امروز چه رنجي تو اين وتوكا كشيدن و بالاخره صف خريد شد . فروشنده فقط حقيقي بوده و خريدار ، شركت سرمايه گذاري توسعه توكا به عنوان يكي از سهامداران عمده . ببينيم اين بار مي تونه از اون مقاومت لعنتي عبور كنه يا نه .
نبض بازار...
Collapse
X
-
در ایام آتی با ورود امام شاید بازار کمی برگرده
ولی به نظر من از ورود امام استفاده کنید و چراغ خاموش از بازار خارج شوید....در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
ارز مرجع برنج حذف شد. قندی ها و غذایی ها رو بچسبید
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13911108000267
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postدر ایام آتی با ورود امام شاید بازار کمی برگرده
ولی به نظر من از ورود امام استفاده کنید و چراغ خاموش از بازار خارج شوید....ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postارز مرجع برنج حذف شد. قندی ها و غذایی ها رو بچسبید
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13911108000267
سهامداري ميكنيم.
نظر
-
-
تعدیل مثبت سنگین در یک معدنی کوچک
تعدیل مثبت سنگین در یک معدنی کوچک
معدنی دماوند سود هر سهم سال مالی 91 خود را بر اساس عملکرد واقعی 9 ماهه از 67 تومان قبلی به 140 تومان افزایش داده است و با تعدیل مثبت 109 درصدی روبرو شده است.در 9 ماهه نیز 57 تومان ( معادل 41 درصد ) پوشش داده است.افزایش فروش و عدم تغییر بهای تمام شده علت اصلی تعدیل شرکت می باشد.
مقدار تولید و فروش شرکت در دوره 9 ماهه امسال نسبت به 9 ماه سال قبل به ترتیب با رشد 290 و252 درصدی روبرو شده است.شرکت صادرات و وارداتی نیز ندارد
پرشین تحلیل
نظر
-
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postتو اینوضعیت مگه شپنا میتونه مثبت بشه؟!خدا کنه شپنا هم باز بشه تا شاخص با شدت بیشتری فروبریزه
و قبل از مرگش به پسرش وصیت کرد که کاری کن تا مردم بر من لعن و نفرین نفرستند و پسرش
گفت پدر کاری میکنم که مردم روزی صد بار برات رحمت بفرستند.....
پس از مرگ او، پسرش نه تنها کفنها را می دزدید بلکه یه چوب هم.....(دیگه اینجاش گفتنی نیست )
شده شرح حال ما ، کاری کردند که بگیم ای کاش نمادها را که می بندند یه چند ماهی باز نکننددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر