نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

مصطفی جان خبر دیروزت کار خودشو کرد >:d< حالا بزار من یه خبر خوب بدم مثل اینکه امریکایی ها بر سر همون طرحی که مطرح شده بود شب گذشته به توافق رسیدن باید منتظر روند روبرشد قیمتهای جهانی باشیم از دقایق اولیه امروز هم دارم روندشونو دنبال میکنم همگی مثبتند و روند مناسبی رو طی میکنند .
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

مس (9855 دلار) 0.48 درصد مثبت
      روی (2487 دلار ) 0.25 درصد مثبت
      سرب (2622 دلار ) 0.79 درصد مثبت
      <:-p
      یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
        مصطفی جان خبر دیروزت کار خودشو کرد >:d< حالا بزار من یه خبر خوب بدم مثل اینکه امریکایی ها بر سر همون طرحی که مطرح شده بود شب گذشته به توافق رسیدن باید منتظر روند روبرشد قیمتهای جهانی باشیم از دقایق اولیه امروز هم دارم روندشونو دنبال میکنم همگی مثبتند و روند مناسبی رو طی میکنند .
        آره حامد جان واسم جالبه که حتی کشوری مثل ایران که اینقدر در انزوا قرار داره هم از اقتصاد جهانی متاثر میشه....
        خدا خیرشون بده توافق کردن.
        رستم هم که گویا با رای حداکثری وزیر میشه،همه فراکسیون هم ازش حمایت کردن
        >:d<
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
          آره حامد جان واسم جالبه که حتی کشوری مثل ایران که اینقدر در انزوا قرار داره هم از اقتصاد جهانی متاثر میشه....
          خدا خیرشون بده توافق کردن.
          رستم هم که گویا با رای حداکثری وزیر میشه،همه فراکسیون هم ازش حمایت کردن
          >:d<
          درسته در ضمن همون طور که کاپیتان عزیز هم اشاره کردن اگه ایشون وزیر بشه که میشه بسیاری از اختلافات داخلی تا حد زیادی خواه ناخواه حل میشه و اوضاع سیاسی داخلی تا حد زیادی اروم میشه که نهایتا تاثیر مثبتشو تو بورس و جو کلی بازار میزاره >:d<
          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• يگانه
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 616

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
            شاخص به مقاومت 25410 برخورد كرده و يه سطح فيبو هم اونجا داريم پس از يه اصلاح دوباره اوج ميگيره شايد 25220
            خوب همونطور كه پيشبيني شده بود عمل شد

عبور از 253800 يا 25400 و تثبيت بالاي اون نويد روزهاي خوشي براي بازار ما خواهد بود سطح بعدي 26250 كه يه سطح ديگه فيبو داريم 800 واحد افزايش

بايد ببينيم كدوم گروه بيشتر سودده خواهد بود خودرو- معدني-سيمان- بانك و ....

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

اینم یه خبر برای تجهیزاتیها
              مجري فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي خبر داد:
              پيشرفت 26 درصدي فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي

خبرگزاري فارس: مجري فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي از پيشرفت بيش از 26 درصدي فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، فرهاد ايزدجو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي از فازهاي در دست اجراي پارس جنوبي است كه با تلاش شركت نفت و گاز پارس به مراحل بسيار خوبي رسيده است.
              وي از توليد 2 ميليارد استاندارد فوت مكعب در روز در اين فازها خبر داد و افزود: توليد 1/1 ميليون تن در سال گاز مايع براي صادرات، توليد 77 هزار بشكه در روز ميعانات گازي به منظور صادرات، توليد يك ميليون تن در سال گاز اتان براي تامين خوراك پتروشيمي و همچنين توليد 400 تن گوگرد در روز براي صادرات از مهمترين محصولات توليدي اين فازهاست.
              مجري فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي در ارتباط با تاسيسات دريايي اين فاز خاطرنشان كرد: تعداد 4 سكوي دريايي هر يك براي توليد 500 ميليون استاندارد فوت مكعب در روز از تاسيسات مهم دريايي اين فازهاست.
              ايزدجو از آغاز حفاري نخستين حلقه چاه گازي فازهاي 22 تا 24 خبر داد و تصريح كرد: حفاري نخستين حلقه چاه گازي فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي به وسيله دكل حفاري سينا دو هفته آينده در آبهاي نيلگون خليج فارس آغاز ميشود.
              وي اضافه كرد: هماكنون اين دكل حفاري در منطقه عسلويه مستقر شده و تجهيزات مربوط به سرويسهاي حفاري روي آن در حال نصب است.
              اين مسئول از پيشرفت فيزيكي مناسب اين فاز خبر داد و گفت: فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي در مقايسه با فازهاي در حال توسعه 35 ماهه، بيشترين پيشرفت را داشته است.
              ايزدجو از پيشرفت بيش از 26 درصدي فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي خبر داد و افزود: پيشرفت اين فازها در بخش مهندسي كل طرح بيش از 52 درصد بوده و در بخش كالا و تجهيزات نيز بالغ بر 37 درصد پيشرفت ملاحظه ميشود.
              وي اذعان داشت: بر اساس بررسيهاي به عمل آمده پيشرفت فيزيكي فاز 22 تا 24 در بخش اجرا بيش از هفت درصد است.
              مجري فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي از تكميل عمليات آمادهسازي اين فازها خبر داد و بيان داشت: عمليات آمادهسازي سايت فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي 100درصد به اتمام رسيده و تاكنون حدود 5 هزار تن سازه فلزي ويژه در خطوط لوله فازهاي 22 تا 24 نصب شده است.
              ايزدجو يادآور شد: بويلرهاي بخار فازهاي 22 تا 24 پارس جنوبي به محل سايت حمل شده و مراحل نصب آن در دست اجراست.
              وي خاطرنشان كرد: عمليات بتونريزي مربوط به آمادهسازي محل نصب تجهيزات با سرعت بسيار مناسبي در حال پيشرفت است و در حال حاضر بيش از 13 شركت پيمانكاري و 6 شركت مهندس مشاور در اين فازها فعال هستند.
              ايزدجو گفت: در سال جهاد اقتصادي شاهد رشد خوبي در احداث فازهاي پارس جنوبي هستيم و تا انتهاي سال جاري به نتايج ارزشمندي مي رسيم.
              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

بالاخره خبرگزاریها هم این خبرو منتشر کردن مصطفی جان

اوباما از توافق رهبران كنگره براي افزايش سقف بدهيهاي دولت آمريكا خبر داد

خبرگزاري فارس: در حاليكه فردا روز سرنوشتساز آمريكا است، رئيسجمهور اين كشور از توافق رهبران دو حزب جمهوريخواه و دموكرات كنگره براي افزايش سقف بدهي و جلوگيري از قصور دولت فدرال از پرداخت بدهيهاي كلان خبر داد.

یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

بالاخره خبرگزاریها هم این خبرو منتشر کردن مصطفی جان

اوباما از توافق رهبران كنگره براي افزايش سقف بدهيهاي دولت آمريكا خبر داد

خبرگزاري فارس: در حاليكه فردا روز سرنوشتساز آمريكا است، رئيسجمهور اين كشور از توافق رهبران دو حزب جمهوريخواه و دموكرات كنگره براي افزايش سقف بدهي و جلوگيري از قصور دولت فدرال از پرداخت بدهيهاي كلان خبر داد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005100101
                  خب خبرگزاری ها هم یک روز از تاپیک ما عقبن;)
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

روند معاملاتی صدرا ادمو یاد اردیبهشت ماه سال گذشته میندازه هرچی میدن باز صف میشه بنظرم این بار صدرا حرفهای زیادی برا گفتن داشته باشه :*
                    یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

امروز نماد ۱۱۸ سهم با رشد قیمت نسبت به روز گذشته، ۱۱۵ سهم با افت قیمت و ۳۴ سهم بدون تغییر معامله شدند.که در نتیجه آن ارزش معاملات فرابورس وبورس معادل ۱۰۴.۲ میلیارد تومان بود که از این مبلغ معادل ۳۸.۸ میلیارد تومان و ۱۱.۷ میلیارد تومان به ترتیب مربوط به معاملات بلوکی نماد بانک کارآفرین و نماد فولاد بود.
                      یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

روند بازار به گونه ای شده که فکر کنم 70% سهامداران به فکر نوسان گیری باشند البته سهامدار که هیچی بعضی از حقوقی های گردن کلفت هم نوسان گیر شده اند و من فکر کنم این قضیه تا دوماه دیگر هم ادامه خواهد داشت اما مطمئنم بازار پارسال که خیلی از سهم ها دو یا سه برابر قیمت شدند امسال هم تکرار میشود;)
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                          روند بازار به گونه ای شده که فکر کنم 70% سهامداران به فکر نوسان گیری باشند البته سهامدار که هیچی بعضی از حقوقی های گردن کلفت هم نوسان گیر شده اند و من فکر کنم این قضیه تا دوماه دیگر هم ادامه خواهد داشت اما مطمئنم بازار پارسال که خیلی از سهم ها دو یا سه برابر قیمت شدند امسال هم تکرار میشود;)
                          بنظر من هم همین طور بشه
                          در حال حاظر بسیاری از سهمها اصلاح لازم رو کرده اند و حتی بعضی هاا بیشتر از اصلاح رو هم تجربه کرده اند
                          که همین امر نوید بخش طی کردن روند مثبت برای شاخص و اکثریت سهمهاست
                          مثلا گروه خودرویی در این مدت وبخصوص در این چند روز اخیر اصلاح نسبتا زیادی داشتند بطوری که همون طور که دیدیم با کوچکترین تلنگری همگی صف خرید شدند
                          در گروه تجهیزات هم که هر لحظه به اخبار و حواشی مثبت پیرامونشون افزوده میشه اقبال بیش از اندازه ی رو شاهد هستیم که این اقبال با وزیر شدن قاسمی (که بنظر من با رای بالای وزیر میشه ) دو چندان میشه
                          در هر حال جدای از تمام این مسایل و رسیدن اکثریت سهمها به کف قیمتی که خود انگیزه ی برای سرمایه گذاری ایجاد میکنه در طرف دیگر هم جو آرامی رو داریم که بازار سرمایه بیش تر از هر چیز دیگه ی به اون نیاز داره
                          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                            حجم فولاد !!!! کاپیتان الآن داری معاملاته صدرا رو دنبال میکنی دیگه....
                            سلام مهران جان
                            ببخشید من صبح ها سرم تو بازاره و زیاد متوجه مطالب سایت نیستم
                            بله حجم فولاد را دیدم ایول داره .... شما هم که یقینا داری دیگه ...
                            من امروز وبهمن خریدم و وغدیر هم اضافه کردم
                            فردا هم بازار مثبته
                            دارم تک سهم غدیر میشم .....#:-s
                            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
                              سلام مهران جان
                              ببخشید من صبح ها سرم تو بازاره و زیاد متوجه مطالب سایت نیستم
                              بله حجم فولاد را دیدم ایول داره .... شما هم که یقینا داری دیگه ...
                              من امروز وبهمن خریدم و وغدیر هم اضافه کردم
                              فردا هم بازار مثبته
                              دارم تک سهم غدیر میشم .....#:-s
                              سلام کاپیتان جان عرض ادب....

خیر بنده فولاد ندارم اما رشد سهم فولاد باعث میشه خانوادم<به خصوص پدرم>..دامادمون...همسایه هامون...بابای دوستامون...کلا نصف بیشتر اصفهانیا سود کنن:d چون هرکی تو اصفهان سهام داره یا از قبل فولاد داره یا میخره...مثلا یه دوستی ما داریم کلی واسه خودش ترکونده ...تجربه...رانت...زیر خاکی...خلاصه یه 200 % راحت میگیره اونوقت باباش تا پول دستش میاد میگه بیا پسرم اینم واسه من فولاد بخر ایضا پدر خودم:d البته دیروز واسشون خمحرکه خریدم...پس انگار تصمیم ندارین بیاین زیر خاکی...کاپیتان جان میخوایم تو یه مراسم ویژه با بچه های زیر خاکی بهتون از هر کدم از زیر خاکیا یه برگه سهم بهتوم اهدا کنیم البته سمبلیکه ها:)
                              آخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/08/01, 17:33.

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                                سلام کاپیتان جان عرض ادب....

خیر بنده فولاد ندارم اما رشد سهم فولاد باعث میشه خانوادم<به خصوص پدرم>..دامادمون...همسایه هامون...بابای دوستامون...کلا نصف بیشتر اصفهانیا سود کنن:d چون هرکی تو اصفهان سهام داره یا از قبل فولاد داره یا میخره...مثلا یه دوستی ما داریم کلی واسه خودش ترکونده ...تجربه...رانت...زیر خاکی...خلاصه یه 200 % راحت میگیره اونوقت باباش تا پول دستش میاد میگه بیا پسرم اینم واسه من فولاد بخر ایضا پدر خودم:d البته دیروز واسشون خمحرکه خریدم...پس انگار تصمیم ندارین بیاین زیر خاکی...کاپیتان جان میخوایم تو یه مراسم ویژه با بچه های زیر خاکی بهتون از هر کدم از زیر خاکیا یه برگه سهم بهتوم اهدا کنیم البته سمبلیکه ها:)
                                مهران جان دقیقا همین وضعیت رو ما تو شهر خودمونم داریم دست هر کس هر پولی میرسه میدن و سهام شرکت کروی رو میخرن شرکتهای مثل فاسمین فسرب فراور بترانس پارسویج و... هم هستند منتهی نمیدونم چرا چسبیدن به این کروی و ولش هم نمیکنن :-/
                                مطمعنم اون نقدینگی که صرف خرید این سهم میشد سمت فراور که کم سرمایه ترین شرکت رویی هستش میشد فراور هر روز صف خرید میشد البته این دو سه ساله با اطلاع رسانی ها والبته روند کسل کننده ی که سهم داشته بخشی از سرمایه ها روی همین سهمهایی که عرض کردم سرمایه گذاری میشه که امیدوارم روزی تمامشو در بر بگیره .
                                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

در حال کار...
                                X