کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منفی21000 امروز بورس
سکه بالا50 میلیون
نشان از خبری است
که از ما بهتران میدانند
شاید امشب بزند
همانی که 15 روزه است انتظارش میکشید
البته خدا نکند کسی اسیب وخسارت برسد
واقعا تو این گرونی اگر دست کسی زخم شود بیچاره است
خدا نکند انشاالله
ولی وقتی عقل نیست جان در عذاب است
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
عمده ترین مشکل بازار حقوقیا و مدیران دولتی هستند.الان مدتهاست که مردم عادی در بازار معامله چندانی ندارند ولی هر روز صفهای فروش دهها و صدها مبلبونی توسط همین مدیران دولتی تشکیل میشود چرا چون مردم راضی به ضرر بیشتر خودشان نیستند ولی مدیران دولتی که چیزی از جیبشان کم نمیشود حتی چند درصد سهام شرکتهایشان را مفت هم بدهند چون خودشان ضرر نمیکنن لذا اهمیتی هم براشون نداره حتی کل شرکت نابود هم بشود باز برایشان اهمیت ندارد زیرا انها حقوق و پاداششان را میگیرند.بنابراین یکی از راههای نجات بورس ممنوع کردن فروش توسط حقوقیها در شرایط امروزی هست.البته بغیر از این این مدیران دولتی بنظر سادیسم هم دارند مثلا در سهام کروی الان 2 ماه است بعلت مفت شدن قیمت سهم صف خرید دهها میلیونی دارد ولی همین مدیران مریض که در زمان صف فروش بودن دهها میلیونی میفروختند الان حتی هزار سهم هم نمیفروشند خلاصه که دشمن بورس و سهامدار خرد بعد از روساشون همین مدیران مفتخور دولتی هستند.
حجم معاملات شرکتهای بزرگ بازار در آذرماه نسبت به آبانماه 2 برابر شده !!!
در حالیکه حجم معاملات شرکتهای متوسط بازار فقط 10% رشد نشون میده !!
برای رشد مداوم بورس لازم هست در گام دوم، شاخص سازها رشدش متوقف بشه و کوچکترها رشد کنن. این اتفاق قاعدتا در روزهای اخیر بشه!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر