هر مثبتی به منزله برگشت کامل بازار نیست. دوستان توی خریداشون دقت کنن
نبض بازار...
Collapse
X
-
-
حامد جان وقتی حقوقی فروشنده بشه همینه دیگه بازار میترسه.
توی غدیر، خوارزمی فروشنده شد و توی پارسان هم غدیر فروخته.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
شاخص و داشته باشید...
کجا نگه داشتند :))
شاخص کل 24,001 (107.50)
ببینیم فردا چکار میکنند...............
نظر
-
با سلام در بورس 24 در مورد تاثیر نرخ ارز بر روی صنایع های غذای اطاع رسانی شده از دوستان کسی عضو می باشد لطفا اطاع رسانی کند با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمن خريد و فروش دلار را براي خودم حرام مي دانم چون خيانت به مردم و کشور هست و رفاقت به دشمنان.
بجاي ان سهام شرکتهاي صادراتي را مي خرم.
مثل شمواد شپترو شصفها کرمانشا شفن فراور باما شبندر شيران فباهنر ..........
خیانت رو کسی به کشورش میکنه که باعث شده ارزش ریالش نصف بشه
خیانت رو کسی به کشورش میکنه که میلیاردها دلار درامد ارزی کشور رو به جیب میزنن و از کشور میبرن ...
این حست قابل تقدیره اما برا من به عنوان یک دوست غیر قابل قبولریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سلام بر همگی.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
مثل اینکه وضعیت قندی ها فقط خوبه.:)
فعلا پتروشیمی ها تو خف منفی نشسته اند.
سیمان هم که هنوز بلند نشده دوباره نشست.:(
بقیه چطور ؟؟؟؟؟[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاوباما را ولش کن غضنفر را بچسب.............
امريکا و اروپا در وضعي هستند که نمي تونند تنبان خودشان را بالا بکشند .ما داريم از دست خودمان ضربه مي خوريم نه انها.
سيل ويرانگر نقدينگي را کي ايجاد کرد انداخت تو بازار دلار و سکه و مسکن.چرا جلوي اين سيل سد بازار سرمايه را علم نکردند.
نظر
-
ما هر قدر میایم میگیم بابا بازار ریزشیه از فکر خرید در بیاین بعضی ها فکر میکنن برای خودمون میگیم ...بابا به پیر پیغمبر این ریزش رو میشه با ریزش سال 84 و 2008 مقایسه کرد و خرید در این بازار حماقته ..اگه میخواین سهمی بخرین منتظر رسیدن شاخص به 21 هزار باشین اونوقت بخرین ..پتروکرمانشاه رو یادمه میگفتن زیر 425 نمیاد...چی شد!! فردا زیر 400 میره پارسان بزودی به قیمت عرضه اولیه میرسه و فولاد 160 تومانی و سایپا 75 تومانی همه اینا افسانه نیست یه واقعیتهبازار پیچیده شده سعی نکنیم ما پیچیده ترش کنیم
نظر
-
نفت سبک امريکا 93.39 سنت
نفت برنت111.78 سنت
.....................................
تا اينجاي کار هم نرخ مرجع تغيير نمي کنه و هم قيمت جهاني نفت کشيد بالا و هم دلار شد 2200 تومان
حالا بايد ببينيم قيمت محصولات پتروشيمي در جهان و بورس کالا چقدر افزايش مي يابد.
.........................
کرمانشا شپترو شيران شصفها شاراک و.......
سطح استراتژيک شاخص هم که 23500 الي 23700 مي باشد.الان شاخص 23790 واحد هست.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postنفت سبک امريکا 93.39 سنت
نفت برنت111.78 سنت
.....................................
تا اينجاي کار هم نرخ مرجع تغيير نمي کنه و هم قيمت جهاني نفت کشيد بالا و هم دلار شد 2200 تومان
حالا بايد ببينيم قيمت محصولات پتروشيمي در جهان و بورس کالا چقدر افزايش مي يابد.
.........................
کرمانشا شپترو شيران شصفها شاراک و.......
سطح استراتژيک شاخص هم که 23500 الي 23700 مي باشد.الان شاخص 23790 واحد هست.
من خودم چندتا از اینا رو دارم ولی بنظرت میتونن صادر کنن.خدا کنه
نظر
نظر