صنايع لاستيكي سهند ( پسهند )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • malaki12003
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 51

ارزش جاری سهم= سود عملیاتی سال بعد * 4 + سود نقدی امسال

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

منتظر خرید در منفی پسهند هستم.

بزودی خواهید دید چه بازی روی این سهم در می آورند . مشاهده تحرکات و نوسانات سهم از دید من معنی دار می باشد
      ......

نظر

• طرلان
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 103

در اصل توسط malaki12003 پست شده است View Post
        اولا دوست عزیز خودرویی ها که به نظر میاد کمی تعدیل هاشون رو پیش خور کردند اما اگه شما سوددهی گذشته اونها رو ببینید به مراتب تانسیل فوق العاده تری برای رشد دارند. در مورد سهند که چرا میگید تو گزارش ندیده پس 42,254 میلیون تو سود غیر مترقبه چیه؟ اگه بحث سود تسعیر ارزم در نظر بگیریم خیلی از صنایع دیگه هم مثله سیمانی ها یا پتروشیمی ها هم همین پتانسیل رو دارند. حالا من یه مقایسه میکنم این سهم و با شپدیس یا زاگرس. شپدیس قیمتش الان 16,638 هست و صادراتش خیلی بهتره و قصد داره 410 تومان تقسیم سود نقدی بده و اگه سال دیگه در بدترین حالت سود رو 500 هم اعلام کنه پی 2.5 میگیره و اگه با همون فرمول بالا که شما بد میدونید قیمت واقعی الانش و بخوایم محاسبه کنیم میشه: حالا خودت قضاوت کن
        قیمت الان= 410+4*500=2410
        نمیدونم ولی من بورس تهران رو تابع اینجور فرمولی که شما مطرح کردید ندیدم. صنعت به صنعت فرق می کنه. مثلا تعداد سهام شناور گروه پلاستیک رو در نظر بگیرید اون رو با گروه پتروشیمی بررسی کنید. خوب معلومه که شناوری گروه پلاستیک چقدر پایین تره. طبیعتا پی به ای بالاتری هم میگیره. تو فرمول شما اصلا صنعت و پی به ای اونا اصلا مطرح نیست. فروش زمین رو که دیگه صفر صفر فرض کردید. خوب این همه سهمها یک مرتبه ای به خاطر فروش زمینهاشون اوج میگیرند چی!!! در هر حال این سهم تعدیل عملیاتی مثبت خوبی توش خوابیده. (انشااله) سود غیر مترقبه هم سود عملیاتی نیست که جناب. مسئله این سهم الان فقط و فقط بازاره. اگر بازار بخواد بریزه این حرفهای من و شما کشک کشکه. اگر معقول میخواد باشه این سهم با خبر فروش قطعی زمینش و تعدیل قطعیش من که میگم 1500 ولی بعضی ها تا 2000 هم پیش بینی کردند صعود داره.

تکنیکالی هم خیلی ها پیش بینی کرده بودند که داره الگوی فنجان رو می سازه و الان کف فنجان هست. معاملات فردا معلوم میکنه که چی داره سر این سهم میاد. تا قیمت دیروزش ک تکنیکالی یک حمایت قوی داره. ببینم میشکنه اون رو یانه!!!!
        [COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد !!![/B][/FONT]
        [/COLOR]
        [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• malaki12003
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 51

در اصل توسط طرلان پست شده است View Post
          نمیدونم ولی من بورس تهران رو تابع اینجور فرمولی که شما مطرح کردید ندیدم. صنعت به صنعت فرق می کنه. مثلا تعداد سهام شناور گروه پلاستیک رو در نظر بگیرید اون رو با گروه پتروشیمی بررسی کنید. خوب معلومه که شناوری گروه پلاستیک چقدر پایین تره. طبیعتا پی به ای بالاتری هم میگیره. تو فرمول شما اصلا صنعت و پی به ای اونا اصلا مطرح نیست. فروش زمین رو که دیگه صفر صفر فرض کردید. خوب این همه سهمها یک مرتبه ای به خاطر فروش زمینهاشون اوج میگیرند چی!!! در هر حال این سهم تعدیل عملیاتی مثبت خوبی توش خوابیده. (انشااله) سود غیر مترقبه هم سود عملیاتی نیست که جناب. مسئله این سهم الان فقط و فقط بازاره. اگر بازار بخواد بریزه این حرفهای من و شما کشک کشکه. اگر معقول میخواد باشه این سهم با خبر فروش قطعی زمینش و تعدیل قطعیش من که میگم 1500 ولی بعضی ها تا 2000 هم پیش بینی کردند صعود داره.

تکنیکالی هم خیلی ها پیش بینی کرده بودند که داره الگوی فنجان رو می سازه و الان کف فنجان هست. معاملات فردا معلوم میکنه که چی داره سر این سهم میاد. تا قیمت دیروزش ک تکنیکالی یک حمایت قوی داره. ببینم میشکنه اون رو یانه!!!!
          والا چی بگم اول که اگه شما دقت کنید تو اون فرمول بالا همه چیز توش نهفته است. البته به نظر بنده شناوری سهم در میان مدت اثری رو بازده سهم نداره ولی فروش زمین با هر سود غیر عملیاتی دیگه روی سود شرکت و به تبع سود نقدی شرکت موثره که تو فرمول بالا هست. در واقع اونچه که معمولا باعث بالارفتن پی یک صنعت هست سود نقدیه اون صنعت و افزایش سود آوری آینده اونن صنعته که هر دو این پاراترها در فرمول هست نه لزوما شناوری. در مورد سود غیرمترقبه هم مگه من گفتم سود عملیاتیه؟!! عزیزم فروش زمین جز سود غیرعملیاتی محسوب میشه که تو اطلاعات مالی هست. در کل هدف از این بحث ها مشخص شدن ارزش واقعی سهمه و دوست دارم اگه کسی مطلبه دیگه داره بگه. در ضمن رو ارزشمندی این سهم من نمیخوام بحث کنم میخوام ببینم آیا تو این بازار فرصت های بهتری هم نیست؟ به نظر من این سهم سود فروش زمین رو پیش خور کرده و سود اعلامیش باعث اشتباه تحلیلگر مبتدی میشه.
          در مورد تکنیکال هم باید بگم یه جمله معروف هست که میگه فاندامنتال بررسی کن و تکنیکال بخر.
          آخرین ویرایش توسط malaki12003؛ 2013/08/31, 06:24.

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

درود از نظر تکنیکال زمان ورود به سهم است وباهدف بنیادی 1500 تومان یعنی 100 در صدسود.البته هم گروهاش هم بد نیستن حا. اینم نمودار هفتگیبارگیری ها.jpg
            والا چی بگم اول که اگه شما دقت کنید تو اون فرمول بالا همه چیز توش نهفته است. البته به نظر بنده شناوری سهم در میان مدت اثری رو بازده سهم نداره ولی فروش زمین با هر سود غیر عملیاتی دیگه روی سود شرکت و به تبع سود نقدی شرکت موثره که تو فرمول بالا هست. در واقع اونچه که معمولا باعث بالارفتن پی یک صنعت هست سود نقدیه اون صنعت و افزایش سود آوری آینده اونن صنعته که هر دو این پاراترها در فرمول هست نه لزوما شناوری. در مورد سود غیرمترقبه هم مگه من گفتم سود عملیاتیه؟!! عزیزم فروش زمین جز سود غیرعملیاتی محسوب میشه که تو اطلاعات مالی هست. در کل هدف از این بحث ها مشخص شدن ارزش واقعی سهمه و دوست دارم اگه کسی مطلبه دیگه داره بگه. در ضمن رو ارزشمندی این سهم من نمیخوام بحث کنم میخوام ببینم آیا تو این بازار فرصت های بهتری هم نیست؟ به نظر من این سهم سود فروش زمین رو پیش خور کرده و سود اعلامیش باعث اشتباه تحلیلگر مبتدی میشه.
            در مورد تکنیکال هم باید بگم یه جمله معروف هست که میگه فاندامنتال بررسی کن و تکنیکال بخر.
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• تکنیکالیست
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1101

امروز احتمال فراوان سهم جمع خواهد شد

فروش در این قیمت معقول نمی باشد
              ......

نظر

• تکنیکالیست
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1101

جمع شد
                ......

نظر

• تکنیکالیست
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1101

خریدار خوب و هدفمند تا اینجا عمل کرده است

باز هم میگویم پسهند زیر 800 مفت است با این eps
                  ......

نظر

• malaki12003
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 51

دوستان اگه تو این دو روز خوب جمع بشه خودم میام 680 جمع میکنم تا دوشنبه. به قوله بچه ها لقمه شرم و حیا رو میزنیم تو رگ

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

روند سهم رو به رشد است
                      ......

نظر

• malaki12003
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 51

خوب عزیزان امروز هم قصه به پایان رسید و خوب دوستان دیدند بنده چطور با همون فرمول ساده پیش بینی کردم که سهند امروز در کف معامله میشه و شبدیس در سقف. آخه عزیزان توجه خوبی به فاند کنید. من که نمیگم سهند بده میگم سهام های عالیتری هم برای خرید هستد. اگه امروز نفروختید دیگه نفروشید. احتمال 50 درصد فردا برمیگرده و احتمال 80 درصد در پس فردا.اگه شد من پس فردا به جمع شما سهامدارن محترم می پیوندم.

نظر

• koroosh
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 57

پس فردا عزیز تعطیله

نظر

• malaki12003
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 51

در اصل توسط koroosh پست شده است View Post
                            پس فردا عزیز تعطیله
                            ممنون عزیز اینقدر بازار جوگیر میکن آدم و که حواس نمیمونه برای آدم :))
                            در ضمن دوستان توجه کنند همونطور که بازار علاقه شدیدی به پیش خور کردم تعدیل های مثبت داره. تمایل زیادی هم به پیش خور کردن خبرهای منفی مثله جنگ سوریه داره. در هر صورت اگه فردا بازار منفی باشه شرایطی وقتی یه که آمریکا واقعا به سوریه به صورت محدود حمله کنه. اما اینم بگم اگه حمله گسترده تر باشه بازار بازم تا 10 درصد اصلاح میکنه و اگه ایرانم وارد بازی بشه این اصلاح به 40 درصد افزاش پیدا میکنه. دعا کنید اتفاقه بدی نیفته

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

هچی نمیشه فقط زود بخر داش جا نمونی.البته من این سهم را ندارم ولی 100 درصد رو شاخش هست
                              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• طرلان
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 103

خوب عزیزان امروز هم قصه به پایان رسید و خوب دوستان دیدند بنده چطور با همون فرمول ساده پیش بینی کردم که سهند امروز در کف معامله میشه و شبدیس در سقف. آخه عزیزان توجه خوبی به فاند کنید. من که نمیگم سهند بده میگم سهام های عالیتری هم برای خرید هستد. اگه امروز نفروختید دیگه نفروشید. احتمال 50 درصد فردا برمیگرده و احتمال 80 درصد در پس فردا.اگه شد من پس فردا به جمع شما سهامدارن محترم می پیوندم.
                                ارزش جاری سهم= سود عملیاتی سال بعد * 4 + سود نقدی امسال

جناب: امیدوارم که تو قیمت مناسب وارد این سهم بشید و سود خوبی هم ببرید انشاالله. ولی زمان به شما ثابت می کند که این فرمول پر از نقص و ایراد است. این سهم در ارائه گزارش 3 ماهه شروع به نزول کرد چرا که تو 3 ماهه سود فروش زمین رو در نظر نگرفت و فقط سود عملیاتی 3 ماهه رو منتشر کرد که در نتیجه 5 درصد تو 3 ماهه پوشش کل سود اعلام شده رو داشته است. خوب این پوشش وقتی سهامدار جزء این جزئیات رو نبیند اثر منفی بر روی سهم می گذارد. جناب من از وقتی وارد بورس شدم پی به ای قندیها رو بالای 10 دیدم. در حالی که اون عدد 4 در فرمول شما از تقسیم 100 بر نرخ سود بانکی احتمالی اینده به دست امده است. که مثلا برای خیلی سهمهای گروه قندی جوابگو نیست. گروه پلاستیک معمولا پی به ای اش حول 7 بوده است. کلا باید هر سهم رو جداگانه و در گروه خودش ببینی. و در الویت اول هم شرایط بازار. تو این بازار خراب من مدعی نیستم که این سهم پایین نمیاد. میگم ارزشش اینی که شما نوشتی نیست. تو فرمول شما حتی سودهای غیر عملیاتی هم لحاظ نشده است. چون پول فروش زمین که هیچ وقت تو سود نقدی نیست. تو سود عملیاتی هم نیست. پس کجای فرمول شما هست. اون عدد 4 که گفتم از کجا اومده خوب شما پی به ای صنایع رو در فرمولتون کجاش قرار دادید. الا ایا الحال می دانم که حمایت بعدی سهم 700 است. ببینم با اون حمایت چه میکنه!!!!
                                [COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد !!![/B][/FONT]
                                [/COLOR]
                                [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X