در اصل توسط گلاب خان پست شده است
View Post
نبض بازار...
Collapse
X
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postمردم از هول پتروها دارن به قنديهاشون چوب حراج ميزنن . آخه يكي نيست بگه تو صف 64 ميليوني شراز چي گيرت مياد . وقتي اون طرف فقط يه سفارش فروش اون هم با حجم يك سهم هست .[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postمردم از هول پتروها دارن به قنديهاشون چوب حراج ميزنن . آخه يكي نيست بگه تو صف 64 ميليوني شراز چي گيرت مياد . وقتي اون طرف فقط يه سفارش فروش اون هم با حجم يك سهم هست .یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
در اصل توسط msa407 پست شده است View Postفکر کنم اینجوری جو بیشتر جو گیرا رو میگیره و قیمت بالاتر میره
نظر
-
-
امروز و چهارشنبه بازار نوسانی خواهد بود و گیج میزنه
جمعه که امام بیاد از فرداش بازار جون میگیره
از شنبه در مثبتهای بازار در همون 4 روز اول دهه مبارک
بطور پلکانی از بازار خارج میشیم و همه چیز را تحویل
شاخص آبادی میدیم ، مبارکش باشهدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postامروز و چهارشنبه بازار نوسانی خواهد بود و گیج میزنه
جمعه که امام بیاد از فرداش بازار جون میگیره
از شنبه در مثبتهای بازار در همون 4 روز اول دهه مبارک
بطور پلکانی از بازار خارج میشیم و همه چیز را تحویل
شاخص آبادی میدیم ، مبارکش باشه[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
صبر کن برادر صبر کن... ببین تا آخر بازار اینطور میمونه... بعدشم این روند معاملات امروز برای قندی ها کاملا قابل پیش بینی بود. تکنیکالی یه استراحت کوتاه دارن<):)در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
آخه تجربه 5 ساله من توی قند میگه بعضی وقتا این گروه قند خربازی در میاره و یهو میره و جا میذاره...<):)در اصل توسط مهران پست شده است View Postديدي استاد=))
دیدی عزیز دل برادر. امروز قشهد و قمرو فقط فرصت خرید بود. البته روزهای دیگه هم قطعا گیر میان ولی احتمالا (تاکید میکنم احتمالا) باید بالاتر بخرید. به نظر من بازار توی بقیه گروهها امروز فرصت خروج بود. رالی قندیها بزودی دیدنی تر هم خواهد شد...
دوستان دعا کنید. دارم میرم یه اردو که 5 روز باعالم خارج هیچ ارتباطی ندارم...
تا شنبه خدانگهدار<):)
نظر
نظر