مثبت ببینم بازار را

بازار فردا نیز ++++++++++

این کاهش امروز دلار تاثیری خاصی بر بازار ندارد

شرکتهای بورسی با دلار 20تومانی نیز کاهش در سودسازی نخواهند داشت در صورت رفع تحریمها کلیه شرکتها و صنایع بورسی سود عالی خواهند کرد

فعلا و در این سطوح فعلی بفکر ریزش بازار نباشید!!

بازار امروز قدرت خودش را نشان داد که اکثرا بخاطر گزارش خودرویی ها و کاهش قیمت جهانی فلزات منتظر ریزش و صفهای فروش بودند پاسخ خوبی گرفتند

و همچنین افرادی که فکر میکردند بازار بخاطر انتخابات متعادل و مثبت هست و بعد انتخابات ریزش میکند نیز پاسخ خوبی گرفتند و پیدایشان نیست!!

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

بازار فردا کمی حساس هست چون چندتا صف فروش داریم و کلوزها عمدتا خوب نبود اگر فردا صفها جمع شوند و خریداران با قدرت ظاهر شوند که بتوانیم کلوزهای مثبتی داشته باشیم میتوان با اطمینان بیشتری گفت که روزهای بد بازار تمام شده و ما با بازار حرفه ای تر روبرو هستیم

خودم انتظارم همین هست که فردا از منفی بطرف بهتر شدن بازار حرکت کنیم

این هم عرض کنم که منفی بازار صرفا برای افرادی ترسناک هست که شناخت زیادی از سهمی که دارند ندارند!! قبل از خرید درست تحلیل بنیادی و تکنیکال نکرده اند استراتژی معاملاتی برای رویارویی با منفیها و مثبت سهامشان ندارند برای همین با منفیها وحشت زده میشوند

وگرنه افرادی که وقت گذشته اند و میدانند چه سهمی دارند و چقدر ارزنده هست بیشتر منتظر منفی شدن هستند تا اضافه کنند

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

بازار فردا کمی حساس هست چون چندتا صف فروش داریم و کلوزها عمدتا خوب نبود اگر فردا صفها جمع شوند و خریداران با قدرت ظاهر شوند که بتوانیم کلوزهای مثبتی داشته باشیم میتوان با اطمینان بیشتری گفت که روزهای بد بازار تمام شده و ما با بازار حرفه ای تر روبرو هستیم

خودم انتظارم همین هست که فردا از منفی بطرف بهتر شدن بازار حرکت کنیم

این هم عرض کنم که منفی بازار صرفا برای افرادی ترسناک هست که شناخت زیادی از سهمی که دارند ندارند!! قبل از خرید درست تحلیل بنیادی و تکنیکال نکرده اند استراتژی معاملاتی برای رویارویی با منفیها و مثبت سهامشان ندارند برای همین با منفیها وحشت زده میشوند

وگرنه افرادی که وقت گذشته اند و میدانند چه سهمی دارند و چقدر ارزنده هست بیشتر منتظر منفی شدن هستند تا اضافه کنند

بازار از منفی به مثبت!!!! در فروشنده ها نباشید

بیخود نیست چند هفته است که میگم کف بازار همین 1080 هست در مقطع فعلی

سقفش هم پیدا کرده بودیم سال گذشته مبحثش هست هشدار ریزش هم داده بودیم

سقف ارزهای دیجیتال در 58هزار نیز درست پیدا کرده بودیم و کلی هشدار دادیم رو سقف که نخرید و سهامتان را با اینا تعویض نکنید

اینا شانسی نبوده.............زنده باد خودم!!

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

بازار از منفی به مثبت!!!! در فروشنده ها نباشید

بیخود نیست چند هفته است که میگم کف بازار همین 1080 هست در مقطع فعلی

سقفش هم پیدا کرده بودیم سال گذشته مبحثش هست هشدار ریزش هم داده بودیم

سقف ارزهای دیجیتال در 58هزار نیز درست پیدا کرده بودیم و کلی هشدار دادیم رو سقف که نخرید و سهامتان را با اینا تعویض نکنید

اینا شانسی نبوده.............زنده باد خودم!!
                        ÷
                        دوست من کم کم در ماه های پیش روو سقف موج جدید رو هم هشدار بدید لطفا .

(یا تغییر سنتیمنت بازار) با دیتاهایی که دارید چهار نفر دوباره فاز ژانگولر بازی نگیرند تتمه ی سرمایه آنها هم بر باد رود...
                        آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/06/22, 11:10.
                        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                          ÷
                          دوست من کم کم در ماه های پیش روو سقف موج جدید رو هم هشدار بدید لطفا .

(یا تغییر سنتیمنت بازار) با دیتاهایی که دارید چهار نفر دوباره فاز ژانگولر بازی نگیرند تتمه ی سرمایه آنها هم بر باد رود...
                          درود بر شما

اگر ریزشی ببینم و سوادم نیز برسد و زنده باشم و اینجا هم باشم رو سر میگیرم مینویسم کما اینکه در زمان ریزش بازار نیز این مبحث لینک هشدار ایجاد کردم و رو همه بازارها نیز هشدار دادم

تاکنون در این فروم خیلی شفاف خرید و فروشهایم نوشتم سبدم نوشتم یکی دوتا سهم که رفتم در زیان نوشتم
                          اما توجه دارید که سهامداران از هشدار بدشان میاد و باعث نفرت انها میشود!! در ضمن من نگفتم کسی حتما سهم بخرد یا فلان سهم بخرد بدون داشتن حد زیان یا بدون داشتن سبد........بیشترم نظرم این بوده که در کف بازار با زیان نفروشند بخصوص همین سهامداران تازه وارد که سال گذشته در قله وارد شدند

خیلی هم سعی کردیم زمانیکه یک موج فروش در شاخص یک و صد رو بازار ایجاد کردند و همزمان تبلیغ بیت کویت 58هزار دلار کردند که سهام جابجا نکنید و بیت کوین نیز سیگنال فروش دادیم که برخی خوششان نیامد و افراد زیادی نیز رفتند انجا و سهام در کف فروختند و در مقاومت وارد بازار ارز دیجیتال شدند البته فکر کنم کاربران این تالار تا حد زیادی هشدارهای را جدی گرفتند

اما خودتان استاد هستید که توجه دارید که کسی در این بازار مطلق نیست و وحی منزل ندارد بزرگترین سرمایه ما همین صداقت هست که هرکه باید بدون سوگیری در سبدش واقعیت را بنویسد وگرنه تحلیل و نظر شخصی مصون از خطا نیست

سهام خریدن هرکس قصد خرید دارد باید ضوابط بازار را مبنی بر اموزش دیدن و داشتن سبد و حد زیان و نیاوردن سرمایه مورد لزوم را رعایت کند هرکس هر سهمی خواست بردارد اول باید زیانش محاسبه کند نه سودش!! به عبارتی هرکه یار خواست باید جور هندوستان کشد منم اصراری ندارم که کسی حتما فلان سهم بخرد یا تارگتی نداده ام و بیشتر روی صحبتم با میلیونها سهامداری بوده که حدزیان را رعایت نکرده اند و صبر کردند عرض شده که این مناطق منطقه فروش نیست

بهترین راه حل نیز این هست که هرکه هر سهمی دارد یا تازه خریده همراه صعودش حد زیان را بالا بیاورد و زیاد خرید و فروش و تعویض نکند که اگر بازار برگشت بتواند با سود خارج شود

مشکل همین خرید و فروش زیاد هست میان میخرند الان 5درصد بالاتر میفروشند میروند سهم صعود کرده بعدی تا زمان ریزش بازار که برسد سهام تعویض میکنند و زمان ریزش که متوجه ریزش نمیشوند میروند در ضرر و باز منتظر میمانند بازار برگردد!! در حالیکه اگر رو سهام خودشان بودند و همراه صعود حد زیان بالاتر اورده بودند راحت خارج میشدند

بعد به نقد شوندگی سهام و بنیادی بودن ان و سایر تحلیلها هم توجه باید کرد

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

موضوع تابلو خوانی از امار کدهای خریدار و فروشنده که دوستان در جریان هستید که مثال در یک سهم تعداد خریدار هزار نفر و تعداد فروشنده 500نفر باشد همه ما میگوییم کدهای بزرگ فروشنده بوده اند یا بر عکس ان باشد یعنی کدهای خریدار 500نفر و کدهای فروشنده هزار نفر باشد میگوییم کدهای بزرگ خریدار بوده اند

اول اینکه این تکنیک بهمین راحتی هم نیست و در هر صورت نمیتوان از ان بعنوان تایید مطلق وارد پوزیشن شدن دانست و این موارد بیشتر کمک کننده هستند که باید همراه با سایر تاییدهای معاملاتی مورد استفاده قرار گیرد و هر معامله نیز باید چند تایید تکنیکی و بنیادی داشته باشد و یک تایید برای هیچ معامله ای کافی نیست

باز برای کمک نیز خوانش این کدها مفاهیم خودش دارد که کجای نمودار باشد اگر در سهم صعود کرده باشد و رو قله که کدهای بزرگ فروشنده باشند قابل اعتنا و قابل توجه هست این امار

اگر سهم در حمایت باشد که در ان محدوده حمایت خوبی داشته باشیم و کدهای بزرگ نیز خریدار شوند و حجم معاملات را افزایش دهند باز تعبیر مثبتی دارد

حالا قصدم البته توضیح این موارد که کلیشه شده نبود فقط گفتم مروری کنم به ان !!

خواستم نکته جدیدتر بگم که این کدها معمولادر تعداد خریدار و فروشنده میانگین هم دارد برای فهم بهتر موضوع نماد فملی را باز کنید

در قسمت حقیقی و حقوقی بروید ببینید میانگین خریدار و فروشنده در نماد فملی حدود 3الا 4هزار نفر در قسمت خریدار و فروشنده است
                            اما در 4روز گذشته در قسمت خریدار تعداد خریداران به بالای 6هزار نفر افزایش یافته بود و بشکل تکرار شونده بود این امار که حتی امروز به بالای ده هزار نفر افزایش یافت!!
                            سهم رو حمایت بود و حتی منفی که اکثرا فکر میکردند دارند خالی میکنند که بدین شکل تحلیل نمیشود
                            چون وقتی تعداد خریداران دوبرابر میانگین شود و تکرار نیز شود شناور سهم بنفع خریداران و تشکیل حمایت و مثبت شدن سهم شکل میگیرد
                            این یک مسئله
                            فهم بعدی از این امار این هست که خریداران جدید گویا مجددا دارند وارد بازار میشوند!!
                            انتظار ان موج سال گذشته البته نیست و خدا کنم که چنین موجی هیچگاه تکرار نشود اما همین تحلیلها و برگشت برخی از انها باعث اعتبار حمایت شاخص کل خواهد شد در 1080

که این موضوع نیز قبلا پیشبینی کرده بودیم که به علت صعودی بودن شاخص کسب و کارهای اینترنتی این بازار دیگه مثل قبل بی کس و کار نخواهد بود.

شاخص کل نیز که دوستان گفتند مقاومتهاش را بگویید بنظرم محدوده 1.280هزار تا 1.320هزار مقاومت داریم که ممکن هست بازار گیر کند اینجا باید باز ورود و خروج سرمایه را بررسی کنیم که ببینیم هدف 1.500هزار برای مقطع فعلی پایدار میماند یانه؟

ارادتمند

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

امروز نمادهایی مثل فارس، فجر، عیار و طلا بیشترین حجم در 200 روزه زدن !!
                              آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2021/07/31, 20:07.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

بیش از 75 نماد در بازار RSI بالای 70 واحد دارن !

10 نماد با RSI بالای 80 واحد !!

بیش از 300 نماد بالای میانگین 20 روزه قرار دارن !

بیش از 320 نماد بالای میانگین 50 روزه قرار دارن !

بیش از 260 نماد بالای میانگین 100 روزه قرار دارن !!

بازار باید از نمادهای رشد کرده سوئیچ کنه به رشد نکرده !!

هر نمادی هرچقدر ارزشمند باشه نیاز به استراحت و اصلاح داره !

نظر

در حال کار...
                                X