صنايع لاستيكي سهند ( پسهند )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam317
    ستاره دار(6)
    • Mar 2013
    • 639

پاسخ : صنايع لاستيكي سهند ( پسهند )

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    حجم..خوبی خورد..مفت ترین سهم..گروهشه.....با اختلاف.....
    50 درصد بازر کشور را..محصولات وارداتی پر کرده بود..که دیگه..وارد نمیشه....
    1 برگش فروشی..نیست..
    جناب mey بازگشت سرافرازانه شما به بورسی را تبریک می گویم . باعث شعف و خوشحالی همه شدید .
    لطفا حضورتون بعد از رفع مشکلات اینترنت ادامه بدین ...

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
      جناب mey بازگشت سرافرازانه شما به بورسی را تبریک می گویم . باعث شعف و خوشحالی همه شدید .
      لطفا حضورتون بعد از رفع مشکلات اینترنت ادامه بدین ...
      ..سلام..ارادتمندتان..نظر لطفتانه...قربانت..چه سر افرازی...انصافا در این..چند..ماه جز ضعیف ترین تریدرهای بازار بودم....شاگرد دوستان..هم به.حساب نمیام....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

...بینظیر ترین اینده را در بین سها..مهای بازا ر داره.......بی شک...
        50 درصد..کل بازار تسمه...نقاله کشور دست..واردات چی ها بوده...با ممنوعیت..واردات...تغیرات بزرگی در بازار فروش این...صنعت..پیدا...میشه...
        جالبه بدانید ظرفیت اسمی پسهند 6000..تنه..در حالیکه به علت همین..واردات فقط 2500..تنش عملیاتی شده....
        از این 5000..تن..واردات..ممنوعه...فقط 1000..تنش به..پسهند بسه...سهم..70..80..تومان رو سودش..میاد..
        و..خوبه بدانیم..بزرگترین..و..کیفی ترین..تولید..کننده..تسمه نقاله..پسهنده..و..کلا 3 تا کارخانه در کشور تسمه..تولید..میکنند پسهند.دانا... بسپار..وسلام...
        تقریب جز بهترین..گزارشهای 6..ماهه را داد...
        با توجه به پتانسیل ها..سهم..میتواند قیمتهای بالایی را ببینه
        و البته چند..موجود خبیث هم.هستند...که هر جا بتوانند بازی در می اورند..ولی دیگه این قیمتها...محلی برای بازی نداره....
        فاندش هم در قیاس با سایر همگروهی های هم..قیمت.بارها و بارها سر تره..
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• رستا
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 481

..سلام..ارادتمندتان..نظر لطفتانه...قربانت..چه سر افرازی...انصافا در این..چند..ماه جز ضعیف ترین تریدرهای بازار بودم....شاگرد دوستان..هم به.حساب نمیام....
          شکست نفسی نفرمایید جناب mey. شما یکی از بهترین های بورسی هستین که خیرتون به خیلیا رسیده.به خصوص بنده که همیشه دعا گوی شما هستم.
          تو شدوص،شکلر،ختراک...با راهنمایی های شما سود خوبی بردم.
          همین که سهام خوب معرفی میکنیین تا بقیه هم استفاده کنن یه دنیا ارزش داره.امیدوارم تو سایت بورسی موندگار باشین

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

...مشخصه..طرف داره زور..میزنه...ولی خیالی...نیست..این سهم..فاندش بارها از کاذر سر تره...این..داستان..حذف واردات..افق بزرگی برای صنعتش باز...میکنه...
            شناورش هم بسیار کمتر از کاذره......
            کاذر 1050..تومانی 3..ماهه دوم..24 ساخته...پسهند 34...افزایش نرخ..بسیار..خوبی هم.در مهر شاهد بودیم...
            کلا امید زیادی دارم...که سهم...فاندش...تغیرات بزرگی کنه...

..

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

1 ساعت از بازار ..گذشته سهم 140..تا ترید شده..شناوری مداره..فقط 4 تا ابله...فکر کردن..میتوانند کاری..کنند..که سوخت دادن.... هم فاند..هم..پتانسیل بسیار بزرگ..در زمینه..کاهش واردات...و..ایجاد بازار..

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

ار جاماندگان بزرگ بازاره این سهم

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  ار جاماندگان بزرگ بازاره این سهم
                  ...فقط دارن با خباثت بازی در میارن..ولی راه به...جایی نمیبرن...سهم..3..ماهه دسوم..40..50..میسازه بدون..اتفاق خاصی...حالا اگر این افزایش سفارشات به محقق بشه..که..خود شرکت در تفسیری گفته...و...کاهش واردات هم.موید همینه...قطعا...تغیرات بزرگی روی خواهد داد...
                  ...

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

ملت عشق صف اند....کاذر 1050....پکویر 830...پسهند را این قیمتها..میفروشند...سهمی که نه فاندش و..نه شناورش قابل قیاس..نیست با اینا....
                    خیالی..نیست..همینه..شکلر 500...کفرای 400...هم..میفروختند...
                    نداریم صنعتی که..50 درصد کل بازار فروش وارداتی باشه..و این..واردات.حذف شده باشه...
                    و باز هم..نداریم..کارخانه ایی..که بزرگترین تولید کنند محصولی باشه در کشور...و به اندازه 2 برابر عملیات..فعلش بازار فروش برایش ایجاد شه..
                    خود دانید...بفروشید بخرید....اتش به اختیار.......
                    ولی پتانسیل هایی که..پسهند داره...بینظیره...
                    34 سود ساخته 3..ماهه دوم...تازه در ابتدای راهه...

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

...با اینکه امروز همگروهی ها عموما..منفی...بودند...سهم..معاملاتی مثبت..داشت...
                      خجم...معاملات امروز به یک سوم....سه شنبه تقلیل یافت..
                      سود سال 98..بدون..جامپ در فروش چیزی بین 120..تا 130..135..تومانه...و البته با توجه..به...منع ورود کالاهای ...مشابه داخل قطعا..جامپ در فروش داریم.....
                      پسهند فعلی...820..تومانی با تقسیم..سود...90....95 درصدی و....سودی 120..تا 135...تومانی ..بی شک..جز ارزنده ترین سهم های بازاره....
                      سهمی..که 2 برابر ظرفیت عملیاتی فعلیش داره بازار برایش ایجاد..میشه...سهمی که...هیچگونه...نرخ..گذاری دولتی را بالای سرش نداره...بر خلاف همگروهی ها...
                      سهمی که جز ...سهم..های کوچک..و..کم..شناوره...
                      سرمایه در گردش شرکت در6..ماهه 97 ..1/8..و در 6..ماهه 98..به..9..میلیارد رسیده 5 برابر..
                      پسهند با این تغیرات بزرگ در بنیاد...و باز شدن بازار فروشی بزرگ...توانایی تحقق سودی 160..170..تا بالای 300..تومان را در 99 داراست...

نظر

• rezasatari
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 551

سلام جناب مي با تشكر از راهنمايي هاي منطقي و اگاهانه شما با عرض پوزش كه سوالم رو اينجا مطرح ميكنم چون اين سهم در گروه لاستيكي ها هستش ميپرسم و اونم درباره سهم پدرخش هستش ميخواستم نظرتونو در باره فاند سهم و موقعيت تكنيكالي اون از لحاظ اليوتي بدونم با سپاس مجدد از شما

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                          سلام جناب مي با تشكر از راهنمايي هاي منطقي و اگاهانه شما با عرض پوزش كه سوالم رو اينجا مطرح ميكنم چون اين سهم در گروه لاستيكي ها هستش ميپرسم و اونم درباره سهم پدرخش هستش ميخواستم نظرتونو در باره فاند سهم و موقعيت تكنيكالي اون از لحاظ اليوتي بدونم با سپاس مجدد از شما
                          سلام..جناب ستاری عزیز....ارادتمندم..خوبید..

بنظرم..پدرخش امسال 160 تا 200...بسازه.....پس خیلی نمیشه به لحلظ فاندی رشدی را برایش دید...
                          ولی فعلا قدرت..پول داره سهم را رشد..میده.....
                          تکنیکال هم بنده..تخصص ندارم...که نظری بدهم....ولی در سهم های کوچک...تا دلت بخواد تکنیکال را تله.میکنند....اگر دارید سهم را باید 4 چشمی بپایید سهمو....

نظر

• محمدیان50
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 822

سلام..جناب ستاری عزیز....ارادتمندم..خوبید..

بنظرم..پدرخش امسال 160 تا 200...بسازه.....پس خیلی نمیشه به لحلظ فاندی رشدی را برایش دید...
                            ولی فعلا قدرت..پول داره سهم را رشد..میده.....
                            تکنیکال هم بنده..تخصص ندارم...که نظری بدهم....ولی در سهم های کوچک...تا دلت بخواد تکنیکال را تله.میکنند....اگر دارید سهم را باید 4 چشمی بپایید سهمو....

...........

جناب mey عزیز ممنون از تحلیل هایی که به اشتراک می گذارید..

پدرخش را با معرفی این سهم توسط شما به چشم آمد و خریدم....فبیرا هم همینطور...

پدرخش 6500 ریالی را روی 38000 ریال خارج شدم.فبیرا هم بعد از افزایش سرمایه خریدم و روی 4600 ریال خارج شدم
                            اگر پول داشتم حتما پسهند می خریدم.دمت گرم

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
                              ...........

جناب mey عزیز ممنون از تحلیل هایی که به اشتراک می گذارید..

پدرخش را با معرفی این سهم توسط شما به چشم آمد و خریدم....فبیرا هم همینطور...

پدرخش 6500 ریالی را روی 38000 ریال خارج شدم.فبیرا هم بعد از افزایش سرمایه خریدم و روی 4600 ریال خارج شدم
                              اگر پول داشتم حتما پسهند می خریدم.دمت گرم
                              روزیتان بوده..ارادتمند..

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

سلام جناب می
                                تارگت پسهمد را چند می بینی؟
                                نامحدود سابق هستم
                                ارادت
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X