نبض بازار...

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

    #571
    شفاف سازی دو خودرویی

    سیگنال بورس : طبق اعلامیه ایران خودرو و سایپا در حال حاضر افزایش قیمتی نسبت به پارسال نداشته اند و با توجه به رایزنیها اگر افزایش قیمتی صورت بگیرد از طریق شورای سیاست گذاری خودرو اعلام خواهد شد
    آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/08/20, 09:33.
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

    نظر

    • مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

      #572
      در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
      شفاف سازی دو خودرویی

      سیگنال بورس : طبق اعلامیه ایران خودرو و سایپا در حال حاضر افزایش قیمتی نسبت به پارسال نداشته اند و با توجه به رایزنیها اگر افزایش قیمتی صورت بگیرد از طریق شورای سیاست گذاری خودرو اعلام خواهد شد
      اگر افزایش قیمت بدن فاتحه هدفمندی رو بخونید....
      تو وبلاگم بیشتر توضیح دادم
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

      نظر

      • ناهید
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 1419

        #573
        یک کارشناس بورس عنوان کرد:
        گزارش عملکرد شش ماهه شرکت ها، نقطه حساس بورس

        بررسی ها نشان می دهند روند معاملات سهام بانکهای بورسی به دلیل وجود شرایط رکود در اقتصاد کشور و نیز صدور مجوزهای بیش از حد برای تأسیس بانک های جدید به شدت تحت تأثیر قرار گرفته که در این بین برخی نکات مثبت، چشم انداز بعضی از بانک ها را نسبت به دیگر هم گروهی های آنها متمایز کرده است.

        اگر چه معامله گران بازار سهام هنوز نسبت به برداشتن گام های محکم و حضور پر رنگ تر در معاملات به دیده تردید و نا اطمینانی می نگرند اما تثبیت آرامش نسبی در فضای مدیریت کلان سیاسی کشور و از طرفی کاسته شدن فشار موج اخبار منفی بازارهای مالی و پولی جهان باعث شده تا با بهبود هرچند اندک حجم و ارزش معاملات، با رقه های امید برای تداوم رشد شاخص های بورسی ایجاد شود.

        در این میان به نظر می رسد انتشار برخی اخبار مثبت در حوزه صنعت کشور و از طرفی بورسی شدن شرکت هایی همچون بانک پاسارگاد نشان می دهد که علاقه زیادی برای پایان دوران انتظار برای برگشت رونق دوباره به بازار سهام وجود دارد.

        در این ارتباط یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با بیان اینکه حرکت جدی نماگرهای بازار سهام با انتشار گزارش های مالی و عملکردی شش ماهه اول شرکت ها و صنایع بورسی در اواخر مهر ماه و اوایل آبان ماه سال جاری کلید خواهد خورد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر تداوم روند مثبت شاخص همسو با اخبار مثبت صنایعی همچون خودرو سازان و بانکی ها بوده و یا با نگاهی به برخی مولفه های ناشی از افزایش سرمایه در شرکت های مختلف معامله گران بازار اقدام به تصمیم گیری می کنند.

        این در حالی است که انتظار می رود با ارایه گزارش های عملکردی سه ماهه دوم شرکت های بورسی، فعالان بازار سهام به سمت سهم های بنیادینی همچون معدنی ها و شرکت هایی که از سرمایه مناسبی برخوردار شده اند گرایش پیدا خواهند کرد.

        وی در ادامه با تبیین وضعیت فعلی صنعت بانکداری در بازار سرمایه کشور گفت: بررسی ها نشان می دهند روند معاملات سهام بانکهای بورسی به دلیل وجود شرایط رکود در اقتصاد کشور و نیز صدور مجوزهای بیش از حد برای تأسیس بانک های جدید به شدت تحت تأثیر قرار گرفته که در این بین برخی نکات مثبت، چشم انداز بعضی از بانک ها را نسبت به دیگر هم گروهی های آنها متمایز کرده است.

        صالحی افزود: اقدام برای افزایش سرمایه از سوی بانک ها علاوه بر رشد نسبت قیمت به درآمدی آنها، عملاً باعث رشد سود آوری و تعدیل مثبت پیش بینی عایدات آتی آنها شده چرا که با واریز منابع جدید پولی، بانک مذبور برای ارایه تسهیلات بیشتر و شناسایی سود بالاتر قدرت مانور زیادی خواهد داشت از طرفی استراتژی برخی بانک ها برای سرمایه گذاری مازاد وجوه مالی در صنایع و رشته های مختلف پربازده باعث شده به رغم افزایش ریسک بانک ها، فرصت خوبی برای رشد سود آوری آنها فراهم شود.

        در این رابطه بانک پاسارگاد تقریباً با تثبیت وضعیت سود آوری خود در دو سال اخیر و نیز تمرکز در شاخه های مختلف سود آور از جمله صنعت معدن و فلزات اساسی اگر چه بر ریسک سرمایه گذاری های خود افزوده اما همسو با افزایش سرمایه، توانسته روند رو به رشد سود آوری های خود را طی دو سال حفظ نماید.

        به گفته این کارشناس در حال حاضر نوع ترکیب اعضای هیأت مدیره و میزان عرضه و تقاضا برای حجم بالای سهام شناوری بانک پاسارگاد نقش مهمی در روند معاملات این سهم داشته و این در حالی است که به نظر می رسد با به تعادل رسیدن معاملات در روزهای آینده، به تدریج با جای گیری در دامنه 230 تا 240 تومانی روند نوسان آن کاهش و سپس با اعلام تعدیل مثبت عایدی در عملکرد شش ماهه تا مرز 270 تومان پیش رود.

        این فعال بازار سرمایه از دورنمای شرکت های سرمایه گذاری در بورس نیز سخن گفت و افزود: تحلیل شرکت های سرمایه گذاری بر مبنای دیدگاه نوسان گیری و یا کسب بازدهی از طریق سود تقسیمی شرکت ها در مجامع سالیانه استوار بوده که به نظر می رسد دسته دوم از اطمینان بیشتری در نزد سهامداران به لحاظ کسب سود آوری برخوردار باشد.

        در عین حال تمرکز برخی از شرکت های سرمایه گذاری در صنایع خاص و پر پتانسیل و عدم گرایش آنها برای متنوع نمودن سبد دارایی ها در مقاطع نزولی بازار باعث جذابیت سهام آنها در بازار سهام خواهد شد.

        در این بین حضور شرکت سرمایه گذاری امید در حوزه نفت و انرژی و نیز استراتژی سرمایه گذاری خوارزمی برای حفظ یا واگذاری بلوک بانک پاسارگاد در پرتفوی خود و همچنین سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی که برای شفاف سازی ارزش خالص داراییهای خود همچون سرمایه گذاری غدیر در تلاش برای واگذاری شرکت های غیر بورسی در بورس می باشد می تواند از جذابیت مناسبی برای سهامداران برخوردار باشد.

        وی در خاتمه اشاره ای نیز به لزوم فرهنگ سازی معاملات آتی سهام در بازار سرمایه کرد و گفت: معاملات فیوچرز سهام در جهان چندین برابر بازار نقدی آن می باشد و این در حالی است که به لحاظ پوشش ریسک و از طرفی در مواقع شرایط نزولی شدید بر بازارهای مالی این ابزار از جذابیت خاصی برای معامله گران برخوردار هستند.

        در ایران نیز با توجه به اینکه سرمایه گذار تنها با اهرم مالی 20 درصدی روبرو است اما به دلیل عدم معرفی و فرهنگ سازی مناسب با حجم معاملات نه چندان دلچسبی مواجه بوده که اقبال چندانی را در بر نداشته است.
        حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
        خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
        خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

        نظر

        • ناهید
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 1419

          #574
          رئیس کل بانک مرکزی از افزایش سرمایه تمام بانکهای خصوصی خبر داد و به بانکها تذکر داد که برای پرداخت تسهیلات به مردم ضامن غیرکارمند رسمی را نیز قبول کنند در غیر اینصورت با آنها برخورد خواهد شد
          حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

          نظر

          • حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

            #575
            رئیس شورای رقابت به فارس خبر داد:

            نقل و انتقال سهام خودروییها قانونی شد/ >:d<
            واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس امکانپذیر نیست
            خبرگزاری فارس: رئیس شورای رقابت با اعلام اینکه نقل و انتقال سهام خودرویی فعلا" قانونی شده و مجلس می توانست از این شورا نظر بخواهد، واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس را امکان ناپذیر دانست که در صورت واگذاری باطل خواهد شد.
            یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

            نظر

            • مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

              #576
              خودرویی ها دارن رنج مثبت میخورن;)
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

              نظر

              • حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

                #577
                خطر از بیخ گوش خودرویی ها گذشت...

                با قانونی شدن نقل و انتقال سهام خودروییها بعد از این خودروییها بخصوص ساپا و ایران خودرو یه نفس راحت میکشند ;;)
                به احتمال زیاد بعد از این نگاها به این گروه بیش از پیش خواهد شد و مورد حمایت بازار قرار خواهند گرفت (البته نه بصورت یکباره)
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                نظر

                • حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

                  #578
                  امروز نماد ۷۲ سهم با رشد قیمت نسبت به روز گذشته، ۱۲۸ سهم با افت قیمت و ۱۸ سهم بدون تغییر معامله شدند.
                  شاخص هم ۵ واحد افت کرد و به رقم ۲۵۲۳۱ واحد رسید. :(
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                  نظر

                  • ناهید
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 1419

                    #579
                    در اولين روزکاري هفته ثبت شد؛
                    داد و ستد 204 ميليون سهم در بورس تهران


                    در اولين روز کاري هفته سرمايه گذاران تالار شيشه اي شاهد معامله 204 ميليون سهم و حق تقدم به ارزش 607 ميليارد و 441 ميليون ريال در 18 هزار و 626 نوبت معاملاتي بودند.
                    امروز شاخص کل با افتي 6 واحدي به رقم 25 هزار و 231 واحد رسيد و شاخص 30 شرکت بزرگ نيز 6/1 واحد پايين آمد.
                    اين در حالي بود که شاخص آزاد شناور 41 واحد رشد کرد و شاخص بازار اول يک واحد صعود را تجربه کرد اما شاخص بازار دوم 75 واحد و شاخص صنعت 28 واحد کاهش يافتند.
                    سهام شرکت هاي ملي صنايع مس ايران، مديريت سرمايه گذاري اميد، سايپا، ايران ترانسفو و بانک پارسيان بيشترين تاثير منفي را بر شاخص داشتند و در مقابل نمادهاي بانک پاسارگاد، چادرملو، مخابرات ايران، بانک اقتصادنوين و فولاد مبارکه اصفهان با بيشترين تاثير مثبت بر شاخص مواجه شدند.
                    در بازار امروز نمادهاي حق تقدم بانک پاسارگاد، حق تقدم ليزينگ صنعت و معدن، کابل سازي تک، معادن منگنز، پتروشيمي آبادان، معادن بافق، پارس پامچال، سراميک هاي صنعتي اردکان، ماشين آلات تراکتورسازي و توليدي مهرام با بيشترين رشد قيمت صدر نشين بازار امروز بودند.
                    اين در حالي بود که توليدي کاشي تکسرام، حق تقدم ليزينگ ايران، ذغال سنگ نگين طبس، آهنگري تراکتورسازي، آذريت، لوله و تجهيزات سديد، ملي سرب و روي، آذراب و حق تقدم ايران ترانسفو با بيشترين کاهش قيمت در انتهاي جدول معاملات امروز قرار گرفتند.
                    همچنين نمادهاي مورد اقبال بازار که بيشترين صف خريد را به خود اختصاص دادند حق تقدم بانک پاسارگاد، بانک پاسارگاد، معادن بافق، صنايع لاستيکي سهند، سيمان قائن، قند نيشابور و بانک اقتصاد نوين بودند.
                    در مقابل نمادهاي بيمه دانا، بيمه آسيا، آذرآب، تهران شيمي، ذغال سنگ نگين طبس، ملي سرب و روي، گروه صنعتي ملي، لوله و ماشين سازي و ماشين سازي اراک با طولاني ترين صفهاي فروش مواجه شدند.
                    نمادهاي پر بيننده بازار امروز نيز سايپا، سرمايه گذاري سايپا، ماشين سازي اراک، آذرآب، گروه بهمن، مپنا، بانک ملت، فولاد مبارکه، ملي مس و زامياد بودند.
                    براساس اين گزارش بيشترين حجم معاملات نيز در نمادهاي بانک پاسارگاد، چادرملو، فولادمبارکه، مخابرات، سايپا، حق تقدم بانک پاسارگاد، سرمايه گذاري سايپا، زامياد، سرمايه گذاري غدير و گروه بهمن ثبت شد.
                    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

                    نظر

                    • حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

                      #580
                      چه میکنه این کبافق >:d<
                      باربد کجاییی ...
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                      نظر

                      • حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

                        #581
                        مصطفی جان
                        شفاف سازی کبافقو دیدی :-/
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                        نظر

                        • مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

                          #582
                          در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                          مصطفی جان
                          شفاف سازی کبافقو دیدی :-/
                          نه کدالم باز نمیشه...
                          چی گفته؟
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

                          نظر

                          • حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

                            #583
                            شفاف سازی کبافق
                            احتراماً، با عنایت به تغییرات قیمت و معاملات سهام شرکت معادن بافق (سهامی عام) در روزهای اخیر به استحضار میرساند که آخرین پیش بینی سود هر سهم برای برای سال مالی 1390 به مبلغ 527 ریال در اطلاعیه منتشر شده تا این تاریخ مورد تائید است ضمناً متذکر میگردد تا این تاریخ رویداد با اهمیتی در شرکت رخ نداده است. بدیهی است چنانچه اطلاعات با اهمیت و تاثیر گذاری بر آخرین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 90 وجود داشته باشد در اسرع وقت به آن سازمان محترم ارائه خواهد شد.(کدال)

                            نظر خود من اینکه درباره ی این شفاف سازی دو سناریو وجود داره
                            اول اینکه هدف خود شرکت در باره ی روند قیمتی سهم همین محدوده های 2500 که قبلا هم از طرف دوستان گفته شده بود ، بوده که این شفاف سازی رو نگه داشته و الان و تو این محدوده ها عنوان کرده که بنوعی روند معاملاتی سهم رو تو این محدوده ها به تعادل برسونه
                            و دوم اینکه شرکت چون دیده شناوری سهم به حد چشمگیری کاهش پیدا کرده و دست کسی (حقیقی) به اون صورت از سهام شرکت نمونده وبه عبارت دیگه به این زودی ها منفی نمیشه این شفاف سازی رو ارایه داده تا هم از بوجود اومدن حرف حدیث جلوگیری کنه که چرا شرکت شفاف سازی ارایه نمیده و هم جلوی متوقف شدن نماد سهم رو بگیره
                            در هر حال هر چی که هست این گزارش شفاف سازی نتها سهم رو متعادل نکرد بلکه باعث محکم شدن صف خرید هم شد
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                            نظر

                            • مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

                              #584
                              در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                              شفاف سازی کبافق
                              احتراماً، با عنایت به تغییرات قیمت و معاملات سهام شرکت معادن بافق (سهامی عام) در روزهای اخیر به استحضار میرساند که آخرین پیش بینی سود هر سهم برای برای سال مالی 1390 به مبلغ 527 ریال در اطلاعیه منتشر شده تا این تاریخ مورد تائید است ضمناً متذکر میگردد تا این تاریخ رویداد با اهمیتی در شرکت رخ نداده است. بدیهی است چنانچه اطلاعات با اهمیت و تاثیر گذاری بر آخرین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 90 وجود داشته باشد در اسرع وقت به آن سازمان محترم ارائه خواهد شد.(کدال)

                              نظر خود من اینکه درباره ی این شفاف سازی دو سناریو وجود داره
                              اول اینکه هدف خود شرکت در باره ی روند قیمتی سهم همین محدوده های 2500 که قبلا هم از طرف دوستان گفته شده بود ، بوده که این شفاف سازی رو نگه داشته و الان و تو این محدوده ها عنوان کرده که بنوعی روند معاملاتی سهم رو تو این محدوده ها به تعادل برسونه
                              و دوم اینکه شرکت چون دیده شناوری سهم به حد چشمگیری کاهش پیدا کرده و دست کسی (حقیقی) به اون صورت از سهام شرکت نمونده وبه عبارت دیگه به این زودی ها منفی نمیشه این شفاف سازی رو ارایه داده تا هم از بوجود اومدن حرف حدیث جلوگیری کنه که چرا شرکت شفاف سازی ارایه نمیده و هم جلوی متوقف شدن نماد سهم رو بگیره
                              در هر حال هر چی که هست این گزارش شفاف سازی نتها سهم رو متعادل نکرد بلکه باعث محکم شدن صف خرید هم شد
                              درسته حامد جان...منم سناریو دومو بیشتر قبول دارم
                              در ضمن رشد اخیر فقط بخاطر ای پی اس نبوده...بیشتر دنبال همون شایعه افزایش سرمایه 200 درصدیه
                              میبینیم که توی این اطلاعیه هیچ تکذیبی در موردش نیومده
                              یه جوری هم حاشیه رو از سهم دور کرده....
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

                              نظر

                              • حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

                                #585
                                امروز نماد ۱۲۷ سهم با رشد قیمت، ۱۲۷ سهم با افت و ۲۴ سهم بدون تغییر نسبت به دیروز معامله شدند.

                                شاخص هم نسبت به روز گذشته با افت ۱۴ واحدی به ۲۵۲۱۷ رسید. :(

                                البته ارزش معاملات امروز به ۷۰ میلیارد تومان رسید که می تواند نویدبخش بازار متعادلتر و مطلوبتری در روزهای آینده باشد :)
                                یل یاتار ، طوفان یاتار
                                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X