صنايع لاستيكي سهند ( پسهند )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

این سهم توی گزارش 92 حدود 4.55 میلیون یورو برای خودش هزینه دیده که با یورو 5700 تومان حساب کرده و میشه 25,935,000,000 تومان حالا اگه این قیمت یورو رو نه با ارز مبادله ای بلکه با ارز آزاد هم حساب کنیم یعنی 4700 تومان(قیمت امروز) میشه 21,385,000,000 تومان از اون رقم بالا کم کنیم 4.55 میلیارد تومان میاد روی سود امسال تقسیم به 140 میلیون سهم شرکت کنیم میشه 325 ریال که به سود 2344 باید اضافه بشه جمعا میشه 2699 ریال سود امسال در حالت خرید ارز آزاد

حالا اگر ارز مبادله ای رو ملاک قرار بدیم 3229تومان ضرب در 4.55 میلیون یورو میشه 14,691,950,000 تومان از 25.93 میلیارد تومان کسر کنیم 11,243,050,000 تومان دیگه میاد روی سود یعنی برای هر سهم 800 ریال سود میشه یعنی سود امسال میشه 3144 ریال

دیگه طرح توسعه شرکت رو خودتون حساب کنید

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

فردا پسهند به روند صعودی برخورد میکنه که با توجه به بنیادی سهم احتمال میره حرکت سهم مجدد به مدار رشد برگرده منفی فردا برای خرید با هدف 750 تومان خوب به نظر میاد
      در هر حالا فردا ممکنه سهم منفی هم نشه ولی اگر دوستان اجازه بدن از منفی 4 معاملاتش شروع بشه بهتره اینجوری حرکت سهم به سمت 750 راحت تر انجام میشه

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

خوب امروز باید حسابی سهمو زیر نظر داشت تا ازش جا نمونیم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

دوستان اجازه بدید از منفی کامل معاملات سهم شروع بشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

خوب شد امروز منفی کامل رو دید و برگشت
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

تمام گرامی بسیار عالی بووووووووووووووووووووود . ممنون

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

دیگه احساس میکنم فروشنده های این سهم ته کشیده داریم به لحظات پایانی این سهم نزدیک میشیم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  فردا پسهند به روند صعودی برخورد میکنه که با توجه به بنیادی سهم احتمال میره حرکت سهم مجدد به مدار رشد برگرده منفی فردا برای خرید با هدف 750 تومان خوب به نظر میاد
                  در هر حالا فردا ممکنه سهم منفی هم نشه ولی اگر دوستان اجازه بدن از منفی 4 معاملاتش شروع بشه بهتره اینجوری حرکت سهم به سمت 750 راحت تر انجام میشه

750 تومان تارگت اول سهمه هدف بعدی باید 1000 تومان باشه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mehdi tanha
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 86

ممنون تمام جان که اطلاعات کامل میزاری و انرژی میدی کلی بهت احتیاج داریم
                    حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

امروز هم انشالله جزء خریدارن خواهیم بود اگر به ما سهم برسد
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        امروز هم انشالله جزء خریدارن خواهیم بود اگر به ما سهم برسد
                        من پسهند رو هميشه شدوصي ديگر ميدونم! ;) من از 427 تومن باهاشم! :D
                        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

فعلا برای خرید دست نگهدارید
                          واگرایی منفی داره

نظر

• reza ourom
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 165

پسهند اعلام کرده که 15درصد تعديل سود داره تا زنجيره زير مجموعه هاي وپترو تکميل شوند
                            [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

تعدیل 15 درصدی سود سال 91 پسهند مبارک دوستان باشه !
                              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• shahmir
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 368

كسايي كه امروز تو منفي فروختن اطلاعيه ديروز رو كدال رو خوندن ؟ تمام عزيز ممنون ميشم درخصوص روندش يه توضيحي بدي.

نظر

در حال کار...
                                X