در اصل توسط طرلان پست شده است
View Post
خوب من جواب شم رو تو پست های قبلی دادم اما چرا دقیق نخوندی. اول که فروش زمین تو سود شرکت به عنوان سود غیر عملیاتی میاد دوم اینکه سود یا eps مجموع سود عملیاتی و غیر عملیاتیه. سوم اینکه مجمع به پیشنهاد هیت مدیره تصمیم میگیره چقدر از این سود رو تقسیم کنه پس ا لحاظ قانونی اینکه سهند بیاد کل پول فروش زمین رو هم تقسیم کنه ممانعت قانونی نداره. در آخر پس نتیجه میگیریم که سود نقدی شامل سود غیر عملیاتی و فروش زمین هم هست. عدد 4 به عنوان معکوس ضریب تورم میتونه باشه و حداقل برابر سود بانکیه. حالا اینکه میفرماید برای گروهای مختلف فرق میکنه. نه فرق نمیکنه اونچه که فرق میکنه پیش بینی شما از سود عملیاتی سال بعده که معمولا تو اسناد رسمی نیست و شما با تحلیل خودتون بهش میرسید و تویه صنعت شما به این نتیجه میرسید که سال بعد سود دو برابر امساله اما تو یه صنعت دیگه اینطور نباشه. پس فرمول ثابته و همه این مسایل رو تو دلش داره. لبته من کم یواضح ترش میکنم:
ارزش جاری سهم= پیبشبینی خود سهامدار از سود عملیاتی سال بعد / ضریب تورم که معمولا بالای .25 هست + سود نقدی امسال
البته شاید بشه فرمول بالا رو به شکل زیر هم نوشت:
ارزش جاری سهم= سود عملیاتی امسال *( پی صنعت - یک ) + سود نقدی
اما اگه خواستی از فرمول بالا استفاده کنی باید یادت باشه ممکنه بخش اعظم شرکتهای لاستیکی تعدیل های مثبتی داشته باشند ولی سهند قبلا تعدیلهاش و اعلام کرده باشه.
نظر